Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΦΡΙΚΗ !!!

"Δεν έχουν λεφτά γα πετρέλαιο"...

Για κρίση πετρελαίου θέρμανσης κάνει λόγο το Bloomberg, σε ρεπορτάζ που αναφέρει ότι οι Έλληνες της βόρειας Ελλάδας δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν πετρέλαιο για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Οι κάτοικοι της Καστοριάς δεν μπορούν να...


Απίθανες φωτογραφίες από τον Jeff Swanson 

''Θαυμασμός'' για το χριστουγεννιάτικο δένδρο της Αθήνας

Κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί το Χριστουγεννιάτικο δένδρο της Πλατείας Συντάγματος να είναι Σιδεροσκαλωσιές... Η απογοήτευση και ο θυμός κάθε Αθηναίου περνώντας από την Πλατεία είναι απερίγραπτος. Αλήθεια κ. Καμίνη πόσο σας πήρε μαζί με τη χορηγό σας την WIND να επινοήσετε αυτό το
τερατούργημα και να το βάλετε στο μέσον της πλατείας για Χριστουγεννιάτικο δένδρο;

25 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΓΕΝΝΗΣΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ


Αὐτὴ τὴν ἡμέρα ἡ ἁγία Ἐκκλησία μας γιορτάζει τὸ μεγάλο καὶ ἀνερμήνευτο γεγονὸς τῆς κατὰ σάρκα γεννήσεως τοῦ &Upsilon ...
περισσότερα...

ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ !!!

Κάποιοι ''έσβησαν'' 600 ονόματα από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ – Τι ψάχνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς

Σάλος έχει ξεσπάσει από τις δημοσιογραφικές, ως τώρα, αποκαλύψεις ότι η νέα λίστα που έφτασε από τη Γαλλία έχει διαφορές σε σχέση με εκείνη..

 που ήρθε πριν δυο χρόνια στη χώρα και χάθηκε μεταξύ υπουργείου Οικονομικών και ΣΔΟΕ.

Χιλιάδες πιστοί από όλο τον κόσμο στην Βηθλεέμ

Πολλές χιλιάδες πιστοί απ όλο τον πλανήτη συγκλίνουν για τα Χριστούγεννα στη Βηθλεέμ, τη γενέτειρα σύμφωνα με τη βιβλική περιγραφή του Ιησού Χριστού...

Ξεπερνούν τις 15 χιλιάδες, αναφέρουν οι τοπικές παλαιστινιακές αρχές ενώ άλλοι 25 χιλιάδες, όπως ενημερώνουν οι ισραηλινές αρχές, διανυκτερεύουν στο Ισραήλ.

Φαρμακοβιομηχανίες: Η παγκόσμια απειλή!




Βρισκόμαστε στην αυγή του 21ου μ.Χ. αιώνα της ραγδαίας τεχνολογικής ανάπτυξης. Οι επιστημονικές ανακαλύψεις που έχουν γίνει κατά... τη διάρκεια της εξέλιξης του ανθρωπίνου είδους θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την ευημερία του.
Στις περισσότερες όμως των περιπτώσεων οι ανακαλύψεις αυτές είτε παραγκωνίζονται, είτε χρησιμοποιούνται με λάθος τρόπο με αποτέλεσμα ναστρέφονται ενάντια στην Φύση και στον ίδιο τον άνθρωπο.

ΥΓΕΙΑ !!!

Αν φάγατε πολύ και απότομα, αν δεν νιώθετε καλά, και έχετε δυσφορία, βαρυστομαχιά, διαβάστε αυτές τις οδηγίες για να αποφύγετε τα χειρότερα...



Γράφει ο γιατρός Αλέξανδρος Γιατζίδης, medlabnews.gr
Τα πολλά και βαριά φαγητά και γλυκά, η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και φαγητών με πολλά λιπαρά, τα νυχτερινά βαριά γεύματα στα πάρτι και τα ρεβεγιόν, δεν αποτελούν τον.....

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αγ. Ιωάννης Χρυσόστομος: Χριστός Γεννάται




genisi

Μυστήριο παράξενο και παράδοξο αντικρύζω. Βοσκών φωνές φτάνουν στ' αυτιά μου. Δεν παίζουν σήμερα με τις φλογέρες τους κάποιον τυχαίο σκοπό. Τα χείλη τους ψάλλουν ύμνο ουράνιο.
Οι άγγελοι υμνολογούν, οι αρχάγγελοι ανυμνούν, ψάλλουν τα Χερουβείμ και δοξολογούν τα Σεραφείμ. Πανηγυρίζουν όλοι, βλέποντας το Θεό στη γη και τον άνθρωπο στους ουρανούς.

Εγκύκλιος Χριστουγέννων Μητροπολίτου Κονίτσης κ. Ανδρέου


                                                     
ΙΕΡΑ  ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ
ΔΡYΪΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ,  ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣ  &  ΚΟΝΙΤΣΗΣ

Ἀριθ.  Πρωτ. 95
Ἐν τῷ Ἱερῷ Ἐπισκοπείῳ
 Νύκτα  Χριστουγέννων 2012

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ   161ῃ

ΘΕΜΑ: «Ὁμολογουμένως μέγα ἐστὶ τὸ τῆς εὐσεβείας μυστήριον ·  Θεὸς ἐφανερώθη ἐν σαρκί» (Α΄ Τιμ. γ΄ 16).

    Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί,
-Α-
Αὐτὸν τὸν καιρό, ὅλοι μας, ὅλοι οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί, ζοῦμε ἕνα μεγάλο μυστήριο. Ἕνα μυστήριο, ποὺ ἡ περιωρισμένη διάνοιά μας καὶ ἡ σκέψη μας δὲν μπορεῖ νὰ τὸ καταλάβῃ καὶ νὰ τὸ ἐννοήσῃ. Ὁ Θεὸς ἔγινε ἄνθρωπος.