Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

"ΘΑΥΜΑΣΤΕ" ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ !!!

Χάος με τη λίστα της Λαγκάρντ

Όταν αποφάσισε ο πρώην υπουργός κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου να μιλήσει για την λίστα με τα 2000 ονόματα σε ζωντανή σύνδεση στο δελτίο ειδήσεων του... 
...Mega, δεν περίμενε το «άδειασμα» του ΠΑΣΟΚ και του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου ισχυρίστηκε πριν από δύο ημέρες ότι δεν παρέδωσε ολόκληρη την λίστα με τα ονόματα όσων είχαν βγάλει λεφτά σε τράπεζα της Ελβετίας, επειδή φοβήθηκε τους υπαλλήλους τους ΣΔΟΕ για εκβιασμούς. Έτσι σε πρώτη φάση παρέδωσε, σύμφωνα με τη δική του δήλωση, ένα μέρος αυτής της λίστας, όπως έκρινε ο ίδιος. Η παράδοση έγινε προς τον  Επικεφαλής του ΣΔΟΕ εκείνη την περίοδο κ. Διώτη, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε στον διάδοχο του κ. Παπακωνσταντίνου κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, παρέλαβε την λίστα ανεπίσημα από τον προκάτοχό του.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ !!!

ΕΛΒΕΤΙΔΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΟΜΟΛΟΓΕΙ: «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ, ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!»




«Τον Πάπα να καταράστε, γιατί αυτός θα είναι η αιτία του κακού» - Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός
Μέσα από τους σελίδες ενός βιβλίου, με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» μία Ελβετίδα εξηγεί γιατί τόσο η ίδια, όσο και οι Ευρωπαίοι μισούν τους Έλληνες. Μάλιστα, δίνει την δική της απάντηση στο γιατί συμπεριφέρονται όλοι με «άθλιο» τρόπο στον ελληνικό λαό!
Ωστόσο, μεταξύ άλλων, εκμυστηρεύεται ότι παρόλο που υπάρχει ένα συναίσθημα μίσους από την πλευρά της, την ίδια στιγμή θαυμάζει και σέβεται το ελληνικό πνεύμα και τους αρχαίους Έλληνες.

ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ !


Ήταν ένας γέροντας ασκητής και αναχωρητής, όστις ασκήτευσεν εις τόπον έρημον χρόνους εβδομήκοντα με νηστείαν και παρθενίαν και αγρυπνίαν. Εις τόσους δε χρόνους όπου εδούλευε τον Θεόν δεν αξιώθη να ιδή καμμίαν οπτασίαν και αποκάλυψιν εκ Θεου. Και ελογίασε και έβαλε τούτο εις τον νουν του λέγων: «Μήπως δια καμμίαν αφορμήν όπου δεν ηξεύρω εγώ δεν αρέσει του Θεου η ασκησίς μου, και η εργασία μου θέλει είναι απαράδεκτος· δια τούτο δεν δύναμαι να αποκαλυφθώ και να ιδώ κανένα μυστήριον».
Ταύτα διαλογιζόμενος ο γέρων άρχισε να δέεται και να παρακαλή τον Θεόν περισσότερον, προσευχόμενος και λέγων: «Κύριε εάν άρα σε αρέση η άσκησίς μου και δέχεσαι τα έργα μου, δέομαι, σου ο αμαρτωλός και ανάξιος, ίνα χαρίσης και εις εμέ ένα σταλαγμόν από τα χαρίσματά σου, να πληροφορηθώ με μίαν φανέρωσιν ενός μυστηρίου ότι ήκουσας την δέησίν μου, δια να περνώ θαρρετά και πληροφορημένα την ασκητικήν μου ζωήν». Ταύτα του αγίου γέροντος δεομένου και παρακαλούντος, ήλθε προς αυτόν φωνή εκ Θεου λέγουσα: «Αν είναι και αγαπάς να ιδής την δόξαν μου, πήγαινε μέσα εις την βαθυτάτην έρημον και θέλεις αποκαλυφθή μυστήρια».

ΤΟ ΞΑΝΑ'ΠΑΜΕ ! "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ" !!!

Η κατάντια της ελληνικής "προοδευτικής" διανόησης – Τελετή για τον Παστίτσιο στα Εξάρχεια (βίντεο)

30-09-2012 16:50:21

Για μία ακόμη φορά η ελληνική προοδευτική αριστερόστροφη διανόηση αυτοεξευτελίζεται και αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι εχθρός της είναι το σύνολο του ελληνικού λαού και των χριστιανών αυτής της χώρας με την συνεχόμενη επίδειξη της επιλεκτικής ευαισθησίας σε θέματα θρησκευτικής ελευθερίας.
Έτσι οι παροικούντες εις τα Εξάρχεια θέλοντας να διακωμωδήσουν την Χριστιανοσύνη, την Εκκλησία και τον γέροντα Παίσιο αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν μία τελετή και περιφορά της εικόνας του Γέροντα Παστίτσιου όπως αναφέρουν, ενδεδυμένοι ως ιερείς σαχλαμαρίζοντας σαν παιδάκια του δημοτικού πιστεύοντας ότι έτσι σατιρίζουν την γνωστή υπόθεση με τον «γενναίο μπλόγκερ».

ΘΕΪΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ... ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ !!!

The color that only God can do
Description: http://www.persian-star.org/

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!

Ο Βενιζέλος είχε επί μέρες τη λίστα Λαγκάρντ και την έδωσε σήμερα στην κυβέρνηση





Ο Βενιζέλος είχε τη λίστα Λαγκάρντ και την έδωσε σήμερα στην κυβέρνηση !
Ενα νέο δεδομένο έρχεται να προστεθεί στο θρίλερ με τη «λίστα Λαγκάρντ» που περιέχει ονόματα 2.000 Ελλήνων με μεγάλες καταθέσεις στην Ελβετία. Ενώ η λίστα εθεωρείτο «χαμένη», ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποκάλυψε, μιλώντας σε συνεργάτες του, ότι την παρέδωσε ο ίδιος σήμερα στην κυβέρνηση.
Νωρίτερα το πρωί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε εκδώσει ανακοίνωση και διαβεβαίωνε ότι η λίστα υπάρχει και βρίσκεται στα χέρια της ελληνικής κυβέρνησης αλλά δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο ελέγχου διότι συνιστά «μη νόμιμο αρχείο».

ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Άγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ θα μπει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!!



Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

Ο Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !!!

Νικόλαος Πλαστήρας,«Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε …τηλέφωνο;»



Τάδε έφη Νικόλαος Πλαστήρας, πρωθυπουργός της Ελλάδας με άνεργο αδερφό…
Η φτώχεια του πρώην πρωθυπουργού Ν. Πλαστήρα, δεν αποτελεί παράδειγμα για τους σημερινούς κηφήνες της πολιτικής! “Η Ελλάδα πεινάει κι εμένα θα μου βάλετε τηλέφωνο”, είχε πει, ενώ ο αδελφός του ήταν άνεργος. Μεταφέρουμε μερικά από τα πολλά αξιόλογα συμβάντα της ζωής του, τα οποία χαρακτηρίζουν τον άνδρα και τον καθιστούν πρότυπο, παράδειγμα προς μίμηση για παλιότερους αλλά και σημερινούς, δεδομένου ότι, τόσο ο ίδιος όσο και άλλοι, έμπαιναν πλούσιοι στην πολιτική και έβγαιναν πάμφτωχοι.
Ο αείμνηστος Ανδρέας Ιωσήφ – πιστός φίλος του – αναφέρει:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

Αιφνιδιαστικά Ρώσοι πεζοναύτες στην Λήμνο!!



Η Μόσχα προχώρησε και σε δεύτερη κίνηση στήριξης της ελληνικής πλευράς και έμμεσης "απόρριψης" των τουρκικών ΝΟΤΑΜ και NAVTEX: Το μεγάλο ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας NOVOCHERKASSK, έμφορτο με πεζοναύτες και... 
τροχοφόρα ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ, βγήκε προχθές από τα Στενά των Δαρδανελίων και υπό τα όμματα των τουρκικών ναυτικών παρατηρητηρίων "έδεσε" στο λιμάνι της Λήμνου, οι αξιωματικοί του πλοίου κατέθεσαν στεφάνι στο Μνημείο των ναυτών Α. Ορλώφ και Ντ. Σενιάβιν και εν συνεχεία δεξιώθηκαν τους Έλληνες αξιωματικούς.

