Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΛΕΙΨΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ;;; Σ' ΟΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΙ' ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ !!!


Η καταπράσινη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ


Μιάμιση εβδομάδα πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, πασίγνωστο συνδικαλιστικό στέλεχος που ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, και τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ, παρήγγειλε σε πολύ γνωστό κατάστημα ...
ενδυμάτων που συχνάζουν διάφοροι πολιτικοί και «κυριλάτοι», δύο κοστούμια. Γιατί; Διότι, μέσα στην προεκλογική ευφορία για σίγουρη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος το λιγότερο που θα έπαιρνε, ήταν κάποια καρέκλα σε υπουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΡΑΓΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ;;;


Τα χρέη ΠΑΣΟΚ – ΝΔ “ανέβασε” στο διαδίκτυο ο Πάνος Κάμμένος


“Όταν λέει ο Βενιζέλος οτι θα κλείσει το ΠΑΣΟΚ και θα αλλάξει όνομα δεν πιστεύω οτι εννοεί οτι θα αλλάξει ΑΦΜ και θα φεσώσει τον Ελληνικό λαό μέσω Αγροτικής τράπεζας με τουλάχιστον 100.000.000 Ευρώ…..


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΟΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ !!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΒΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ !!!


Σκιώδη κυβέρνηση και ομάδα “παρακολούθησης” του μνημονίου φτιάχνει ο ΣΥΡΙΖΑ


Ομάδα παρακολούθησης της εφαρμογής του μνημονίου αποφάσισε να συγκροτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ την επόμενη εβδομάδα θα οριστούν ποιοι βουλευτές του κόμματος θα παρακολουθούν συγκεκριμένα υπουργικά χαρτοφυλάκια.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ


28 Ιουνίου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

1913: Η Εμπροσθοφυλακή της VII Μεραρχίας απελευθερώνει τις εσπερινές ώρες την πόλη των Σερρών. Οι Βούλγαροι, κατά την αποχώρησή τους, καίνε 4.050 οικίες, 1.000 καταστήματα και 18 σχολεία και εκκλησίες.
1946: Επίσημοι πανηγυρισμοί σ' όλη τη χώρα για την απόδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα.
1948: Το κομουνιστικό κόμμα της Γιουγκοσλαβίας, επικεφαλής του οποίου είναι ο Τίτο, εκδιώκεται από την Κομινφόρμ, επισημοποιώντας τη ρήξη Μόσχας - Βελιγραδίου. Η απόφαση αυτή θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στον ελληνικό Εμφύλιο, αφού σύντομα ο Τίτο δεν θα αναγνωρίζει πλέον τις δεσμεύσεις του απέναντι στο Δημοκρατικό Στρατό.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


28 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ἀνακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Ἁγίων Κύρου καὶ Ἰωάννου τῶν Ἀναργύρων καὶ Θαυματουργῶν καὶ τῶν σὺν αὐτοῖς

«Τῇ αὐτῇ ἡμέρα, μνήμη τῆς ἀνακομιδῆς τῶν λειψάνων τῶν Ἁγίων καὶ Θαυματουργῶν Ἀναργύρων Κύρου καὶ Ἰωάννου· καὶ τῆς Ἁγίας Μάρτυρος Ἀθανασίας καὶ τῶν τριῶν αὐτῆς θυγατέρων καὶ παρθένων Θεοδότης, Θεοκτίστης καὶ Εὐδοξίας».Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Κύρος καὶ Ἰωάννης, Ἀθανασία, Θεοδότη, Θεοκτίστη καὶ Εὐδοξία († 31 Ἰανουαρίου) ἄθλησαν κατὰ τὴν ἐποχὴ τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Σήμερα ἑορτάζεται ἡ εὕρεση τῶν ἱερῶν λειψάνων αὐτῶν. Ἡ Σύναξή τους ἐτελεῖτο «ἐν τοῖς Φωρακίου καὶ ἐν ταῖς Ἀρκαδια ...
περισσότερα...

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ... ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ 300 ΠΟΣΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ;;; ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ !!!


Ορκίζονται σήμερα οι 300 της Βουλής

Υπό την σκιά της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες, αλλά και της απουσίας του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιείται σήμερα στις..
... 11:00 στην Βουλή η ορκωμοσία των βουλευτών που εκλέχθηκαν την 17η Ιουνίου. Αύριο,

"ΞΗΛΩΣΤΕ" ΤΟΥΣ !!! ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!


Συνελήφθησαν δύο ιερείς στα Φάρσαλα για οικονομική υπόθεση


Νέο "ιερό" σκάνδαλο συγκλονίζει την περιοχή των Φαρσάλων...

Σύμφωνα με το onlarissa.gr σήμερα Τετάρτη συνελήφθησαν δύο Ιερείς από την περιοχή των Φαρσάλων για οικονομική υπόθεση με ενδείξεις υπεξαίρεσης.

... ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;;;


Πού τα βρήκες τα λεφτά! Λουράντο βγες και πες την αλήθεια στο λαό. Έκανες φορολογική δήλωση το 2010 1.500.00 ευρώ;


Ζεις στη Γλυφάδα σε σπιταρόνα με πισίνα; Έχεις σκάφος με τεκμήριο 44.000 ευρώ; Είσαι ιδιοκτήτης σπιτιών και ακινήτων 12 τον αριθμό;