Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μουσουλμάνος ξύπνησε χριστιανός μετά από κώμα! (video)



mousoulmanos-xupnise-hristianos-meta-apo-koma
Έπαθε ανεύρυσμα και αφού συνήλθε ασπάστηκε το χριστιανισμό.

Ένας μουσουλμάνος, ο οποίος έπαθε ξαφνικά ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και έμεινε σε κώμα, ασπάστηκε το χριστιανισμό μετά την ανάρρωσή του.

Πόρισμα «καίει» Χριστόφια αλλά και Αναστασιάδη για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου

 
Νέες «φωτιές» στο πολιτικό σκηνικό αναμένεται να ανάψει το ομόφωνο πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία, το οποίο θα δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα τη Δευτέρα, από τον πρόεδρό της και πρώην πρόεδρο του Ανώτατου Δικαστηρίου Γιώργο Πική. 
 
Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το πόρισμα διέρρευσε στον Τύπο, ο οποίος σήμερα κάνει εκτενείς αναφορές σε βασικά σημεία του και το πλήρες κείμενο έχει αναρτηθεί σε σελίδες εφημερίδων στο διαδίκτυο.
 
Σύμφωνα με όσα δημοσιεύονται σήμερα στον Τύπο, με το αποτελούμενο από 180 σελίδες πόρισμα, το οποίο παραδόθηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο, υποδεικνύεται ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, ως ο κύριος υπεύθυνος για την οικονομική καταστροφή που υπέστη η Κύπρος. Στο πόρισμά της η Επιτροπή εστιάζει ιδιαίτερα «στην εμμονή του κ. Χριστόφια να χαράζει πολιτική και να παίρνει αποφάσεις χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις παραινέσεις και συμβουλές των ειδημόνων».
 
«Εύλογα συνάγεται ότι ο Πρόεδρος και η Κυβέρνηση, λειτουργούσαν κάτω από το πλέγμα "Εγώ κυβερνώ, κάνω ό,τι θέλω"», αναφέρεται κατά λέξη στο πόρισμα. «Αυτός καθόριζε την οικονομική πολιτική του κράτους, αδιαφορώντας για τις συνέπειες της πολιτικής του στα δημοσιονομικά της χώρας και σε κάθε πτυχή της οικονομίας», προστίθεται.
 
Η Επιτροπή ρίχνει βαριές ευθύνες και στο Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο ήταν ένα σώμα στην ουσία ανύπαρκτο. Τα μέλη του, για να διατηρήσουν τις θέσεις τους, αναφέρεται, «είχαν την ευχέρεια να απορρίψουν προτάσεις και νομοσχέδια σχετικά με την οικονομία, πράγμα που δεν έπραξαν».
 
Στον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, καταλογίζεται ευθύνη, επειδή προσήλθε στις συνεδριάσεις του Eurogroup «απροετοίμαστος σε ό,τι αφορά το κούρεμα καταθέσεων». Σημειώνεται ότι θα έπρεπε προτού το αποδεχθεί, να το αμφισβητήσει νομικά καθώς προσκρούει στον Χάρτη Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της ΕΕ.
 
Ιδιαίτερες ευθύνες καταλογίζονται και στο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκο Δημητριάδη για το ELA στη Λαϊκή ύψους 9 δισ. ευρώ. Μάλιστα υποστηρίζεται ότι η Κύπρος εξαιτίας του ELA βρέθηκε εγκλωβισμένη και ήταν ένας από τους λόγους που αναγκάστηκε να αποδεχθεί τις οδυνηρές αποφάσεις του Eurogroup.
 
Για τον τέως Πρόεδρο επισημαίνεται ότι αγνοούσε τις προειδοποιήσεις των ειδημόνων και του τέως διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιου Ορφανίδη. Στον κ. Ορφανίδη επιρρίπτονται ευθύνες, γιατί δεν δημοσιοποίησε επιστολή που παρομοίαζε την καταστροφή από την έκρηξη στο Μαρί με το πλήγμα από την τουρκική εισβολή.
 
Τα συμπεράσματα δίνουν κυρίως έμφαση στο δημοσιονομικό σκέλος της κρίσης, τονίζοντας πως η οικονομία των χαμηλών ελλειμμάτων και χρεών κατέληξε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. «Κοινή είναι η θέση ότι η ανισορροπία μεταξύ εσόδων και δαπανών του κράτους, ήταν ο κύριος λόγος της πτώσης της κυπριακής οικονομίας», αναφέρεται από το πόρισμα, το οποίο προσυπογράφουν τα μέλη της επιτροπής Γιώργος Πικής, Ανδρέας Κραμβής και Ηλιάνα Νικολάου.
 
«Η ασύμμετρη αύξηση των δαπανών σε συσχετισμό προς τα έσοδα του κράτους, ήταν ο βασικός λόγος της κατάρρευσης της κυπριακής οικονομίας», τονίζεται.
 
Το πόρισμα υποστηρίζει ότι η Κύπρος όφειλε να υποβάλει αίτηση ένταξης στον μηχανισμό στήριξης από τη στιγμή που αποκλείστηκε από τις αγορές, δηλαδή στα μέσα του 2011.
 
Για τις τράπεζες και τους τραπεζικούς, το πόρισμα αναφέρεται σε χαλάρωση του εξουσιαστικού ρόλου, όπως χαρακτηρίζεται, του ΔΣ της Τράπεζας Κύπρου, σε μεγάλους μισθούς και οφελήματα και στη χορήγηση δανείων χωρίς δέουσα έρευνα για αποπληρωμή.
 
Για τη Λαϊκή διερευνήθηκε μόνο το θέμα της εξαγοράς τού μεριδίου τής HSBC από τη Marfin και η επιτροπή συμπεραίνει ότι δεν διερευνήθηκε η σχέση της τελευταίας με το Tosca Fund το 2006. «Ο εποπτικός ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας ως προς την απόκτηση και κατοχή ελληνικών ομολόγων από τις κυπριακές τράπεζες, υπήρξε χαλαρός. Ένδειξη αποτελεί η προειδοποιητική επιστολή της 01/03/2010 χωρίς να υπάρξει συνέχεια στο θέμα», αναφέρεται.
 
Στο πόρισμα καταγράφονται επίσης πολιτικές ευθύνες στα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και στους Ευρωπαίους εταίρους της Κύπρου. «Μπορεί ακόμα να λεχθεί ότι υπήρχαν ενδεχομένως και αλλότρια κίνητρα χωρών της Ευρωζώνης να προσελκύσουν προς ίδιο όφελος καταθέσεις μη Κυπρίων στις κυπριακές τράπεζες», υπογραμμίζεται.

defencenet.gr

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΕ !!!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ «ΦΩΤΙΑ» ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ο ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ 

 Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος
“Τα εσώψυχά του”- όπως ο ίδιος δήλωσε- έβγαλε σε συνέντευξή-ποταμό στο intv  o Mητροπολίτης Γλυφάδας κ. Παύλος.

“Κάντε αυτά που πρέπει κι αφήστε αυτά που σας λέει η τρόικα” διεμήνυσε στους πολιτικούς ο Μητροπολίτης ενώ τόνισε ακόμη:
“Είναι κι άλλοι πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος. Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα...”

ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ !!!

Είναι επίσημο:Δεν θα ανοίγουν τα καταστήματα τις Κυριακές στη Λαμία


Μητροπολίτης Φθιώτιδος Νικόλαος

Μετά το όχι του Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Νικολάου για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, ακολούθησε και η αρνητική για το θέμα, απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας.

Ο κ. Νικόλαος με αφορμή την απόφαση αυτή, απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Κοτρωνιά, στην οποία εκφράζει την ικανοποίηση του για την θετική αυτή εξέλιξη.

Εξευτελισμός! Έβγαλαν φακέλους για έρανο στο «δείπνο με επενδυτές» του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ!

 

ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΛΙΝΤΟΝ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΣΕ ΣΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ενω ακομα δεν εχει διωχθεί απο Ελληνική αρχή για ενδεχόμενη εσωτερικη πληροφορηση λόγω των σχέσεων του με τον Παπανδρεου!


ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ: 

Από ποιούς παίρνει γραμμή ο Αντώνης Σαμαράς;


Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, συναντήθηκε την Δευτέρα 30-9-2013 συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες, σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης..
με κορυφαία στελέχη της JP Morgan μεταξύ των οποίων και ο διευθύνων σύμβουλός της Jamie Dimon.

Έξι εντυπωσιακά οφέλη του τσαγιού

 
Αν προσπαθείτε να χάσετε βάρος, εντάξτε το τσάι στη ζωή σας. Τα τρόφιμα που κατά καιρούς συμβουλεύουν οι διαιτολόγοι να τρώμε, όπως φρούτα, λαχανικά, άπαχα γαλακτοκομικά και άπαχα κρέατα δεν είναι τα μόνα που μπορούν να συμβάλλουν στην απώλεια βάρους, την καταπολέμηση ασθενειών, την αύξηση των ενεργειακών αποθεμάτων και τη μείωση του άγχους.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Καταστρατηγείται η ελευθερία του ατόμου με τον νηπιοβαπτισμό;

βάπτισμα κολυμπήθρα ιερέας μυστήρια πετραχήλι


Ο ελεύθερος άνθρωπος είναι εκείνος που έχει αποβάλλει τα πάθη και τις αδυναμίες του. Μην ξεχνάμε ότι ο Χριστός είναι η απόλυτη ελευθερία του ατόμου. Κανέναν δεν πιέζει και σε κανέναν δεν επιβάλει να Τον ακολουθήσει…Όποιος θέλει, όποιος Τον λαχταράει και θέλει να είναι μαζί Του.

Γέροντας Παΐσιος «Με την εξομολόγηση ο άνθρωπος λυτρώνεται»

Γέροντας Παΐσιος

1.  Η ανάγκη πνευματικού οδηγού

- Γέροντα, στα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού οι Χριστιανοί έκαναν δημόσια εξομολόγηση. Βοηθάει αυτό;
- Άλλα τα πρώτα χρόνια του Χριστιανισμού και άλλα τώρα. Σήμερα αυτό δεν βοηθάει.
- Γιατί, Γέροντα; Τότε είχαν πιο πολύ ζήλο;

Ὁ Ἅγιος Ἱερόθεος πρῶτος ἐπίσκοπος Ἀθηνῶν

 Ἅγιος Ἱερόθεος πρῶτος ἐπίσκοπος Ἀθηνῶν
Εορτάζει στις 4 Οκτωβρίου

Ὁρισμένοι συναξαριστὲς ἀναφέρουν ὅτι ὁ Ἱερόθεος ἦταν ἀρεοπαγίτης, ὅπως καὶ ὁ ἅγιος Διονύσιος. Διδάχτηκε τὴ χριστιανικὴ πίστη ἀπὸ τὸν ἀπ. Παῦλο, βαπτίσθηκε καὶ χειροτονήθηκε ἀπ᾿ αὐτὸν ἐπίσκοπος Ἀθηνῶν. 

Καὶ κατόπιν εἰσήγαγε τελειότερα στὰ δόγματα περὶ Χριστοῦ τὸν μαθητή του, Διονύσιο τὸν Ἀρεοπαγίτη.

Πώς θα καταλάβετε αν πάσχετε από διαβήτη;

 
Μερικά συμπτώματα του διαβήτη είναι γνωστά, άλλα πάλι όχι και τόσο. Στην πραγματικότητα μάλιστα πολλοί άνθρωποι, που έχουν διαβήτη μπορεί να μην παρουσιάσουν κανένα σύμπτωμα, ώσπου να κάνουν ειδικές εξετάσεις για τη νόσο, ενώ είναι κοινό μυστικό, ότι αρκετοί τείνουν να παραβλέπουν τα πρώτα σημάδια του διαβήτη.

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!

  
Αυτή η ξανθιά που βλέπετε στην φωτογραφία λέγεται DouniaAmina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ωςμουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό στο ‘Observatoire de la laïcité’, μια κυβερνητική υπηρεσία που συνδέεται με το γραφείο του πρωθυπουργού, η οποία δημιουργήθηκε από τον Ζακ Σιράκ,

Χρήση χημικών όπλων στην Ελλάδα καταγγέλλει Αμερικανός γερουσιαστής


Στη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της αμερικανικής Γερουσίας για την ανάληψη στρατιωτικής δράσης στη Συρία, ο γερουσιαστής Τζόι Ζάζα κατήγγειλε πως έχει γίνει χρήση χημικών όπλων και στην Ελλάδα. Η δήλωση του Τζόι Ζάζα έχει προκαλέσει σάλο διεθνώς.

Μάθετε τα δικαιώματά σας σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.

ATT00034
Ο μικρός αυτός οδηγός θα σας δώσει ορισμένες πρακτικές οδηγίες για τα δικαιώματα που έχετε και το τι ακριβώς πρέπει να κάνετε, σε περίπτωση «δυσάρεστης επαφής» με τις αστυνομικές αρχές.
Είτε πρόκειται για εξακρίβωση στοιχείων, είτε για σωματική έρευνα, είτε για προσαγωγή, είτε για έρευνα σε σπίτι, είτε για σύλληψη, πρέπει όλοι να θυμόμαστε πως το Σύνταγμα και οι νόμοι προστατεύουν τον κατηγορούμενο.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Θωμᾶς ὁ Ἀπόστολος


Ἦταν μεταξὺ τῶν δώδεκα μαθητῶν τοῦ Κυρίου καὶ  ἀνῆκε σὲ οἰκογένεια ἁλιέων. Ὁ Θωμᾶς, λοιπόν, μετὰ τὴν Ἀνάσταση τοῦ Χρ&io ...
περισσότερα...

Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ «ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΩΝ» ΘΕΟΛΟΓΩΝ


 Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΚΑΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ
ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΞΩΝ «ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΩΝ» ΘΕΟΛΟΓΩΝ
Δημήτριος Ι. Τσελεγγίδης
Καθηγητής Α.Π.Θ

Γιά νά ἀποφύγουμε κάθε ἐνδεχόμενη ὁρολογική σύγχυση, θά προβοῦμε εὐθύς ἐξ ἀρχῆς σέ μιά ἀπαραίτητη διευκρίνιση τοῦ νεόκοπου ὅρου «μετα-πατερικός». Ἡ νέα αὐτή ἐπιστημονική ὁρολογία ἐπιδέχεται ποικίλες ἑρμηνεῖες, οἱ ἐπικρατέστερες ὅμως ἐπιστημονικῶς εἶναι, κατά τή γνώμη μας, οἱ ἑξῆς δύο:

Νέα απάντηση του Μητροπολίτη Πειραιώς στον Ν. Γασπαράκη

Μητροπολίτης Πειραιώς
Ἀπαντῶντες εἰς τόν Ἐντιμότατον Κύριον Νικόλαον Γασπαράκην πρ. Ἐκπρόσωπον Τύπου τῆς Ρωμαιοκαθολικῆς Ἐκκλησίας πού μέ συκοφαντεῖ μέ τούς ἀπαραδέκτους ἰσχυρισμούς του ὅτι: «Φρονώ ότι ο κ. Σεραφείμ παραβαίνει κατ' εξακολούθηση πολλά άρθρα του Ποινικού Κώδικος που απαγορεύουν διχαστικά κηρύγματα για τον λαό, σαν τα δικά του, και ότι διέπραξε τα αδικήματα της ψευδούς καταμήνυσης και συκοφαντικής δυσφήμισης κατά καθολικού Ιεράρχη αφού μήνυσή του τέθηκε στο αρχείο, όπως έγκαιρα τον είχα προειδοποιήσει»

Σκόρδο - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.


Οι ερωτευμένοι το αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι, οι σεφ το υμνούν  και οι καρδιοπαθείς το καταναλώνουν σε μορφή χαπιού. Το όνομά του προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη σκόροδον, ενώ η αγγλική ονομασία του σκόρδου “garlic” προέρχεται από την Αγγλοσαξωνική λέξη “garleac”, όπου  “gar” σημαίνει λόγχη και “leac” σημαίνει φυτό.

Απίστευτη ομολογία από την Τατιάνα Στεφανιδου. Οι δημοσιογράφοι παίρνουν στοιχεία από την ΕΥΠ!





ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Οφείλει τώρα να παρέμβει η δικαιοσύνη!
Πριν από λίγο στο ΣΤΑΡ η κυρία Στεφανιδου έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη προσπαθώντας να δικαιολογήσει την μη επιβεβαίωση των ρεπορτάζ από την απόφαση της δικαιοσύνης: “Μα οι δημοσιογράφοι δεν

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Νέα Τάξη Πραγμάτων - Μαζικός Έλεγχος Τροφίμων



Τι περιέχουν οι απλές καθημερινές τροφές που κυκλοφορούν ελεύθερα στο εμπόριο;
Είναι απόλυτα ασφαλείς;
Δείτε το βίντεο και αναθεωρήστε για ό,τι μας πλασάρουν ως υγιεινό και ασφαλές...


ΔΕΙΤΕ  ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ :  ΕΔΩ

ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΤΙ, Η ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΤΟΣΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΜΕΤΑΝΟΗΣΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΕΟ !!!

«Η τώρα με άνεση ή μετά με δάκρυα στους δρόμους της Ελλάδας.»


  ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΙΑΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΚΑΚΟ.

Θα μπορούσε ο τίτλος του παρακάτω κειμένου να ήταν¨¨ η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  πήρε τους δρόμους!!!¨¨  ή θα μπορούσε να ήταν σαν τίτλος ¨¨ΕΙΚΟΝΕΣ από το αύρι﨨. Όποιον τίτλο και αν βάλω είναι σίγουρο ότι θα χλευασθεί από την σιγουριά της εικονικής καθημερινότητας μας.
ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ  και ένας απροσδόκητος λόγος...

ΚΥΡΙΑΚΗ  6  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013

Νικόλαος Σωτηρόπουλος, Έχουμε σήμερα δημοκρατία;

EXOYME ΣHMEPA ΔHMOKPATIA;
Tοῦ N. Ἰ. Σωτηροπούλου, θεολόγου καὶ φιλολόγου
Στὶς ἡμέρες μας ἀπὸ πολιτικούς, δημοσιογράφους καὶ ἄλλους, οἱ ὁποῖοι ὁμιλοῦν ἀπὸ τὰ μέσα τῆς δημοσιότητος, πολὺς λόγος γίνεται, πάρα πολύς, περὶ δημοκρατίας. Ἂν ὑπῆρχαν ἐξωγήινοι καὶ ἔρχονταν στὴ γῆ καὶ ἄκουαν τόσο λόγο περὶ δημοκρατίας, τόση ἐξύψωσι τῆς δημοκρατίας, θὰ νόμιζαν, ὅτι ἡ δημοκρατία εἶνε Θεότης.

ΣΙΓΑ ΤΟ ...ΝΕΟ !!!

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ
05/10/13 - 18:23


Σε δηλώσεις - σοκ προέβη ο ηγέτης της Αριστεράς στην Ελλάδα, ο προεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας. 
 

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ... ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ !!!

Δαιμονική μύησις μικρῶν παιδιῶν εἰς τήν ὁμοφυλοφιλίαν


Τό ξαναγράψαμε: οἱ σκοτεινοὶ ἡγήτορες τῆς «Νέας Ἐποχῆς» στράφηκαν στὰ παιδιά, προκειμένου νὰ τὰ «γαλουχήσουν» μὲ τὰ δικά τους διδάγματα καὶ νὰ φτιάξουν τὴν μελλοντικὴ κοινωνία, ποὺ ἐκεῖνοι ὁραματίζονται.
Διαβάστε τὴν ἀκόλουθη εἴδηση καὶ θὰ καταλάβετε τί ἐννοοῦμε: