Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΜΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΄ΓΩ ... ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ!

Άκουσον - Άκουσον: Απεργοί επί πληρωμή οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ!



Διαμαρτυρία υπάρχει για τα νεά οικονομικά δεδομένα της χώρας. Όσοι ωστόσο, αποφασίζουν να απέχουν από τα επαγγελματικά τους καθήκοντα, ως είθισται, δεν πληρώνονται. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τους εργαζόμενους στο κρατικό κανάλι....Ελάχιστοι εκ των απεργών του περασμένου μήνα πήραν λιγότερα λεφτά, ενώ οι περισσότεροι πληρώθηκαν όλο το ποσό που τους αναλογούσε ΑΝ δούλευαν.
Το Έθνος γράφει για το θέμα "Οι αρμόδιες διευθύνσεις της κρατικής τηλεόρασης έδωσαν το πράσινο φως για να πληρωθούν οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί ή τεχνικοί που εργάστηκαν, είτε απουσίαζαν δικαιολογημένα, είτε καλύφθηκαν πίσω από την ταμπέλα του "προσωπικού ασφαλείας".

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως το εν λόγω προσωπικό εργάστηκε όντως μέσα στις γιορτές είτε για παραγωγή αγώνων ποδοσφαίρου ή για μικρά δελτία ειδήσεων.

athensbars

1 σχόλιο:

  1. Το κακό διαιωνίζεται στην Ελλάδα παρά τις «καμπάνες» του Θεού (βλ. οικονομική κρίση). Αχ αυτή η μονιμότητα του δημοσίου. Εξάπλωσε την τεμπελιά σε μια χώρα που φημιζόταν για την εργατικότητα και το φιλότιμο. Για να μην υπήρχε αυτή η μονιμότητα! Θα απεργούσαν τόσες πολλές μέρες (ή μήνες - έχασα το μέτρημα); Αλλά τι μας νοιάζει; Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει πάμε στην τράπεζα και σηκώνουμε το μισθό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή