Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΗΡΩΔΗΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ... ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ !!!

Έσφαξαν το μωρό από εκδίκηση
Για λόγους εκδίκησης τα ανθρωπόμορφα κτήνη έσφαξαν το μόλις δύο ετών αγοράκι και σκότωσαν τον 35χρονο πατέρα του στην Καλαμάτα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στυγερό διπλό έγκλημα που πριν από λίγες μέρες συγκλόνισε το πανελλήνιο και...

άφησε άφωνους ακόμη και τους αστυνομικούς με το αποτρόπαιο θέαμα που αντίκρισαν. Μετά από γιγαντιαία επιχείρηση με εφόδους σε σπίτια και στέκια υπόπτων οι διωκτικές αρχές κατάφεραν, όπως οι ίδιες ισχυρίζονται, να εξαρθρώσουν μία από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές ομάδες που δρούσαν στην Πελοπόννησο, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, εκβίαζε επιχειρηματίες και έστηνε βρόμικες δουλειές της νύχτας. Ανάμεσα στα μέλη της συμμορίας που είχαν προσαχθεί και ανακρίνονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ «ξετρύπωσαν» και τους δολοφόνους του μικρού Κέρι και του πατέρα του, Φιλίπ Μεζάι.

Ολα προήλθαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερες αναζητήσεις. Ετσι το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκαν στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου στην Τρίπολη έξι άτομα, ελληνικής και αλβανικής καταγωγής, για να δώσουν εξηγήσεις για όσα κατηγορούνται. Οι περισσότεροι από τους παραπάνω είχαν βεβαρημένο παρελθόν καθώς ήταν σεσημασμένοι, ενώ ανάμεσα στους προσαχθέντες βρισκόταν και ένας στενός συγγενής των θυμάτων. Οι αστυνομικές αρχές όμως αναζητούν άλλα τέσσερα άτομα, τα οποία φέρονται να σχετίζονται με το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε προκαλέσει ρίγη ανατριχίλας σε όλη την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αρκετά στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν άπλετο φως στη σκοτεινή υπόθεση καθώς και στο κίνητρο των δολοφόνων που δεν δίστασαν να αποκεφαλίσουν ένα μωρό. Οπως μας ανέφερε ανώτατος αξιωματικός της Ασφάλειας, «σε ό,τι αφορά τη φρικαλέα δολοφονία του μικροού Κέρι, όλα όσα έχουμε στη διάθεσή μας καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι οι δολοφόνοι τον σκότωσαν για να εκδικηθούν τον πατέρα του, τον Φιλίπ Μεζάι, με τον οποίο είχαν διαφορές».

Σε ό,τι αφορά τους ανθρώπους που έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, ο ίδιος μας αποκάλυψε: «Οι περισσότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές με ποινικά αδικήματα, όπως εμπόριο ναρκωτικών, εκβιάσεις, ληστείες. Ως φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας φέρεται ένας Αλβανός που έχει στενή συγγενική σχέση με τα θύματα, ενώ έχει προσαχθεί και ένας ιδιαίτερα σκληρός ποινικός. Μάλιστα, συγγενής του τελευταίου αναζητείται».

Το μυστικό που έκρυβε το τηλέφωνο

Οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να βρουν την άκρη του νήματος μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων του 35χρονου Φιλίπ Μεζάι. Η κατάθεση της συζύγου του, ότι λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός μαζί με το παιδί τους είχε δεχτεί ένα ύποπτο τηλεφώνημα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των ερευνών. Μόλις οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τη λίστα με τα τηλεφωνήματα κατάλαβαν αμέσως τι είχαν να αντιμετωπίσουν.

«Ο 35χρονος Φιλίπ Μεζάι φέρεται να είχε παράνομες δοσοληψίες μαζί τους. Μάλιστα, το τελευταίο τηλεφώνημα έγινε από άτομο που έχει προσαχθεί και ανακρίνεται» σημείωσε ο αξιωματικός. Επίσημες πηγές ενημέρωσης από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια των ερευνών που έγιναν στα σπίτια των προσαχθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και δύο όπλα που θα σταλούν για βαλλιστική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε εγκληματικές ενέργειες.

Τα ανθρωπόμορφα κτήνη, χωρίς να δείξουν κανένα έλεος, το απόγευμα της 29ης Νοεμβρίου έσφαξαν το αγγελούδι και πυροβόλησαν στο κεφάλι τον 35χρονο πατέρα του μέσα στο αυτοκίνητό του. Επειτα πέταξαν το όχημα σε αρδευτικό κανάλι στο δημοτικό διαμέρισμα Αριος του δήμου Καλαμάτας. Οταν αστυνομικοί και πυροσβέστες μετέβησαν λίγη ώρα αργότερα στο σημείο και ανέσυραν το όχημα, μπροστά στο άψυχο κορμάκι του μωρού κανείς δεν μπόρεσε να κρατήσει την ψυχραιμία του...

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κοττακίδης είχε διαπιστώσει έντρομος ότι οι δολοφόνοι δεν δίστασαν με το μαχαίρι να του κόψουν απ' άκρη σ' άκρη όλο τον λαιμό. Το άτυχο αγγελούδι μόλις είχε έρθει στην Ελλάδα από την Αλβανία με τη μητέρα του για να δει τον πατέρα του που ζούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στη Μεσσηνία.
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου