Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ... ΣΩΤΗΡΑΣ !!! ΚΑΛΑ !!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ .... ΠΑΙΖΕΤΑΙ !

Πλάκα κάνει στους δελφίνους του ΠΑΣΟΚ η οικογένεια Παπανδρέου!

"Την πλάκα τους" έπαθαν οι δελφίνοι στο ΠΑΣΟΚ, μόλις ο Γ.Παπανδρέου κατέθεσε την πρόταση "50-50", δηλαδή να επιλεγεί τώρα κάποιος που θα οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές,
ενώ ο Γ.Παπανδρέου θα έχει παραμείνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και θα παραιτηθεί ... μετά τις εκλογές, οπότε και θα εκλεγεί νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!

Αλλά και να....
υπερασπίζεται τον αδελφό του που είχε μιλήσει για "ραγιάδες" μέσα στο ΠΑΣΟΚ εννοώντας τα στελέχη του που κυβερνώντια από τον ίδιο1 Είναι σαφές ότι ο Γ.Παπανδρέου (και...) σε αυτή την αποφασιστική στιγμή θεωρεί την οικογένειά του ως το μοναδικό του στήριγμα και διαχειρίζεται την κρίση από κοινού μαζί τους...

Μόλις έγινε γνωστή η θέση Παπανδρέου για εκλογή του νέου προέδρου ... μετά τις εκλογές, Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Σκανδαλίδης, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου και άλλα κορυφαία στελέχη "τραβούσαν τα μαλλιά τους"!

Η παγίδα ήταν κάτι παραπάνω από πασιφανής: Ο δελφίνος που θα αποφάσιζε το κόμμα (με οποιαδήποτε διαδικασία) να το οδηγήσει στις εκλογές, την επομένη των εκλογών θα ήταν ένα "μαδημένο κοτόπουλο", ένα "καμμένο χαρτί", με το περήφανο ποσοστό του 20% που θα πάρει στην ακλύτερη περίπτωση. Και ο Γ.Παπανδρέου θα έχει ξεμπερδέψει με τον ισχυρότερο δελφίνο, οδηγώντας τους άλλους σε έναν αναγκαστικό συμβιβασμό, παίζοντάς το πάλι "εγγυητής" της ενότητας.

Μέσα στη συνεδρίαση σκληρή ήταν η στάση των στελεχών. "Πρόεδρε πήγαινε εσύ στις εκλογές αν θες να είσαι πρόεδρος" του είπε η Τόνια Αντωνίου. "Καθαρές λύσεις" ζήτησαν ακόμη ο Νίκος Σαλαγιάννης, η Συλβάνα Ράπτη, ο Γιάννης Μίχας, αλλά και ο Πάρις Κουκουλόπουλος.

Στη συνεδρίαση που συνεχίζεται τα αίματα έχουν ανάψει. "Δεν είμαστε ραγιάδες" διαμηνύουν μέλη του πολιτικού συμβουλίου, εννοώντας το πρόσφατο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου για τους υπουργούς.

Η κα Αντωνίου σημείωσε πως ο κ. Παπανδρέου θα πρέπει να σκεφτεί την παράταξη και γι’ αυτό πρέπει να εκπέμψει ένα καθαρό μήνυμα. Συμπλήρωσε, δε, πως αν επιμείνει να παραμείνει του ΠΑΣΟΚ θα ήταν καλύτερο να είναι ο ίδιος υποψήφιος πρωθυπουργός. Η Τ.Αντωνίου μάλιστα εκτίμησε πως δεν θα είναι λίγοι οι βουλευτές εκείνοι που προβληματίζονται αν θα πρέπει να είναι υποψήφιοι αν ο κ. Παπανδρέου παραμείνει πρόεδρος, ενώ έκανε γνωστό πως σε μια τέτοια περίπτωση η ίδια δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής.

Ο κ. Νίκος Σαλαγιάννης εξαπέλυσε επίθεση στον Α.Παπανδρέου για το άρθρο του αδελφού του: "Λειτουργήσατε ως δυνάστης και πρίγκιπας και σας έκανε κακό το άρθρο του αδελφού σας".

«Άρα είχε δίκιο ο αδελφός μου…» φέρεται να απάντησε ο κ. Παπανδρέου, εννοώντας προφανώς ότι αφού τον βλέπουν ως "πρίγκηπα", οι ίδιοι λειτουργούν ως "ραγιάδες".

"Ο αδερφός σας μίλησε σαν εκπρόσωπος δυναστείας και εσείς κυβερνήσατε το ΠΑΣΟΚ σαν απόλυτος κυρίαρχος" επισήμανε ο Νίκος Σαλαγιάννης, εννοώντας ότι τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου λειτουργούν σαν πρίγκηπες.

Αν ο πρόεδρος του κόμματος οι δελφίνοι λένε ότι το ΠΑΣΟΚ θα διασπαστεί. Για αρχή βέβαια θα προτείνουν άμεση σύγκληση της ΚΟ και του εθνικού συμβουλίου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΠΗΓΗ:  http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_4522.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου