Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ !!!

Ζώα τα οποία είναι ειδικοί στην μεταμφίεση!


Είναι σίγουρο πως σε κάποια από αυτά θα δυσκολευτείτε πολύ ή δεν τα τα βρείτε καθόλου!

Οι 71 που υπέγραψαν την προανακριτική για Παπακωνσταντίνου

  • 213
     



 Οι 71 που υπέγραψαν την προανακριτική για Παπακωνσταντίνου
Συνολικά οκτώ μέλη της κυβέρνησης περιλαμβάνονται μεταξύ των 71 βουλευτών που υπογράφουν την πρόταση άσκησης δίωξης κατά του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Από τον κατάλογο των ονομάτων λείπει ως είθισται αυτό του πρωθυπουργού ενώ το ίδιο επέλεξαν να πράξουν και οι άλλοι δύο πρόεδροι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ! ... ΜΗΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ "ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ" ;;;

Η κυβέρνηση ληστών ξαναχυπάει!

  • 355
     


 Η κυβέρνηση ληστών ξαναχυπάει!
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 
Χαζό παιδί χαρά γεμάτο που λέει και το λαϊκό ρητό ή αδίστακτος πολιτικός απατεώνας; Το ερώτημα αφορά τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους πανηγυρισμούς του περί της δήθεν επίτευξης θριάμβου στο Γιούρογκρουπ της νύχτας της Δευτέρας προς Τρίτη αναφορικά με το ελληνικό δημόσιο χρέος.

ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗ ΓΗ;



Ό δε Ιησούς κάτω κύφας τω δακτύλω έγραφεν εις την γήν.

(Ίωαν. η  6)

Κάποτε ό πανάγαθος Κύριος καθόταν μπροστά στο ναό της Ιερουσαλήμ. Μιλούσε σε κάποιους ανθρώπους και ή γλυκιά διδασκαλία Του έτρεφε τις πεινασμένες καρδιές. Γύρω Του σιγά σιγά μαζεύτηκε ένα μεγάλο πλήθος (βλ. Ίωάν. η' 2). Μιλούσε στους ανθρώπους ό Κύριος για την αιώνια μακαριότητα, για την ατελεύτητη χαρά πού περιμένει τούς δίκαιους στην αιώνια κατοικία, στους ουρανούς. Οι άνθρωποι χαίρονταν με τη διδασκαλία Του, με τα θεϊκά Του λόγια. 

Γιατί είναι ανόητη και λανθασμένη η υπουργική απόφαση που επιβάλλει την κυριακάτικη εργασία


Μην τολμήσετε να καταργήσετε την αργία της Κυριακής!
Γιατί είναι ανόητη και λανθασμένη η υπουργική απόφαση που επιβάλλει την Κυριακάτικη εργασία...
Ουκ επ’άρτω ζήσεται μόνω ο άνθρωπος, δηλαδή δεν ζει μόνο με υλικά αγαθά ο άνθρωπος, αλλά έχει ανάγκη πνευματικής τροφής και αληθείας! Η συγκλονιστική τούτη απάντηση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, στον διάβολο που τον πείραζε στην έρημο, όπως αποδεικνύεται σήμερα δεν συγκινεί τους σύγχρονους άρχοντες...

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί ένα CD χωράει 74 λεπτά ακριβώς;




Όταν το νέο αυτό μέσο πρωτοεμφανίστηκε το 1980, υπήρχε η απορία του γιατί είχε διάρκεια 74 λεπτά. 
Γιατί όχι 60 λεπτά, ή 70 λεπτά? Από ότι φαίνεται ήταν ... όλα “σφάλμα” ενός ανθρώπου που δεν άκουγε καλά.Ηθικός αυτουργός, ένας κουφός Έχετε ακούσει όλοι για τον κ. Herr Ludwig van Beethoven. 

ΠΑΣΟΚ-ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ! ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΠΑΥ;

ΦΟΒΑΤΑΙ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΕΛΑΪΔΙΣΕΙ; ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ;;;

Στο ΠΑΣΟΚ τρέμουν την λίστα Λαγκάρντ, καθώς κάθε φορά που αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην υπόθεση αυτή και βέβαια, πάντα ευθύνονται...

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΕΡΩΤΗΣΗ !!!

Καταγγελία Βίκυς Σταμάτη: Η κα Παπαντωνίου γιατί κυκλοφορεί ελεύθερη;

Η Βίκυ Σταμάτη διαψεύδει πολλά από τα οποία κυκλοφορούν για την προσωπική και οικογενειακή της κατάσταση. ''Καρφώνει'' την κόρη του άνδρα της και τη σύζυγο Παπαντωνίου

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΧΩΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ





paisios4Πήγαιναν να καταργήσουν την θρησκεία, γιατί νόμιζαν ότι η θρησκεία δημιουργεί προβλήματα. Τώρα σιγά-σιγά βλέπουν ότι ο άνθρωπος, όταν δεν πιστεύη, δεν έχει φρένο και γίνεται θηρίο· δεν μπορεί να σταθή χωρίς ιδανικά. Ένας δημοσιογράφος πήγε σε έναν παλιό πολιτικό, κομμουνιστή, και τον ρώτησε:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Σιλβέστρος Πάπας Ρώμης


Ὁ Ἅγιος Σιλβέστρος καταγόταν ἀπὸ τὴν Ρώμη. Ἐπειδὴ μὲ τὸν πνευματικό του ἀγῶνα ἔφθασε στὸ ἄκρο τῆς ἀρετῆς καὶ τῆς εὐ&sigma ...
περισσότερα...

Αντίο Γιωργάκη...

Από τους γονείς του μικρού μας Γιωργάκη.

"Γεια σας. Είμαι ο φίλος σας ο Γιωργάκης, που με γνωρίσατε στις 16 Νοεμβρίου 2012, εδώ στο blog της φίλης μου της Ιωάννας, μέσα από τα λόγια των γονιών μου...
και είδατε την φατσούλα μου στις φωτογραφίες που σας έστειλα τότε.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τον Πάπα και τη Παγκόσμια Κυβέρνηση από έναν Ιησουΐτη και βαθύ γνώστη του Βατικανού





 "Κατά τα τέλη αυτής της δεκαετίας (2000) θα ζήσουμε κάτω από την πρώτη ενιαία Παγκόσμια Κυβέρνηση που υπήρξε ποτέ στην κοινότητα των εθνών. Η ενιαία κυβέρνηση είναι αναπόφευκτη".

Πάπας Ιωάννης-Παύλος ΙΙ. - Από το βιβλίο «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος» του Ρωμαιοκαθολικού ιερέα Malachi Martin.

Το βιβλίο του 1990, «Τα Κλειδιά Αυτού του Αίματος» (The Keys of ThisBlood), το έγραψε ο καθολικός ιερέας και... best-selling συγγραφέας Μαλαχίας Μάρτιν.

Η Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε και κατέγραψε ο νομπελίστας Έρνεστ Χεμινγουέϊ......

 "ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΥΜΑίΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ"
Η Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε και την κατέγραψε ο Έρνεστ Χεμινγουέϊ 
«Το χειρότερο  ήταν οι γυναίκες με τα νεκρά παιδιά. Δεν μπορούσαμε να τις πείσουμε να μας δώσουν τα πεθαμένα παιδιά τους. Είχαν τα παιδιά τους νεκρά ακόμα και έξι μέρες, αλλά δεν τα εγκατέλειπαν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τελικά, έπρεπε να τους τα πάρουμε με τη βία».

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥΣ !!!

ΟΣΟΙ ΕΚΟΙΜΗΘΗΣΑΝ ΤΟ 2012....


1 Επιμέλεια: Μάνος Χατζηγιάννης
Το 2012 μας αφήνει σε λίγες ώρες. Μέσα στο δίσεκτο έτος αυτό πολλοί πατέρες, Πατριάρχες, Μητροπολίτες, μοναχοί, εκοιμήθησαν κάνοντας πιο φτωχό τον ιερατικό κύκλο.
Σήμερα το «Αγιορείτικο βήμα» θυμίζει όλους εκείνους, οι οποίοι ταξίδεψαν για τον Παράδεισο...

ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ !!!

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ!


