Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΓΟΤΕΚΝΙΑ ΜΑΣ

Εξήντα ετών και έχουν… 100 εγγόνια


Με ξεχωριστή αγωνία περίμεναν τη γέννηση του τελευταίου εγγονιού τους
 Χένρι, που έγινε προ μερικών ημερών χωρίς προβλήματα, ο Βίκτορ Ούριχ και η σύζυγός του, Ανέτα, «μόλις» στα 60 τους και οι δύο.Δεν ήταν ότι ήταν άπειροι στα περί τοκετών: οι ίδιοι απέκτησαν συνολικά 16 παιδιά, μεταξύ τους και τον Χάινριχ, πατέρα του μικρού Χένρι, σε μία μικρή πόλη της Αλμπέρτα του Καναδά.

Ο Χάινριχ, ο μεγαλύτερος από τους γιους, συνέχισε την «παράδοση» των γονιών του και έχει ήδη εννέα παιδιά, με το μεγαλύτερο να είναι σήμερα 12 ετών, που απέκτησε από τη δική του σύζυγο, Τατιάνα.

Αντίστοιχα «γόνιμα» ήταν και τα περισσότερα από τα άλλα μέλη της οικογένειας του Βίκτορ και της Ανέτα, με αποτέλεσμα η άφιξη του μικρού Χένρι να είναι ούτε λίγο ούτε πολύ η 100στή εγγονιού για τους περήφανους παππούδες.

«Ήμασταν πολύ χαρούμενοι και αδημονούσαμε. Θα κάνουμε ένα γλέντι στην εκκλησία με όλη την οικογένεια παρούσα» δήλωσε ο «πατριάρχης» της οικογένειας Βίκτορ σε τοπικό Μ.Μ.Ε .του Καναδά.

Όπως λένε, βέβαια, με τόσους συγγενείς πρώτου βαθμού είναι δύσκολο να μαζευτούν όλοι την ίδια στιγμή στο ίδιο σημείο, αλλά το προσπαθούν δύο φορές ετησίως, στα γενέθλια του παππού και της γιαγιάς.

Η Τατιάνα διευκρινίζει ότι οι περισσότεροι «έρχονται για τα γενέθλια του παππού, που είναι το καλοκαίρι».

Οι ευτυχισμένοι παππούδες δεν έχουν τα βάρη που θα φανταζόταν κανείς για τη φροντίδα των εγγονιών τους, καθώς με τόσα αδέλφια και ξαδέλφια στο στενό περιβάλλον η ανάγκη για τη φροντίδα των μωρών μοιράζεται, επιτρέποντάς τους να απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες με τα παιδιά.

zougla
ΠΗΓΗ:  http://sarotiko.blogspot.com/2011/12/100_31.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου