Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΕΧΕΙ "ΑΣΥΛΟ" Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ! ΑΧ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη!


Πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικό

- Τον σταμάτησαν για έλεγχο, είχε περάσει πολλά κόκκινα φανάρια
- Επιτέθηκε φραστικά εναντίον των αστυνομικών...

- Αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του

- Aφέθηκε ελεύθερος- Το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα
Σύμφωνα με την αστυνομία όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη συμβολή των οδών Καλλιρόης και Βουλιαγμένης.

Ανδρες της ομάδας ΔΙΑΣ βλέποντας μία μαύρη Μερσεντες να παραβιάζει αλλεπάλληλα κόκκινα φανάρια, μπροστά απο το Καλλιμάρμαρο, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όπως και έγινε.

Οι αστυνομικοί αν και είδαν τον πρώην υπουργό, του ζήτησαν τα στοιχεία του. Εκείνος, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν εκτός ελέγχου και άρχισε να υβρίζει και να ειρωνεύεται τους αστυνομικούς λέγοντάς τους οτι είναι αδύνατο να εργάζονται με το ευτελές ποσό των 500 ευρώ μηνιαίως.

Τότε ένας απο τους αστυνομικούς του ζήτησε τα στοιχεία του, "όπως οφείλει ο κάθε πολίτης", όπως του είπε χαρακτηριστικά.

Ο πρώην υπουργός προσπάθησε να φύγει και ο 25χρονος αστυνομικός μπήκε μπροστά απο το αυτοκίνητο και του είπε οτι αν επιχειρούσε να φύγει θα έπρεπε να περάσει απο πάνω του. Ο Κ. Κουλούρης σε έξαλλη κατάσταση έβαλε πρώτη, παρασέρνοντας τον αστυνομικό που τον τραυμάτισε στα πόδια.

Η Ομάδα ΔΙΑΣ αφού ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού κάλεσε περιπολικό το οποίο και μετέφερε τον Κ. Κουλούρη στην Τροχαία Καισαριανής ενώ το πολυτελές αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε με γερανό.

Μετά την κατάθεσή του ο πρώην υπουργός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό αποδόθηκε σε τροχαίο ατύχημα, ενώ ο αστυνομικός μεταφέθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου