Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ... ΕΚΚΛΗΣΙΑ ! ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!

Η Δανία αναγκάζει τις εκκλησίες να πραγματοποιούν ομοφυλοφιλικούς «γάμους»




Η χώρα της Δανίας επικύρωσε νόμο ο οποίος θα αναγκάζει τις εκκλησίες της Ευαγγελικής Λουθηρανικής Εκκλησίας να πραγματοποιούν τελετές «γάμων» ατόμων ίδιου φύλου παρόλο που το ένα τρίτο των ιερέων δήλωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε τέτοιου είδους τελετές.
Το Δανικό κοινοβούλιο ψήφισε τον εν λόγω νόμο με μία μεγάλη πλειοψηφία 85 υπέρ 24 κατά, με τελικό αποτέλεμα τον εξαναγκασμό των εκκλησιών να πραγματοποιούν ενώσεις για ζευγάρια ίδιου φύλου με το ίδιο τελετουργικό που πραγματοποιείται στους φυσιολογικούς γάμους.....
Ο νόμος-έκτρωμα θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται στις 15 Ιουνίου...

Σύμφωνα με έρευνα δημοσιευμάτων που πραγματοποίησε το pentapostagma.gr, υπό τις ρυθμίσεις του νέου νόμου, ένας ιερέας μπορεί να αρνηθεί την πραγματοποίηση της λειτουργίας για θεολογικούς λόγους αλλά παρόλα αυτά ο επίσκοπος της εκκλησίας θα πρέπει να προβλέψει για την αντικατάστασή του.
Ο κύριος προωθητής του συγκεκριμένου νόμου – ο υπουργός Εκκλησίας της Δανίας Manu Sareen, ο οποίος είναι αγνωστικιστής – ανέφερε ότι ο νόμος είναι ιστορικός!!!!
“Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη της εκκλησίας να μπορούν να παντρευθούν’’, δήλωσε.

Το Λαϊκό Κόμμα της Δανίας προέβαλλε έντονη αντίθεση στην αναφερόμενη νομοθεσία “Ο θεσμός του γάμου είναι τόσο παλιός όσο και ο ίδιος ο άνθρωπος, και δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι τόσο θεμελιώδες”, δήλωσε ο Christian Langballe ο οποίος είναι ο εκπρόσωπος του κόμματος για εκκλησιαστικά θέματα.

Η Ευαγγελική Λουθηρανική Εκκλησία της Δανίας αποτελεί την επίσημη κρατική εκκλησία από το 1849.
Το κείμενο του νέου αυτού του νομοσχεδίου έρχεται να επιβεβαιώσει τους φόβους των πιστών ολόκληρης της Δύσης ότι η ομοφυλοφιλική ατζέντα απειλεί τις βασικές θρησκευτικές ελευθερίες και προσβάλλει ανεπανόρθωτα τα θρησκευτικά πιστεύω.
pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου