Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ !

ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ Π.

ΕΛΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΕΡΑΤΩΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΕΞΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

«Ηµασταν σαν τις πόρνες µετά την πρώτη τους φορά» εξοµολογείται µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης όταν αναφέρεται στην ψυχολογική κατάσταση των µελών του Υπουργικού Συµβουλίου την ηµέρα της συνεδρίασης για την.....
επικύρωση του µνηµονίου στις 5 Μαΐου 2010. «Κοιτάζαµε ο ένας τον άλλον και ήµασταν όλοι χλωµοί» λέει. «Αισθανόµασταν µεγάλη ντροπή, αφού δεν µπορούσαµε να πιστέψουµε ότι εµείς, το ΠΑΣΟΚ, οδηγήσαµε την Ελλάδα στο ∆ΝΤ και τεµαχίσαµε µισθούς και συντάξεις». Και καταλήγει: «Από τότε έχουµε εκπορνευτεί πλήρως. Εχουµε κάνει τα ίδια πράγµατα πολλές φορές χωρίς να αισθανόµαστε ίχνος ντροπής». Σχεδόν όλοι οι πολιτικοί του ΠαΣΟΚ παραδέχονται στις ιδιωτικές συζητήσεις τους ότι το µνηµόνιο, όσο και αν προβλέπει ορισµένες απαραίτητες µεταρρυθµίσεις, σηµαίνει ταυτόχρονα την καταδίκη της οικονοµίας σε παρατεταµένη ύφεση και την υποθήκευση της χώρας στους δανειστές της. Αναγνωρίζουν όµως ταυτόχρονα ότι ήταν η έσχατη επιλογή για την αποφυγή της πτώχευσης και τη διάσωση των καταθέσεων και των συντάξεων, αφού η κυβέρνηση είχε αποτύχει στην εφαρµογή όλων των προηγούµενων λύσεων.

«Το µνηµόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εµάς και την τρόικα» παραδέχεται υψηλόβαθµο κυβερνητικό στέλεχος που συµµετείχε στη (µόνον κατ’ όνοµα...) διαπραγµάτευση. «Πρόκειται για διαπραγµάτευση άρπα κόλλα» λέει. «∆εν είχαµε ιδέα τι γράφαµε και σε ανάλογη και µεγαλύτερη σύγχυση βρίσκονταν οι εµπειρογνώµονες της τρόικας, οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταµείου». Σύµφωνα µε συγκλίνουσες µαρτυρίες, δεν είχε γίνει η παραµικρή προετοιµασία και απλώς την τελευταία στιγµή αποµονώνονταν τµήµατα από παλαιότερα µνηµόνια του ∆ΝΤ µε την Τουρκία, το Μεξικό ή την Ουγγαρία και προσαρµόζονταν βιαστικά για να συνθέσουν το ελληνικό µνηµόνιο. «Είναι µια κακή συρραφή, ένα “µνηµόνιο-Φρανκενστάιν”» λέει υπουργός, ο οποίος οµολογεί ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από τρεις ώρες για να διαβάσει, να κατανοήσει, να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τµήµα της συµφωνίας που αφορούσε τις δεσµεύσεις του υπουργείου του για τα επόµενα τέσσερα χρόνια!
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα»
«Ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα» οµολογεί µιλώντας στο «Βήµα της Κυριακής» κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος. «Από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ µήνες πριν από τις εκλογές, γνωρίζαµε ότι η Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευµένη. Η χρεοκοπία ήταν θέµα χρόνου».


ΤΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΣΑΝ ΠΟΡΝΕΣ.
-ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ.
-ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
-ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ.
-ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.
-ΗΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ.
-ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΕΑ ΤΙ ΓΡΑΦΑΜΕ.
-ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΣΥΡΡΑΦΗ, ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΡΑΝΚΕΣΤΑΙΝ.
-Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2009.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΣΕΣ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΠΑΣΟΚΩΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΟΡΝΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.
ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΠΗΓΗ:  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_4027.html

1 σχόλιο:

  1. Και ποιος τις εξέδωσε (εξέλεξε) αυτές τις πόρνες; Πόσο σκοτισμένος ήταν ο νους μας ώστε να εκλέξουμε αυτούς τους δύστυχους; Πόσο μακρυά βρισκόμασταν από το Θεό εκείνες τις ημέρες των εκλογών; ΠΟΣΟ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή