Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΙ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΕΣ "ΑΝΕΤΕΙΛΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΔΙΚΗΟ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ

Η Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" συνεχίζει να προκαλεί τους Ορθοδόξους!

Δημοσιεύουμε μια φωτογραφία από το σημερινό (22-12-2011) πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" ....


Και σχολιάζουμε:
1. Η Βηθλεέμ, κατά την εφημερίδα είναι "εκεί που πιστεύεται ότι γεννήθηκε ο Ιησούς" Δηλαδή η εφημερίδα περνά το μήνυμα ότι μπορεί και να είναι παραμύθι ότι εκεί γεννήθηκε ο Ιησούς! Ακόμα μπορεί να είναι παραμύθι ακόμα και το ότι γεννήθηκε ο Ιησους!!
Ευχαριστούμε θερμά τους αξιοτίμους κ.κ. Δημοσιογράφους που ανοίγουν τα μάτια σε ιστορικούς και ερευνητές! Κάτι που δεν αμφισβητήθηκε εδώ και 20 αιώνες το αμφισβητούν αυτοί! Συγχαριτήρια κύριοι! Αναξιόπιστο το Ευαγγέλιο, αναξιόπιστες οι πηγές της εποχής εκείνης, αξιολύπητοι οι πιστοί δύο χιλιάδων αιώνων, αξιολύπητοι οι εκατομμύρια πορσκυνητές που πάνε κάθε χρόνο να προσκύνήσουν με πίστη στη Βηθλεέμ, αξιολυπητοι τα εκατομύρια των πιστών που κάθε χρόνο γιορτάζουν τη Γέννηση Αυτού που γεννήθηκε "εν Βηθλεέμ της Ιουδαίας" και έσωσε τον κόσμο από την αμαρτία!
Ευτυχώς που υπάρχει και η Εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" και μας ανοίγει τα μάτια και αποκαλύπτει αυτούς που μας κοροϊδεύουν! Δόξα τω Θεώ γνωρίζουμε την αλήθεια (όχι βέβαια από τους παπάδες αλλά) απο τους Δημοσιογράφους  "ΤΩΝ ΝΕΩΝ"!!!
2. Μιλάει το σχόλιο για θρησκευτικό φανατισμό. Ναι, συμφωνούμε ότι αυτός δεν είναι κανόνας αλλά εξαίρεση! Φοβούμαστε όμως μήπως θέλει έντεχνα και πονηρά να μας περάσει την οικουμενιστική - νεοεποχίτικη ιδέα, ότι ο Θεός είναι ένας και δεν εχει σημασία αν άλλοι τον λένε Ιησού Χριστό, άλλοι Αλλάχ άλλοι Βούδα κ.λπ!! Και επομένως η Μουσουλμάνα που πήγε στην Βηθλεέμ, καλά έκανε αφού το Θεό προσκύνησε ανεξάρτητα από το  πώς τον ονομάζει η ίδια και υπό ποιές ιδιότητες τον λατρεύει!!
Ίσως αυτό το δεύτερο είναι πιό επικίνδυνο από το πρώτο!
Η συγκεκριμένη Εφημερίδα, μας έχει συνηθήσει σε τέτοια δημοσιεύματα, και μάλιστα παραμονές μεγάλων εορτών! Δεν μας ξαφνιάζει! Ας συνεχίσει το ... "θεάρεστο" έργο του γκρεμίσματος! όσο γκρεμίζει τόσο θα συντελεί στο να βαθαίνει η κρίση που μας ταλαιπωρεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου