Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΝΕΑ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ: ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΡΥΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΚΕΡΙΑ!


15Δύο οικογένειες στην Κεφαλονιά εδώ και μήνες είναι χωρίς ρεύμα. Τα παιδιά τους πηγαίνουν σχολείο και αναγκάζονται να διαβάζουν με κεριά.

Η ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης αναδεικνύει το σοβαρό αυτό θέμα και απαιτεί την επανεσύνδεση του ρεύματος.

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ !!!

ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ!

15Το παρακάτω κείμενο αφιερώνεται στους δασκάλους εκείνους που δεν σταματούν να αναλώνονται, να πεθαίνουν συναισθηματικά, να αδειάζουν κυριολεκτικά όλο το μέσα τους για χάρη των μαθητών τους.


Από ληστής … Άγιος!


Πόσοι και πόσοι πρώην μεγάλοι αμαρτωλοί και εγκληματίες δεν έγιναν με την μετάνοια και την ταπείνωσή τους, χάρη στο έλεος και την ευσπλαχνία του πανάγαθου επουράνιου Πατέρα μας, μεγάλοι άγιοι της Εκκλησίας μας!
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο όσιος Μωυσής ο Αιθίωψ. Η μεταστροφή του, από τον δρόμο του εγκλήματος στον δρόμο της αρετής, μπορεί να παρηγορήσει τον κάθε σύγχρονο μεγάλο αμαρτωλό που διστάζει στη σκέψη αν ο Θεός μπορεί να τον συγχωρήσει και να τον δεχτεί και πάλι στην αγκαλιά Του σαν παιδί Του.

«Την ημέρα πού θα πάρω την γκλίτσα μου και μαζί με άλλους θ΄ ανέβω στην Βουλή, τότε θα λυθεί και το πολιτικό ζήτημα της Ελλάδας…», γράφει σ΄ ένα μήνυμά του ο Μήτρος από τα Γιάννενα . Τι ακριβώς εννοεί ;




Ένας τίμιος άνθρωπος πού εκφράζει τήν αγανάκτησή του...



Δεν το περίμενα ποτέ το ομολογώ, πώς σήμερα, του 2012 ανατείλαντος, θα υπήρχαν τόσο συνειδητοποιημένοι Έλληνες, ( βοσκοί παρακαλώ ), πού θα είχαν όχι μόνο τέτοιες προοδευτικές ιδέες ώστε στο κονάκι τους ( σ΄ ένα χωριό έξω από τα Γιάννενα ) νάχουν και Ιντερνέτ, αλλά πού ωσαύτως ανησυχούν βαθειά και Ελληνικά με την σάπια πολιτική κατάσταση...

Δ Ι Α Χ Ρ Ο Ν Ι Κ Ο Τ Α Τ Ο !!!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ 100 ετών ΠΟΙΗΜΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΩΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.
 
Γεώργιος Σουρής (1853-1919)
 
Ποιος είδε κράτος λιγοστό
σ' όλη τη γη μοναδικό,
εκατό να εξοδεύει
και πενήντα να μαζεύει;
 

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !


 Ο Έλληνας Γιατρός ! - Αυξέντιος Καλαγκός


 Εάν δεv πιστεύετε μπείτε στο Google βάλτε το όνομα του και σε 6'' θα κατέβουν 72500 καταχωρήσεις με το όνομα του...

O γιατρός των φτωχών παιδιών
 
 Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο.
 

ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ - ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ - ΥΠΕΡΒΑΡ-ΙΩΣΗ !!!


ΕΧΕΙ ... ΠΛΑΚΑ !!!

Αινιγματική Τέχνη-Ofualmap;atew



 
 
http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/247279_447048731999342_316633235_n.jpg
 

 
ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ !!  ΑΠΙΘΑΝΟ !!THE LAST ,CLEVER
 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Τιμόθεος ὁ ἐν Συμβόλοις


Ὁ Ὅσιος Τιμόθεος, ὅπως προκύπτει ἀπὸ τὴ σῳζόμενη Ἀκολουθία αὐτοῦ, ἔζησε κατὰ τὴν περίοδο τῆς εἰκονομαχίας κ&alp ...
περισσότερα...

Τριγλυκερίδια: Πώς επηρεάζουν την υγεία μας;


Αν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην αρτηριακή σας πίεση και τη χοληστερίνη, πρέπει να ξεκινήσετε να προσέχετε και τα τριγλυκερίδιά σας...Τα υψηλά επίπεδα των τριγλυκεριδίων, ένας τύπος λίπους (λιπιδίων) στο αίμα, μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο των καρδιακών παθήσεων. Ιδανικός τρόπος αντιμετώπισης είναι η διαμόρφωση ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αλλά ας αρχίσουμε από τα βασικά.

ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

15Είναι η συγκλονιστική ιστορία ενός αγίου παππούλη, ακαδημαϊκού δασκάλου, που κλείστηκε στο ψυχιατρείο για να βοηθήσει τους ασθενείς...

Όσοι αγαπούν τον Χριστό, θα μιλήσει στις καρδιές τους…Eυχαριστίες και στον π.Ευάγγελο Παπανικολάου, πόνημα του οποίου είναι το κείμενο που ακολουθεί και στη χειροτονία του οποίου δόθηκε ως ενθύμιο. ΠΡΟΟΙΜΙΟΝ

Συγκλονιστικά θαύματα του Αγίου Δημητρίου του Νέου, πολιούχου Βουκουρεστίου, στην οικογένεια ενός γυναικολόγου γιατρού « Απόψεις για τη Μονή Βατοπαιδίου (και όχι μόνο)





OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Πιο κάτω, ως τελευταίο θαύμα του οσίου Δημητρίου θα αναφέρουμε την μαρτυρία του Αλεξίου I. (53 ετών), ενός ειδικού χειρουργού γυναικολόγου και την θαυματουργική επέμβαση του οσίου στη ζωή του. «Είμαι χειρούργος-γυναικολόγος από περίπου δυο δεκαετίες και για πολύ καιρό έχω ζήσει ειρηνικά και σε πλούτο! Από το 1999 η ζωή μου ξαφνικά πήρε άλλη πορεία και άλλαξε τελείως… Μία νύχτα ονειρεύτηκα πλήθος νεογέννητων.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΙΓΑ ΤΟ ... ΜΑΝΤΑΤΟ !!!

Οι δικαστές καταγγέλουν κυβερνητική απόπειρα χειραγώγησης της Δικαιοσύνης και κατάλυση του Συντάγματος




Η Δικαιοσύνη είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες ομαλής λειτουργίας ενός κράτους, τα όργανα του οποίου -με πρώτη την κυβέρνηση- σέβονται τους νόμους και λειτουργούν με απόλυτη διαφάνεια και σε κανόνες ισονομίας.

ΝΑΤΑΝ ΜΟΝΟ ... ΑΛΟΓΟ, ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝΕ !!!

ΚΡΕΑΣ ΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ NESTLE!!!




ΑΠΟΣΥΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ - Ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις λαμβάνει το διατροφικό σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, αφού όπως έγινε γνωστό η Nestle απέσυρε από τα ράφια σε Ιταλία και Ισπανία, κατεψυγμένα γεύματα με ζυμαρικά και «μοσχαρίσιο» κρέας που έπειτα από τεστ DNA αποδείχθηκε ότι περιείχε και κρέας αλόγου.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ.



Ο Μοναχός Χριστόδουλος έζησε τον γέροντα Παίσιο και έγραψε βιβλία γι αυτόν όπως ο Γέρων Παίσιος και το Σκεύος εκλογής.Στο βίντεο διηγείτε ιστορίες από τον γέροντα.
Πνευματικο 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:  http://www.youtube.com/watch?v=IPLowHm4seU&feature=player_embedded
Pentapostagma.gr





ΓΙΑ ... ΓΕΛΙΑ !!!

Μυτιλήνη: Τι φαντάζεστε ότι μεταφέρει ασθενοφόρο την τελευταία διετία OEO; Ασθενείς; Την ΠΑΤΗΣΑΤΕ!



Η απάντηση για το ασθενοφόρο που βλέπετε στη φωτογραφία προκαλεί αίσθηση... Οι υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης συρρικνώνονται διαρκώς τα τελευταία δυο χρόνια και οι κάτοικοι των χωριών προσεύχονται να μην πάθουν κάτι και χρειαστούν γιατρό. Δυστυχώς όμως δεν έχουν να αντιμετωπίσουν μόνο την αδράνεια των υπουργείων, αλλά συναντούν και την αδιαφορία του δήμου.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ !!! ΤΟ ... "ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ... !!!

Δημόσια έγγραφα , δικογραφίες κ.λ.π. στα σκουπίδια γίνεται; ΒΕΒΑΙΩΣ!!





Οι φωτογραφίες είναι από την οδό Νικοπόλεως στη Λαμία. Οι αστυνομικοί μαζεύουν τα δημόσια έγγραφα και τους φακέλους που βρέθηκαν μέσα και έξω από τους κάδους σκουπιδιών...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΗΘΙΚΟΛΟΓΟ ... ΑΔΩΝΙ !!!

! ΒΟΜΒΑ !! ΚΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ -ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ- ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!




Βόμβα μεγατόνων εξερράγη, πριν λίγο, στην προανακριτική της Βουλής που ερευνά τις ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου σε σχέση με την αλλοίωση της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ, ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΚΑ-ΤΩ-ΤΑ-ΤΟ ΜΙΣΘΟ ;;; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ;;; ΥΠΟΠΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ !!!

Γ. Κασιμάτης: Ο κατώτατος μισθός αντικείμενο διαπραγμάτευσης των κοινωνικών εταίρων




«Υπενθυμίζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι ακόμη και στο πλαίσιο του Μνημονίου, το θέμα του κατώτατου μισθού αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και μόνο σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή μία συμφωνία μεταξύ τους, έχει το δικαίωμα η Πολιτεία να παρέμβει και να ορίσει νομοθετικά το ζήτημα»,