ΛΕΤΕ ΝΑ ... ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ... ΟΝΕΙΡΟ ;;;

Εισαγγελέας για ΜΚΟ: Το πάρτι στο ΥΠΕΞ τελείωσε ... οι χειροπέδες έρχονται!





To πάρτι των ΜΚΟ και της διαχείρισης απόρρητων κοδυλίων κατά την περίοδο της υπουργείας του Γιώργου Παπανδρέου και του Δ.Δρούτσα το 2009-2010 στο υπουργείο Εξωτερικών φαίνεται ότι θα τελειώσει με ... hangover: Σύμφωνα με πληροφορίες ο οικονομικός εισαγγελέας Σπύρος Μουζακίτης που ερευνά την υπόθεση έχει συγκεντρώσει σοβαρά στοιχεία που στοιχειοθετούν το αδίκημα της διάπραξης αξιοποίνων πράξεων. Η έρευνα των εισαγγελέων συμπεριέλαβε και τα «μυστικά κονδύλια» , που φέρεται ότι διατέθηκαν από το υπουργείο Εξωτερικών την περίοδο 2009-2010.


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η έρευνα του αναπληρωτή οικονομικού Εισαγγελέα Σπύρου Μουζακίτη έχει ήδη εντοπίσει τουλάχιστον τρία πρόσωπα, υπηρεσιακούς παράγοντες, από τους οποίος ζητούνται πλέον εξηγήσεις.
Ο Σπύρος Μουζακίτης καλεί με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης αδικήματος τους εν λόγω υπηρεσιακούς παράγοντες να λογοδοτήσουν ώστε να κρίνει αν θα προχωρήσει στη συνέχεια στην άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση.
Η εισαγγελική έρευνα είχε παραγγελθεί από τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη. Ας ελπίσουμε ότι οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί να καταφέρουν να σπάσουν αυτό το απόστημα που εργάστηκε κατά των συμφερόντων της χώρας στο πλαίσιο της "παγκοσμιοποιημένης" αντίληψης του Γ.Παπανδρέου.
πηγή

ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ : "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ" !!!

Ιράκ προς Τουρκία: «Εγκαταλείψτε άμεσα το βόρειο Ιράκ»!! - Από παντού σφαλιάρες!!!



Απανωτά χτυπήματα δέχεται του τελευταίους μήνες η εικόνα της Τουρκίας ως μεγάλης γεωπολιτικής δύναμης με την Συρία να καταρρίπτει ατιμώρητη το RF-4E ενώ την ίδια στιγμή το PKK φαίνεται να έχει επιτύχει την εξουδετέρωση του τουρκικού Στρατού στο τουρκικό Κουρδιστάν. 

Χθές ήταν η σειρά της κυβέρνησης του Ιράκ μίας χώρας που ακόμα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, η οποία απαίτησε την απομάκρυνση των στρατιωτικών βάσεων που διατηρεί η Τουρκία στο Β. Ιράκ από τα μέσα της δεκαετίας του 1990.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Διονύσιος ὁ Ἀρεοπαγίτης

Καταγόταν ἀπὸ τὴν πόλη τῶν Ἀθηνῶν. Ἔζησε καὶ μαρτύρησε τὰ χρόνια ποὺ αὐτοκράτορας ἦταν ὁ Δομετιανός. Διακρίθηκε γιὰ τὴ φιλοσοφική του κατάρτιση καὶ τὴν βαθιά του καλλιέργεια. Ἀρχικὰ ἦταν εἰδωλολάτρης καὶ μέλος τῆς Βουλῆς τοῦ Ἀρείου Πάγου. Τὸ κήρυγμα ὅμως τοῦ Ἀποστόλου Παύλου ἄγγιξε τὴν παιδευμένη καὶ εὐαίσθητη ψυχή του καὶ βαπτίσθηκε. Ἀργότερα διαδέχθηκε στὸν ἐπισκοπικὸ θρόνο τῶν Ἀθηνῶν τὸν εὐσεβῆ Ἰερόθεο. Ὑπῆρξε συγγραφέας πλήθους θεολογικῶν συγγραμμάτων. Ἐπιβραβεύθηκε ἀπὸ τὸ θεὸ γιὰ τὴ χρισ ...
περισσότερα...