Κυριακή 25 Αυγούστου 2013


Σας συστήνουμε 9+1 άγνωστα νησάκια... πραγματικούς παραδείσους!!!

Ημερομηνία: 19 Ιουνίου 2013
Σας συστηνουμε 9+1 αγνωστα νησακια... πραγματικους παραδεισους!!!
Επτά ήπειροι και πέντε ωκεανοί, ενώ το νερό καλύπτει το 71% της επιφάνειας (από το οποίο 97% είναι θαλάσσιο νερό και 3% γλυκό νερό) στον πλανήτη Γη. Ως αποτέλεσμα αυτού, τα νησιά που υπάρχουν σε ολόκληρο τον κόσμο είναι αναρίθμητα, ενώ δεν είναι λίγα αυτά που δεν τα γνωρίζει κανείς ούτε ως όνομα καν, πόσω μάλλον ως εικόνα.

Μια Επιστολή προς Τράπεζα γραμμένη με πολυ χιούμορ!

Ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα. Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε...
 στην εφημερίδα «New York Times».«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που...

ΕΒΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΗΔΗ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ... ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ !!!

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ

Silvano Tomasi Μόνιμος Παρατηρητής στον ΟΗΕ
Silvano Tomasi Μόνιμος Παρατηρητής στον ΟΗΕ

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΡΙΨΗ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ


Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
Το Βατικανό συνέστησε μεγάλη προσοχή πριν αποδοθεί η επίθεση με χημικά σε προάστιο της Δαμασκού στον Bachar el Assad. Χθες Πέμπτη, δια του μόνιμου παρατηρητή του στον ΟΗΕ αναρωτήθηκε με νόημα :

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Ήταν κάποτε ένας πλούσιος άρχοντας,και είχε και έναν υποτακτικό φίλο,ο οποίος είχε την συνήθεια να λέει συνέχεια,όλα καλά.Έτσι μιαν μέρα που τον πήρε μαζί του στο κυνήγι,ό υποτακτικός του γέμισε το όπλο,και του το έδωσε.Όταν ο πλούσιος πυροβόλησε,κάτι δεν πήγε καλά,και από την έκρηξη ο πλούσιος χάνει ένα δάκτυλο.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Μαϊμού σώζει κουτάβι από σπίτι που πέφτει!



Αυτή είναι μια εικόνα που ένας φωτογράφος τράβηξε κατά λάθος, ενώ έκανε ρεπορτάζ για τις πλημμύρες της Ταϊλάνδης....

Η μαϊμού σώζει αυτό το μικρό κουτάβι από ένα σπίτι που έπεφτε!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ... Βόμβες από τον υποστράτηγο Γ.Ντζιμάνη: «Αν μας χρειαστούν δεν θα είμαστε εδώ»


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ... Βόμβες από τον υποστράτηγο Γ.Ντζιμάνη: «Αν μας χρειαστούν δεν θα είμαστε εδώ»
Eπιτέλους υπήρξε αντίδραση από την πλευρά εν ενεργεία στελέχους των Ενόπλων Δυνάμεων σε όσα συμβαίνουν στην χώρα και αυτή προήλθε όχι από κάποιον που αποστράτευσαν και κατόπιν εορτής θυμήθηκε τα "στραβά", αλλά από κάποιον εν ενεργεία:

Αναγνώστης: «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΑΜΟ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ...»

Σχόλιο στο  "Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Όχι δεν είμαι σουβλάκι...":

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΓΑΜΟ ΒΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ... ΑΝ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ...

Ἀδελφοί μου, μετανοεῖτε, ἐπειδή πλησιάζει ἡ Βασιλεία τῶν Οὐρανῶν (Ἁγίου Νικολάου Ἀχρίδος)


ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ, ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ.

Ἐπειδή ποτέ μέχρι τώρα δέν ἦταν τόσο ἀδύναμα τά βασίλεια τῆς γῆς.

Τά βασίλεια τῆς γῆς δέν ἦταν πιό ἀνίσχυρα νά προσφέρουν στήν ἀνθρώπινη ζωή κάποια ὑψηλή ἀξία καί κάποιο ὑψηλό στόχο. Γι᾿ αὐτό τό λόγο δέν μποροῦν νά γλυκάνουν τή ζωή μέ κάποιο αἰώνιο καλό, οὔτε νά μεταμορφώσουν τήν ἀνθρώπινη ζωή μέ τή χαρά καί τό φῶς.

Πόσοι είναι τελικά οι Αλβανοί στην Ελλάδα; Μας δουλεύουν;

Με δύο χρόνια καθυστέρηση ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ τα οριστικά και αναλυτικά αποτελέσματα της απογραφής του 2011.

- Σε 10.815.197 άτομα ανήλθε ο μόνιμος πληθυσμός της χώρας

- Το 49% είναι άνδρες και το 51% γυναίκες
- Στα 41.9 έτη η μέση ηλικία των κατοίκων της Ελλάδας
- Δείτε όλα τα στοιχεία με πίνακες


Σύμφωνα με τα στοιχεία ο πληθυσμός της Ελλάδας ανέρχεται σε 10.815.197 άτομα. Οι γυναίκες έχουν... προβάδισμα έναντι των ανδρών κατα 2%. Ο πληθυσμός των γυναικών ανέρχεται σε 5.512.494 (ποσοστό 51%) ενώ των ανδρών σε  5.302.703 (̟49%).

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ἀνακομιδὴ Τιμίων Λειψάνων Βαρθολομαίου Ἀποστόλου


Ὁ Ἅγιος Ἀπόστολος Βαρθολομαῖος μαρτύρησε μὲ σταυρικὸ θάνατο στὴν Ἀρμενία. Τὸ ἅγιο λείψανο του οἱ χριστ&io ...
περισσότερα...

... ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΕΤΣΙ ;;;

ΒΟΜΒΑ: «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΜΕ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ» - ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ;

Σοβαρότατες καταγγελίες κατά της κυβέρνησης Σημίτη της περιόδου του 1996 αλλά και εναντίον του ίδιου του τότε πρωθυπουργού οι οποίες εγείρουν μείζον εθνικό θέμα, είχε κάνει και εξακολουθεί να πιστεύει με δηλώσεις της η γνωστή αρχαιολόγος Λιάνα Σουβαλτζή, επικεφαλής από το 1989 μέχρι το 1996 των πολυσυζητημένων αρχαιολογικών ανασκαφών για την ανακάλυψη του Τάφου του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΑ ... ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ !!!

Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου!

Έλεγαν πολλοί ότι ο Παπακωνσταντίνου θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας. Ότι θα πληρώσει μόνο αυτός για τα όργια που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την καταστροφή και οι άλλοι θα τη σκαπουλάρουν. Ποιος σας είπε όμως ότι θα πληρώσει έστω και αυτός; Την αποκάλυψη ότι το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε …

Προσοχή στις αναζητήσεις μέσω Google αλλιώς μπορεί να θεωρηθείτε τρομοκράτες

Υπάρχει κάποιος που χρειάζεται αποδείξεις ότι οι υπηρεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολουθούν τη διαδικτυακή δραστηριότητα; Το ότι τα πάντα παρακολουθούνται στο Internet είναι γνωστό και το ότι έχει χαθεί κάθε ίχνος ιδιωτικότητας, επίσης. Όμως, κάθε φορά που γίνεται γνωστή μία ιστορία σχετικά με το θέμα, εξακολουθεί να μας κάνει εντύπωση.

Αυτό το εξάλεπτο κλιπ είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχει ανέβει μέχρι σήμερα στο YouTube.


Η «Samsara» είναι για τους Βουδιστές ο τροχός των γεννήσεων. Πιο συγκεκριμένα σημαίνει την περιστροφή και την εναλλαγή. Η περιστροφή σχηματίζεται από την δύναμη μιας πρωταρχικής αιτίας που θέτει σε συνεχή κίνηση τον τροχό εναλλασσόμενων αιτιών και αποτελεσμάτων –γνωστό ως νόμο του κάρμα – και οδηγεί την Μονάδα, το Πνεύμα, στον ωκεανό των γεννήσεων και των θανάτων.

Διαρκής κοροϊδία από την Κυβέρνηση... με αποδέκτες καφενόβιους ή βολεμένους ψηφοφόρους


Τρόπους και μεθόδους αποπροσανατολισμού που αγγίζουν τα όρια της εξαπάτησης επεξεργάζεται το επικοινωνιακό επιτελείο της Κυβέρνησης.
Τα περί δήθεν πρόθεσης του Πρωθυπουργού να εξετάσει ο ίδιος το μείζον θέμα του επιτρεπτού των πλειστηριασμών ακόμη και της πρώτης κατοικίας, αποτελεί μία ακόμη προσπάθεια προσωρινού εφησυχασμού της κοινής γνώμης, ενώ προετοιμάζουν νέα πράξη (σοκ) νομοθετικού περιεχομένου με την οποία θα επιτραπούν οι πλειστηριασμοί.  Εξ ου και η συνάντηση αύριο Βενιζέλου και Σαμαρά!!

To... στραβό δάσος! Ένα δάσος γεμάτο στραβά πεύκα!




Λεωνίδας Κάλφας


Σ' αυτό το δάσος έχει δημιουργηθεί αναμφίβολα ένα ασυνήθιστο φυσικό τοπίο! Με κορμούς περίεργα κυρτωμένους από το βορρά, αυτά τα δέντρα βγάζουν σα να έχουν βγει από ταινία φαντασίας!

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Κάθε άλλο παρά το πατρικό σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ είναι το περίφημο κτίσμα της οδού Αποστόλου Παύλου στην Θεσσαλονίκη, όπως ομολογεί και η ίδια η τουρκική εφημερίδα, Radikal, επί τη ευκαιρία των εγκαινίων του μουσείου Κεμάλ Ατατούρκ, (δηλαδή του μουσείο του μεγάλου σφαγέα του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας ), που έγινε πρόσφατα στην συμπρωτεύουσα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ - Όχι δεν είμαι σουβλάκι!


Του π. Παναγιώτου Γκέζου

    Το αυτοκίνητο μας έστριψε αριστερά, περάσαμε τις ράγιες του tram και σταματήσαμε στη πλαζ της Γλυφάδας. Απέναντι μας η θάλασσα και πάνω μας το φεγγάρι, το μεγαλύτερο φεγγάρι του έτους. Το φεγγάρι που με τα μεγάλα χέρια του αγκάλιαζε όλη τη θάλασσα, της χάδευε όλο το σώμα της, την έκανε χρυσαφένια, μπερλαντένια, διαμαντένια με το ηλιακό φως του.

Ο πιο υγιεινός καλοκαιρινός καφές.




Το χειμώνα μερικοί τον προτιμούν… καυτό, το καλοκαίρι, όμως, όλοι τον προτιμούν κρύο. Μιλάμε φυσικά για τον καφέ και τα διάφορα παγωμένα του είδη που απολαμβάνουμε το καλοκαίρι. Ποιο απ’ όλα, όμως, είναι πιο υγιεινό;

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ "ΣΟΔΟΜΙΤΕΣ", ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ... ΚΑΚΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !!!

Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!


Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!
Ο Ηγέτης που λύτρωσε την Ρωσία, δείχνει τον δρόμο για την Ελλάδα. Οι νόμοι κατά της προπαγάνδας του φονταμενταλισμού και της προώθησης προτύπων ενάντια στην οικογένεια, δείχνουν ότι μετά την κοινωνία, θωρακίζoυν και το βασικό κύτταρο της: Την οικογένεια.

Νέο θαυμαστό γεγονός στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο

Νέο θαυμαστό γεγονός στον Αγ. Ιωάννη τον Ρώσο


Του Γιώργου Θεοχάρη
Πριν δυο εβδομάδες στο Ιερό προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου στο Προκόπι Ευβοίας συνέβη ένα συγκλονιστικό γεγονός αφήνοντας άφωνους πιστούς και κληρικούς.
Κατά το προσκύνημα της μία γυναίκα θέλησε εν κρυπτώ  να πάρει μαζί της τη ζώνη  του Αγίου, που μόλις είχε φορέσει  στη μέση της,  ώστε να θεραπευτεί συγγενικό της πρόσωπο, όπως υποστήριξε εκ των υστέρων.
ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ!
Το Ιράν ανακοίνωσε σήμερα ότι υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι οι Σύροι αντάρτες έκαναν χρήση χημικών όπλων και προειδοποίησε τις ΗΠΑ να απέχουν από οποιαδήποτε στρατιωτική επέμβαση.

ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ "ΕΠΙΑΣΕ" ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ... ΧΗΜΙΚΑ !!!

ΜΑΖΙ ΜΕ 300 ΑΝΤΑΡΤΕΣ Προς Δαμασκό ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ – Μεταφέρουν το κέντρο βάρος του πολέμου

SYRIA_charge

Επιβεβαιώνονται και από την γαλλική εφημερίδα Le Figaro το ρεπορτάζ του defencenet.gr, αναφορικά με την έναρξη εισβολής αντικαθεστωτιών από την Ιορδανία, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί και εξοπλιστεί στα ειδικά στρατόπεδα που έχουν στήσει οι ΗΠΑ στην χώρα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ... ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ !!!

Οι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά



Οι 15 καλύτερες ατάκες του Αρκά
Φράσεις για πολύ γέλιο, που άφησαν εποχής...
.
1. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.
 
2. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!
 
3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.
 
4. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ
ΞΕΡΟΥΜΕ.

Socratea Exorrhiza: Ο φοίνικας που ...περπατάει


Μπορεί να φαντάζει απίθανο είναι όμως πραγματικό.
Ο φοίνικας που περπατάει ή Socratea Exorrhiza, όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, μπορεί να μετακινηθεί έως και ένα μέτρο το χρόνο!

Τρώτε σκόρδο! Καταπολεμά ακόμη και την ανάπτυξη κακοηθων όγκων


Τρώτε σκόρδο! Καταπολεμά ακόμη και την ανάπτυξη κακοηθων όγκων

Έχουν γραφτεί τόσα πολλά γι' αυτό το ταπεινό προϊόν της γης! Και όχι μόνο είναι όλα αλήθεια, αλλά επιπλέον έρχονται συνεχώς στο φως ολοένα και περισσότερες ευεργετικές ιδιότητές του, σε σημείο να θεωρείται και δικαίως «πασπαρτού υγείας»! Ο λόγος για το σκόρδο...

ΔΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!


Γιατί το κράτος θέλει τον πλακούντα σου; Τι τον κάνει; Γνωρίζετε πως οι γονείς σας διώκονται σε περίπτωση που κρατήσουν τον πλακούντα σας;

Γιατί το κράτος θέλει τον πλακούντα σου; Τι τον κάνει; Γνωρίζετε πως οι γονείς σας διώκονται σε περίπτωση που κρατήσουν τον πλακούντα σας;:

ΔΙΩΚΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ

ύστερα από μηνυτήρια αναφορά της μαίας κ. Βικτώριας Μοσχάκη, προέδρου του «Συλλόγου Μαιών Θεσσαλονίκης»
Μαρία-Μυρτώ Γρίβα
Στις 22 Οκτωβρίου 2009, εγώ και ο πρώην σύζυγός μου βιώσαμε το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής, τη γέννηση της κόρης μας στο πιο ανθρώπινο περιβάλλον που μπορούσαμε να επιλέξουμε, το σπίτι μας.
Στις 11 Ιουνίου 2013, θα δικαστούμε μαζί με άλλους 77 γονείς, γιατρούς και μαίες.