Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ "ΞΕΦΥΓΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ... ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΑΣ !!! ΤΟΣΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ... ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ !!!

«Δόξα τω Θεώ μετά την γιορτή του Αγίου Ιωάννη θα είμαστε εδώ και του Αγίου Πέτρου» ήταν η πρώτη δήλωση του Φερνάντο Σάντος…

Posted:
ethniki-ellados
Φερνάντο Σάντος: «Δόξα τω Θεώ μετά την γιορτή του Αγίου Ιωάννη θα είμαστε εδώ και του Αγίου Πέτρου» 
Γιώργος Καραγκούνης : «Πήραμε παλικαρίσια αυτό που αξίζαμε με τη βοήθεια του Θεού»
«Αυτή η νίκη είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μετά το 2004. Δείξαμε ότι είμαστε ομάδα και μια οικογένεια. Δείξαμε τι θέλαμε μέσα στο γήπεδο και είχαμε πολλές ευκαιρίες. Χρειάζεται και η τύχη. Όταν αξίζεις κάτι, ο Θεός θα στο δώσει στο τέλος. Περνάμε δίκαια στην επόμενη φάση» δήλωσε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΡΑΓΕ ... ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;

«Αν η Ελλάδα επιτεθεί μας τα παίρνει όλα!» – Ο πύρινος λόγος Γερμανού καθηγητή για το Eλληνικό χρέος

Posted:
αν-η-ελλάδα-μας-επιτεθεί-μας-τα-παίρνει-όλα
Για το ελληνικό χρέος μίλησε Γερμανός καθηγητής Ιστορίας-Οικονομίας στο Spiegel σε σκληρή γλώσσα για τη Γερμανία. Ο Γερμανός καθηγητής της Ιστορίας της Οικονομίας Albrecht Ritschl (LSE) τα λέει έξω από τα δόντια για το ελληνικό χρέος στο έξαλλα ανθελληνικό Spiegel, ο δημοσιογράφος του οποίου δεν πιστεύει στα αυτιά του. Spiegel: Κύριε Ritschl, η Γερμανική κυβέρνηση ενεργεί με ακαμψία στο θέμα της Ελλάδας, στη λογική «λεφτά θα πάρετε μόνο αν κάνετε ό,τι σας λέμε». Κρίνετε δίκαιη αυτή τη συμπεριφορά;

Ὁ Γέρ. Δανιὴλ Κατουνακιώτης μιλᾶ γιὰ τὸν μεγάλο ἀσκητὴ Φιλάρετο στὸ φρικαλέο Καρούλι

Posted:
gerontas-danihl-katounakiwtisΕχω διαβάσει στο Λαυσαϊκόν του Παλλαδίου τα εξής περί του αββά Ωρ: «Ούτος εν τη ερήμω διάγων, ήσθιεν μεν βοτάνας και ρίζας γλυκείας, έπινεν δε και ύδωρ ότε ηύρισκεν, εν ευχαίς και ύμνοις διατελών πάντα τον χρόνον».
 Νομίζω αποδίδουν άριστα τα της ασκητικοτάτης βιοτής του πατρός Φιλαρέτου.
Ηταν ενα από τα εύοσμα άνθη που φυτρώνουν στα βράχια των Καρουλίων! Φίλος της αρετής όντως. Πάντα κυκλοφορούσε ξυπόλυτος.

ΤΙ ΑΛΛΟ ... ΠΑΛΑΒΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ !!!

Μακάβριο! Νέα μόδα κηδεύουν τους νεκρούς σαν ζωντανούς

Posted:
FUNERAL-master675-v3
Σχόλιο: Τι άλλο θα δούμε και θα ακούσουμε;;;;;
Ακούγεται και μπορεί να είναι μακάβριο και περίεργο αλλά στο εξωτερικό είναι …τάση. Η νέα μόδα στις κηδείες που κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος είναι ο νεκρός να μην βρίσκεται στο φέρετρο ως είθισται αλλά σε μια σκηνή από την καθημερινή του ζωή!

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Διαμαρτυρία για την Τράπεζα Θεμάτων πραγματοποιεί σήμερα η Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας. Σε
Με ειδικούς γιατρούς που θα αναλάβουν την πρόληψη των ασθενειών σε μαθητές των
Σε νέα στάση εργασίας προχωρούν σήμερα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, 8:00 – 11:00 και

Η απόλυτη ξεφτίλα: Θα τρελαθούμε! Αυτές είναι Ελληνικές σημαίες;

Posted: June 25, 2014 at 8:55 pm, Last Updated:
elliniki-simaia-elliniki-tileorasi
Είναι γεγονός ότι τα μεγάλα κανάλια έχουν αποθρασυνθεί, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάνανε σε  αυτό το σημείο της έσχατης ξεφτίλας, να παραποιήσουν την Ελληνική και αιματοβαμμένη Σημαία μας, το αιώνιο σύμβολό μας, αφαιρώντας από πάνω τον Τίμιο Σταυρό. Η ξεφτίλα έχει και όρια, τα οποία τα έχουν ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό. Δείτε στις φώτο αλλά και στο

Αποφορά  δυσοσμίας ή οσμή εωδίας «πνευματικής»;

Posted: June 25, 2014 at 10:12 pm, Last Updated:
Ο Μητροπολίτης Αὐστρίας στην Παπική Μονή του Τιμίου Σταυρού της Βιέννης όπου και εὐλόγησε την μοναστική ἀδελφότητα
Ο Μητροπολίτης Αὐστρίας στην Παπική Μονή του Τιμίου Σταυρού της Βιέννης όπου και εὐλόγησε την μοναστική ἀδελφότητα

Τήν Τρίτη 17 Ἰουνίου 2014 ὁ Μητροπολίτης Αὐστρίας Ἀρσένιος, επισκέφθηκε τήν Παπική Μονή τοῦ Τιμίου Σταυροῦ στό δάσος τῆς Βιέννης. Ὁ Σεβασμιώτατος προσεκλήθηκε ἐξ ἀφορμῆς τῆς δεκαετοῦς ἐπετείου ἀπό τῆς Ἐπισκέψεως τῆς ΑΘΠ τοῦ Οἰκουμενικοῦ Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου στή Μονή. Ἐκτός ἀπό τούς Παπικούς Μοναχούς καί τό Μητροπολίτη παρόντες ἦταν ὁ Πρόεδρος τοῦ Παπικού

Η πομπή του σατανά;

Posted:

Reveller, Gay Pride Parade, Sao Paulo, Brazil by Andre PennerΕκτίμηση της διαμαρτυρίας στον Άγιο Δημήτριο με κριτήρια πνευματικά.

Σεβαστοί πατέρες αγαπητοί αδερφοί.
Θα ήθελα να πω ότι θεωρώ την εκδήλωση κατά των ομοφυλόφιλων πετυχημένη. Και την περσινή και την φετινή.
Σε όσα διαβάζω παρουσιάζεται ως αποτυχημένη για δυο λόγους. Ο ένας είναι ότι δε συγκέντρωσε μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Ο άλλος ότι δεν υποστηρίχτηκε από τον κλήρο της Θεσσαλονίκης. Αυτά αγαπητοί μου είναι κοσμικά κριτήρια. Να βάλουμε σας παρακαλώ τα πνευματικά κριτήρια για να δούμε αν ήταν επιτυχημένες.


Θαυμαστή μαρτυρία από τους Αγίους Τόπους!!!

Posted:
agioi-topoi
Φίλοι και φίλες,Σας αποστέλλω ως «ευλογία» την παραπάνω φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψή μου στους Αγίους Τόπους.
Ο λόγος για το αποτύπωμα της παλάμης του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού σε τοίχο που στηρίχθηκε, πιεζόμενος υπό το βάρος του Σταυρού κατά την μεταφορά Του στο Γολγοθά (Οδός Μαρτυρίου). Αδύνατον να σας περιγράψω με λόγια την ουράνιο μυροβόλο ευωδία που υπήρχε διάχυτη στη γύρω περιοχή.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ... ΕΥΡΩ !!! ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ !!!

Μην απορήσετε αν το 2016 σας ανακοινώσουν οι ίδιοι ότι αποφάσισαν να βγουν από το ευρώ για να σας σώσουν!

Posted: June 26, 2014 at 11:00 am, Last Updated:
έξοδος-από-ευρώ
του SON OFEONΚατά καιρούς διαβάζουμε στα ΜΜΕ για τα επικείμενα stress test της ΕΚΤ και τις ενδεχόμενες ανεπάρκειες κεφαλαίων που θα προκύψουν απ’ αυτές.
Διαβάζουμε και τις επίσημες διαβεβαιώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) ότι με τα δικά της stress test υπολογίστηκαν ικανοποιητικά οι κεφαλαιακές απαιτήσεις και λήφθηκαν εγκαίρως όλα τα μέτρα για να μην έχουμε εκπλήξεις.

Σημεία μετά θάνατον του γέροντος Γερβασίου

Posted:
2013-11-25 21.15.37
Ένας εργάτης στο εργοστάσιο Β.Ε.Σ.Ο. διηγήθηκε τα εξής: Κάποια βραδιά είδε στον ύπνο του τον π. Γερβάσιο να του λέει: « Πήγαινε παιδί μου, και αγόρασε μερικά τρόφιμα, βάλε τα σε ένα καλαθάκι μαζί με μερικά χρήματα και σπεύσε να τα δώσεις εις κάποιαν γριούλα-είπε ακριβώς την διεύθυνση που έμενε- διότι αποθνήσκει

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Σαμψὼν ὁ Ξενοδόχος


Ὁ Ὅσιος Σαμψὼν ἐγεννήθηκε στὴ Ρώμη, ἀπὸ εὔπορους καὶ εὐσεβεῖς γονεῖς καὶ ἦταν συγγενὴς τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου. Ἐσπούδασε φιλολογία, φιλοσοφία καὶ ἰατρική. Μεταχειρίσθηκε ὅμως τὴν ἰατρικὴ ὄχι σὰν ἐπικερδὲς ἐπάγγελμα, ἀλλὰ γιὰ εὐεργετικοὺς καὶ φιλανθρωπικοὺς σκοπούς. Ὁδηγὸς στὸ βίο του ἦταν ὁ λόγος τοῦ Κυρίου: «Γίνεσθε οὖν οἰκτίρμονες καθὼς καὶ ὁ πατὴρ ἡμῶν οἰκτίρμων ἐστί». Ἔτσι ὁ Ὅσιος Σαμψὼν ἦταν προστάτης ἰατρὸς τῶν φτωχῶν. Τὴν οἰκία του τὴν εἶχε μετατρέψει σὲ νοσοκομεῖο καὶ περιέθαλπε πάσ ...
περισσότερα...

ΔΙΔΑΞΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ !!!

Τα παιδιά ξέρουν πότε λένε ψέματα οι γονείς

Posted: June 24, 2014 at 1:30 pm, Last Updated:

paidi-sto-grasidiΔε μπορείτε να τα ξεγελάσετε εύκολα

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι γονείς που, στην προσπάθειά τους να κάνουν τη ζωή τους κάπως ευκολότερη, επιλέγουν να πουν μερικά… ψεματάκια στα παιδιά τους!
Σύμφωνα όμως με ερευνητές από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης, τα παιδιά δεν ξεγελιούνται εύκολα και μπορούν να αντιληφθούν αυτήν την τακτική.

9 συνήθειες που αναστατώνουν τις ορμόνες σας

Posted: June 24, 2014 at 3:00 pm, Last Updated:
9-συνήθειες-που-αναστατώνουν-τις-ορμόνες-σας
Κάθε φορά που κάτι δεν πάει καλά, ενώ όλα δείχνουν καλά, το πιθανότερο είναι να φταίνε οι ορμόνες. Όταν, για παράδειγμα, έχετε αυξημένη όρεξη, όταν δεν χάνετε κιλά παρά τη δίαιτα, όταν διαταράσσεται ο εμμηνορησιακός σας κύκλος, τότε είναι που οι ορμόνες σας παίζουν με τα νεύρα, αλλά η πικρή αλήθεια είναι ότι φταίτε κι εσείς λίγο…

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ... ΑΝΗΣΥΧΙΑ !!!

Οδηγίες προς Ιερείς: Πώς να διώχνεις τους πιστούς από την Εκκλησία

Posted: June 24, 2014 at 4:25 pm, Last Updated:
Ὁ Ὀρθόδοξος Ναός εἶναι μιά ἀληθινή Θεοφάνεια.
του Νικήτα ΚαυκιούΗ τραγωδία του να είσαι παπάς χωρίς Χάρη.
Η προσωπική σχέση του ανθρώπου με το Θεό δεν είναι δεδομένη και δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για σταθερότητα, πρόοδο ή διάρκεια.
Ό ιερέας μπορεί να ξεκινήσει με πνευματικό ενθουσιασμό το ιερατικό του λειτούργημα αλλά μετά από λίγα χρόνια να αδειάσει ολοκληρωτικά από τη Χάρη του Θεού.

Αυτές οι εικόνες θα σας τρελάνουν!

This Is Some Seriously Mind Blowing Stuff
Πραγματικά απίθανες εικόνες!




Βαρθολομαίος: Να διατηρήτε την καθαράν και γνησίαν πίστιν των πατέρων σας

Posted: June 24, 2014 at 10:29 pm, Last Updated:
βαρθολομαίος
“Σας προτρέπουν να διατηρήτε την καθαράν και γνησίαν πίστιν των πατέρων σας εις τον Θεόν, διότι μόνον δι᾽ αυτής προοδεύει αληθινά και ευτυχεί ο άνθρωπος”. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κατά τον Εσπερινό στον Ι.Ν. των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης Σινασσού το περασμένο Σάββατο 21 Ιουνίου 2014.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ !!!

Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ:150.000 ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΣΤΗ ΦΕΤΕΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Posted: June 24, 2014 at 10:47 pm, Last Updated:
η σκηνήENA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
To φεστιβάλ που δημιουργήθηκε το 2006 αυτή τη χρονιά ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών και η φετεινή ένατη επέτειός του σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών.Το παρακολούθησαν 150.000 άτομα παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.Η γενιά της Κόλασης 150.000 fans της μουσικής metal συνέρρευσαν στο Clisson (Loire-Atlantique) της Γαλλίας από την Παρασκευή ως και την Κυριακή.

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ: ΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ

Posted: June 24, 2014 at 11:48 pm, Last Updated:
prokaloun-karkino
Η νέα έρευνα που χρηματοδοτήθηκε από το αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), έχει συνταράξει το μύθο που επικρατεί ότι στην πραγματικότητα τα φάρμακα της χημειοθεραπείας καταπολεμούν τον καρκίνο.

Η καλύτερη δίαιτα..

Posted: June 25, 2014 at 11:00 am, Last Updated:
η-καλύτερη-δίαιτα
Μαλαχάς Κωνσταντίνος — Διαιτολόγος / Διατροφολόγος
Οι περισσότεροι στις μέρες μας έχουν δοκιμάσει αρκετές φορές να χάσουν βάρος. Πολλές φορές το καταφέρνουν και άλλες όχι. Πολλές φορές το καταφέρνουν εύκολα και άλλες δυσκολότερα. Πολλές φορές δοκιμάζουν διαφορετικού τύπου δίαιτες.
Κάποιες διάσημες δίαιτες είναι οι δίαιτες με χαμηλά λιπαρά, με λίγους ή ελάχιστους υδατάνθρακες, με υψηλή πρωτεΐνη και φυσικά κάποιες από αυτές έχουν και ονοματεπώνυμο. Ένα κοινό που έχουν

ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ... ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Κοιμήθηκε ο Ανδρέας Τσιμάρας, 

Αιωνία του η μνήμη.


ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΑΡΑΣ,
 ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
 
ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
 
Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12.00΄
ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΡΩΝ.
 
                                                 Ας είναι αιωνία η μνήμη του !
 
π. Ευάγγελος Πριγκιπάκης
 
ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΞΙΚΑΝΑΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ – ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 27, 2014

Σε εγκάρδια και φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2014, η βράβευση της Μεξικάνας μαθήτριας Ana Cristina Ramirez Dominguez στην βιβλιοθήκη «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ», του μέλους του ΟΔΕΓ, κου Γεωργίου Δολιανίτη, ο οποίος διαθέτει την μεγαλύτερη ιδιωτική βιβλιοθήκη στην Ελλάδα.
Στην τελετή απομονής παρευρέθησαν μεταξύ άλλων ο Πρέσβυς του Μεξικού

Ο Αλή Πασάς και το Ματσούκι

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 27, 2014


Η Ιστορία είναι ο καλύτερος Δάσκαλος, με τους χειρότερους μαθητές:
“Η περίπτωση του Ματσουκίου είναι ίσως η πιο χαρακτηριστική για το πως ο Αλή Πασάς μεθόδευσε την οικονομική εξαθλίωση των κεφαλοχωρίων, μέχρι οι κάτοικοι τους να αναγκαστούν να του πουλήσουν τα χωριά τους. Γύρω στα 1805, οι Ματσουκιώτες για να μπορέσουν να εξοφλήσουν τις υπέρογκες φορολογικές