Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ... ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ !!!!!!!!!!!

Η Ελληνική Γλώσσα Μητέρα των Γλωσσών του Κόσμου


Ψαχνοντας για κειμενα αναφορικα με το ελληνικο αλφαβητο και την γλωσσα μας,ανακαλυψα το παρακατω κειμενο τξης κας Καραβα,που ειναι αποκαλυπτικο!Τι αποδειξεις πλεον χρειαζομαστε εμεις οι ελληνες για να πιστεψουμε στις δυνατοτητες που κρυβονται μεσα μας,αν μη τι αλλο,εξαιτιας της γλωσσα που μιλαμε και της δυναμικης που κρυβεται σαυτην!
Επιστολή από την καθηγήτριά μας κ. Καραβά



Αγαπητοί μου φίλοι,

ο Θεός με φώτισε με το βιβλίο που έστειλε ο σύλλογος σας ο «Θεμιστοκλής», του Ενρίκο Ματτίεβιτς «Ταξίδι στην Μυθολογική κόλαση», στο οποίο διατείνεται πως ο Άδης των αρχαίων Ελλήνων, βρισκόταν στο Περού, να ενδιαφερθώ για το περιεχόμενο του βιβλίου και να το μελετήσω.

Μετά από κοπιώδη προσπάθεια κατόρθωσα να βρω πως τα ονόματα των λαών της Αμερικής με αυτά τα εθνικά τους και τα γεωγραφικά στοιχεία διαβάζονταν ελληνικά και όχι μόνο αυτά, αλλά οι λαοί που ανέπτυξαν πολιτισμούς, όπως οι Ίνκα, οι Αζτέκοι και οι Μάγια ήταν ελληνικής καταγωγής. Ναι, μην εκπλήσσεσθε ή αμφιβάλλετε.

Πώς το επέτυχα αυτό; Κατόρθωσα πρώτα και βρήκα τη λύση στο πανάρχαιο ελληνικό αλφάβητο. Προσέφυγα στο αρχαίο ελληνικό λεξικό του Liddell Scott (Κωνσταντινίδου) και μελετώντας τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου, είδα πως οι Αιολείς κυρίως, οι Δωριείς και οι Ίωνες, ελληνικές φυλές, είχαν πολυφωνικό αλφάβητο π. χ. το α ήταν και ε και ο και αι. Το λ ήταν και ρ,ν,σ,δ,γ.

Συνέλεξα όλες αυτές τις διαφορές και τις μελέτησα και μετά τις εφάρμοσα στη γλώσσα των Ίνκα πρώτα. Τότε μου αποκαλύφθηκαν η καταγωγή τους, οι Θεοί τους. Γενικά με την αποκρυπτογράφηση όλων αυτών, αποκαλύφθηκαν πλείστα στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού τους και το πιο σοβαρό, διαπίστωσα πως κάθε λέξη που διαβάζουμε είτε σήμερα είτε στο παρελθόν, διαβάζεται συνέχεια ή από τη δεξιά ή αριστερή πλευρά ή από το μέσον της λέξης γύρω - γύρω και σου δίνει πληροφορίες για την ίδια αυτή λέξη. Δηλαδή αυτοαναλύεται και αποκαλύπτει τι θέλει να πει η λÎ! �ξη. Δίνει από μόνη της, αν γνωρίζεις να τη διαβάσεις, τον ορισμό της.

Π.χ. Inca (Ίνκα) = iac) ,(ia)niac = υός (υιός - υπάρχει τέτοια γραφή). Αελίου Θεού Διός. Δηλαδή μας λέει πως οι Ίνκας είναι γιοι του Θεού Ήλιου Δία. Και πράγματι, η μεγάλη αυτοκρατορία των Ίνκα ονομάζεται στην ιστορία μας αυτοκρατορία του Ήλιου.

Το διάβασμα των λέξεων είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολλή μελέτη και εξάσκηση για να μπορείς να αποκρυπτογραφείς σωστά, αυτά που κρύβουν οι λέξεις. Αν διαβάσουμε συνέχεια τη λέξη, μας λέει τα εξής: Incanic cancinac anicniaic = Έλληνες Κέρκυρες (Κερκυραίοι) Ερετριείς.

Πράγματι, αν διαβάσουμε στο λήμμα της εγκυκλοπαίδειας «Κέρκυρα», θα διαπιστώσουμε πως η Κέρκυρα ιδρύθηκε το πρώτον από Ερετριείς, τους οποίους έδιωξαν το 730 π.Χ. οι Κορίνθιοι.

Έτσι, λοιπόν, διαβάζοντας τη λέξη Ίνκα συνέχεια και σε συνδυασμό των γραμμάτων μεταξύ τους, πήραμε τις πιο πάνω πληροφορίες.

Μελετώντας κι απορώντας για κάθε καινούργιο, που αποκρυπτογραφούσα, διαπίστωσα πως όλο τον κόσμο, τον είχαν γνωρίσει οι προγονοί μας σε χρόνους, που εμείς δεν τους γνωρίζουμε και η μυθολογία μας κάνει κάποιες νύξεις με μύθους και κυρίως με την αργοναυτική εκστρατεία.

Διαβάζοντας πάντα τις λέξεις, διαπίστωσα πως όλα τα ονόματα, τα γεωγραφικά στοιχεία, τα εθνικά ονόματα όλου του κόσμου έδιναν ελληνικές εξηγήσεις, π. χ. 1) Αφρική (Africa) μας λέει πως είναι ήπειρος θερεία, αν διαβάζεται από την αριστερή πλευρά, ή ήπειρος ζεστή, αν διαβάζεται από τη δεξιά: Africa =faraia afairac = θερεία ήπειρος (ζεστή) -rcifca afairac = ζεστή ήπειρος (tc - σδ - z). 2) Σκωτία = Scotia = aitocais oscosoc tiscosos = οικήσεις Ελλήνων Θεσσαλών, ascosaitas = Αργοναυτών, tasai Iacosos, osc (sc == ξ), lascoi, ταγού (αρχηγού) Ιάσονος εξ Ιωλκού sa to osoca lasocia = με το όνομα Ιασονία.

Δηλαδή μας πληροφορεί η λέξη Σκωτία πως πήρε το όνομα της από τον Ιάσονα, που ήταν ταγός (ηγεμών) των Ιωλκών και ότι εκεί είχαν εγκαταστήσει οι Έλληνες οικισμούς.

Αποκρυπτογραφώντας συνέχεια τις λέξεις είδα πως οι γλώσσες του κόσμου όλου έδιναν νοήματα στην ελληνική γλώσσα π. χ. η λέξη monde στα γαλλικά, η λέξη world στα Αγγλικά και η Welt στα Γερμανικά έδιναν την λέξη οικουμένη, κόσμος με τον ίδιο ορισμό πως η οικουμένη όλη είναι ελληνική! Φοβερά και παράξενα πράγματα να βγαίνουν από αυτή τη θετική γλώσσα την ελληνική! π.χ. monde (μοντ) - edoemeno omede oenoe onmelode=οικουμένη άπασα είναι ελληνική. World = odoloro owodo olo orlowodo = οικουμένη άπασα είναι ελληνική (το ο αντιπροσωπεύει την αξία όλων των φωνηέντων και διφθόγγων).

Welt = elelewe ewete ele elwelete = οικουμένη άπασα είναι ελληνική (το ε αντιπροσωπεύει την αξία όλων των φωνηέντων και διφθόγγων, όπως το ο προηγουμένως, και κάθε φωνήεν, που είναι μόνο του στη λέξη).

Τελευταία είδαμε την κυκλοφορία ενός βιβλίου, που λέει πως οι Αραουκάνοι της Χιλής είναι Σπαρτιάτες Έλληνες κι αυτά τα γράφει ένας Αραουκάνος.

Στο βιβλίο που εκδίδω, το έχω γράψει πως οι ιθαγενείς της Αμερικής και συγκεκριμένα αυτός ο λαός είναι ελληνικής καταγωγής π. χ.

Αραουκάνος = Araucanos = racuna-υηο5ΐΐ3Γ = Λακεδαιμόνιος uracnaotas = Ηρακλείδης (απόγονος Ηρακλέους. Έτσι εθεωρούνταν οι Σπαρτιάτες), cunasouraur = Κυνοσουρεύς (CUNAR = φυλής).

Οι Σπαρτιάται όταν εγκαταστάθηκαν στην περιοχή της Σπάρτης, δημιούργησαν τέσσερις συνοικισμούς κατά φυλάς, των Πιτανέων, των Λιμναίων, των Μεσόων και των Κυνουσουρέων.

Αυτά προς το παρόν θ' ασχοληθούμε κι άλλες φορές.

Το βιβλίο μου ονομάζεται «Η Ελληνική γλώσσα μητέρα των γλωσσών του κόσμου» Καραβά - Γαλάνη Μαρίνας
Ευχαριστούμε τον αναγνώστη Στέφανο για την αποστολή του κειμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου