Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Ἀδριανὸς καὶ Ναταλία οἱ Μάρτυρες


Ὁ Ἅγιος Ἀδριανός, ὁ ὁποῖος ἔζησε τὴν ἐποχὴ τοῦ αὐτοκράτορα Μαξιμιανοῦ, ἦταν παντρεμένος μὲ τὴν Ναταλία. Μία μέρα λοιπὸν εἶδε 23 χριστιανούς, νὰ εἶναι ἕτοιμοι νὰ μαρτυρήσουν γιὰ τὴν πίστη τους. Ὁ Ἀδριανὸς ἐντυπωσιάστηκε ἀπὸ αὐτὰ ποὺ ἄκουσε καὶ δήλωσε στοὺς εἰδωλολάτρες ὅτι εἶναι καὶ αὐτὸς χριστιανός. Ἀμέσως τὸν ἔπιασαν καὶ τὸν ἔκλεισαν στὴν φυλακή. Ἐκεῖ πῆγε ἡ Ναταλία νὰ τοῦ συμπαρασταθεῖ καὶ νὰ τοῦ πεῖ νὰ μὴν λυγίσει. Στὴν συνέχεια, ἀφοῦ ὑπέμεινε πολλὰ καὶ φρικτὰ βασανιστήρια παρέδωσε τὸ πνεῦ ...
περισσότερα...

ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ !!! ΚΟΙΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ !!!

ΣΕ ΔΙΩΓΜΟ 10 ΕΚΑΤ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ) - Η Δύση αδιαφορεί



Μαζικές δολοφονίες χριστιανών, απαγωγές και εκτελέσεις ελληνορθοδόξων, καθολικών και κοπτών χριστιανών, βιασμοί Χριστιανών γυναικών, καταστροφή εκκλησιών και ιερών συμβόλων της χριστιανοσύνης.

Αυτή είναι η μαύρη μοίρα των Χριστιανών σε Συρία και Αίγυπτο, όπου αποτελούν και στις δύο χώρες το 10% του συνολικού πληθυμσού τους, κάπου 10 εκατομμύρια ψυχές.

Το έγγραφο της συμφωνίας με τη CIA που υπέγραψε ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πρίν ιδρύσει το ΠΑΣΟΚ!


 
1. Απομάκρυνση από τις επιλεγμένες θέσεις θα αποφασίζονται μόνο από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. από την Πλευρά του Ανδρέα Παπανδρέου επιτρέπονται μόνο φραστικές παρεκκλίσεις.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΡΙΑ
26/08/13 - 09:14



Η Ρωσία ανησυχεί ιδιαίτερα για το ενδεχόμενο στρατιωτικής απάντησης της Ουάσινγκτον στην καταγγελθείσα επίθεση με χημικά όπλα από τη συριακή κυβέρνηση και ο ρώσος υπουργός Σεργκέι Λαβρόφ απηύθυνε έκκληση για αυτοσυγκράτηση κατά τη συνομιλία που είχε με τον αμερικανό ομόλογό του, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.
 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ !!!




Η Ελλάδα δίνει τη βάση της Σούδας, ενδεχομένως και άλλες αεροπορικές βάσεις, στις ΗΠΑ προκειμένου να εκτελέσουν το σχέδιο βομβαρδισμού της Συρίας που φαίνεται να έχουν καταλήξει οι Αμερικανοί με τους Συμμάχους τους Βρετανούς και Γάλλους. Κάτι τέτοιο σημαίνει πώς η χώρα μας μπαίνει στην «κόλαση» της φωτιάς, χωρίς μάλιστα να κερδίζει και τίποτα. Τουναντίον μάλιστα.

Γέροντας Παΐσιος: O πειρασμός σε ξεγελά και χάνεις τα καλύτερα χρόνια σου


1Ο πειρασμός μερικές φορές μας μπερδεύει και κάνουμε τα αντίθετα από αυτά που υποσχεθήκαμε. Αλλιώς ξεκινάμε κι αλλιώς καταλήγουμε. Για αλλού ξεκινήσαμε να πάμε και αλλού πηγαίνουμε. Δεν προσέχουμε. Δεν σας έχω πει παραδείγματα;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ !!!

ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

Γίνε ένας από τους χιλιάδες αναγνώστες του pentapostagma.gr: Κάνε ΤΩΡΑ εγγραφή εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!



ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ



Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Το θέμα της προδημοσίευσης στο Youtube των αποτελεσμάτων της χημικής επίθεσης κατά μία μέρα έχει προκαλέσει την αντίδραση υψηλόβαθμων διπλωματών κι αποτελεί το σημείο αντιπαράθεσης πολλών διεθνών μέσων όπως των ΝΕW YORK TIMES (23/08/13). Το ΙNFOWARS καταγγέλει ότι εκατοντάδες βίντεο με θύματα επίθεσης από χημικά  αναρτήθηκαν στο Υοutube στις 20/08/13, μία ημέρα πριν την επίθεση για την οποία μιλούν τα ΜΜΕ.

«Αρρωστόχαρτα» και πλαστά πτυχία στήν κατάληψη πολλών Οργανικών θέσεων στην Εκπαίδευση ! Ρακιντζή ξεκαθάρισε...

















Ο κύριος Γιάννης καί πάλι αποκαλύπτει... 

 Τις μέρες αυτές πού η ψυχή του κάθε καθηγητή και της κάθε καθηγήτριας φτερουγίζει «έμπα μέσα – έβγα έξω»  μη ξέροντας πού τελικά θα καταλήξει, θα έπρεπε να ειπωθούν μερικά πράγματα βγαλμένα από τα άδυτα της Μέσης κυρίως Εκπαίδευσης και για το πώς φθάσανε τα πράγματα εδώ πού φθάσανε σήμερα…

Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης: Στις θλίψεις ο Θεός δίνει την αληθινή παρηγοριά


Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης: Στις θλίψεις ο Θεός δίνει την αληθινή παρηγοριά
Ο Θεός βλέπει από κοντά τις ταλαιπωρίες των παιδιών Του και τα παρηγορεί σαν καλός Πατέρας. Γιατί, τι νομίζεις, θέλει να βλέπη το παιδάκι Του να ταλαιπωρήται; Όλα τα βάσανά του, τα κλάματά του, τα λαμβάνει υπ’ όψιν Του και ύστερα πληρώνει. Μόνον ο Θεός δίνει στις θλίψεις την αληθινή παρηγοριά. Γι’ αυτό, άνθρωπος που δεν πιστεύει στην αληθινή ζωή, που δεν πιστεύει στον Θεό, για να Του ζητήση το έλεός Του στις δοκιμασίες που περνάει, είναι όλο απελπισία και δεν έχει νόημα η ζωή του. Πάντα μένει αβοήθητος, απαρηγόρητος και βασανισμένος σ’ αυτήν την ζωή, αλλά καταδικάζει και αιώνια την ψυχή του.