Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

«Η Ελλάδα πρέπει να βγει εκτός ευρώ για να ξαναχτίσει την οικονομία της»

Την άποψη ότι, η Ελλάδα πρέπει να βγει από το
ευρώ για να αναδομήσει την οικονομία της με ένα δικό της νόμισμα, εξέφρασε μιλώντας στο Bloomberg, ο καθηγητής οικονομικών του Harvard, Martin Feldstein. Όπως είπε, δεν υπάρχει άλλη λύση και πρόσθεσε ότι,

Ιδού, η νέα πολυπολιτισμική Ελλάδα !!!


Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν τις φωτογραφίες που έστειλε στον εισαγγελέα η Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας να σταματήσει άμεσα ο βάναυσος αφανισμός ζώων, προς βρώσιν από... αλλοδαπούς!Αλήθεια οι "προοδευτικοί" που το παίζουν φιλόζωοι που βρίσκοντε; Γιατί δεν λένε τίποτα ; Δε θα προστατέψουν αθώα γατιά και σκυλιά που σφάζονται ανελέητα από τις στρατιές των λάθρο; Το θέαμα δε τους συγκινεί;Δεκάδες αδέσποτα σκυλιά και γάτες απεικονίζονται νεκρά και...

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ !!!

Προσκυνώ τη χάρη σας πολιτικοί μου!

Αυτή είναι η πολιτική κουλτούρα της χώρας; Η «πολιτική του χθες» καταδικάστηκε από τον ελληνικό λαό. Αυτή θα είναι η πολιτική του αύριο; Εικόνες που τις βλέπαμε πάντα εισαγόμενες από την μακρινή Ανατολή, μας ξύπνησαν σήμερα το πρωί σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1. Μία απαράδεκτη ατμόσφαιρα από δύο Ελληνίδες βουλευτές που....

Το μήνα Μάρτιο η ανεργία έφτασε σε επίπεδα ρεκόρ

Στα ύψη εκτινάχθηκε η ανεργία τον Μάρτιο του 2012, φθάνοντας στο 21,9% από 15,7% που ήταν τον αντίστοιχο μήνα του 2011 και 21,45 τον Φεβρουάριο του 2012. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, οι άνεργοι αυξήθηκαν κατά....

ΔΕΙΤΕ ΤΗ "ΛΟΓΙΚΗ" ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΘΩΔΗΓΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

Περί του “φαινομένου” Χρυσή Αυγή


O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:

“Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ .....

ΤΟ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΚΟ" ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΤΟΧΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ !!!

Ντόρα Μπακογιάννη : Αν ήμουν εγώ εκεί θα τον πλάκωνα

Διαβάστε τι δήλωσε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη για τη συνεργασία με τη ΝΔ, τις ερχόμενες εκλογές....

αλλά και την επίθεση Κασιδιάρη σε Ρένα Δούρου και Λιάνα Κανέλλη

Μπακογιάννη στο NEWS 247 απόσπασμα 1 από News247

"ΟΨΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΟΝ ΕΞΕΚΕΝΤΗΣΑΝ" !!!

Στο περίπτερο της ΔΗΜΑΡ στον Πειραιά, ένας παπαγάλος έκανε τα κακάκια του πάνω στον Εσταυρωμένο





20120606-195956.jpgΕάν νομίζετε ότι η καλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να προσφέρει το κόμμα του κυρίου Κουβέλη ήταν το στιγμιότυπο όπου η κυρία Ρεπούση έκανε την ανάγκη της την στιγμή μνήμης για την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, είστε γελασμένοι.

Αποδεικνύοντας την δημιουργική φαντασία τους τα εκλεκτά μέλη της ΔΗΜΑΡ, ξεπέρασαν τον εαυτό τους. Οι αριστερές ονειρώξεις του Ψαριανού με την Φεράρι, οι φαντασιακοί συνωστισμοί στην γενοκτονία της Ιωνίας και τόσα άλλα, θαρρείς ότι ωχριούν στο σκηνοθετικό δαιμόνιο των απλών στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΑ !!!

Η ΛΕΣΧΗ BILDERBERG ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2012 11:35 newsbomb.gr  
15 Τρόμος για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ και τη συνακόλουθη οικονομική της ανάπτυξη
Η κρίση χρέους στην ευρωζώνη ήταν ένα από τα θέματα που βρέθηκαν στο επίκεντρο της ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Bilderberg.

Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομίας συζήτησε για την κρίση στην Ελλάδα, αλλά και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει ένα ντόμινο το οποίο θα συμπαρασύρει στον… «πάτο» και τις άλλες χώρες της Ευρώπης.

ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ... Κ.Κ.Ε. !!! ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ;;; ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ;;;

Βούτυρο στο ψωμί της Λιάνα...

..ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ
Ας μην γελιόμαστε.. Η δημοσιογράφος Λιάνα Κανέλλη ήξερε πολύ καλά τι έκανε σήμερα. "Το χτύπημα είναι στο κόμμα, όχι στη Λιάνα" δήλωσε η βουλευτής του ΚΚΕ αμέσως μετά την επίθεση.. Η Λιάνα είναι "μανούλα" στο να κάνει τον συνομιλητή της να βγαίνει έκτός....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

7 Ιουνίου

Γιορτάζουν:

Γεγονότα

913: Ο Κωνσταντίνος Ζ' ο Πορφυρογέννητος ανακηρύσσεται αυτοκράτορας του Βυζαντίου. Eπιτροπεύεται από ένα συμβούλιο αντιβασιλείας, με επικεφαλής τον πατριάρχη Νικόλαο Μυστικό.
1821: Ο Ιερός Λόχος υπό τον Αλέξανδρο Υψηλάντη ηττάται στο Δραγατσάνι από υπέρτερες τουρκικές δυνάμεις. Έπειτα από λίγες μέρες, ο Υψηλάντης θα περάσει τα αυστριακά σύνορα, θα συλληφθεί από τους Αυστριακούς και θα φυλακιστεί.

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!!

Αρχίζουν οι κατασχέσεις της εφορίας για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές
Άγριο κυνηγητό με κατασχέσεις και δημεύσεις περιουσιακών στοιχείων ξεκινά η Εφορία προς όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο, σύμφωνα με σχετική εντολή του υπουργείου Οικονομικών. Στόχος του υπουργείου είναι να έχει καταφέρει να μαζέψει μέχρι το...
τέλος του Ιουνίου το ποσό των 400 εκατ. Ευρώ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου ο στόχος είναι η είσπραξη 2 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


"ΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ" !!!

Του έκοβαν το κεφάλι επί δύο λεπτά επειδή έγινε χριστιανός

Κόσμος

Φρίκη και φανατισμός για τον Αλάχ

06/06/2012 20:55
Του έκοβαν το κεφάλι επί δύο λεπτά επειδή έγινε χριστιανός Φρίκη και φανατισμός για τον Αλάχ
Από μουσουλμάνος, χριστιανός και από ζωντανός …νεκρός. Αυτή ήταν η τιμωρία που του επεφύλαξαν φανατικοί μουσουλμάνοι στην Τυνησία, επειδή επέλεξε να αλλάξει θρησκεία. Ο δήμιος, έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού για να τον τιμωρήσει επειδή γύρισε την πλάτη στον Αλάχ. Σα να μην έφτανε αυτό, μόλις τελικά κατάφερε να κόψει το κεφάλι του, το πήρε σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε.


ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!

Νεκρό παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και ζήτησε νερό

Κόσμος

Στη συνέχεια ξάπλωσε και πάλι… χωρίς να αναπνέει

Νεκρό παιδί σηκώθηκε από το φέρετρο και ζήτησε νερό Στη συνέχεια ξάπλωσε και πάλι… χωρίς να αναπνέει
Ο πατέρας πήγε το δύο ετών αγοράκι του πίσω στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί εξακρίβωσαν για δεύτερη φορά τον θάνατό του χωρίς να μπορούν να εξηγήσουν επιστημονικά το περιστατικό. Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην πόλη Belem της βόρειας Βραζιλίας.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Τι συνέβη χθες Τετάρτη στην Πάτρα και την Αχαΐα

Κοινωνία

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

07/06/2012 07:05

Τι συνέβη χθες Τετάρτη στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ !!!

Πήρε το νόμο στα χέρια του - Σκότωσε εν ψυχρώ τον διαρρήκτη που απείλησε τη μητέρα του!

Κοινωνία

Στην Παιανία

Πήρε το νόμο στα χέρια του -  Σκότωσε εν ψυχρώ τον διαρρήκτη που απείλησε τη μητέρα του! Στην Παιανία
9.15 Από τα πυρά ενός 25χρονου ιδιοκτήτη έπεσε νεκρός στις 4:05 τα ξημερώματα ένας 43χρονος Αλβανός ληστής στην Παιανία, στη διασταύρωση των οδών Σπύρου Παπαγεωργίου και Μιχαλοπούλου, ο οποίος προσπάθησε να εισβάλει μαζί με άλλους δύο άντρες στο σπίτι του.

Εκτός εαυτού ο ίδιος, βλέποντας ο νεαρό φοιτητής να απειλείται η ζωή της μητέρας του, πήρε το νόμο στα χέρια του, άρχισε να κυνηγά τους διαρρήκτες στους δρόμους της περιοχής και με μία κυνηγετική καραμπίνα σκότωσε εν ψυχρώ τον έναν από αυτούς.

ΝΤΡΟΠΗ ... ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΑ !!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΩΤΕΡΟ ΝΑ "ΧΤΥΠΑΣ" ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ !!! ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ !!!

Απίστευτο! Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε On air τη Λιάνα Κανέλλη - Πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου

Πολιτική

Στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1

Απίστευτο! Βουλευτής της Χρυσής Αυγής χτύπησε On air τη Λιάνα Κανέλλη - Πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου Στη διάρκεια της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, χτύπησε νωρίτερα τη Λιάνα Κανέλλη ενώ πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου. Όλα αυτά στη διάρκεια εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη.  Ενώ η συζήτηση κυλούσε σχετικά ήρεμα ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε την κ. Κανέλλη από το ΚΚΕ και πέταξε νερό στη Ρένα Δούρου από το ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Θεόδοτος ὁ Ἱερομάρτυρας ὁ ἐν Ἀγκύρᾳ

Ὁ Ἅγιος Ἱερομάρτυς Θεόδοτος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ἄγκυρα τῆς Γαλατίας καὶ ἄθλησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Διοκλητιανοῦ (284 – 305 μ.Χ.). Παρέμεινε ὀρφανὸς σὲ νηπιακὴ ἡλικία καὶ ἀνατράφηκε μὲ παιδεία καὶ νουθεσία Κυρίου ἀπὸ τὴν εὐσεβέστατη θεία του Τεκοῦσα. Ὄταν ἐμεγάλωσε, ἔγινε ἀρτοποιὸς καὶ ἔμπορος τροφίμων, διεκρινόταν δὲ γιὰ τὴν τιμιότητα, τὴν ἐγκράτεια καὶ τὴ φιλανθρωπία του. Διὰ τῶν λόγων, τῶν ἔργων καὶ τῆς ὑποδειγματικῆς χριστιανικῆς διαβιώσεώς του, ἔγινε πρόξενος ἐπανόδου στὸν ὀρ ...
περισσότερα...

Μια όαση σαν από... όνειρο στην Κίνα! Δείτε καταπληκτικές φωτογραφίες...

Ημερομηνία: 06 Ιουνίου 2012
Μια οαση σαν απο... ονειρο στην Κινα! Δειτε καταπληκτικες φωτογραφιες...
Περίπου 6 χιλιόμετρα από τις παρυφές της πόλης Ντουνχουάνγκ στη Δυτική Κίνα, βρίσκεται η  λίμνη Crescent, μια μικρή όαση στην έρημο Γκόμπι. Γνωστή ως Yueyaquan στα κινέζικα, η λίμνη με σχήμα ημισελήνου, είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο αλλά και ένας από τους σημαντικότερος ιερούς τόπους των Κινέζων.

ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ... ΚΕΦΑΛΑΙΑ !!!

Οι 10 τρόποι που το ΥΠΟΙΚ θα ξετινάξει τους Έλληνες - Έρχονται κατασχέσεις ακινήτων, αυτοκινήτων και ενοκίων για χρέη έως 3.000 ευρώ

- Το υπουργείο καλεί να εφαρμόζεται ο νόμος, χωρίς να λογαριάζουν ποιόν έχουν απέναντί τους
- Το δημόσιο θα παίρνει τις αμοιβές των ελ. επαγγελματιών εάν αυτοί χρωστούν στο δημόσιο
- Τηλεφωνική ενημέρωση οφειλετών που πρόκειται να χάσουν τη ρύθμιση

ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ... ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΕΣΕΙΣ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΡΩΤΟΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!

Μεγάλη η λυπητερή για τους πρώτους 280.000 φορολογουμένους

Τα καθαρά έσοδα του Δημοσίου από την πρώτη «παρτίδα» των εκκαθαριστικών σημειωμάτων θα ανέλθει σε 380 εκατ. ευρώ.

Επιπλέον φόρους συνολικού ύψους 405 εκατ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν οι πρώτοι 280.000 φορολογούμενοι που θα παραλάβουν τις επόμενες μέρες χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα φόρου εισοδήματος, ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και τέλους επιτηδεύματος.

ΚΙ' ΑΜΑ ΔΕΧΤΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ... ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ !!! ΚΑΤΙ ΣΑΝ ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!! ΚΡΑΣΙ 'Η ΤΕΚΙΛΑ ;;;

Προκαλεί ο Τσίπρας τον Σαμαρά για debate ακόμα και με τον Μιχελάκη σαν δημοσιογράφο

Στην αποψινή του ομιλία, ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ακόμη πιο αισιόδοξος για την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφερόμενος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είπε ότι στις 17 Ιουνίου "Φεύγουν, χέρι-χέρι".

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας προκάλεσε χθες το βράδυ τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά....

ΘΕΟΣ ΣΧΩΡΕΣ' ΤΟΝ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ... ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΗΔΕΙΑ ;;; ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ;;;

07 Ιουνίου 2012
Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον Αθηνόδωρο Προύσαλη
Στο κοιμητήριο του Χολαργού θα αποχαιρετήσουν σήμερα το απόγευμα συγγενείς και φίλοι τον Αθηνόδωρο Προύσαλη, που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη. Η πολιτική κηδεία του γνωστού ηθοποιού θα τελεστεί στις 18:30. Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης, που χάραξε μία μακρόχρονη πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο και αγαπήθηκε με τους ρόλους του από μικρούς και μεγάλους,

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ" !!!!

Επιστολή Μάνου-Τζήμερου σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για μετεκλογική συνεργασία

Συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρονται 14+4 σημεία, τα οποία θέτουν το πλαίσιο των θέσεων του συνασπισμού των κομμάτων Δημιουργία ξανά!-Δράση-ΦΙΣ.....

οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση μιας μετεκλογικής συνεργασίας.