Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ... ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !


Kenneth Brumley o x- Mister Μισος τόνος (468Kg)

Ο Kenneth Brumley ήταν ένα από τα βαρύτερα άτομα που έχει καταγραφεί ποτέ. Χαρακτηρίστηκε στο ντοκιμαντέρ BodyShock του Channel 4 «Half Ton μπαμπάς», ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, που ζύγιζε περίπου 468 κιλά.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Kenneth Brumley στο ντοκιμαντέρ, είχε καθηλωθεί στο κρεβάτι για τέσσερα χρόνια. Μετά έγινε δεκτός για γαστρική επέμβαση στο νοσοκομείο Renaissance στο Χιούστον, οι πυροσβέστες έπρεπε να σπάσουν έναν τοίχο στο σπίτι Brumley για να τον πάρουν έξω.

Στο νοσοκομείο Renaissance, τον Brumley ανέλαβε μία ομάδα ειδικών οι οποίοι είχαν αναλάβει και την Renee Williams, την βαρύτερη γυναίκα του κόσμου εκείνη την εποχή. Το πρώτο βήμα στη θεραπεία του ήταν μια δίαιτα σε 1200 θερμίδες ανά ημέρα, κάτι που τον έκανε να χάσει 76 κιλά σε μόλις 40 ημέρες.
Μετά από αυτό, οι γιατροί αφαιρεσαν δύο γιγαντιαία κοιτάσματα του λιπώδη ιστού που είχε καλλιεργηθεί σε κάθε ένα από τα πόδια του και εμπόδιζαν το κλείσιμο τους (καθιστώντας το αδύνατο να σταθεί επάνω). Η πρώτη επέμβαση διήρκησε πέντε ώρες όπου αφαιρέθηκε λιπώδης όγκος από το δεξί του πόδι. Αυτό ζύγιζε μόνο 19 κιλά. Μετά από μερικές ημέρες ανάρρωσης, οι γιατροί αφαιρεσαν το υπόλοιπο του όγκου από το αριστερό πόδι του, μαζί με υπολείματα λίπους από την κοιλιά του, με συνολική μείωση του βάρους 95 κιλά.
Μετά επιπλέον απώλεια 5 κλ από τη διατροφή, ο Brumley υποβλήθηκε σε γαστρική επέμβαση. Τώρα είναι 222 κιλά, ελαφρύτερος κατά 241 κιλά και ικανός να στέκεται όρθιος για λίγα λεπτά την ημέρα.

ΠΗΓΗ:   http://news24gr.blogspot.com/2012/01/kenneth-brumley-o-mr-468kg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου