Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

ΦΙΛΟΣ ΜΕΝ ΝΙΚΟΣ, ΦΙΛΤΑΤΗ ΔΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !

Κάνουν τους Κινέζους στη Ν.Δ. για τον 13ο & 14ο μισθό

Ο τομεάρχης εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νίκολόπουλος φιλοξενήθηκε σήμερα στον Real-Fm για να μιλήσει για όλα τα καυτά ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και κυρίως για το εξόντωμα των ιδιωτικών υπαλλήλων (κατάργηση κατώτατου μισθού / 13ος-14ος μισθός κλπ.) 

Ο κ. Νικολόπουλος ήταν αλλού για αλλού...
Άλλα τον ρωτάγανε άλλα απαντούσε. Τον ρωτούσανε για την πιθανή κατάργηση του 13-14ου μισθού και αυτός μας έλεγε για τις επικουρικές χαμηλο-συντάξεις. Τον ξαναρωτούσανε για τον κατώτατο μισθό και μας θύμιζε οτι δίνουνε αγώνα για τις επικουρικές χαμηλο-συντάξεις.
Καραμέλα την έχουν κάνει την επικουρική σύνταξη εκεί στη Ν.Δ. (μόνο τους χαμηλοσυνταξιούχους) και τον τελευταίο χρόνο δεν λένε τίποτα άλλο. Έχουν περάσει εκατοντάδες άλλα μέτρα και φόροι για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και αυτή συνεχίζουν την καραμέλα τους.

Με λίγα λόγια και έπειτα απο αρκετή πίεση απο τον Άκη Παυλόπουλο δήλωσε οτι ναι μεν διαφωνούνε αλλά τα άφησε όλα ανοιχτά!

Δεν τους φτάνει που είχαμε πάνω απο 300.000 νέους άνεργους μόνο για το 2011 αλλά και πάνω απο 500.000 άνεργους τα τελευταία 2 χρόνια , όλοι απο τον ιδιωτικό τομέα, δεν φτάνει που είχαμε 25% μείωση για όσους καταφέραν να κρατήσουν τις δουλείες τους, τώρα θέλουν να εξοντώσουν όσους έχουν απομείνει. Και μαζί θα εξοντώσουν και τα κρατικά ταμεία αφού θα χαθούν αρκετά ΔΙΣ απο τις εισφορές των ιδιωτικών υπαλλήλων.

Δυστυχώς η κυβέρνηση Goldman sachs (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ,ΛΑΟΣ) όπως την αποκαλεί ο Πάνος Καμμένος έχει ξεκάθαρο στόχο και αυτός δεν είναι άλλος απο την απόλυτη εξαθλίωση των Ελλήνων με απώτερο σκοπό, την υφαρπαργή του ορυκτού πλούτου χωρίς αντιδράσεις.
 
ΠΗΓΗ:  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/01/13-14_1305.html

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΔΙΚΗ  ΜΑΣ: ΕΚΕΙ  ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ), ΟΙ ΜΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΔΕ! ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΟ! ΗΔΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ : Κ Α Ν Ε Ν Α Ν !  ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου