Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΑΝ !!! ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ : ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ! ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ... ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ !!!

Δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί Ελλήνων βουλευτών




Στην άρνηση της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών, σκοντάφτει το αίτημα της Βουλής, να ανοίξουν οι όποιοι λογαριασμοί ελλήνων κοινοβουλευτικών στην Ελβετία.
«Όπως έχουμε ήδη απαντήσει με e-mail μας της 25ης Απριλίου και 11ης Μαΐου 2012, δεν είναι πολιτική της Ένωσης Ελβετών Τραπεζιτών να προωθεί αιτήσεις με τέτοιο γενικό περιεχόμενο στο σύνολο των μελών της.
Μέλη του Κοινοβουλίου, μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στις τράπεζες τους σε περίπτωση που διατηρούν λογαριασμό στην Ελβετία.

ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ Ο "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" !!! ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !

Σε απόγνωση οι κάτοικοι στο Αγαθονήσι, αφού οι λαθρομετανάστες έγιναν περισσότεροι…



Aπειλούν να "πάρουν τα όπλα" οι κάτοικοι στο Αγαθονήσι, ενώ ο Δένδιας σφυρίζει αδιάφορα!!!  Αναβρασμός επικρατεί μεταξύ των 120 μονίμων κατοίκων του Αγαθονησίου λόγω των 170 λαθρομεταναστών που έφτασαν στο νησί από την περασμένη Τρίτη μέχρι σήμερα.

Νωρίτερα, συνεδρίασε το τοπικό συμβούλιο του νησιού με αντικείμενο συζήτησης τη μεταφορά των μεταναστών σε κατάλληλο χώρο φιλοξενίας.

Μιλώντας στον Real FM, ο δήμαρχος του νησιού, Βαγγέλης Κοττόρος, είπε ότι κάποιοι από τους μετανάστες ξεσπούν στην τοπική κοινωνία επειδή η Πολιτεία δεν τους παραλαμβάνει για να τους μεταφέρει σε κατάλληλο χώρο αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι κάτοικοι «να πάρουν τα όπλα».


ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΑΡΑΓΕ ;;; ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

H ανάρτηση της ελληνικής σημαίας σε αρχαιολογικούς χώρους απαγορεύεται από το 1981!



 

Πρόκειται για μια απίστευτη και όμως αληθινή διάταξη του κανονισμού λειτουργίας των μνημείων της εθνικής μας κληρονομιάς που ισχύει τα τελευταία 30 χρόνια, προκαλώντας εύλογες απορίες για τη χρησιμότητα της στις παρούσες συνθήκες.

Η απαγόρευση της ανάρτησης του εθνικού μας συμβόλου σε όλους τους χώρους πολιτισμικής αναφοράς του Ελληνισμού είναι νόμος του κράτους από το 1981, αποτελώντας οδηγό για τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους υπαλλήλους του υπουργείου Πολιτισμού όλο αυτό το διάστημα.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΓΗ !





Τις έντονες αντιδράσεις του κράτους του Ισραήλ και του Παγκόσμιου Σιωνισμού προκάλεσε το ποίημα που ο βραβευμένος με Νόμπελ λογοτεχνίας Γερμανός συγγραφέας Γκύντερ Γκρας, δημοσίευσε στις 4 Απριλίου σε Γερμανική εφημερίδα, καθώς αναφέρει στο ποίημά του ότι δεν υπάρχουν πυρηνικά στο Ιράν και ότι το πυρηνικό πρόγραμμα του Ισραήλ και όχι του Ιράν είναι που θέτει σε κίνδυνο την «παγκόσμια ειρήνη».....

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ 7

Μέσα στην αφόρητη ζέστη ξεκινάμε από το άγιο αυτο προσκύνημα και πηγαίνουμε σε άλλα άγια μέρη.  

Πρώτος τόπος επίσκεψης είναι ο τόπος που μαρτύρησε ο πρωτομάρτυς Στέφανος.  Δεν πέρασε πολλή ώρα και με το λεωφορείο μας ήλθαμε στο συγκεκριμένο χώρο.  Ένας ηλικιωμένος κύριος που είναι ο φύλακας του συγκεκριμένου προσκυνήματος μας άνοιξε και μας δέχτηκε με πολλή αγάπη.  Ο χώρος του προσκυνήματος θύμιζε στα πάντα τον πρωτομάρτυρα. Ο Ναός προς τιμήν του Αγίου Στεφάνου.  

Εικόνες, απεικονίζουν τον θάνατο του πρωτομάρτυρα.  Γονατιστός και γύρω του οι Εβραίοι με πέτρες μεγάλες στα χέρια τον λιθοβολούν και δίπλα φύλακας στα ρούχα των λιθοβολητών είναι ο μετέπειτα Απόστολος Παύλος.  Ρίγη συγκίνησης αισθανθήκαμε όλοι μας, αφού στο ιερό αυτό χώρο, βρισκόμαστε εμείς τώρα.  Ποιός ξέρει αν πατούμε επάνω σέ κάποιες κηλίδες του αίματος του! Ποιός ξέρει αν εκεί στούς χώρους που βρισκόμαστε, ο Άγιος άφησε την τελευταία του πνοή.  Βεβαίως στη συνέχεια κατεβήκαμε πιο κάτω. 

Εκεί που υπάρχει ακόμα ο τόπος,  ο γνήσιος τόπος,  πού μαρτύρησε ο πρωτομάρτυς Στέφανος.  Η σκέψη μας όμως αλλά και η φαντασία μας μας δημιουργεί ίσως ακόμη περισσότερο δέος. Ενα  καντηλάκι, λίγα κεριά καί μιά εικόνα, δείχνουν την ιερότητα του χώρου αλλά και τον τόπο του μαρτυρίου του Πρωτομάρτυρα.  Εκεί τα μάτια δακρύζουν. Εκεί καταλαβαίνει ο καθένας το βάρος και την ιερότητα  του προσκυνήματος.  Σκύψαμε όλοι και θελήσαμε ν΄αγγίξουμε με τα χείλη μας τα άγια εκείνα χώματα πάνω στα οποία άφησε την τελευταία του πνοή επί της γης, ο πρωτομάρτυς Στέφανος.  Καθίσαμε αρκετή ώρα, με αρκετή περίσκεψη και σκεπτόμαστε τις ώρες του μαρτυρίου του. Ο καθένας μας προσπαθούσε να επικοινωνήσει από την καρδιά του με τον Αγιο . Να μάθει οσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες γιά τό φρικτό του θάνατο! Ομως ο χρόνος είναι αδυσώπητος. Πρέπει να φύγουμε γιά άλλο ιερό χώρο. 

Ξεκινήσαμε αμέσως για ένα παραπλήσιο προσκύνημα. Ίσως το δεύτερο προσκύνημα κατά σειράν, μετά τον Πανάγιο τάφο και τη Βηθλεέμ.  Είναι ο ιερός τόπος της Γεσθημανή.  Είναι ο χώρος εκείνος στον οποίο εκοιμήθη η Υπεραγία Θεοτόκος.  "Γεθσημανή τω χωρίω κηδεύσατέ μου το σώμα".  Εκεί αξιωνόμαστε να φτάσουμε και αφού κατεβήκαμε αρκετά κάτω από το έδαφος της γης μπήκαμε στον ιερό χώρο του ναού. Πλησιάζουμε στο ιερό χώρο του τάφου της Υπεραγίας Θεοτόκου.  

Πού βρισκόμαστε Θεέ μου!!! Σταθήκαμε για λίγο απέξω προκειμένου να προσαρμοστούμε στην ιερότητα του χώρου και να συνειδητοποιήσουμε πού εχουμε  έλθει! Ένας ένας στη συνέχεια, άρχισε να μπαίνει στο ιερό κουβούκλιο του τάφου της Παναγίας για να αγγίξει με τα χέρια του και να προσκυνήσει το χώρο εκείνο στον οποίον έθαψαν τήν Υπεραγία Θεοτόκο.  Όλοι μας γονατιστοί, μπήκαμε μέσα στο χώρο του τάφου και με την δέουσα κατάνυξη προσκυνήσαμε στον τάφο της Παναγίας. 

Βγαίνοντας και πίσω από τον τάφο, στέκει μια μεγαλοπρεπής εικόνα . Είναι η εικόνα της Παναγίας της Ιεροσολυμίτισσας. Πολυτελέστατα ντυμένη με χρυσάφι, εκεί πάνω στο μάρμαρο θρόνο της.  Κατά την ιστορία η εικόνα αυτή ζωγραφήθηκε ... μόνη της.  Γι αυτόν ακριβώς το λόγο η μορφή της Θεοτόκου έχει μια θεϊκή ουράνια ομορφιά.  Πλησιάσαμε και προσκυνήσαμε.  Στη συνέχεια σταθήκαμε απέναντι και ψάλλαμε.  "Την ωραιότητά της παρθενίας Σου".  "Τη υπερμάχω Στρατηγώ τα νικητήρια".  Θεοτόκε Παρθένε χαίρε Κεχαριτωμένη Μαρία ο Κύριος μετά Σού".  Η ώρα περνούσε αλλά ο χρόνος μάς διώκει.  Δεν θέλουμε να φύγουμε.  Σταθήκαμε όσο το δυνατόν περισσότερο.  Όμως περιμένουν κι άλλα προσκυνήματα.  Το πρόγραμμα δυστυχώς μας κυνηγάει. 

Με βαριά την καρδιά ξεκινούμε από εκεί. Βγαίνοντας από το ιερό προσκύνημα δεξιά κι αριστερά υπάρχουν κάποιοι τάφοι.  

Αριστερά μας ο τάφος των γονιών της Υπεραγίας Θεοτόκου του Ιωακείμ και της Άννας.  

Και δεξιά μας ο τάφος του Μνήστορος Ιωσήφ.  Ο Ιωσήφ όπως όλοι γνωρίζουμε είναι εκείνος ο οποίος αρραβωνιάστηκε την Υπεραγία Θεοτόκο και την συνόδευε μέχρι το θάνατό του.  Ο Ιωσήφ την έφερε στη Βηθλεέμ όπου γέννησε τον Κύριο και στη συνέχεια εκεί στη Ναζαρέτ που είναι και η πατρίδα του. Έμενε κοντά στην  Θεοτόκο και σαν μαραγκός που ήταν, είχε κοντά του και τον Κύριο σαν παιδί.  

Σταθήκαμε γιά λίγο στούς τάφους τους και προσκυνήσαμε και στη συνέχεια προχωρούμε.  Προχωρούμε εκεί δίπλα που είναι ο χώρος της προσευχής του Χριστού.  Όλοι θυμόμαστε ότι η Γεθσημανή είναι ο αγαπημένος χώρος του Χριστού που τα βράδια ερχόταν και προσευχόταν.  Εκεί ήρθε και το τελευταίο εκείνο βράδυ και έκανε την τελευταία του προσευχή λίγο πριν τη σταύρωση.  Εκεί σε εκείνο το χώρο έτρεξε ο ιδρώτας του όπως μας λέει η Αγία Γραφή σαν σταγόνες από αίμα.  

Εκεί υπάρχουν μέχρι σήμερα εκείνες οι γέρικες εληές, που μαρτυρούν με την πολυχρονιότητά τους, ότι σε εκείνο το χώρο πράγματι και σε εκείνες τις ελιές ακούμπησε ο Χριστός, κουρασμένος από την προσευχή του την εναγώνια.  Οι εικόνες εναλλάσσονται με τέτοια ταχύτητα, που δυστυχώς κάποιες φορές δεν είμαστε σε θέση να σκεφτούμε και να κατανοήσουμε κάποια γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και στο πραγματικό τους μέγεθος.  

Εδώ βρίσκεται ένας καθολικός ναός μέσα στον οποίο φυλάσσεται οι πέτρα, επάνω στην οποία γονάτισε ο Κύριος και προσευχήθηκε.  Πλησιάσαμε σκύψαμε για να αγγίξουμε με τα χείλη και τα χέρια  μας την πέτρα έχοντας την αίσθηση, και έτσι είναι, ότι θα πάρουμε μεγάλη ευλογία.  Πιστεύουμε ότι την πήραμε.  

Βγήκαμε από το καθολικό ναό και προχωρήσαμε λίγο πιο ψηλά . Εδώ είναι ένα ορθόδοξο ρωσικό μοναστήρι της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής.  Όπως όλοι γνωρίζουμε η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή είχε παίξει πρωτεύοντα ρόλο στο πάθος του Κυρίου μας.  Παρακαλέσαμε και μας άνοιξαν και αφού ανεβήκαμε στον μεγαλοπρεπέστατο ιερό ναό, εκεί μπροστά κυριαρχούσε μια πολύ ωραία εικόνα.  

Η εικόνα εξιστορεί το γεγονός ότι η Αγία Μαρία η Μαγδαληνή μετά το πάθος του Κυρίου και την ανάστασή του , πήγε στη Ρώμη.  Εκεί συνάντησε αυτοπροσώπως τον αυτοκράτορα Καίσαρα και εζήτησε εκδίκηση για το θάνατο του Χριστού.  Ο αυτοκράτορας την άκουσε αλλά αμφισβητούσε στα λόγια της.  Τότε η Αγία κρατούσε δύο αυγά  στα χέρια της και του είπε: « Άν σου λέω ψέμματα αυτά τα αβγά να μείνουν άσπρα όπως είναι.  Αν όμως σού λέω την αλήθεια τα αβγά να κοκκινίσουν »! Όντως εκείνη τη στιγμή τα αβγά θαυματουργικά κοκκίνισαν.  Γι αυτό και μέχρι σήμερα το Πάσχα υπάρχει έθιμο που θέλει κόκκινα αβγά.  Κατάπληκτος ο αυτοκράτορας βλέποντας το θαύμα, βεβαίωσε την Αγία ότι όντως θα εκδικηθεί για το θάνατο του Κυρίου.  Ειδοποίησε λοιπόν τους πρωτεργάτες του θανάτου του Χριστού, τον Πιλάτο τόν Άννα και τό Καϊάφα να έλθουν επειγόντως στη Ρώμη.  Εκεί στη Ρώμη τους εκτέλεσε ο ίδιος με τα ίδια του τα χέρια.  

Στο χώρο του Ναού της Μονής, δεξιά κι αριστερά υπάρχουν δύο ολόσωμα σκηνώματα Αγίων γυναικών της ρωσικής Εκκλησίας.  Βγαίνοντας από το Ναό η θέα ήταν καταπληκτική.  

Ακριβώς απέναντι η παλαιά πόλη των Ιεροσολύμων. Εδώ κυριαρχεί το μεγαλοπρεπέστατο τέμενος του Ομάρ.  Ξεκουραστήκαμε και ταυτόχρονα απολαύσαμε την καταπληκτική θέα και συνεχίζουμε τα προσκυνήματα  διότι είναι πολλά και ο χρόνος μας περιορισμένος.  

Προχωρούμε πιο ψηλά ακόμα, εκεί στο χώρο που ονομάζεται μικρά Γαλιλαία.  Εδώ ο τόπος είναι Άγιος!  Εδώ ο Κύριος με τους μαθητές που πολλές φορές συναντήθηκαν.  Κυρίως μετά την Ανάστασή Του!  Εδώ φύλακας είναι ένας γέροντας ιερομόναχος.  Ο πατήρ Ανθιμος. Υπέργηρος! Είναι όμως πρόθυμος να μας ξεναγήσει και να μας κατατοπίσει γύρω από το προσκύνημα.  Δροσερό το περιβάλλον, με πολλά δέντρα, στη σκιά τών οποίων ξεκουραζόμαστε και από την κούραση αλλά και από τον ανυπόφορο καύσωνα. 

Μπαίνουμε στο ναό και εκεί πρώτος τόπος που συναντούμε είναι το σημείο όπου εμφανίστηκε ο Κύριος στούς δέκα μαθητές Του μετά την Ανάσταση του.  Ο Ναός είναι τεράστιος και καθισμένοι εμείς στα στασίδια του, ακούμε το γέροντα να μας εξιστορεί το ιστορικό του χώρου.  Μέσα στον κυρίως ναό,  και αριστερά υπάρχουν λείψανα.  Πολλά λείψανα Αγίων.  

Πίσω από την Αγία Τράπεζα ένας Σταυρός μαρτυρεί ένα φοβερό θαύμα.  Όταν κάποτε κάηκε κάποιος Ναός, ο  Σταυρός αυτός, πού ήταν μέσα στο Ναό, κάηκε μεν, αλλά περιμετρκά γύρω από τό Σώμα του Εσταυρωμένου! Κράτησε εντελώς καθαρό από τη φωτιά το σώμα του Κυρίου!!!  Στο υπόγειο του Ναού,  βρίσκονται οι τάφοι των πατριαρχών των Ιεροσολύμων. 

Προσκυνήσαμε και βγήκαμε από το ναό και εκεί απ έξω ... άλλος ιερός χώρος.  Είναι ο χώρος εκείνος όπου είδαν οι μαθητές ξαφνικά τον Κύριο μπροστά τους και τον νόμισαν φάντασμα.  Ο Κύριος όμως τους καθησύχασε από το φόβο τους, όταν πήρε και έφαγε κηρήθρα και ψαρι ψητό, για να τους δείξει ότι δεν είναι φάντασμα.  

Σε κάποια μικρή απόσταση υπάρχει ένας ναός.  Ονομάζεται "Μεγαλύνει η ψυχή μου τον Κύριο".  Ο Ναός αυτός είναι αφιερωμένος στην Υπεραγία Θεοτόκο.  Κάποτε, εκεί πού στέκει ο Ναός αυτός, τότε παλαιά ήταν ο χώρος προσευχής της Υπεραγίας Θεοτόκου, τα χρόνια εκείνα τα οποία έζησε αφού ο κύριος είχε φύγει από τον κόσμο αυτό.  Λόγω επισκευών ο χώρος αυτός είναι κλειστός.  Όμως πλησιάσαμε και έστω, απ έξω προσκυνήσαμε.  Εκεί στο χώρο αυτό, τρείς μέρες πριν πεθάνει,  η Θεοτόκος παίρνει το μήνυμα από τον Αρχάγγελο Γαβριήλ, ότι σε τρείς ημέρες θα φύγει από τον κόσμο αυτό.  Αφού μοίρασε τα υπάρχοντά της τα λιγοστά, στις γνωστές και φίλες της, έφυγε από κει κι όπως προείπαμε πήγε στο σπίτι του Ευαγγελιστού Ιωάννου όπου και εκεί πέθανε.  Μείναμε αρκετή ώρα στο χώρο αυτό αφού οι φυλλωσιές των δέντρων μας βοηθούσαν να δροσιστούμε στοιχειωδώς μέσα στον καύσωνα ο οποίος γενικά επικρατούσε.  

Και από κει συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε ακόμα πιο ψηλά.  Είναι εκεί στο σημείο, που ο Κύριος αναλήφθηκε από τη γη προς τον ουρανό.  Εκεί που άφησε το τελευταίο του ίχνος επάνω στη γη.  Δυστυχώς ο χώρος αυτός βρίσκεται σήμερα στην κατοχή των μουσουλμάνων.  Πληρώνοντας ένα μικρό εισιτήριο μπήκαμε μέσα να προσκυνήσουμε.  Παρ΄ ότι ο χώρος βρίσκεται στα χέρια των μουσουλμάνων εν τούτοις ευωδίαζε! 

Σκύψαμε να προσκυνήσουμε το τελευταίο ίχνος του Κυρίου και η ευωδία ήταν τεράστια.  Δέν μείναμε πολλή ώρα.  Οι "κάτοχοι" κάπως αφιλόξενοι   ... δέν  μας κρατούσε ο τόπος! Φύγαμε και περάσαμε ακριβώς απέναντι από το προσκύνημα, όπου εκεί ευρίσκεται το ορθόδοξο προσκύνημα της Αναλήψεως.  Φύλακας και εδώ ένας γνωστός μας Πατρινός μοναχός ο πατήρ Αχίλλειος.  Μας δέχτηκε με χαρά και αφού μας πρόσφερε το σύνηθες κέρασμα στη συνέχεια μας οδήγησε στον ιερό ναό του μοναστηριού.  Ο χώρος αυτός είναι ο μαρτυρικός.  Οχι διότι πέθανε κάποιος μαρτυρικά, αλλά διότι, ο ίδιος ο Ναός και το Μοναστήρι, δέχτηκαν τη βία των Εβραίων! Εδώ πριν από λίγα χρόνια οι Εβραίοι γκρέμισαν τό Ναό και το Μοναστήρι και σήμερα αναδομούνται και τα δύο εκ θεμελίων.  

Μείναμε λιγο για να ξεκουραστούμε και σε κοντινή απόσταση υπάρχει Ρωσσικό Μοναστήρι. Εδώ τιμάται και η Ανάληψις του Κυρίου, αλλά εδώ υπάρχει καί ο τόπος της πρώτης ευρέσεως της Τιμίας κεφαλής του Προδρόμου! 

Κυριολεκτικός συγκλονισμός! Τα συναισθήματα δεν περιγράφονται! Έχουμε χάσει κυριολεκτικά το έδαφος κάτω από τα πόδια μας! Παλαιά, οι επισκέψεις σε τέτοιους Άγιους χώρους συνοδεύονταν από νηστείες και αγρυπνίες και προσευχές ... Τί να πούμε !!!

Εδώ τελειώνει και το τελευταίο μας προσκύνημα για τη σημερινή ημέρα.  Παρ όλη τη χαρά μας για το προσκύνημά μας,  όλοι μας αισθανόμαστε την ανάγκη να πάμε στο ξενοδοχείο για την απαραίτητη ξεκούραση μας.  Αύριο μας περιμένει ο άλλος τόπος επίσκεψης, καινούριες εμπειρίες! 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!

Εισαγγελέας για το πάρτι του 2004!

Το μεγάλο φαγοπότι που στήθηκε με αφορμή τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 στην Αθήνα, ήταν η αρχή του τέλους για την ελληνική οικονομία. Επιτέλους, 8 ολόκληρα... 
...χρόνια μετά, ίδρωσε το αυτί του εισαγγελέα που αποφάσισε να ασχοληθεί με το τεράστιο αυτό σκάνδαλο.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ;;;

Φωτογραφίες που σοκάρουν.Αλλοδαποί τρώνε γάτες στην Άρτα [ΦΩΤΟ]

ΣΟΚ έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και δείχνουν αλλοδαπούς να τεμαχίζουν... 
...και να τρώνε γάτες. Οι φωτογραφίες τονίζεται ότι είναι από την Ελλάδα και η περιοχή που λαμβάνει χώρα το φρικιαστικό αυτό έγκλημα είναι η Άρτα.
Πηγή: planet-greece


Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ

ΤΟΥ ΝΙΚ. ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ
Το Μάιο του 1988 επισκέφτηκε το γέροντα Παΐσιος ένας φίλος μου αρχιμανδρίτης.  Ανάμεσα στα άλλα σοφά που του είπε ο γέροντας τόνισε ιδιαίτερα την ανάγκη της υπομονής θυμίζοντας τα λόγια του Χριστού: «Εν τη υπομονή υμών κτήσασθε τας ψυχάς υμών». Όταν ο αρχιμανδρίτης τον ρώτησε: «Γιατί πάτερ δεν πάτε σε γιατρό για να ανακουφιστείτε από τους πόνους;», ο γέροντας απάντησε: «Πάτερ, ιερεύς εσείς με ρωτάτε γιατί δεν πάω στους γιατρούς; Ότι κερδίζουμε με τις προσευχές, με τις νηστείες, με τον αγώνα που νομίζουμε ότι κάνουμε, τα ξοδεύουμε. Για αυτό πρέπει να κάνουμε αποταμίευση υπομένοντας τις θλίψεις που επιτρέπει ο Θεός».

ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ !!!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΧΟΥΝ ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!






Ετοιμάζουν επεισόδο, μην αμφιβάλλετε!

Έλληνες, μην τους φοβάστε τους Τούρκους.

Τους ραγιάδες πολιτικούς μας να …φοβάστε!

Ερώτηση στο προεδρείο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης κατέθεσε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπουλέντ Τεζτζάν, με την οποία κάνει λόγο για «ελληνική κατοχή σε τουρκικά νησιά» στο Βορειοανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και το Κρητικό Πέλαγος και ζητεί απάντηση από τον υπουργό Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


"ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ, ΤΙΣ ΚΑΘ΄ ΥΜΩΝ;" ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ !!! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΘΕ !!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ !!!

Μετωπική Χ.Κλίντον – Σεραφείμ Πειραιώς!



Στην κατηγορία που του προσάπτεται για παραβίαση θρησκευτικών ελευθεριών από το ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, απαντά χωρίς υπεκφυγές, και με την άρτια χρήση της ελληνικής ,όπως και της αγγλικής γλώσσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς, απαντά στην ίδια την Χίλαρι Κλίντον, με σωρεία στέρεων επιχειρηματων, και ενοχλητικά για τους Αμερικανούς ερωτήματα, που πιθανώς θα αποφύγουν να απαντήσουν.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ !!! ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ "ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ" ;;;

Σσσστ, σιγά! Η Ελλάδα κοιμάται !!! Μετά τις 6 Νοεμβρίου έρχονται τεράστιες αλλαγές συνόρων !!!


Αμέσως μετά τις 6 Νοεμβρίου ετοιμάζονται τεράστιες αλλαγές συνόρων στην περιοχή και η Κυβέρνηση κοιμίζει τους Ελληνες! Τι ετοιμάζουν για το Αιγαίο και την Μεσόγειο!!!
Από το Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας μέχρι την Λέσβο μια χαμηλή υποηχητική πτήση ενός πολεμικού αεροσκάφους σε προφίλ hi-lo-hi είναι διάρκειας 30 λεπτών.

To αεροσκάφος τύπου F-35 αλλάζει τα πάντα στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και η προγραμματισμένη προμήθειά του από την Τουρκία, εάν τελικά αληθεύει ως πληροφορία, αποτελεί την “λυδία λίθο”.

ΝΑΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ !!!


ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ

15 Του Γιώργου Θεοχάρη
Η συμπρωτεύουσα υποδέχεται την ιστορική εικόνα της Παναγίας, «Άξιον Εστί» - Χιλιάδες προσκυνητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας αναμένεται να ασπαστούν ένα από τα σημαντικότερα κειμήλια του Άθωνα.

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΝ... ''ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ''


. Τι προέβλεπε η συμφωνία που είχε υπογράψει ως ΥΠΕΞ, την εποχή που χόρευε ζειμπέκικο στην Τουρκία!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή την ζωή. 

Θυμάστε την εποχή που ο Γιώργος Παπανδρέου χόρευε ζειμπέκικο με τον ομόλογο του, τότε Ισμαήλ Τζεμ;

Δεν χόρευαν μόνο, αλλά υπέγραφαν και πολιτιστικές συμφωνίες οι οποίες είχαν μέσα το κοινό ελληνοτουρκικό στοιχείο, μέσω τηλεόρασης και ραδιοφώνου!

Γιατί ο αντίχριστος διάλεξε σαν σύμβολό του τον αριθμό 666;


Οι Εβραίοι, στον καιρό της Παλαιάς Διαθήκης, είχαν υποτάξει διάφορους λαούς και τους είχαν επιβάλει φορολογία σαν δείγμα της υποτέλειάς τους. Η φορολογία αυτή που κάθε χρόνο μαζευόταν στο ταμείο του Σολομώντος ήταν 666 τάλαντα χρυσού. Γι’ αυτούς λοιπόν ο αριθμός αυτός είναι συμβολικός και συνδέεται με το ένδοξο πατριωτικό παρελθόν τους...


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Εὐμένιος ὁ Θαυματουργός Ἐπίσκοπος Γορτύνης

Ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία ὁ Εὐμένιος ὑπέβαλλε τὸν ἑαυτό του σὲ πολλὲς σκληραγωγίες καὶ ἀσκήσεις. Ἡ ἐγκράτεια ἦταν ἐκείν& ...
περισσότερα...

Τι είναι το ανθρακικό & πως το βάζουνε μέσα στα αναψυκτικά;!

Αν το καλοσκεφτούμε, αυτή η ουσία μέσα στα αναψυκτικά, είναι ένα πράγμα ολίγον τι μυστήριο!
Για να μπούμε απευθείας όμως στο ”ψητό”…


Τι είναι το ανθρακικό
Το ανθρακικό είναι απλά διοξείδιο του άνθρακα και τίποτα παραπάνω! Είναι υπεύθυνο για το άφρισμα του αναψυκτικού και για τις φυσαλίδες που δημιουργούνται στην επιφάνειά του.

Πρωτ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ:Στάση καὶ ρόλος τῆς Ὀρθοδοξίας ἔναντί της παγκοσμιοποιήσεως. Οἱ θέσεις τὸν συγγραφέως καὶ οἱ ἐνστάσεις μας.


Πρωτ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΕΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ
Ή ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ
Κριτικς τοποθετήσεις στό βιβλίο
«Παγκοσμιότητα καί Ορθοδοξία»
ρχιεπ. Αλβανίας κ. Αναστασίου

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

γ) Στάση καὶ ρόλος τῆς Ὀρθοδοξίας ἔναντί της παγκοσμιοποιήσεως. Οἱ θέσεις τὸν συγγραφέως καὶ οἱ ἐνστάσεις μας.
   χι μόνο στὴ σύνοψη τῆς μελέτης "Παγκοσμιοποίηση καὶ θρησκευτικὸ βίωμα" ἀλλὰ καὶ σὲ ἄλλο σημεῖο τῆς ἐν λόγω μελέτης διαβάζουμε: «Οἱ χριστιανοὶ καὶ μάλιστα οἱ Ὀρθόδοξοι, δὲν αἰφνιδιαζόμαστε ἀπὸ τὴ διαδικασία τῆς παγκοσμιοποιήσεως. Ἡ οἰκουμενικότητα ὑπῆρξε ὁ αὐτονόητος πνευματικός μας χῶρος» (σ. 262). Ε, ὄχι! Αὐτὸ πάει πολύ! Ἡ ταύτιση τῆς διαδικασίας τῆς πολτοποιήσεως τῆς ἀνθρωπότητος μὲ τὴν οἰκουμενικότητα τῆς Ἐκκλησίας στ' ἀλήθεια μᾶς αἰφνιδιάζει.

Οι επτά φράσεις του Χριστού στον Σταυρό


Οἱ ἑπτὰ φράσεις τοῦ Χριστοῦ στὸν σταυρό.
Ἅγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς (Ἐπίσκοπος Ἀχρίδος)
Θέλετε νὰ µάθετε τὴ σηµασία ἐκείνων τῶν ἑπτὰ φράσεων τὶς ὁποῖες εἶπε ὁ Κύριος πάνω στὸν σταυρό. Δὲν εἶναι σαφεῖς;

Πρώτη φράση: «Πάτερ, ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι» (Λούκ. 23,34). Μὲ αὐτὰ τὰ λόγια ὁ Χριστὸς ἔδειξε τὸ ἔλεός του ἀπέναντι στοὺς ἐκτελεστές Του,τῶν ὁποίων ἡ µοχθηρία δὲν ὑποχώρησε οὔτε ὅταν ὑπέφερε στὸν σταυρό. Τὸ δεύτερο εἶναι ὅτι βροντοφώναξε ἀπὸ τὴν κορυφὴ τοῦ βράχου τοῦ Γολγοθᾶ µία ἀποδεδειγµένη ἀλλά ποτὲ καλὰ συνειδητοποιηµένη ἀλήθεια, δηλαδὴ ὅτι αὐτοὶ ποὺ πράττουν τὸ κακὸ ποτὲ δὲν ξέρουν τί κάνουν. Σκοτώνοντας τὸν Δίκαιο στὴν πραγµατικότητα σκοτώνουν τὸν ἑαυτό τους καὶ ταυτόχρονα δοξάζουν τὸν Δίκαιο. Καταπατώντας τὸν νόµο τοῦ Θεοῦ δὲν βλέπουν τὴ µυλόπετρα, ἡ ὁποία ἀόρατα κατεβαίνει πρὸς αὐτοὺς γιὰ νὰ τοὺς συνθλίψει. Ἐµπαίζοντας τὸν Θεὸ δὲν βλέπουν τὰ πρόσωπά τους νὰ µεταµορφώνονται σὲ θηριώδη ρύγχη. Διαποτισµένοι ἀπὸ τὸ κακὸ ποτὲ δὲν ξέρουν τί κάνουν.