Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΑΡΘΡΟ !

10 εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι … μειονότητα στην χώρα τους!


Έχουν  γραφτεί  πολλά άρθρα και πολλά σχόλια για το θέμα.

Ξαφνικά, παραμονές της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης  βγαίνει- τυχαία; – ένταλμα σύλληψης...
του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ.

Με μια φαινομενικά απλή κίνηση της… “ανεπηρέαστης Δικαιοσύνης” (βλ. σχετικά και σχετικές δηλώσεις των κ Πεπόνη και Μουζακίτη!) , προσέξτε ,συνοπτικά και επιγραμματικά, πόσα «τρυγόνια» επιτυγχάνεται:

Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά εγκλήματα και τις πραγματικές ευθύνες, ενόψει μάλιστα της πλήρους κατάρρευσης της χώρας.

Ενεργοποίηση των «αντικληρικαστικών» αντανακλαστικών μέρους του λαού (κυρίως, αλλά όχι μόνο, της αριστεράς) με τον ίδιο αποπροσανατολιστικό στόχο: Όταν ο κόσμος αύριο πεινάει, με τις πληθωριστικές κουρελοδραχμές , η απάντηση θα είναι εύκολη, «τα λεφτά (που υπήρχαν!) τα φάγαν οι καλογέροι»!

Τεχνητός διχασμός του λαού σε «προοδευτικούς» και « Θεούσους» για να κρυφτεί η πραγματική κόντρα (λαμόγια και παρατρεχάμενοί τους εναντίον Ελληνικού Λαού)

Επιδείνωση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας σε μια στιγμή που αφενός η χώρα μας έχει ανάγκη κάθε σύμμαχο και αφετέρου η Μόσχα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προωθήσει τις θέσεις της στο Άγιον Όρος.

Αναθέρμανση ,ενόψει εκλογών ,του ανύπαρκτου «σκανδάλου του Βατοπεδίου», για να πληγεί η Ν.Δ.

Βέβαια, όλα αυτά είναι τελείως “τυχαία”.

Και κάνω τώρα εγώ μια υπόθεση εργασίας: Αν λέω, αν παραμονές του Ραμαζανιού έβγαινε ένταλμα σύλληψης του Ιμάμη των Αθηνών τι θα γινόταν;

Επανάσταση. Όλες οι μουσουλμανικές κοινότητες της Ελλάδας συνεπικουρούμενες κι από τους δικούς μας ευαισθητοποιημένους προοδευτικούληδες ,  θα ωρύονταν σε συλλαλητήρια συμπαράστασης. Θα καιγόταν το σύμπαν.

Τελικά μήπως 10.000.000 ορθόδοξοι είμαστε στη χώρα μας … μειονότητα;

Δαναός

(ευχαριστώ τον συσχολιαστή Στέλιο, σχόλιο του οποίου χρησιμοποίησα)
http://www.antinews.gr/2012/01/02/141329/
ΠΗΓΗ: http://sarotiko.blogspot.com/2012/01/10_603.html

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφαιρέσαμε μία φράση πού δείχνει κομματική τοποθέτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου