Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΚΥΡΙΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ !

Εμφανίστηκε μορφή αγγέλου σε υπερηχογράφημα;


Η νεαρή έγκυος ήξερε πως όλα θα πάνε καλά όταν ξαφνικά την έπιασαν έντονοι πόνοι και αναγκάστηκε να γεννήσει στο μπάνιο του σπιτιού της αφού δεν υπήρχε χρόνος να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Η Ντι Λαζάρου και ο άνδρας της Τόμας, τρόμαξαν όταν είδαν πως ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος...στο λαιμό του νεογέννητου μωρού, αλλά ούτε για μια στιγμή δεν πίστεψαν πως θα κινδύνευε η ζωή του.

  Η υπερβολική σιγουριά τους οφειλόταν στην εικόνα που βλέπετε! Ήταν έγκυος μόλις 12 εβδομάδων, όταν η 31χρονη, έκανε υπερηχογράφημα και αντίκρυσε κάτι παράξενο. Παρατήρησαν καλύτερα και είδαν τη μορφή ενός προσώπου πάνω από το σώμα του εμβρύου! Θεώρησαν πως ήταν ο φύλακας άγγελος του μωρού τους και έκρυψαν τον υπέρηχο για να τον δείξουν στο γιό τους όταν θα γεννιόταν.

  Έξι μήνες μετά, όταν τελικά η Ντι αναγκάστηκε να γεννήσει το μωρό στο σπίτι, μακρυά από νοσοκόμες και γιατρούς, βεβαιώθηκαν πως πράγματι κάποιος φρόντισε ώστε όλα να πάνε καλά!

   " Όταν γέννησα τον γιο μου στο πάτωμα του μπάνιου, δεν υπήρχε κάποια μαία να με βοηθήσει, παρά μόνο η μητέρα μου. Κι όμως είχα σιγουριά και ασφάλεια γιατί βλέποντας αυτήν την εικόνα ήξερα ότι υπήρχε κάποιος που πρόσεχε το μωρό μας", δήλωσε η μητέρα στη Daily Mail!

  Εσάς, με τι σας μοιάζει η "περίεργη" μορφή;


pyles

Πηγή: himaira.blogspot.com Himaira: Εμφανίστηκε μορφή αγγέλου σε υπερηχογράφημα;
http://himaira.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου