Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Βόμβα μεγατόνων στην Κύπρο - Πάγωμα των περιουσιακών στοιχειών του Α. Βγενόπουλου


Βόμβα μεγατόνων στην Κύπρο καθώς ανακοινώθηκε ότι μπλοκάρονται τα περιουσιακά στοιχεία των Α. Βγενόπουλου και Ευ. Μπουλούτα, για συνολικό ποσό ύψους €3,79 δις και για τον Κ. Μάγειρα, ύψους €1,5 δις. Την απόφαση αυτή εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟΣ !!!

Η συμμορία των Ευρωπαίων Φεμινιστριών θέλει να απαγορεύσει τα παιδικά παραμύθια και να διδάξει την διαστροφή στα παιδιά


Τα Ευρωπαϊκά νηπιαγωγεία και σχολεία μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια. Αυτό είναι ένα αίτημα της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας. Σύμφωνα με την επιτροπή, τα παραμύθια θα πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Νορβηγοί ειδικοί πιστεύουν ότι τα παιδιά επωφελούνται βλέποντας πορνό.

"ΡΑΤΣΙΣΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ" !!!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα – δείτε τον πίνακα ΣΟΚ!!!

Πρωταθλητές του εγκλήματος οι Αλβανοί!

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας ,της παρακμής αλλά και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

O Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος: «Δηλώστε σήμερα κιόλας, τήν ἀντίθεσή σας στόν νόμο 3984/2011 περί Μεταμοσχεύσεων..»



Εγκύκλιος του Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β. για τις Μεταμοσχεύσεις.


Πρός
τούς  εὐσεβεῖς  Χριστιανούς
τῆς  καθ΄ ἡμᾶς Ἱερᾶς  Μητροπόλεως

Ἀγαπητοί  μου ἀδελφοί,
                             Χριστός  Ἀνέστη !

             Ἡ Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία μας, πάντοτε ἐνδιαφέρεται, γιά τήν ὑγεία καί τήν ποιότητα ζωῆς τῶν ἀνθρώπων καί πάντοτε συμπαρίσταται σέ προσπάθειες ἀπαλύνσεως τοῦ πόνου. Βαθειά ἐπιθυμία μας εἶναι, ἡ ὑποβοήθηση τῆς παρατάσεως τῆς διαρκείας τῆς ζωῆς τῶν ἀσθενῶν, προκειμένου νά ἀποκτήσουν "καιρόν μετανοίας".

Δήλωση ΒΟΜΒΑ από την Δήμητρα Παπανδρέου. Το εβραϊκό λόμπι επέβαλε στην ελληνική κυβέρνηση στην αλλαγή των ταυτοτήτων!!!



Δήλωση ΒΟΜΒΑ από την Δήμητρα Παπανδρέου. Το εβραϊκό λόμπι επέβαλε στην ελληνική κυβέρνηση στην αλλαγή των ταυτοτήτων!!!


  • Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε δεχθεί πιέσεις για να αφαιρέσει από τις ταυτότητες των Ελλήνων Θρήσκευμά τους...!!!

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iWonh-C_ujE

"Η παγκόσμια οργάνωση των Σωματείων προγεννητικής Αγωγής ΟΜΑΕΠ"


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.com
Εν Πειραιεί τη 3η Ιουνίου 2013
ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ
«Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΟΜΑΕΠ»
Πρόσφατα έφτασαν στην Ιερά Μητρόπολή μας καταγγελίες ευσεβών πιστών για την ύπαρξη και τη δράση στον Πειραιά παραρτήματος μιάς διεθνούς οργάνωσης με την επωνυμία «Παγ­κό­σμια Ορ­γά­νω­ση των Σω­μα­τεί­ων Προ­γεν­νη­τι­κής Α­γω­γής, ΟΜΑΕΠ». Οι καταγγελίες αναφέρονται σε δοξασίες και πρακτικές της οργάνωσης, αντίθετες με την Ορθόδοξη Χριστιανική μας πίστη. Μάλιστα, όπως μας πληροφόρησαν, απηχούν, νεοεποχίτικες και αποκρυφιστικές αντιλήψεις.

Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ "ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ" ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ !!!


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Λουκιλλιανὸς ὁ Μάρτυρας καὶ οἱ σὺν αὐτῷ


Ἡ μνήμη τους ἀναφέρεται καὶ στὶς 19 Ἰανουαρίου. Ἡ Σύναξή τους ἐτελεῖτο στὸν οἶκο τοῦ Πατριάρχου Ἀναστασίου στὴν Ὀξεία, μικρὴ νῆσο τῆς Προποντίδος, ἢ σὲ ὁμώνυμη τοποθεσία κείμενη κοντὰ στὴ λεγόμενη «Ἐμβόλων τοῦ Δομνίνου» στὴν Κωνσταντινούπολη.
περισσότερα...
Το «άδειο» βάζο της ζωής - Διδακτική Ιστορία



Ένας καθηγητής ήθελε να δώσει μια ουσιαστική νώτα της... ζωής στους μαθητές του και σκέφτηκε να κάνει το παρακάτω πείραμα...

Για το πείραμα θα χρειαζόταν:
- Ένα βάζο
- Μικρές πέτρες
- Μικρά βότσαλα
- Άμμο
- 2 μπουκάλια μπύρες και... αρκετή υπομονή!!

Υπέρ βωμών και εστιών πολεμούν οι Χριστιανοί - Σκοτώθηκε ελληνορθόδοξος υπολοχαγός





ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ (vid)


Στην Συρία, οι Χριστιανοί δίνουν τον υπέρ πάντων αγώνα της επιβίωσης απέναντι στους ισλαμιστές, έχοντας βάλει σε δεύτερη μοίρα τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν από το μπααθικό καθεστώς το Μπασάρ Αλ Άσαντ και έχουν οργανώσει πολιτοφυλακές συντασσόμενοι με τον τακτικό Στρατό.
Την περασμένη Δευτέρα εκατοντάδες Χριστιανοί, μεταξύ των οποίων γυναίκες, ηλικιωμένοι και νεογέννητα σφαγιάστηκαν στο χωριό al-Duvair, στα σύνορα της Συρίας με το Λίβανο κοντά στην πόλη Χομς.

Η ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Ο χυμός από λεμόνι όπλο κατά του καρκίνου





To τελευταίο διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μιά μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης, όπου αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στην χημειοθεραπεία και στηνκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και καταστρέφει 11 είδη καρκινογόνων κύτταρων.

ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ !!!

Θεσσαλονίκη Σήμερα: Στην ουρά κάτω από τον καυτό ήλιο, για δωρεάν λαχανικά! Γι ΑΥΤΗΝ την "Δημοκρατία" μιλάς άθλιε Βενιζέλο;




Δεν έχουν τέλος οι δράσεις ανθρωπιάς και στήριξης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, από τους παραγωγούς του Λασιθίου. Δεκάδες τόνοι κηπευτικών "ταξίδεψαν" για το λιμάνι της συμπρωτεύουσας, εκεί όπου αυτήν την ώρα, μοιράζονται σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κρίση και αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΑΣ)


«Πῶς δικαιολογοῦνται οἱ πέντε ἄνδρες τῆς Σαμαρείτιδας καί ὁ ἕκτος πού δέν ἦταν ἄνδρας της;» (Ἁγίου Μαξίμου Ὁμολογητοῦ)



eikona_1b

Ἐρώτηση:
«Πῶς δικαιολογοῦνται οἱ πέντε ἄνδρες τῆς Σαμαρείτιδας καί ὁ ἕκτος πού δέν ἦταν ἄνδρας της;» (Ἰω. δ’, 16-18)
Ἀπάντηση:
«Καί ἡ γυναίκα ἡ Σαμαρείτιδα καί ἐκείνη πού πῆρε τούς ἑφτά ἀδελφούς ὡς ἄνδρες της, σύμφωνα μέ τούς Σαδδουκαίους (Ματθ. κβ’, 25-28), καί ἡ αἱμορροούσα (Ματθ. θ’, 20), καί ἐκείνη πού ἔσκυβε στή γῆ, καί ἡ κόρη τοῦ Ἰαείρου (Μάρκ. ε’, 22), καί ἡ Συροφοινίκισσα (Μάρκ. ζ’, 25) δηλώνουν

Γίνεται της «Ελλάδας» στην πόλη.Αποχωρούν από την πλατεία Ταξίμ οι αστυνομικές δυνάμεις μπροστά στον λαϊκό χείμαρρο. ΒΙΝΤΕΟ



Αποχωρούν από την πλατεία Ταξίμ οι αστυνομικές δυνάμεις

Ένα βήμα πίσω φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει η κυβέρνηση Ερντογάν στη στάση της απέναντι στους διαδηλωτές, που συρρέουν και πάλι στην πλατεία Ταξίμ, μετά την αιματηρή νύχτα επεισοδίων που προηγήθηκε.
Όπως μετέδωσαν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία, επικαλούμενα πληροφορίες από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Τουρκίας,

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. Κτυπήθηκαν με χημικά ελληνικό & αρμενικό σχολείο στην Πόλη- Φοβούνται πογκρόμ




Επιβεβαιώνονται δυστυχώς οι φόβοι για προβοκάτσια Γκρίζων λύκων και παρακρατικών στα γεγονότα της Κωνσταντινούπολης: Η τουρκική αστυνομία χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος έριξε δεκάδες χημικά και προκάλεσαν ασφυκτική κατάσταση στο ομογενειακό σχολείο του Ζαππείου μέσα στο οποίο βρίσκονταν όλα τα Ελληνόπουλα της Πόλης, κάνοντας το μάθημά τους. Η ρίψη των χημικών προκάλεσε αναπνευστικά προβλήματα ειδικά στα νήπια και τα προνήπια ηλικίας 4 και 5 ετών. Η ίδια κατάσταση επικράτησε και απέναντι από το ελληνικό σχολείο όπου στεγάζεται το σχολείο των Αρμενίων.
Χωρίς να υπάρχουν διαδηλωτές....

Μεγάλη διαδήλωση ΚΑΙ στη Μαδρίτη κατά της λιτότητας και της τρόικας. «Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε»



«Δεν χρωστάμε, δεν πληρώνουμε»
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!& ΔΕΝ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!
Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι ενωμένοι ενάντια στην τρόικα» πολλές χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη Μαδρίτη και σε πολλές άλλες πόλεις στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής ημέρας κινητοποίησης κατά της κρίσης και της λιτότητας.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;;

Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!




Αλισον Μάδερς και Ντέιβιντ Κοβάλσκι
"Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!
Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής: