Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο ενανθρωπήσας Λόγος και ο χρόνος


Του Αρχιμ. Κυρίλλου Κωστοπούλου Ιεροκήρυκος Ι. Μ. Πατρών Δρος Θεολογίας

Ο Τριαδικός Θεός μέσω του Υιού και Λόγου του Θεού Πατρός παρεμβαίνει στον , για να λυτρώσει τον από την που συντελείται «ἐν χρόνῳ».

Η Γέννηση του Χριστού αναιρεί τον χρόνο, αφού παρεμβάλλεται σ’ αυτόν η αιωνιότητα που είναι η φυσική κοινωνία Θεού και ανθρώπου.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΕΤΕ !!! ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ !!! ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ !!!

Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας παραπέμπει κληρικό στο Επισκοπικό Δικαστήριο (ΦΩΤΟ)


Ο με σχετική αναφορά του, παραπέμπει κληρικό της του στο Επισκοπικό Δικαστήριο, καθώς ο εν λόγω κληρικός συμπεριφέρεται κατά τρόπο αντιεκκλησιαστικό, αντιεκκλησιολογικό και αντικανονικό, με πρόσχημα την

Tο πιο λαμπερό άλογο στον κόσμο!

| 15:14 - 4 Ιανουαρίου 2017
Όταν η Μητέρα Φύση…έχει κέφια, μας εκπλήσσει και μας εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της. Μία από αυτές που αναμφισβήτητα τραβάει τα βλέμματα είναι και το Akhal Teke, μία από τις πιο όμορφες και σπάνιες ράτσες αλόγων στον κόσμο.
perierga.gr - Tο πιο λαμπερό άλογο στον κόσμο!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Τὰ Ἅγια Θεοφάνεια τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ

Ἀφοῦ ὁ Υἱὸς καὶ Λόγος τοῦ Θεοῦ ἐνδύθηκε τὸν παλαιὸ Ἀδάμ, δηλαδὴ ἔγινε ἄνθρωπος καὶ ἀφοῦ ἐκτέλεσε ὅλα τὰ ἐπιβαλλόμενα ἀπὸ τὸν ἰουδαϊκὸ Νόμο, πῆγε στον Ἰωάννη, για να βαπτισθεί. Ὄχι γιατὶ ὁ Ἴδιος τὸ εἶχε ἀνάγκη, ἀλλὰ για να ξεπλύνει τὴν ἀνθρωπίνη φύσῃ ἀπὸ τὴν ντροπὴ τῆς ἁμαρτίας τοῦ Ἀδὰμ καὶ να ἐνδύσει τὴν γυμνότητά της μὲ τὴν πρώτη στολή που ἀστραποβολᾶ τὴν Θεϊκὴ λάμψη. Ὁ Ἰωάννης ἐκήρυττε τὸ βάπτισμα τῆς μετανοίας καὶ ἔτρεχε πρὸς αὐτὸν ὁλόκληρη ἡ Ἰουδαία. Ὁ Κύριος κηρύττει τὸ βάπτισμα τῆς υἱοθ ...
περισσότερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!! (ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ... )

ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