Σάββατο 9 Ιουνίου 2012



Επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Πρώτη καταχώρηση: 09/06/2012
17:44Εκλογές 2012
Ο Γενικός Γραμματέας του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Μιχάλης Γιαννάκης, με αφορμή την ανακοίνωση του ποσοστού της ύφεσης για το α’ τρίμηνο του 2012 από την ΕΛΣΤΑΤ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

ΠΟΛΛΗ ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ... ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩ!!! ΛΙΓΗ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Η ... ΚΑΡΠΑΖΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ !!!!



ΣΥΡΙΖΑ:"Περαστικά στην ΝΔ"

Πρώτη καταχώρηση: 09/06/2012
18:34Εκλογές 2012
"Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, στις οποίες ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας και σε μια στιγμή που κορυφώνεται η κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας,

Η αλήθεια για τη Χρυσή Αυγή

Οι ανοησίες που ακούγονται αυτό το διάστημα υπερβαίνουν τα όρια του γελοίου. Αναφέρομαι σε όλους αυτούς που δήθεν εμφανίζονται αιφνιδιασμένοι από τις δραστηριότητες της «Χρυσής Αυγής» και κάνουν λόγο για το «αυγό του φιδιού». Ανιστόρητες ανοησίες που λέγονται προκειμένου να αποκτήσει «πλοκή» του αφήγημα της....
Αριστεράς.

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΑΡΓΑ !!! ΑΡΧΙΣΕ ΗΔΗ ... ΠΟΛΕΜΟΣ ! ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ;;;

Πύργος: Θύματα ξυλοδαρμού αλλοδαποί από κουκουλοφόρους….

Κοινωνία

Στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ

Πύργος: Θύματα ξυλοδαρμού αλλοδαποί από κουκουλοφόρους…. Στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ
Θύματα ξυλοδαρμού έξω από το ΚΤΕΛ του Πύργου έπεσαν πριν από τρεις μέρες οι λαθρομετανάστες που είχαν εντοπιστεί σε νταλίκα στην Κυλλήνη, σύμφωνα  με πληροφορίες του «ileiapost».

ΓΙΑΓΙΑΑΑΑ ... ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ... ΜΠΑΛΩΜΑ !!!

Λαγκάρντ: Συγγνώμη στην Ελλάδα που περνά δύσκολα

Το διπλωματικό της ολίσθημα προσπαθεί απεγνωσμένα να καλύψει η Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία σε συνέχεια του μοτίβου στο οποίο κινείται τις τελευταίες μέρες ζήτησε για άλλη μια φορά συγγνώμη για τα προσβλητικά της σχόλια για τον ελληνικό λαό, αυτή τη φορά...

ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ !!! ΜΕ ΤΑ ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ... ΗΡΩΕΣ ! ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ... ΑΞΙΖΕΙ !!!

ΣΟΚ για τη Μιλένα στον Βόλο, την υποδέχτηκε 1 πολίτης + αυτός δήλωσε ότι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ

Στον Βόλο βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η κ. Μιλένα Αποστολάκη, στο πλαίσιο της πανθεσσαλικής της περιοδείας, ως υπεύθυνης στην περιοχή για την τρέχουσα προεκλογική περίοδο. Η κ. Αποστολάκη, περιστοιχισμένη από το.....

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

9 Ιουνίου

Γεγονότα

1815: Ολοκληρώνονται οι εργασίες του Συνεδρίου της Βιέννης. Υπό την προεδρία του αυστριακού πολιτικού Κλέμενς φον Μέτερνιχ, προσπάθησε να αναδιατάξει τον πολιτικό χάρτη της Ευρώπης, μετά την ήττα του Ναπολέοντα.
1821: Οι Οθωμανοί, υπό τον Ομέρ Βρυώνη και τον Κιοσέ Μεχμέτ, επιτίθενται στη Λιβαδειά και την παραδίδουν στις φλόγες. Σκοτώνουν 1.000 και αιχμαλωτίζουν 2.500 γυναικόπαιδα, ενώ περίπου 2.000 κάτοικοι προφταίνουν και κλείνονται στο φρούριο.

Δεν πρόκειται να μας επιτρέψουν έξοδο από το Ευρώ ακόμα κι αν εκλιπαρούμε γι αυτήν!!!




Ποιος είναι ο πλέον τρομερός φόβος για τους Ευρωπαίους;

Μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ....
Τι άλλο;

Γι αυτό έχουν βάλει όλους τους δικούς τους πολιτικούς, αναλυτές και οικονομολόγους καθώς και όλα τα μεγάλα μνημονιακά ΜΜΕ να κραυγάζουν δεξιά κι αριστερά ότι μια πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα είναι θανάσιμος κίνδυνος και μεγάλη καταστροφή για την χώρα...

Δε νιώθεις τον Ουρανό,γιατί δεν δοξολογείς τον Θεό.




297278_105399069570452_100003010774690_44536_1220868955_n.jpg
-Γέροντα, στενοχωριέμαι γιατί έχω πολλά προβλήματα υγείας.

- Όλα να τα δέχεσαι σαν μεγάλα δώρα του Θεού. Ο Θεός δεν είναι άδικος. Στον ουρανό θα έχης πολλά να απολαύσης θα έχης σύνταξη μεγάλη, εάν δεν την μειώσης μόνη σου με τον γογγυσμό.
- Πώς, Γέροντα, αφού τώρα δεν νιώθω μέσα μου τον ουρανό;

Αλβανοί και ... Κασιδιάρης ανατρέπουν το πολιτικό σκηνικό - Ενίσχυση Χρυσής Αυγής!




Κατά ένα τρόπο μη εξηγήσιμο από όσους επιμένουν να σκέπτονται με τρόπο "πολιτικά ορθό", αλλά απόλυτα εξηγήσιμο για όσους έχουν αντιληφθεί ότι η καταστροφή του Μνημονίου έχει προκαλέσει συστημική μετάλλαξη στο σώμα των ψηφοφόρων, το χθεσινό επεισόδιο στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 με πρωταγωνιστή τον "θερμόαιμο" υπεύθυνο Τύπου του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη και τις άκρως εριστικές, κυρίες της Αριστεράς Λιάννα Κανέλλη του ΚΚΕ και Ρένα Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται ότι ενισχύει το εθνικιστικό κόμμα, παρά το αποδυναμώνει! 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ





Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.

ΡΕ ΦΤΥΣΤΗ Ο ... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

Αποκάλυψη Wikileaks: Η απόλυτη προδοσία, της Αμερικανόφιλης Ντόρας Μπακογιάννη




ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΌΜΑΣΤΕ
Ένα τηλεγράφημα που εξηγεί πολλά πράγματα για...
την μετέπειτα εξέλιξη των πραγμάτων στις ελληνορωσικές σχέσεις, δημοσιεύει το WikiLeaks και το αναδημοσιεύουν ΤΑ ΝΕΑ. Στο τηλεγράφημα της αμερικανικής προεσβείαςμε ημερομηνία Νοέμβριος 2007, ο Αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Ντάνιελ Σπέκχαρντ, διατυπώνει την εκτίμηση ότι «Ρώσοι πράκτορες θα µπορούσαν να διεισδύσουν στην ελληνική οικονοµία», λόγω της αυξανόµενης δύναµης των siloviki (πρώην και νυν στελέχη ασφάλειας και µυστικών υπηρεσιών που κατέχουν επιφανείς θέσεις στην οικονομία της Ρωσίας).

ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ ! Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ !

«Ο Τσίπρας κάνει την χώρα μαγνήτη λαθρομετανάστευσης»
Επίθεση, για το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, εξαπέλυσε η ΝΔ, καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως οδηγεί τη χώρα εκτός Συνθήκης Σένγκεν.Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στην απόφαση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ - που παραπέμπεται για έγκριση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο - σύμφωνα με την οποία το Συμβούλιο Υπουργών θα μπορεί να αποφασίζει, κατά πλειοψηφία, σε έκτακτες...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΕΒΡΑΙΟΙ : ΟΙ ΘΥΤΕΣ ... ΘΥΜΑΤΑ !!!

 
Η κ. ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!Διαβάστε σχετικό άρθροΤο ολοκαύτωμα των Εβραίων
στα... Νηπιαγωγεία

ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ
ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ

από την Τράπεζα
Ιδεών

Σεμινάρια σε δασκάλους για το
πώς πρέπει να διδάσκουν το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στα παιδιά του δημοτικού και
του... νηπιαγωγείου, οργανώνει από την περασμένη Τετάρτη υπό την επίβλεψη της
Ισραηλινής Κοινότητας στην Ελλάδα, η κ. Μαρία Ρεπούση.Το πρώτο σεμινάριο
πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας σε αγγλική γλώσσα με
θέμα:
Π.Καμμένος: "Στρατός για τους λαθρομετανάστες"!

09-06-2012 17:56:27


Ιδιαίτερο βάρος στην εσωτερική ασφάλεια έριξε και σήμερα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων από τις Σέρρες όπου πραγματοποιεί περιοδεία και εξήγγειλε την χρήση στραιτωτικών δυνάμεων για την φύλαξη των συνόρων έναντι των λαθρομεταναστών.
Ξεκαθάρισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν μπορούν να ανεχθούν άλλο την υπάρχουσα κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας και δη στο ζήτημα του υπερπληθυσμού των λαθρομεταναστών, καθώς και της εγκληματικότητας από τα αφύλακτα σύνορα όπως αυτά της περιοχής Εξοχής.


ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΑ "Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ" ! ΤΗ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ... ΖΩΝΤΑΝΗ !

Λέσχη Bilderberg: «H Ελλάδα είναι νεκρή»





Οι ηγέτες της παγκόσμιας σκιώδους κυβέρνησης έχουν αποκλείσει από την ζώνη του Ευρώ ορισμένα κράτη. Η άτυπη ισχυρή ομάδα ολοκλήρωσε την ετήσια συνάντησή της στις ΗΠΑ. Τα 120 μέλη της ομάδας φέρεται να αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να παρασυρθεί στο χείλος της αβύσσου.

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!

Η Δανία αναγκάζει τις εκκλησίες να πραγματοποιούν ομοφυλοφιλικούς «γάμους»




Η χώρα της Δανίας επικύρωσε νόμο ο οποίος θα αναγκάζει τις εκκλησίες της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας να πραγματοποιούν τελετές «γάμων» ατόμων ίδιου φύλου παρόλο που το ένα τρίτο των ιερέων δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τέτοιου είδους τελετές.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ... ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ... ΠΟΝΑΕΙ ! ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ !!!

Βρείτε τις διαφορές

        Χαστούκι στην Κανέλλη, ξυλοδαρμός στη γιαγιά απο εισαγόμενους εγκληματίες.
ΠΗΓΗ:   http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_9514.html

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ... ΕΚ ΓΕΝΕΤΗΣ ΤΥΦΛΟΣ !

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΤΙΑ

  
. Πρόκειται για μια από τις ιστορίες που έχουν συγκινήσει την παγκόσμια κοινή γνώμη τις τελευταίες ημέρες.

Ο μικρούλης Marwanijung γεννήθηκε σε μια επαρχία της Κίνας δίχως μάτια. Ωστόσο εντύπωση προκαλεί το ότι αναβοσβήνει ένα φακό μπροστά από το σημείο όπου κανονικά θα υπήρχαν τα μάτια του και χαμογελάει.
Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και ο 50χρονος στη Σπάρτη

09-06-2012 08:36:06


 Τα Ελληνικά Δικαστήρια που θα δικάσουν τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία Ρουμάνου κακοποιού, έκριναν ότι δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία και τον αποφυλάκισαν με περιοριστικούς όρους. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και με καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ είναι από σήμερα ο Ευάγγελος Σιαμέτης. Ο επιχειρηματίας που έγινε γνωστός ανά το πανελλήνιον με την εις βάρος του κατηγορία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως,

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ "ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ" ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ;;;

Ξύπνησε από κώμα ακούγοντας τη φωνή της αγαπημένης του


 

 
Διαβάστε τη συγκινητική ιστορία ενός 31χρονού ο οποίος ξύπνησε από κώμα όταν άκουσε τη φωνή της αρραβωνιαστικιάς του στο κινητό τηλέφωνο

Πολεμική Αεροπορία προς Τουρκία: "Μαζέψτε τα αεροσκάφη σας, θα καταρριφθούν... κατά λάθος"... !!!

Δυσάρεστη έκπληξη για μία τετράδα F 16 της τουρκικής ΠΑ, η οποία κάνοντας ένα από τους συνηθισμένους "ανατολίτικους τσαμπουκάδες, μπήκαν στο πεδίο βολής Άνδρου!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Κύριλλος Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλεξανδρείας

Ἡ μνήμη τοῦ Ἁγίου Κυρίλλου, Ἀρχιεπισκόπου Ἀλεξανδρείας, τιμᾶται ἀπὸ τὴν Ἐκκλησία στὶς 18 Ἰανουαρίου, ὅπου καὶ ὁ Βίος του. Στὸν Κώδικα 227 Πετρουπόλεως κατὰ τὴν 9η Ἰουνίου σημειώνεται ἡ «μνήμη ἀνακομιδῆς τοῦ Ἁγίου Κυρίλλου». Κατὰ τὴν ἡμέρα αὐτὴ τῆς μνήμης τοῦ Ἁγίου ἀναφέρονται τὰ ἀκόλουθα δίστιχα: «Κύριλλον ὑμνῶ τοῦ Κυρίου μου φίλον καὶ Κυρίας πρόμαχον Ἀειπαρθένου».   «Θανὼν Κύριλλος τῆς Ἀλεξάνδρου Πάπαςπρὸς Κύριον μετῆλθε πάντων Κυρίων».
περισσότερα...

ΠΑΤΡΑ: Η δασκάλα που σκότωσαν με 36 μαχαιριές

Μ
ια εκπαιδευτικός που δίδαξε ήθος και από τις τάξεις της πέρασαν χιλιάδες Πατρινοί. Ετσι χαρακτηρίζουν όσοι γνώρισαν την 82χρονη Ρεγγίνα Παπανδρέου, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που έχασε τη ζωή της με τόσο αποτρόπαιο τρόπο την Πέμπτη το πρωί.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΜΩΡΕ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ... ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Μέρκελ: H Ελλάδα οφείλει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της

Διαβάστε τι δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη

Η Γερμανίδα καγκελάριος δήλωσε ότι προϋπόθεση για να παραμείνει η Ελλάδα μέλος της Ευρωζώνης είναι η επόμενη κυβέρνηση να σεβαστεί το μνημόνιο.

ΦΙΛΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ... ΒΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ !!!

Στην αντεπίθεση ο Κασιδιάρης: Εμφανίζεται και μηνύει Κανέλλη και Δούρου

Πολιτική

Αναμένεται να εμφανιστεί τις επόμενες ώρες ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου θα δώσει εξηγήσεις

Σχετικά άρθρα
Εκπρόσωπος Αστυνομίας: Ψάχνουμε παντού για τον Κασιδιάρη
Στην αντεπίθεση ο Κασιδιάρης: Εμφανίζεται και μηνύει Κανέλλη και Δούρου Αναμένεται  να εμφανιστεί τις επόμενες ώρες ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου θα δώσει εξηγήσεις

Μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μόνο ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία,

ΠΟΥ ;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΚΟΙΜΩΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ !!!

Ο φόβος και η ανασφάλεια οπλίζουν τους Ελλήνες - Πάνω από 1.000.000 πολίτες οπλοφορούν!

Κοινωνία

Οι αυτοδικίες αυξάνονται

Ο φόβος και η ανασφάλεια οπλίζουν τους Ελλήνες - Πάνω από 1.000.000 πολίτες οπλοφορούν! Οι αυτοδικίες αυξάνονται
Οι Έλληνες πήραν τα όπλα! Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγήσει κανείς το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας κυκλοφορούν πάνω από 1.000.000 όπλα; Φυσικά, δεν πρόκειται για κυνηγούς, καθώς οι δηλωμένοι κυνηγοί ανέρχονται σε κάτι παραπάνω από 200.000 και συνεπώς παραμένει ένα μεγάλο ερώτημα γιατί το κράτος χορηγεί

Το National Geographic σας κλείνει εισιτήριο για Βιετνάμ... μέσα από τις πιο ιδιαίτερες φωτογραφίες! Γνωρίστε το...

Το National Geographic σας κλεινει εισιτηριο για Βιετναμ... μεσα απο τις πιο ιδιαιτερες φωτογραφιες! Γνωριστε το...
Πόσο καλά γνωρίζετε το Βιετνάμ... Το National Geographic αποτυπώνει στο φωτογραφικό του φακό τα καλύτερα σημεία και τα ομορφότερα πρόσωπα σε ένα αφιέρωμα που σίγουρα θα σας κάνει να αγαπήσετε τον προορισμό...