Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αγγούρι για τα τσιμπήματα

Το καλύτερο γιατροσόφι για να ανακουφιστούμε από τσίμπημα κουνουπιού ή οποιουδήποτε άλλου εντόμου είναι να... κόψουμε μερικές φέτες αγγούρι και να της τοποθετήσουμε πάνω στο ερεθισμένο δέρμα.

ΤΡΑΓΙΚΟ !!!

Βραζιλιάνος πέθανε την ώρα των πέναλτι!

Την ώρα που όλοι οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι παρακολουθούσαν είτε από το γήπεδο είτε από τις τηλεοράσεις τους την διαδικασία των πέναλτι το άγχος ξεχείλιζε. Σε βαθμό που κάποιος... πέθανε!

Βραζιλιάνος πέθανε την ώρα των πέναλτι!


ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ π. ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ



ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥ π. ΠΕΤΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΧΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΕΒ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
========

Γράφω καθυστερημένα για το πολυσυζητημένο βίντεο -που προτάσεται της ανάρτησης- στο οποίο ο π. Πέτρος Κλιτς, Αρχιμανδρίτης της ελληνορθόδοξης κοινότητας του Σωτήρος στο Μόναχο, έδωσε το δικαίωμα στους εχθρούς της Εκκλησίας να Την διασύρουν με την απαράδεκτη συμπεριφορά του.


Εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης!


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!



ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΝΕΩΚΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ... ΘΑΝΑΣΗΣ !

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Λιμενικοί ερευνούν τον θαλάσσιο χώρο ανοικτά της Λακόπετρας για τον εντοπισμό
1. Συνεδρίασε η ΚΕ του ΚΚΕ με θέμα τις εκτιμήσεις και τα συμπεράσματα από τις
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη 1:30 τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία. Σύμφωνα με

ΜΕΓΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ

Posted: June 27, 2014 at 12:26 pm, Last Updated:
Σταυρός
Αγαπητό “ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ”,είμαι ο “ενοχλητικός επισκέπτης” Του Κυρίου μας, γνωστός “μαϊντανός” στην ιστοσελίδα σου και θα ήθελα να σου εξομολογηθώ κάτι που βίωσα σήμερα, το οποίο με ταρακούνησε πολύ κι αισθάνθηκα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σου:
Το απόγευμα λοιπόν έκανα μια ασυνήθιστα θερμή προσευχή με δάκρυα στον Κύριό μας παρακαλώντας Τον να δει τα πνευματικά χάλια μου και να με διορθώσει όσο είναι ακόμα καιρός: “Τι να με κάνεις Θεέ μου με αυτά τα χάλια στον Παράδεισο; Καθάρισέ με από τη γαστριμαργία, το θυμόν, τη μνησικακία, την οργή, την υπερηφάνεια, την πορνεία …”, Του έλεγα.

ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ... ΠΟΙΜΕΝΑΣ !!!

Ο Χριστός να είναι η υπόθεση της ζωής μου…

Posted: June 27, 2014 at 3:28 pm, Last Updated:
Μητροπολίτου Χαλκίδος Νικολάου Σελέντη
+ Μητροπολίτου Χαλκίδος Νικολάου Σελέντη
Ιησού μου, Ιησού μου δώσε να σε γνωρίσω, να σε αγαπήσω, με την καρδιά μου όμως! …
Η ζωή κοντά στο Χριστό είναι ωραία. Πότε θα το νοιώσω βαθειά;
Κύριέ μου, σήμερα ήθελα να Σου πω πως θέλω να ανήκω σε Σένα. Σου το ΄πα κι άλλες φορές. Το ξέχασα όμως αρκετές φορές από τότε. Σήμερα με βοηθείς να Σου το ξαναζητήσω. Σ΄ ευχαριστώ και Σε παρακαλώ, αυτό το δώρο χάρισέ το στο παιδί Σου. Βοήθησέ με, μέχρι το βράδυ αυτό να σκέπτομαι. Κύριε, Σύ ξέρεις τις πληγές

«Ο Θεός μου είπε να σου το πω» (Άγιος Πορφύριος)

Posted: June 27, 2014 at 5:27 pm, Last Updated:
Agios-Porfyrios-o-Kafsokalyvitis-Porto-LagosΚάποια φορὰ ὁ Γέρων Πορφύριος ξεκίνησε μαζὶ μὲ τρία πνευματικὰ τέκνα του νὰ πᾶνε σ’ ἕνα μοναστήρι, γιὰ νὰ τελέσουν ἕνα Ἑσπερινό. Ἀρχικά, εἶπαν νὰ πᾶνε μὲ τὰ πόδια. Ἀφοῦ, ὅμως, περπάτησαν κάποια ἀπόσταση κι ἐπειδὴ ὁ Γέρων Πορφύριος ἦταν κουρασμένος, σκέφτηκαν, μιὰ καὶ τὸ μοναστήρι ἐκεῖνο ἦταν κάπως μακριά, νὰ βροῦν ἕνα μεταφορικὸ μέσον, ἀντὶ νὰ πᾶνε μὲ τὰ πόδια.

Το κατάντημα ενός έθνους. Να περιμένει μόνο από τη μπάλα να αισθανθεί περήφανο γιατί την ύπαρξή του

Posted: June 27, 2014 at 6:22 pm, Last Updated:
ellas-filathlos
Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως και ποδοσφαιρόφιλος είμαι, και την Εθνική υποστηρίζω (για να μην πω μόνο πλέον αυτή) και με τη σπουδαία νίκη της χάρηκα.
του Στρατή Μαζίδη
Ωστόσο αναρωτήθηκα… Πόσες φορές χάρηκα ή βγήκα στους δρόμους όλα αυτά τα χρόνια ως Ελληνας και γιατί.
1996 μετά το φάιναλ φορ στο Παρίσι, Νοέμβριος του 2000 ύστερα από το 3-1 επί της Γιουβέντους στο ΟΑΚΑ, 2004 μετά τον τελικό με την Πορτογαλία.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

29 ΙΟΥΝΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Παῦλος ὁ Ἀπόστολος


Ὁ Ἀπόστολος Παῦλος ἡ ἡρωικότερη ἀποστολικὴ μορφὴ τῆς πρώτης Χριστιανικῆς περιόδου, ὑπῆρξε ὁ κατ’ ἐξοχὴν Ἀπόστολος τῶν Ἐθνῶν, ὁ μοναδικὸς διδάσκαλος καὶ ὁ σπουδαιότερος παιδαγωγὸς τῆς Οἰκουμένης, ὁ ἐκκλησιαστικὸς ἀγωνιστὴς καὺ φυτουργὸς τῆς Ἐκκλησίας. Οἱ Πατέρες τῆς Ἐκκλησίας ἐκφράζονται μὲ τὸ μεγαλύτερο θαυμασμὸ καὶ ἐξυμνοῦν μὲ τὰ καλύτερα λόγια τὴν προσωπικότητά του, τὸ καταπληκτικὸ ἱεραποστολικὸ ἔργο του καὶ τὴ μοναδικὴ διδασκαλία του. Μάλιστα ὁ κυριότερος ἑρμηνευτής του, ὁ Ἅγιος Ἰωάννης ὁ ...
περισσότερα...

ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ἢ «ΑΥΤΟΙ»; Σχόλιο Καθηγητή Πανεπιστημίου ΗΠΑ

Posted: June 27, 2014 at 8:26 pm, Last Updated:
  kampana-shmaia
«Εἰς τὴν Ἀμερική, ὅπου ζῶ, οἱ καμπάνες τῶν Ναῶν χτυποῦν χωρὶς περιορισμό, δυνατά, πολλὲς φορὲς καὶ ἐπὶ ἀρκετὴν ὥραν. Οἱ γείτονες, οἱ ὁποῖοι δὲν εἶναι χριστιανοί καὶ τὸ κράτος ἐπίσης, ποτὲ δὲν διαμαρτυρήθηκαν καὶ δὲν ἐτέθη θέμα μειώσεως τῆς ἐντάσεώς των.  Ἡ Ἑλλάδα κινδυνεύει ἀπὸ τοὺς ἀντίχριστους καὶ ἀνθέλληνες πολιτικούς, οἱ ὁποῖοι ἔχουν τὴν ἐξουσίαν ἀπὸ τὸ 1974. Αὐτοὶ ὅλοι θὰ πρέπει νὰ πᾶνε ἂν ὄχι στὴν φυλακή, στὰ σπίτια τους.  I.N.K.»

Οι καλόγεροι πολεμούσαν οι νενέκοι «γονάτιζαν»

Posted: June 27, 2014 at 9:29 pm, Last Updated:
papafl
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας
Στις 24 Ιουνίου 1827 έλαβε χώρα μία από τις τελευταίες μάχες της Ελληνικής Επαναστάσεως. Η μάχη των μοναχών του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων κατά του Ιμπραήμ και των Τουρκοαιγυπτίων του. Ο Ιμπραήμ, υιοθετημένος γιος του Μεχμέτ Αλή, αντιβασιλέως της Αιγύπτου, είχε πάρει εντολή από τον σουλτάνο να εκκαθαρίσει την Πελοπόννησο από κάθε εστία ελληνικής αντίστασης. Αρχικά είχε επιτυχίες λόγω της διχόνοιας των επαναστατών και λόγω της προδοτικής στάσης μερικών τουρκοπροσκυνημένων, όπως ο διαβόητος Νενέκος.

Γέροντας Παΐσιος: “Η Τουρκία θα διαλυθεί – Θα γίνει κουρδικό κράτος στην καρδιά της”!

Posted: June 27, 2014 at 10:29 pm, Last Updated:
gerontas-paisiosΆντε τώρα να μην πιστέψεις! 1994- 2014 είκοσι χρόνοι από την Κοίμηση του Γέροντος Παισίου. Σήμερα, 24 Ιουνίου 2014, οι Κούρδοι του Ιράκ ανακήρυξαν ανεξαρτησία…
 
Το Μάρτιο του 1994 συνάντησα το Γέροντα Παΐσιο στο Μοναστήρι της Σουρωτής. Συγκινήθηκα, όταν μου έπιασε το χέρι, και παρά την κρισιμότητα της καταστάσεώς του, μού είπε τα ακόλουθα :

Χαστούκι στο μύθο για τους τεμπέληδες Ελληνες

Posted: June 27, 2014 at 11:02 pm, Last Updated:
ergasia-630x400
Οι… τεμπέληδες Έλληνες δεν είναι και τόσο τεμπέληδες τελικά. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από νέα μελέτη καταλύει τα στερεότυπα που επιχειρείται να περάσουν εδώ και τέσσερα χρόνια οι δανειστές της χώρας. Όπως προκύπτει από την έρευνα του επιστημονικού ινστιτούτου Coe-Rexecode Ρουμάνοι και οι Έλληνες είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι Ευρωπαίοι.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ... ΑΓΙΟΙ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ !!!

Υπό διωγμό οι Χριστιανοί στο Ιράκ – Αφανίζουν ολόκληρες κοινότητες οι ισλαμιστές δολοφόνοι

Posted: June 28, 2014 at 10:00 am, Last Updated:
υπο-διωγμό-οι-χριστιανοί-στο-ιράκ-αφανίζουν-ολόκληρες-κοινότητες-οι-ισλαμιστές
 Περισσότεροι από 10.000 Χριστιανοί αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τη γη των προγόνων του για να σωθούν από τους βομβαρδισμούς των ισλαμιστών δολοφόνων του ΙΚΙΛ στα περίχωρα της χριστιανικής πόλης Καρακός, στο βόρειο Ιράκ.Οι κάτοικοι εγκατέλειψαν εσπευσμένα τις εστίες τους και ένα μεγάλο μέρος εξ αυτών αναζητούν καταφύγιο στην Αρμπίλ, την πρωτεύουσα της αυτόνομης περιοχής του ιρακινού Κουρδιστάν, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (ΗCR).

Τα παυσίπονα σκοτώνουν περισσότερους από ότι η ηρωίνη και η κοκαΐνη μαζί

Posted: June 28, 2014 at 11:00 am, Last Updated:
τα-παυσίπονα-σκοτώνουν-περισσότερους-από-ότι-η-κοκαϊνη-και-η-ηρωίνη-μαζί
Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Μακ Γκιλ στον Καναδά, ο αριθμός των θανάτων λόγω χρήσης συνταγογραφούμενων παυσίπονων είναι υψηλότερος από όσους προέρχονται από υπερβολική δόση ηρωίνης και κοκαΐνης μαζί.Σε μια πρώτη ανάλυση της υπάρχουσας έρευνας, η ομάδα του Πανεπιστημίου έθεσε ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας:
τη δραματική αύξηση των θανάτων που οφείλονται σε συνταγογραφούμενα παυσίπονα, τα οποία το 2010 προκάλεσαν περισσότερους από 16.000 θανάτους μόνο στις ΗΠΑ.

Εκπληκτικές εικόνες μέσα στα κύματα!

Spectacular Photos Taken inside Gigantic WavesΑπίθανες εικόνες!





2

Κυβέρνηση: Απλή "παρατυπία" η εισβολή των λάθρο στην Ελλάδα (έτσι όπως σχεδιάζονται οι εξελίξεις, σύντομα λαθρομετανάστες θα είμαστε εμείς οι Έλληνες)

Καράβι καραβάκι
που πας γιαλό γιαλό
έβγα να σε διω


Μια εξέλιξη η οποία προδιαγράφει την μετατροπή της χώρας σε παράδεισο λαθρομεταναστών και νομιμοποιεί την λαθρομετανάστευση μετατρέποντας την σε μια απλή "παρατυπία" και ακυρώνει στην πράξη τα περί "ανακατάληψης των πόλεων" του πρωθυπουργού Α.Σαμαρα σημειώθηκε στο κυβερνητικά ελεγχόμενο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΜ. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - π. Ευάγγελος Κ. Πριγκιπάκης


Ο  ΟΣΙΟΣ  ΓΕΡΟΝΤΑΣ
 ΑΡΧΙΜ. ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ.
Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ
                                        
Η Αποστολική Εκκλησία των Πατρών καυχάται δίκαια, καθώς έχει ευεργετηθεί ιδιαίτερα από το Θεό όχι μόνο για τη θεμελίωσή της από το κήρυγμα και τη στερέωσή της στο μαρτυρικό αίμα του Πρωτοκλήτου Αγίου Αποστόλου Ανδρέου, αλλά και για την κατά καιρούς φωταυγή παρουσία και δράση στους

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !!!

Ρωσία: Η ανεργία στα ταρταρα, με παράλληλη αύξηση μισθών! Τι δεν κατάλαβες;

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιουνίου 28, 2014
20140628-201201-72721374.jpg 

Η ο Σορος θα κονομάει, ή ο λαός.
Αρνητικό ρεκόρ στην ανεργία για την Ρωσία όπου τον μήνα Μάιο, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεια, κατρακύλισε στο ιστορικό ρεκόρ του 4,9%. Ποσοστό που θα ζήλευε ακομα και η Σοβιετική Ένωση!

Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης για τους Αγίους ενδόξους Νεομάρτυρες


Ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης για τους  Αγίους ενδόξους Νεομάρτυρες
Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ
Ἐν Πειραεῖ 28-6-2014  
πρωτοπρεσβ. π. Ἄγγελος Ἀγγελακόπουλος ἐφημ. Ἱ. Ν. Ἁγίας Παρασκευῆς Ν. Καλλιπόλεως Πειραιῶς
Ἑορτάζει ἡ Ὀρθόδοξος Ἐκκλησία τήν Κυριακή Γ΄ τοῦ Ματθαίου, τήν μνήμη τῶν ἁγίων ἐνδόξων Νεομαρτύρων. Τί εἶναι, ὅμως, νεομάρτυς; Ποιός θεωρεῖται νεομάρτυς;
Σύμφωνα μέ τόν ἅγιο Νικόδημο τόν Ἁγιορείτη, ὡς Νεομάρτυρες χαρακτηρίζονται ὅσοι μαρτύρησαν γιά τήν πίστη τοῦ Χριστοῦ μετά ἀπό τό 1453 μ.Χ., δηλ. μετά τήν ἄλωση τῆς Κων/λεως, ἀπό τούς

ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ !!! ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ !!!

EΡΕΥΝΑ: Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Δημοσιεύθηκε από resist στο Ιουνίου 29, 2014

Οι ΗΠΑ προετοίμαζαν το έδαφος για τους μελλοντικούς “πολεμιστές” της Ουκρανίας από τη δεκαετία του 90.

10441290_677653755603667_7801527378728720523_n
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
 Η πρώτη αναφορά στα στρατόπεδα εκπαίδευσης των Ουκρανών “σαμποτέρ”  χρονολογείται από τα μέσα της δεκαετίας του 90. Οι ΗΠΑ είχαν την τεχνογνωσία από τους συμμορίτες της τοπικής αστυνομίας που είχαν οργανώσει,εξοπλίσει κι εκπαιδεύσει επί σοβιετικής εισβολής στο Αφγανιστάν απ΄ όπου και η δημιουργία και χρηματοδότηση της Αλ Κάιντα. Την ίδια εποχή οι δυτικοί