1 Διαστάσεις και μάλιστα κατασκοπευτικού θρίλερ παίρνει η υπόθεση εντοπισμού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου με εμπλοκή και της ΕΥΠ!

Πιο συγκεκριμένα και όπως έγινε γνωστό εδώ και λίγες ημέρες, κλιμάκιο της ΕΥΠ βρίσκεται στην Ολλανδία με αυστηρές εντολές για παρακολούθηση φυσική αλλά και σε επίπεδο τηλεπικοινωνιών του πρώην υπουργού Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά και στενών συνεργατών του.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Χριστούγεννα στη Φυλακή


Χριστούγεννα στη Φυλακή
Τίργου - Όκνα - 1951

Όλος ο σοσιαλιστικός κόσμος είναι μια μεγάλη φυλακή, με κέντρο τις υψηλής έντασης φυλακές του. η διαδικασία που διεξάγεται έντονα στις φυλακές, κατόπιν σκορπίζεται σχεδόν διαλυμένη στο λαό, αλλά με συμπεράσματα εξίσου ολέθρια.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΟΙ ΦΡΙΚΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ!



Τα ακόλουθα αποκαλυπτικά αποσπάσματα εμπεριέχονται στο βιβλίο «ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΔ», που μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο εδώ.Θα αναφέρουμε μόνο (!!!) ελάχιστες περιπτώσεις ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΩΝ που διεπραξαν οι Εβραίοι σε βάρος των Χριστιανών, εν ονόματι του αρρωστημένου και απάνθρωπου ιερού βιβλίου τους:
Το θέμα των ανθρωποθυσιών για τις οποίες επανειλημμένα για αιώνες είχαν κατηγορηθεί οι Ταλμουδιστές είναι ή όχι αλήθεια;

Θέλεις να κάνεις το καλό; Ετοιμάσου για πειρασμό...




Του Αββά Ισαάκ του Σύρου 


* Όταν θελήσεις να κάνεις αρχή καλού έργου, πρώτα να ετοιμάσεις τον εαυτό σου για την αντιμετώπιση των πει­ρασμών, που πρόκειται να έρθουν εναντίον σου. Γιατί ο ε­χθρός, όταν βρει κάποιον ν' αρχίζει με θερμή πίστη μια θεάρεστη ζωή, συνηθίζει να του επιτίθεται με διάφορους και φοβερούς πειρασμούς, ώστε να δειλιάσει απ' αυτούς ο άν­θρωπος και να εγκαταλείψει την καλή του πρόθεση.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗΟ !!!

Ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα: 25 κατηγοριοποιημένες ατάκες




Διαβάστε  25 κατηγοριοποιημένες ατάκες από την ανεπανάληπτη ελληνίδα μάνα...

"1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείς με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."



2.... ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί.


Δηλαδή η διαπλοκή στην Ελλάδα είναι οι… ξαδέρφες;




Για να έχουμε καλό ερώτημα. Τώρα που οι… ξαδέρφες του Παπακωνσταντίνου φορτώνονται όλη τη διαπλοκή της Ελλάδας, εμείς με τι διαπλοκή θα μείνουμε;
Τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους άραγε; Πώς θα τραφούν οι παραπολιτικές και παραδημοσιογραφικές παρέες; Και θέτουμε αυτά τα ερωτήματα για να θέσουμε και το μείζον:

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ο Γιώργος Παπανδρέου πίσω από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου! Βλέπει ειδικό δικαστήριο.



Κόλαφος για άλλη μια φορά η Κατερίνα Ακριβοπούλου για τον ρόλο Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου. Μία από τις ελάχιστες φωνές που δεν προσκύνησαν στην παντοδυναμία του καθεστώτος Παπανδρέου και σήμερα έχει κάθε λόγο να νιώθει δικαιωμένη.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!

Δανός Υπ.Εξ.: Είμαστε σοφοί που δεν μπήκαμε ποτέ στο ευρώ!


Η απόφαση της Δανίας να παραμείνει εκτός του ενιαίου νομίσματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης υπήρξε «σοφή» κι επέτρεψε στη χώρα να παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο στην ΕΕ, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Βίλι Σόντελ.