Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ;

Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια για το... Χριστουγεννιάτικο σόου των ΜΑΤ κατά τη μεταφορά του γέροντα Εφραίμ


Η μεγάλη ώρα έφτασε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου κατευθυνόταν για την Αθήνα με την αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε για να τον οδηγήσει στα χέρια της Δικαιοσύνης.

Στο δρόμο καμικάζι με μικρές τηλεοπτικές κάμερες του έβαζαν στο τζάμι του αυτοκινήτου το φακό για να απαθανατίσουν το ......
πρόσωπό του . Οι αστυνομικοί με τα ακουστικά μιλούσαν μεταξύ τους για την ώρα άφιξής του , οι δρόμοι τριγύρω από τον Άρειο Πάγο είχαν κλείσει.

Η μεταφορά είχε οργανωθεί έτσι ώστε να δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο μοναχός είναι ένα πρόσωπο επικίνδυνο και ο κόσμος έπρεπε να νιώσει ότι η αστυνομία έκανε κάτι πολύ αξιόλογο που κατάφερε να τον φέρει στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη .

Κύριε υπουργέ προστασίας του πολίτη φαντάζομαι ότι χθες τη νύχτα κοιμηθήκατε ήσυχος μετά την κινηματογραφική μεταφορά του γέροντα Εφραίμ στον Άρειο Πάγο και μετά στη ΓΑΔΑ.

Πρέπει να νιώσατε περήφανος που παρατάξατε τις διμοιρίες των ΜΑΤ και τους λοιπούς άνδρες αστυνομικούς μπροστά στους δημοσιογράφους και στον κόσμο που περίμενε την αυτοκινητοπομπή που συνόδευε τον ηγούμενο.

Φαντάζομαι θα καταχειροκροτηθήκατε για το σόου που έδωσαν οι άνδρες σας χθες την ώρα που έφτανε ο ηγούμενος. Πρόταξαν τα στήθη τους κρατώντας τις ασπίδες τους και φορώντας τα κράνη τους για να μην ανοίξει μύτη.

Και το σόου δόθηκε οι κάμερες έγραφαν την εικόνα που θέλατε να υπάρχει . Τον ξεπροβοδίσατε και αυτόν τον εγκληματία .Μπράβο . Όλο το χειροκρότημα σε σας , σε σας και σε αυτούς που σας το ζητήσανε. Τέτοιες στιγμές ξαναζήσαμε την εποχή που μεταφέρατε την 17 Νοέμβρη στον Κορυδαλλό .

Πόσο βλάκες τελικά μπορεί να θεωρείτε τον ελληνικό λαό ; Πόσο ηλίθιος νομίζετε ότι μπορεί να είναι ο κόσμος που παρακολουθεί τις υπερβολές σας. Δεν προστατεύεται έτσι τον πολίτη αλλά τον εξοργίζεται . Φαντάζομαι θα σας το σφύριξαν και άλλοι στο αυτί το τραγικό σας λάθος γιατί εμένα το σχολίασαν ακόμη και τα ανήλικα παιδιά μου.

Όσο για την δικαστική απόφαση που δεν μπορούμε βεβαίως να την σχολιάσουμε ένα μόνο έχουμε να πούμε ότι ελπίζουμε να κάνει τελικά τη δουλειά της σωστά και να λάμψει η αλήθεια . Όχι όμως η αλήθεια με τη συνταγή του εξιλαστήριου θύματος όχι την συνταγή που θέλει τους υπεύθυνους έξω και τους πολιτικούς ελεύθερους . Ας ελπίσουμε ότι αυτή η προφυλάκιση δεν έγινε για να εκβιάσει δικαστικές αποφάσεις. 
ΠΗΓΗ:http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_3798.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου