Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΕΙΔΕΣ ... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ;;;;;;;;

Τσιπάκια εντοπισμού ενέκρινε η Αρ. Πρ. Δεδομένων!
 "Θαρθεί καιρός, που θα σας πουν να βουλωθείτε με τη βούλα του Σατανά.Να μη βουλωθείτε. Αν βουλωθείτε και στου βοδιού το κέρατο να κρυφθείτε θα σας βρουν" τάδε έφη Πατροκοσμάς.

"Και έκαμνε πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλούσιους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, να λάβωσι χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών και να μη δύναται μηδείς να αγοράση ή να πωλήση, ειμή ο έχων το χάραγμα, ή το όνομα του θηρίου, ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.Εδώ είναι η σοφία’ όστις έχει τον νούν, ας λογαριάση τον αριθμόν του θηρίου διότι είναι αριθμός ανθρώπου και ο αριθμός αυτού είναι χξς" τάδε έφη Αποκάλυψη του Ιωάννη.

Ε, ΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ ... ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ !!!

«Ο Τσοχατζόπουλος με έκοψε από τους πρώτους μου Ολυμπιακούς»

«Ο Τσοχατζόπουλος με έκοψε από τους πρώτους μου Ολυμπιακούς»(Photo: Action Images)
Ο δις Ολυμπιονίκης, «χρυσός» στην Ατλάντα και «αργυρός» στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης κλείνει σήμερα τα 44 του χρόνια παραχωρώντας μια καθ’ όλα αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ».

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ: «ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΑΛΛΟ Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΑΛΛΟ Η ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ»


alt Μου έλεγε ο Γέροντας Πορφύριος μια μέρα: «Ο χριστιανός πρέπει να αποφεύγει την αρρωστημένη θρησκευτικότητα: τόσο το αίσθημα ανωτερότητος για την αρετή του, όσο και το αίσθημα κατωτερότητος για την αμαρτωλότητά του.

Άλλο πράγμα είναι το κόμπλεξ και άλλο η ταπείνωση∙ άλλο η μελαγχολία και άλλο η μετάνοια. Με επισκέφθηκε κάποτε ένας κοσμικός ψυχίατρος και μου κατηγόρησε τον Χριστιανισμό, διότι, όπως είπε, δημιουργεί ενοχές και μελαγχολία.

Η ΚΥΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!! ΟΜΩΣ ... "ΤΙΣ ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΣ ΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΗΜΩΝ" ;;;


Οι μαγευτικοί κήποι Butchard στον Καναδά!

Οι "Butchart Gardens" αποτελούν ένα επίγειο παράδεισο στη Βρετανική Κολομβία, κοντά στο Βανκούβερ του Καναδά.
Οι κήποι πέρα από εκπληκτικοί έχουν μια μακρά ιστορία, αφού χρονολογούνται από το.. 1904, απ'όταν και δημιουργήθηκαν από τη δυναστεία των Butchart.

ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ !!!

Ανέκδοτα με την Παναγία!...





Rethemnos.gr 

 Όχι βέβαια για να γελάσουμε, αλλά για να χαμογελάσουμε… Και ίσως και να δούμε μερικά πράγματα με άλλο μάτι (της ψυχής). Για να θυμηθώ και μια εξαιρετική μαντινάδα τουΓιώργη Καράτζη :
Χαρές κι αγάπες κι ομορφιές είν’ η ζωή γεμάτη,
μα πρέπει να τη δει κιανείς με τση ψυχής τ’ αμάτι.

- Τὴν σκότωσε ὁ πατέρας της μὲ ἀργὸ θάνατο,
γιατί ἤθελε νὰ ζεῖ χριστιανικά.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ.

Ἄρθρο τοῦ Ἰοάν Βλαντούκα γιὰ τὸ περιοδικὸ ATITUDINI.


ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝEΔΕΙΧΘΗ
Η ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΣ ΝΤΑΝΙΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗN ΡΟΥΜΑΝΙΑ.

.             Πολλὲς φορὲς τυχαίνει ὅλοι μας νὰ ἀναρωτηθοῦμε, “ὑπάρχουν ἄραγε Ἅγιοι στὴν σύγχρονη ἐποχή;”. Ἡ ἀπάντηση εἶναι μία. Ἅγιοι τοῦ Θεοῦ θὰ ἀναδεικνύονται πάντα καὶ γιὰ πάντα. Ἡ ὕπαρξή τους εἶναι συνυφασμένη μὲ τὴν ζωοποιὸ ὕπαρξη τοῦ Τρίτου προσώπου τῆς Ἁγίας Τριάδος. Τοῦ Ἁγίου Πνεύματος. Ἐφ᾽ὅσον λοιπὸν τὸ Ἅγιον Πνεῦμα ἐνεργεῖ καὶ κυριαρχεῖ στὸν κτιστὸ κόσμο μας, οἱ Ἅγιοί Του θὰ ἐμφανίζονται γιὰ νὰ μᾶς δίνουν δύναμη ἀλλὰ καὶ νὰ ταπεινώνουν τὸν ἀντίχριστο διάβολο καὶ τοὺς ὀπαδούς του, ποὺ κινοῦνται γύρω μας. Πολλὲς φορὲς ἀκόμα καὶ μέσα στὴν ἴδια μας τὴν οἰκογένεια, ὅσο κι ἂν αὐτὸ ἀκούγεται τρομερό.


ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΛΛΟ
ΤΟΥ  ΝΙΚ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
Στις 22 και 23 Ιουνίου 1994 ο Θεός μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Πενήντα Πατρινούς και Πατρινές προσκυνητές μας αξίωσε να πάμε στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο, στην μονή Οσίου Δαυίδ, στο μοναστήρι του μακαριστού γέροντος Πορφυρίου  και στην μονή του οσιομάρτυρος Εφραίμ στην νέα Μάκρη.
Στην μονή του Οσίου Δαυίδ οι πατέρες μάς περίμεναν και όταν φθάσαμε, άρχισαν τον εσπερινό. Έψαλαν ο μακαριστός πλέον γέρων Κύριλλος και άλλοι πατέρες. Μετά τον εσπερινό ο γέρων Κύριλλος έμεινε μέχρι τις 3 το πρωί εξομολογώντας τους προσκυνητές. Εγώ δεν είχα απόφαση να εξομολογηθώ, αλλά η αδελφή μου μού είπε: «Δεν συναντήσαμε τον μακαριστό γέροντα Ιάκωβο και τον μακαριστό γέροντα Πορφύριο. Αφού φτάσαμε εδώ, δεν πάς να εξομολογηθείς να μην έχεις το παράπονο ότι, έχασες και τον γέροντα  Κύριλλο;». Έτσι αποφάσισα να εξομολογηθώ και μετά χιλιοευχαρίστησα την αδελφή μου για την συμβουλή της, γιατί ωφελήθηκα πάρα πολύ.

ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ !!! ΤΗΝ "ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ" ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΤΗΝ ... ΕΧΟΥΝ ;;;

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙ(ΣΤΙ)ΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2012..


alt Υπό τον τίτλο "Νέα ανάπτυξη τώρα"το Συμβούλιο των Χριστιανικών Εκκλησιών Γερμανίας  προσκαλεί τους Χριστιανούς όλων των δογμάτων  στις 7 Σεπτεμβρίου 2012  στον εορτασμό της Oικουμενικής ημέρας της Δημιουργίας..


Ομιλητής θα είναι Πρωτοπρεσβύτερος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Mannheim.

ΠΗΓΗ:   http://www.agioritikovima.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9090:oikoumenitik&catid=99:nea&Itemid=369

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΝΟΣ ... ΑΓΙΟΥ !!!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
. Ένα ισχυρό άπλετο φως πλημμύρισε το δωμάτιό μου.

Ο Παππούλης προσευχόταν πολύ. Και ήθελε και τα δικά του πνευματικά παιδιά να κάνουν το ίδιο. Ιδιαίτερα σε μένα ήθελε, με κάθε τρόπο, να με πείσει να το κάνω.

Γι' αυτό συνεχώς μου μιλούσε για τη δύναμη της προσευχής.

Προσευχή, παιδί μου, Ανάργυρε, έλεγε, σημαίνει συνομιλία με τον ίδιο το Θεό, που είναι ο Πλάστης, είναι ο Δημιουργός του σύμπαντος! Είναι Εκείνος που έπλασε τον ίδιο τον άνθρωπο κατ' εικόνα και ομοίωσή του.

ΕΜΠΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ


alt Του  Χαραλάμπους Νεοφύτου, Πρεσβυτέρου

Από την αρχή θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μια πολύ επικίνδυνη υπόθεση όσο αφορά τη μετάνοια γενικά. Διακρίνουμε μεταξύ των ανθρώπων δύο ειδών μετάνοια μεταμέλεια.

Η πρώτη είναι αυτή που συναντούμε και στους εκτός του χριστιανισμού ανθρώπους. Είναι μεν συναίσθηση της αμαρτίας η του κακού που έγινε και ίσως να ακολουθεί και κάποια λύπη αλλά τίποτα παραπάνω μένουν μέχρι εκεί. Αυτό ακριβώς έκαμε και ο Ιούδας· μεταμελήθηκε αλλά δεν είχε το θάρρος να τρέξει και να ζητήσει συγχώρεση.

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΑΣ "ΚΥΡΙΟΙ" ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ;;;

Η λίστα των νέων μέτρων

“Κλειδωμένο” πρέπει να θεωρείται το πακέτων των σκληρών μέτρων λιτότητας ύψους 11,5 δισ. ευρώ για την διετία 2013-2014, και εκτός απροόπτου θα βρίσκεται στα χέρια του πρωθυπουργού μέχρι την Τρίτη...

Σύμφωνα με τα “Νέα”, το πακέτο περιλαμβάνει αιματηρές περικοπές σε μισθούς και συντάξεις του Δημοσίου, καθώς και συντάξεις του ιδιωτικού τομέα, τσεκούρι στα εφάπαξ, αλλά και κλείσιμο δημοσίων οργανισμών. Ιδού η λίστα: …

Φτιάχνουμε -πολύ εύκολα- το ΔΙΚΟ ΜΑΣ μας απορρυπαντικό για 40-45 πλύσεις με μόλις 2 ευρώ !! κόστος.

Posted on 26th February 2012 in αυτάρκειααυτονομία
Είναι γνωστό πλέον οτι σαν χώρα μας κατάφεραν και με διάφορες “στρατηγικές” μας κλείσανε τα εργοστάσια μας και έτσι δεν παράγουμε τίποτα σαν λαός .Μας επιδοτήσανε να βγάλουμε τα δέντρα μας και τις παραγωγές μας. Μας αναγκάσανε να φάμε τα ζώα μας και έτσι δυστυχώς είμαστε έρμαιο του κάθε καραγκιόζη που ΠΛΗΡΏΝΕΙ μια πολυεθνική σε κάποιο γραφείο και δεν…

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΛΥΚΥΤΑΤΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ;;;

Αίγυπτος: "Κάρφωσαν" σταυρό στο στόμα Χριστιανής - Ανατριχιαστική φωτό Εκτύπωση E-mail
21-08-2012 17:22:03



 Όπως διαφαίνεται ο μεγάλος χαμένος της Αραβικής Άνοιξης δεν είναι άλλος από το Χριστιανισμό, ο οποίος κυνηγιέται σε Ανατολή (με φρικτά εγκλήματα όπως σας έχουμε δείξει) και Δύση (απαγόρευση σταυρών, εικόνων, απολύσεις). Είναι προφανές ότι ενοχλεί ιδιαιτέρως το συγκεκριμένο θρησκευτικό δόγμα τη Νέα Τάξη Πραγμάτων,η οποία θέλει να εγκαθιδρύσει την Πανθρησκεία (Εωσφορισμό) στον πλανήτη, καθότι η κοινή λατρεία προς την Νέα Εξουσία θα είναι απαραίτητο συστατικό στη δημιουργία του Παγκόσμιου Κράτους.

ΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ... ;;;

ΟΛΗ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ:..
Το στιγμιότυπο είναι από την πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη γνωστού καψουρο – τραγουδιάρη: Βλέπουμε εκατοντάδες πανέρια με λουλούδια (!!!) – καθένα από τα οποία κοστίζει δεκάδες ευρώ – να…κοίτονται στα πόδια του, ως άλλος…φόρος τιμής των υπηκόων στον “βασιλιά” τους!
Θα πει κάποιος: “Και σένα τι σε νοιάζει; Αφού έχουν και πληρώνουν, ας σκορπάνε όπου θέλουν τα λουλούδια και τα λεφτά τους”!

Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ

-Γέροντα, όταν πεθάνει ο άνθρωπος, συναισθάνεται αμέσως σε τι κατάσταση βρίσκεται;
Ναι, συνέρχεται και λέει «τι έκανα;», αλλα «φαϊντά γιόκ[1]», δηλαδή δεν οφελεί αυτό. Όπως ένας μεθυσμένος, αν σκοτώση λ.χ. την μάνα του, γελάει, τραγουδάει, επειδή δεν καταλαβαί­νει τι έκανε, και, όταν ξεμεθύση, κλαίει και οδύρεται και λέει «τι έκανα;», έτσι και όσοι σ' αυτήν την ζωή κάνουν αταξίες είναι σαν μεθυσμένοι. Δεν καταλα­βαίνουν τι κάνουν, δεν αισθάνονται την ενοχή τους.

Μέχρι και οι αναρχικοί πήραν χαμπάρι τι παίζεται με τους ...Λαθρομετανάστες !

Μόνο Δένδιας δεν βλέπει τα τάγματα θανάτου του Ισλάμ !
Το indymedia, γνωστό για τις θέσεις του για τους μετανάστες, δημοσιεύει κείμενο αναρχικού σχετικά με την αντιφασιστική-αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Ομόνοια. Στο κείμενο λέγονται μεγάλες αλήθειες. Δείτε λοιπόν τί πράγματι έγινε....

Ενας όχλος ούρλιαζε συνθήματα θρησκευτικού περιεχομένου και «μάλιστα μιας θρησκείας ξένης προς αυτήν των ντόπιων». 9 στα 10 συνθήματα ήταν για τον Αλλάχ.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !!!



Γνωρίζουμε από παλιά ότι σε πολλά τραγούδια κάτα την ανάποδη ακρόαση ακούγονται κρυφά μηνύματα. Ακούστε μερικά από αυτά σε σχετικά νέα ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Κόψτε τα βέβηλα χέρια που πνίγουν την Ελλάδα

Από τις πρώτες γραφές της παγκόσμιας ιστορίας, όσοι επιβουλεύονταν το λίκνο του πολιτισμού δεν ήταν εχθροί της Ελλάδας αλλά εχθροί της ανθρωπότητας. Ατράνταχτες οι ιστορικές αποδείξεις ακόμα και αν κάποια διδάγματα εξήχθησαν μετά από αιώνες. Όταν οι εχθροί του Ελληνισμού εξάπλωσαν το μίσος τους και σε άλλα έθνη.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ... ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΠΟΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ;;;

Άγριο κράξιμο πολιτών για την πρόκληση Τραγάκη!

Αφού βόλεψε όλους τους συγγενείς και φίλους του στη Βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, είπε να ξεκουράσει το "βασανισμένο" (από τα πιτόγυρα) κορμί του στη Μύκονο, χωρίς ωστόσο... 

...να δώσει ούτε ένα ευρώ. Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις αντιδράσεις των πολιτών στην πρόκληση του α' αντιπροέδρου της Βουλής 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ὁ Ὅσιος Ποιμὴν

Μαζὶ μὲ τὰ ἄλλα ἀδέλφια τοῦ ἔκαναν μικρὴ μοναχικὴ ἀδελφότητα σὲ μία μικρὴ σκήτη στὴν Αἴγυπτο. Ἡγούμενος αὐτῆς τῆς ἀδ&e ...
περισσότερα...