Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

16 Αυγούστου

Γεγονότα

963: Ο Νικηφόρος Β' Φωκάς στέφεται αυτοκράτορας και θα παραμείνει στο θρόνο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έως τις 10 Δεκεμβρίου 969. Ο Βασίλειος Β' και ο Κωνσταντίνος Η' παραμένουν συναυτοκρότορες.
1916: Οι στρατιωτικές μονάδες της περιοχής της Θεσσαλονίκης παύουν να αναγνωρίζουν την κυβέρνηση των Αθηνών, συνιστούν την Επιτροπή Εθνικής Αμύνης και αποφασίζουν να πάρουν μέρος στον πόλεμο στο πλευρό των συμμάχων της Αντάντ

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ὁ Ἅγιος Διομήδης

Γεννήθηκε στὴν Ταρσὸ τῆς Κιλικίας καὶ σπούδασε τὴν ἰατρικὴ ἐπιστήμη. Ἡ ἐπιστημονική του γνώση δὲν τὸν ἔκανε ὑπερήφανο, ἀλλὰ διατήρησε τὴν εὐσέβεια, στὴν ὁποία τὸν ἀνέθρεψαν οἱ γονεῖς του. Καὶ ὅπως ὁ Κύριος, ὁ Ἰατρὸς τῶν σωμάτων καὶ τῶν ψυχῶν τῶν ἀνθρώπων, «ἐλάλει αὐτοὶς περὶ τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ, καὶ τοὺς χρείαν ἔχοντας θεραπείας ἰάσατο», μιλοῦσε δηλαδὴ σ’ αὐτοὺς γιὰ τὴν βασιλεία τοῦ Θεοῦ καὶ γιάτρευε ἐκείνους ποὺ εἶχαν ἀνάγκη θεραπείας, ἔτσι καὶ ὁ Διομήδης, μιμούμενος τὸν Κύριό του καὶ Θεό ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ !!!



O ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΧΟΣ

alt "Τι καλό έκανες στη ζωή σου; Πού να σε τοποθετήσω;"

Ρώτησε ο άγγελος την ψυχή του μοναχού.

"Τίποτε. Είχα μόνο την ελπίδα μου στην Παναγία"

"Τότε πέρασε!!

Αφού είχες την Βασίλισσά μας για προστάτιδα, πέρασε μέσα να χαίρεσαι στην συνοδία Της!"




ΠΗΓΗ:     http://www.agioritikovima.gr/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%91/%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%93%CE%99%CE%91/8962-aggelos-kai-o

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΛΟΝΙΑ !!!

Υπέροχες φωτογραφίες αλόγων (Wojtek Kwiatkowski)




Ο φωτογράφος Wojtek Kwiatkowski είναι ίσως ο πιο διάσημος φωτογράφος αλόγων σε όλον τον κόσμο. Είναι επίσης συγγραφέας αλλά και εκδότης βιβλίων με θέμα τα υπέροχα τετράποδα.
«Έχω πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Εδώ και πολλά χρόνια προσπαθώ να μαζεύω βιβλία αλλά και φωτογραφίες αραβικών αλόγων. Τα τελευταία περίπου 25 χρόνια έχω συγκεντρώσει μια τεράστια συλλογή. Η περιπέτεια μου με την καλλιτεχνική φωτογραφία ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια, όταν αγόρασα την πρώτη μου επαγγελματική ψηφιακή φωτογραφική μηχανή.» 
Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες παρακάτω...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ !!! Ο ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥΣ !!! ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!

Ομολογία Σύρων ισλαμιστών: "Τάγματα Θανάτου εξοντώνουν "Ελληνορθόδοξους"

16-08-2012 09:35:33



Στελέχη της συριακής αντιπολίτευσης παραδέχθηκαν ότι η CIA ελέγχει το σύνολο της ροής των όπλων και των εφοδίων που κατευθύνονται στις δυνάμεις των ισλαμιστων ανταρτών στη Συρία και γενικότερα ότι η εξέγερση είναι υπό τον έλεγχο μυστικών υπηρεσιών όχι μόνο των ΗΠΑ αλλά και της Βρετανίας, της Σαουδικής Αραβίας, του Ισραήλ και της Γαλλίας.
Κατ'αυτό τον τρόπο η εν συνεχεία παραδοχή των ισλαμιστών ότι έχουν δημιουργήσει Τάγματα Θανάτου που εξοντώνουν Χριστιανούς, αποτελεί όνειδος για τα δήθεν "χριστιανικά κράτη" που βλέπουν να σφάζονται οι ομόθρησκοι τους, κυρίως Ελληνορθόδοξοι.