Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΛΟΙΟΥ !!! ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ !!!


Εκπληκτικές εικόνες με παγωμένη βροχή!


 Εικόνες από βροχή που μόλις έπεσε στο έδαφος και στα φυτά πάγωσε απευθείας!!

Ποιές οι σχέσεις των Ρόταρυ με την Μασωνία;




Πολλοί και διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούν να ξεγελάσουν ανυποψίαστους Χριστιανούς πως οι «Ροταριανοί Όμιλοι» δεν είναι παρά φιλανθρωπικά ιδρύματα με...κοινωνική δράση. Η αλήθεια φυσικά, είναι εντελώς διαφορετική! Πρόκειται για ΠΡΟΘΑΛΑΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ: Αἱ σχέσεις «Ρόταρυ» – Μασωνίας.

Άφησαν την Κωνσταντοπούλου να κάνει ερωτήσεις και έφυγαν!




Να πλήξουν το ηθικό της Ζωής Κωνσταντοπούλου επιχείρησαν χθες με τη στάση τους οι υπόλοιποι βουλευτές που μετέχουν στην Προανακριτική Επιτροπή.Όταν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε να υποβάλει ερωτήσεις στον πρώην νομικό σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών Αναστάσιο Μπάνο και ξεπέρασε τις δύο ώρες, οι βουλευτές βγήκαν από την αίθουσα. 

ΓΙΑ ΔΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ... ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ !!!

Δύο ταξιαρχίες «βύσματα» υπηρετούσαν στην Αθήνα!! Αποκάλυψη-σοκ!!




Δύο ολόκληρες ταξιαρχίες “ρουσφετιών” υπηρετούσαν σε μονάδες της Αθήνας, την περίοδο που ήταν Αρχηγός ΓΕΣ, ο στρατηγός Κώστας Ζιαζιάς.
Το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στο Onalert:

Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν .

Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν
 
ΤΗΣ   ΜΑΡΙΑΣ   ΓΙΑΧΝΑΚΗ 
 
Αποδυναμώνουν την χώρα για να την παραδώσουν .
Δεν θέλει πολύ σκέψη ούτε και μεγάλη έρευνα για να καταλάβει κανείς ότι οι ψευτοηγέτες των μπαλκονιών που σήκωναν το χέρι ψηλά και χαιρετούσαν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση τους ψηφοφόρους τους για να τους μαγέψουν σήμερα ,έγιναν στρατιωτάκια. Στέκονται  ακούνητα αμίλητα και  "τραβούν" προσοχή στις ξένες δυνάμεις παραδίνοντας σιγά σιγά την χώρα στους κατακτητές.
ΠΑΤΡΑ: Στα χέρια της Αστυνομίας για χρηματισμό ο Διευθυντής του ΣΔΟΕ
ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 160 ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

 
Σ
τα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται o Διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας, που εδρεύει στην Πάτρα, κατηγορούμενος για χρηματισμό.
Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ και σε δύο υπαλλήλους του ΣΔΟΕ! 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΓΕΡΟΝΤΑ !!!

Γόρτυνος: ''Γιατί τόσος «ντόρος» για την παραίτηση Πάπα;''


Του  Μητροπολίτη Γόρτυνος Ιερεμία
Παραιτήθηκε ὁ Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ´ ἀπό τήν παπωσύνη του. Ἀλλά γιατί τόσος «ντόρος» καί στόν χῶρο μας, ἀλλά καί θλίψη μερικῶν, ἐκκλησιαστικῶν μάλιστα ἀνδρῶν, γιά τήν παραίτησή του; Εἴμαστε στά «καλά» μας;

«ΑΝ ΦΡΟΝΤΙΖΑΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ» (Ἅγ. Νικόλαος Βελιμίροβιτς)


γιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς:
«Μάθετε στ παιδιά σας ν προσεύχονται
κα μετ ν μιλον ξένες γλσσες κα πιάνο»!

Ἁγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς, Ἐπισκόπου Ἀχρίδος
 «ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΟΡΘΟΔΞΟΞΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ»,
ἐκδ. “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ”, Θεσσαλονίκη

Ἀπάντηση σὲ κάποια θλιμμένη μητέρα, γιὰ τὰ “κακὰ” παιδιά….

.            Παραπονεῖστε, ἀλίμονο, γιὰ τὰ ἴδια σας τὰ παιδιά! Ἐκτὸς ἀπὸ τὸ σχολεῖο τους, πληρώνατε ἰδιαίτερους δασκάλους, γιὰ νὰ τὰ διδάξουν νὰ παίζουν πιάνο καὶ νὰ μιλοῦν γαλλικά. Καὶ τώρα σᾶς ἔχουν πάρει τὸ κεφάλι μὲ τὸ πιάνο. Καὶ ὅταν μεταξύ τους μιλᾶν τὰ γαλλικά, κοροϊδεύουν.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι Πάμφιλος, Δανιήλ, Ἠλίας, Ἡσαΐας, Θεόδουλος, Ἱερεμίας, Ἰουλιανός, Οὐάλης, Παῦλος, Πορφύριος, Σαμουὴλ καὶ Σέλευκος οἱ Μάρτυρες


Οἱ Ἅγιοι Μάρτυρες Δανιήλ, Ἠλίας, Ἡσαΐας, Θεόδουλος, Ἱερεμίας, Ἰουλιανός, Οὐάλης, Παύμφιλος, Παῦλος, Πο&rho ...
περισσότερα...

ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ !!!

Δείτε τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμονιού ενάντια στον καρκίνο!

To τελευταίο διάστημα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μιά μελέτη του Ινστιτούτου Επιστημών Υγείας της Βαλτιμόρης, όπου αναφέρεται η αποτελεσματικότητα του χυμού των λεμονιών στην χημειοθεραπεία και στηνκαταστροφή των καρκινικών κυττάρων.
Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο χυμός του λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και καταστρέφει 11 είδη καρκινογόνων κύτταρων.

ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;


ΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ;

Ποια διαφορά έχει το είδωλο από την εικόνα;
  Η βασική διαφορά του ειδώλου από την εικόνα έγκειται σ' αυτό που υπογραμμίζει ο άγιος Θεόδωρος ο Στουδίτης, ότι η εικόνα είναι «ομοίωση» με το υπαρκτό, ενώ το είδωλο είναι «ομοίωση» με το ανύπαρκτο. 

ΔΑΚΤΥΛΟΘΕΑΤΡΟ ... ΣΚΙΩΝ !!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: «ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ»

1Παρά τα φαινόμενα και την αναξιότητα των μοναχών και κληρικών, η Εκκλησία είναι ακένωτη πηγή θαυμάτων. Παίρνει νερό και το κάνει Αγιασμό· παίρνει ψωμί και κρασί και το κάνει Θεία Ευχαριστία· παίρνει τον άνθρωπο χώμα και τον κάνει Θεό! Αλλά τα θαύματα πολλοί δεν τα βλέπουν. Γιατί, αν τα έβλεπαν, δεν θα περιφρονούσαν ή μισούσαν την Εκκλησία του Χριστού, αλλά θα την αγαπούσαν, θα την τιμούσαν και δεν θα μιλούσαν γι’ αυτή με περιφρόνηση, όπως μιλούν.

Ω, ΕΛΛΑΔΑ ! ΜΟΝΟ ΕΣΥ ... !!!

Η γλώσσα μας!! 


Τι άλλο ακόμα μπορούμε να χάσουμε;... Ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να μην γράφουμε greeklish!
Σωστά! Καλά κάνουμε και πρέπει να καμαρώνουμε για τη γλώσσα μας, αλλά έτσι μόνον δεν βοηθάμε να διατηρήσει τους χυμούς της. Πρέπει παράλληλα να την προσέχουμε και να την προστατεύουμε!
°
Η γλώσσα μας               

Η Αγγλική γλώσσα έχει 490.000 λέξεις από τις οποίες 41.615 λέξεις. είναι από την Ελληνική γλώσσα.. (Bιβλίο Γκίνες)

Η Ελληνική με την μαθηματική δομή της είναι η γλώσσα της πληροφορικής και της νέας γενιάς των εξελιγμένων υπολογιστών, διότι μόνο σ' αυτήν δεν υπάρχουν όρια.
(Μπιλ Γκέιτς, Microsoft)

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η Ρωσία διαλύει τον παγκόσμιο οικονομικό ανταγωνισμό: πρώτη σε πετρέλαιο και χρυσό




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καταστήσει την Ρωσία την ισχυρότερη πλέον οικονομία του κόσμου: με δηλώσεις του προειδοποιεί για την κατάχρηση του μονοπωλίου του δολαρίου από τις Η.Π.Α ισχυροποιώντας την θέση της Ρωσίας ως υπερδύναμη στο παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό, ενώ με τις πράξεις του ανεβάζει σε δυσθεώρητα ύψη την δυναμική της ρωσικής οικονομίας:

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ



 Του Μάνου Χατζηγιάννη

Στάχτη στα μάτια κλήρου και λαού επιχειρεί να ρίξει η κυβέρνηση και να δείξει πως δήθεν έχει ενσκύψει πάνω από τα προβλήματα της Εκκλησίας.
Η κίνηση-ματ του Αρχιεπισκόπου με το Χριστουγεννιάιτκο μήνυμά του, όπως πρώτο το «Αγιορείτικο βήμα» είχε αποκαλύψει, στρίμωξε το Μαξίμου.

ΛΥΤΡΩΘΕIΤΕ ΑΠO ΤΟ ΔΙΑΔIΚΤΥΟ!




590_6c329378b183242fda7d736fdd6691ea

Το σημερινό κείμενο είναι αφιερωμένο σε σας, φιλαράκια των 15-25 ετών αγόρια και κορίτσια, γιατί τα μισά από εσάς βρίσκεστε σε μεγάλο κίνδυνο! Διάβασα κάτι στοιχεία του πανεπιστημίου Αθηνών που με έβαλαν σε εξαιρετική ανησυχία. Ενας ύπουλος εχθρός σας περιτριγυρίζει ,καθώς οι μισοί από εσάς έχετε υποπέσει στη «μαγεία» του. Είναι το διαδίκτυο.

ΑLPHA: Φωτομοντάζ τα στοιχεία εναντίον της Χρυσής Αυγής (video )





Μετά την παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής στο δελτίο του Alpha υπήρξε παραδοχή εκ μέρους του σταθμού για το άθλιο φωτομοντάζ με την "εισβολή" στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΒΕΒΑΙΑ, ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ... ΠΑΠΙΑ !!! ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ;;;

Τα Σκόπια πρέπει να λέγονται νέτα-σκέτα Μακεδονία λέει αριστεροανθέλληνας, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της εφημερίδας του κόμματος «ΑΥΓΗ» !





Άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, αρθρογράφος της εφημερίδας του κόμματος "ΑΥΓΗ" Στρατής Μπουρνάζος, είναι σίγουρος -όπως όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ- ότι τα Σκόπια "πρέπει να λέγονται νέτα-σκέτα Μακεδονία".
Διαβάστε τις προκλητικές και ανθελληνικές απόψεις του εδώ:...

ΟΙ ΜΥΘΟΙ ... ΠΕΦΤΟΥΝ !!!

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ – Ευθεία επίθεση Σακοράφα σε Τσίπρα – “Επέδειξες θρησκευτική λατρεία στον Ομπάμα!”



SAKORAFA_533_355


Καμία επιτυχία στα ταξίδια και τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, δεν είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.
Η κα Σακοράφα μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέτυχε να δώσει το στίγμα που έπρεπε τόσο στις επαφές του στο ευρωκοινοβούλιο, στην συνάντηση με τον Σόϊμπλε αλλά …και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις επαφές με στελέχη του ΔΝΤ.