Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Συλλογή από όμορφες φωτογραφίες!



ΥΠΑΡΧΟΥΝ ... ΕΛΛΗΝΕΣ !!!


ΤΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ;;;



ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ: 

Η Ελληνική κυβέρνηση, επί Όθωνα, τον συνέλαβε το  1839 και τον καταδίκασε, αν και παντελώς αθώο, σε ενάμιση χρόνο φυλακή, με τη κατηγορία της «προδοσίας». Μετά από 1,5 χρόνο τον ελευθέρωσαν και κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά.

Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε πόστα είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε (!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή! Αυτή ήταν η ανταμοιβή του. 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟ !!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ!


Συνέβει στην Μυτιλήνη (μας μεταφέρθηκε από φίλη αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού)  :
κάποιος κύριος σε σούπερ-μάρκετ τες περιοχής έκλεψε ένα γάλα κι ο καταστηματάρχης που τον έπιασε...
...του γέμισε ένα καρότσι τρόφιμα για την οικογένειά του...
ΠΗΓΗ:   http://hggiken.pblogs.gr/2012/05/apistefto-peristatiko-sthn-mytilhnh.html 

Οι «γύπες» κατασπάραξαν τη χώρα
ΤΟΥ   Γ.   ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Μέσα στην πολιτική θύελλα που μαίνεται στη χώρα μας και την προκήρυξη των νέων εκλογών, πέρασε απαρατήρητο σχεδόν από τον ελληνικό λαό ένα γεγονός τεράστιας οικονομικής και πολιτικής σημασίας: την Τρίτη η κυβέρνηση Παπαδήμου πλήρωσε στο 100% της ονομαστικής αξίας τους ελληνικά κρατικά ομόλογα συνολικής αξίας 435 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο και τα οποία είχαν περιέλθει στα χέρια ακραία επιθετικών κερδοσκοπικών κύκλων που είχαν αρνηθεί κατηγορηματικά να δεχθούν το «κούρεμά» τους στο πλαίσιο του PSI.

Η Δημοκρατία μού κλείνει το μάτι…



Εβγαιναν χθες οι συνταξιούχοι απ’ τις Τράπεζες με το βλέμμα πικρό. Μετρούσαν τα κομμένα ευρώ
και λογάριαζαν για τα φάρμακα και το φαγητό - κι ο λογαριασμός δεν φαινόταν να βγαίνει…
Ενας βετεράνος, γέρων πλέον, ακουμπούσε στον στύλο και, σαν να είδα στα μάτια του έναν λυγμό κρυφό, κάτι σαν κόμπο και σαν δάκρυ…
…και ντράπηκα, έσκυψα το κεφάλι.
Ελληνας είμαι και ντράπηκα πιο πολύ – θυμήθηκα τον Φιλόλογό μου στο Λύκειο να με μαθαίνει για τον σεβασμό που όφειλαν οι πόλεις στουςαπόμαχους πολίτες - ότι αυτό ήταν, θα
λέγαμε σήμερα, το μέτρο του πολιτισμού τους

ΠΑΡΟΙΜ. ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ Ζ' 6-10 (ΣΕΙΡΑ ΟΜΙΛΙΩΝ)

ΟΜΙΛΙΑ   π.   ΤΙΜΟΘΕΟΥ

Σ' ΑΥΤΟ ΜΙΚΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ... ! ΠΑΝΤΩΣ ... ΞΕΠΕΖΕΨΕ !!!

"Πως μπορεί με το ποσοστό που πήρε να μιλά εξ ονόματος του λαού;"

Ευθεία επίθεση έκανε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Ευ. Βενιζέλου για τις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ. Χαρακτήρισε «αλαζονεία» το να μιλά εξ ονόματος του ελληνικού λαού, παρά το ποσοστό που έλαβε στις εκλογές και κάλεσε....

ΨΑΛΛΕΙ Ο ΧΑΡ. ΤΑΛΙΑΔΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ   ΥΜΝΟΙ

Σ' ΑΓΑΠΑΩ, Σ' ΕΚΤΙΜΑΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΩ ... 10000 € ΤΟ ΜΗΝΑ !!!

"Χοντρό" άδειασμα Σκανδαλίδη σε Διαμαντοπούλου...

Τελικά, ο Κώστας Σκανδαλίδης, μίλησε για το θέμα της επανακαταμέτρησης στην Α΄ Αθήνας με φόντο την... Άννα Διαμαντοπούλου. Τι είπε; «Ο... λαός της Αθήνας για τέταρτη συνεχόμενη φορά με εξέλεξε πρώτο βουλευτή. Εδώ και μερικές μέρες επιχειρείται μια αδιανόητη και....

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΤΥΦΛΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ   ΔΗΜ.   ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ

Γίνε παιδί




«Αμήν λέγω υμίν" εάν μη στραφήτε και γένησθε ως τα παιδία, ου μη εισέλθητε εις την βασιλείαν των ουρανών» (Ματ». 18:3)
Τάδε λέγει Κύριος και ο λόγος Του είναι άγιος και αληθινός. Τί πλεονέκτημα έχουν τα παιδιά έναντι των μεγάλων; Έχουν τρία πλεονεκτήματα: την πίστη, την υπακοή και την συγχωρητικότητα.

Ατενίζοντας στον ουρανὸ





Ἀτενίζοντας στὸν οὐρανὸ

Ηταν συγκλονιστικὴ ἡ ὥρα τοῦ ἀποχωρισμοῦ. Ὁ Κύριος στὸ ὄρος τῶν ἐλαιῶν, ἀφοῦ εἶχε δώσει τὶς τελευταῖες του ὑποθῆκες στοὺς ἀγαπημένους του μαθητές, κι ἐνῶ ἐκεῖνοι τὸν ἔβλεπαν, ἄρχισε νὰ ὑψώνεται πρὸς τὸν οὐρανό.

Α Λ Η Θ Ε Ι Ε Σ !!!

Πώς κατερρίφθη ο ηρωικός πιλότος Κ. Ηλιάκης (23/5/06)





ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΗΡΩΑ
+ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΗΛΙΑΚΗ




Είναι απορίας άξιο γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις αιφνιδιάζονται πάντα από την τουρκική προκλητικότητα όταν συμβαίνει ένα θερμό επεισόδιο, καθώς και η ελληνική υποχωρητικότητα στις τουρκικές απαιτήσεις όταν κλιμακώνεται η ένταση. 


Προκαλεί επίσης το θράσος τους να προσπαθούν κάθε φορά να μας πείσουν ότι η διαχείριση της κρίσεως εκ μέρους τους ήταν αυτή που απέτρεψε τα χειρότερα χωρίς η πατρίδα μας να έχει απωλέσει το ελάχιστο των κυριαρχικών της δικαιωμάτων (Βλ. Ίμια).

ΕΣΕΙΣ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ;;;

Νετανιάχου: Το Ιράν πρέπει να σταματήσει εντελώς το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου




Μόλις μία ημέρα αφότου η κυβέρνηση του Ισραήλ έδειξε να συμβιβάζεται σχετικά με το πρόγραμμα εμπλουτισμού ουρανίου του Ιράν και με τον υπουργό Αμύνης Ehud Barak να λέει ότι το Ισραήλ αποδέχεται τον ‘ειρηνικό’ εμπλουτισμό ουρανίου μέχρι και στο ποσοστό του 3,5%, ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu σε νέα του ομιλία απέρριψε την προσφορά και ανακοίνωσε νέα αιτήματα προς το Ιράν.

ΛΕΕΕΕΣ ;;;;

Βόμβα: Αμφισβείται ιστορικά η ύπαρξη του Μωάμεθ από επιστήμονες



Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία ρίχνουν φώς στην ανύπαρκτη ιστορικότητα της ίδιας της ζωής του Μωάμεθ, και για τα οποία όλοι γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο έχουν φιμωθεί.......

Ο Robert Spencer, ο οποίος είναι διευθυντής της Jihad Watch, εξέδωσε ένα νέο βιβλίο με τίτλο: Υπήρξε ο Μωάμεθ; Μία Έρευνα στις Ανεξήγητες Απαρχές του Ισλάμ (Did Muhammad Exist? An Inquiry into Islam's Obscure Origins).

Τελευταίο «Χριστός Ανέστη» Σήμερα! Εμπλεξαν με λάθος λαό …





“ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΛΕΥΤΑIΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟYΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ» ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ …ΑΣ ΕΥΧΗΘΟYΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΕΙΤΕ ΠΑΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΓΗ, ΕΙΤΕ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΓΧΝΑ ΤΗΣ…”


” Χριστός Ανέστη ! “

Δεν είναι ευχή, είναι βιώμα, όχι για κάτι που θα έρθει σε κάποιους άλλους κάπου αλλού, είναι αυτό που δίνει σκοπό, όχι στην άλλη ζωή, αλλά μας δίνει την δύναμη και νόημα σε αυτή εδώ που ζούμε.

ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗ ... ΜΟΥΤΖΑ ! ΕΙΠΑΜΕ ... ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ... ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ !!! ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΣΗΜΑΔΕΥΕΙ ... ΕΣΑΣ !!!

Μαυρίστε τους ….. τους φορομπήχτες

Φορολογούν το γάμο, τα παιδιά, το αυτοκίνητο, το σπίτι, το εξοχικό, το πατρικό άσχετα αν είσαι άνεργος, χαμηλοσυνταξιούχος, χαμηλόμισθος ή πληρώνεις δάνεια. Ψήφισαν για χάρη του μνημονίου το πιο άδικο φορολογικό νομοσχέδιο.

ΠΗΓΗ:      http://news24gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_3199.html

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ!!! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

23 Μαΐου

Γεγονότα


1453: Ο Μωάμεθ Β' προτείνει στον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο να εγκαταλείψει την Πόλη με ανταλλάγματα, αλλά ο αυτοκράτορας αρνείται.

1893: Ιδρύεται ο Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, το δεύτερο αρχαιότερο αθλητικό σωματείο της Αθήνας, από 12 μέλη του Πανελληνίου που διαφωνούν με την πολιτική του προέδρου Ιωάννη Φωκιανού.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ( ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ), ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΟΙ "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ" !!!

Κοινωνικός Κανιβαλισμός

Απόψεις
&Σχόλια

Του Γιάννη Λάμπρου

Κοινωνικός Κανιβαλισμός Του Γιάννη Λάμπρου
«Η άνοδος της ακροδεξιάς – και συγκεκριμένα της Χρυσής Αυγής – στις τελευταίες εκλογές έκανε πολλούς να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν τόσο ακραίες απόψεις να έχουν τόσους ψηφοφόρους. Για την Αριστερά το ερώτημα αυτό δεν εμπεριείχε τόσο μεγάλη έκπληξη αφού ήταν γνωστό ότι ο εκδημοκρατισμός του κρατικού τομέα ποτέ δεν έγινε, τουλάχιστον όχι στο βαθμό που εξαγγέλθηκε μετά την πτώση της χούντας.

ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ;;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ... ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ !!!

Βενιζέλος με σοσιαλιστές ηγέτες: Αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης

Πολιτική

"Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη, ωστόσο μπορεί να ξεπεραστεί με τη βοήθεια και την αρωγή της Ευρώπης"

Βενιζέλος με σοσιαλιστές ηγέτες: Αναθεώρηση των δυσμενών όρων της δανειακής σύμβασης "Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη, ωστόσο μπορεί να ξεπεραστεί με τη βοήθεια και την αρωγή της Ευρώπης"
Επαφές με Ευρωπαίους σοσιαλιστές ηγέτες στις Βρυξέλλες είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος παρουσίασε την πολιτική και οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα. Παρουσίασε ακόμη την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για την οριστική υπέρβαση του Μνημονίου και την έξοδο από την κρίση,

Πάτρα Τώρα: Νέα επεισόδια στην Πειραϊκή Πατραϊκή, από ομάδα κρανιοφόρων με ρόπαλα- Πέταξαν μολότοφ και φωτοβολίδες στα ΜΑΤ

Κοινωνία

Ειρηνική η συγκέντρωση των κατοίκων

Σχετικά άρθρα
Κάτοικοι Ν. Διαμερίσματος προς Δημοτικούς Συμβούλους: Δεν καλέσαμε εμείς την «Χρυσή Αυγή»
Χρυσή Αυγή: Δικαιώθηκε ο αγώνας των κατοίκων της Πάτρας
Πάτρα: Συνεχείς περιπολίες της Αστυνομίας στο Νότιο Διαμέρισμα συμφωνήθηκαν στη σύσκεψη για το μεταναστευτικό
Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Να δημιουργηθεί στην Πάτρα πλωτό κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
«Κρανίου τόπος» σήμερα ο χώρος γύρω από την «Π-Π» - Δείτε φωτογραφίες- Νέα συγκέντρωση κατοίκων το απόγευμα
Πάτρα: Χάος και "πόλεμος" στην Ακτή Δυμαίων - Συλλήψεις και προσαγωγές για τα χθεσινά έκτροπα - Σύσκεψη στο Δημαρχείο - Νέες φωτό & βίντεο
Πάτρα: Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Χρυσαυγίτες έκαναν επίθεση με μπουλντόζα! - Χτύπησαν αστυνομικούς- Υπάρχουν τραυματίες- Βροχή τα δακρυγόνα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτο: Αντεξουσιαστές εισέβαλαν στο SUPER B και χτύπησαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και το δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
21.40 Τα ΜΑΤ απωθούν με δακρυγόνα τους κρανιοφόρους και έχουν βγεί στην Ακτή Δυμαίων όπου υπάρχουν δύο διμοιρίες, η μια μπροστά από την είσοδο του νέου λιμανιού και η άλλη λίγο παραπέρα.
Στο σημείο βρίσκεται και μια κλούβα. Χαρακτηριστικό είναι ότι ομάδα συγκεντρωμένων χειροκροτεί ειρωνικά τους άνδρες των ΜΑΤ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ... ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ !!!

Reuters:Εντολή σε κάθε χώρα της ΕΕ να προετοιμαστεί για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ


- Αποφασίστηκε την Δευτέρα σε τηλεδιάσκεψη
- Το πρακτορείο επικαλείται δυο αξιωματούχους αλλά και memo με οδηγίες
- Δημοσίευμα και γερμανικής εφημερίδας για έτοιμο σχέδιο και από ΕΚΤ και Bundesbank
- Διαψεύδει ο Ολάντ και δηλώνει: "Θα κάνουμε τα πάντα να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη"

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ;;;;;

Καρατζαφέρης: Ο Βελόπουλος ήταν ο ρουφιάνος του κόμματος

Στα άκρα οδεύει η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη, και του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ και νυν στελέχους της ΝΔ, Κυριάκου Βελόπουλου, με τους δύο άνδρες να απαντούν ο ένας στον άλλον, για το παρασκήνιο του χωρισμού τους. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης βλέποντας....

Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΠΟΣΟ ... ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ;;;

Σοκ! Δεν της έδιναν το νεογέννητο έως ότου πλήρωνε τη γέννα

Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC, σύμφωνα με το οποίο οι υπεύθυνοι μαιευτικής κλινικής στην Αθήνα απείλησαν μια μητέρα ότι δεν θα της παραδώσουν το νεογέννητο μωρό της, σε περίπτωση που δεν πλήρωνε 1.200 ευρώ, για τα έξοδα της γέννας. Οι γιατροί είπαν....

ΠΥΡΡΑΚΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΣΟΥ ΕΓΡΑΦΑ ;;; ΜΕΙΝΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ... ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΤΟΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ...










ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΡΟΥ ΔΗΜΑ
Μας τελείωσε και ο Πύρρος Δήμας. Αυτοκτόνησαν στο ΠΑΣΟΚ με το να τον χρίσουν επικεφαλής στο Επικρατείας, τώρα στην Ιπποκράτους έβαλαν μυαλό και τον πετάνε έξω με συνοπτικές διαδικασίες. Το κοινό συμπέρασμα για τους συνεργάτες του...
Βενιζέλου; Είτε τον ανακοίνωσαν είτε όχι, ήταν σαν να μην υπήρχε ο γνωστός αρσιβαρίστας. Αύριο θα σας έχουμε ρεπορτάζ για τον αντικαταστάτη του. Που θα προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Τα πειράματα τελείωσαν για την Ιπποκράτους...
ΠΗΓΗ:   http://news24gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_23.html 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ - ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ !!!

Περί «εκλογής» νέου Ηγουμένου στην Ι. Μονή Μεταμορφώσεως

naupaktoy
Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου για δημοσιεύμα που αφορά την εκλογή νέου Ηγουμένου στην Ιερά Μονής Μεταμορφώσεως Σκάλας, η οποία ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου.
Να σημειωθεί ότι την ανακοίνωση δημοσιεύει η Romfea.gr και έχει ως εξής:
Δη­μο­σι­εύ­θη­κε στο δια­δί­κτυ­ο α­να­κοί­νω­ση της Ι­ε­ράς Μο­νής Με­τα­μορ­φώ­σε­ως Σωτήρος Σκά­λας Ναυ­πά­κτου, η ο­ποί­α κά­νει λό­γο για ε­κλο­γή του Ι­ε­ρομ. Ι­ε­ρω­νύ­μου Δε­λη­μά­ρη ως νέ­ου Η­γου­μέ­νου της Μο­νής.

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ !!!

"Πάγο" από τη Γερμανία στον Τσίπρα: "Χωρίς μνημόνιο δεν θα πάρετε φράγκο" - Όλο το παρασκήνιο των συναντήσεων και ο ρόλος του γάλλου προέδρου


- Του στοίχισε ακριβά και στη Γερμανία η επίθεση στον Ολάντ μέσα στη Γαλλία
- Δέχθηκαν να τον συναντήσουν για να τον προειδοποιήσουν και να μην πει ότι δεν ήξερε
- Το μόνο που δέχονται οι Γερμανοί είναι οι πιο ελαστικοί όροι του μνημονίου
- Τσίπρας: Εάν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αλλάξει τους νόμους του μνημονίου

O φόβος των αποδείξεων - Ποια είναι τα ποσά αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσετε

Οικονομία

Πού κρύβονται οι παγίδες

O φόβος των αποδείξεων - Ποια είναι τα ποσά αποδείξεων που πρέπει να συγκεντρώσετε Πού κρύβονται οι παγίδες
Οι φοροκαμπάνες άρχισαν ήδη να πέφτουν και πολλοί είναι εκείνοι, χιλιάδες, που δεν πρόσεξαν τα ψιλά γράμματα στο νόμο και βρέθηκαν να πληρώνουν εκατοντάδες ευρώ φόρο.
Πρώτα απ' όλα πρέπει να γνωρίζεται ότι φέτος αποδείξεις ίσες με το 25% του εισοδήματος πρέπει να υποβάλουν όλοι ακόμη και αν το εισόδημά τους είναι κάτω από το αφορολόγητο.


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ... ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ

Τι συνέβη χθες Τρίτη στην Πάτρα και την Αχαΐα

Κοινωνία

Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr

Τι συνέβη χθες Τρίτη στην Πάτρα και την Αχαΐα Η ειδησεογραφία όπως την κατέγραψε το thebest.gr
Πάτρα: Χάος στην Πειραϊκή Πατραϊκή- Χρυσαυγίτες έκαναν επίθεση με μπουλντόζα! - Χτύπησαν αστυνομικούς- Υπάρχουν τραυματίες- Βροχή τα δακρυγόνα- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ
Απίστευτο: Αντεξουσιαστές εισέβαλαν στο SUPER B και χτύπησαν βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αλλά και το δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή
Δείτε φωτογραφίες απο την κινητοποίηση και την έναρξη των επεισοδίων στην Πειραϊκή

Πάτρα :Oμιλία της Αλέκας Παπαρήγα στην πλατεία Γεωργίου- Τι είπε για τη Χρυσή Αυγή

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Επιτέθηκαν σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής


Ενώ στην Πάτρα μαίνονταν επεισόδια έξω από την Πειραϊκή Πατραϊκή....

αλλού ομάδα πολιτών, μάλλον αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Μιχάλη Αρβανίτη

ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΦΑΜΕ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ !!!

Έμεινε παράλυτος αφού έφαγε δύο μπριζόλες! Μη μου λέτε τέτοια και δεν ξαναφάω μπριζόλα!


Μια είδηση που σοκάρει.
Ένας 46χρονος πατέρας δύο παιδιών κόντεψε να πεθάνει αφού είχε φάει μπριζόλα. Πως περιγράφει ο ίδιος τα όσα έζησε.
Δείτε και φωτό!

Πρόκειται για τον 46χρονο Ντάρεν Ασχαλ, από το Chorley του Lancashire. Έμεινε για 5 μήνες στο νοσοκομείο σχεδόν σε κώμα.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα


Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση 2-3 βαθμών

ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!!

Άκης: Έχω λίστα με αυτούς που τα πήρανε! - Τι αναφέρει για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου


- Φαίνεται πως ζητά την παρέμβαση του τότε υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου
- Με την κυβέρνηση του Λ. Παπαδήμου εμφανίζεται αισιόδοξος ότι όλα θα λήξουν ομαλά
- Ενδιαφέρον από τις συναντήσεις που γράφει ότι είχε με μεγαλοστελέχη της Siemens
- Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Άκη Τσοχατζόπουλου ως ύποπτος φυγής

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

23 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ἅγιος Μιχαὴλ ὁ Ὁμολογητής

Ὁ Ἅγιος Μιχαὴλ καταγόταν ἐκ Συνάδων τῆς Φρυγίας ἀπὸ γονεῖς πλούσιους καὶ εὐσεβεῖς, ἔζησε δὲ κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Λέοντος τοῦ Ἀρμενίου (813 – 820 μ.Χ.). Ἀπὸ τὴν παιδική του ἡλικία εἶχε ἀφιερωθεῖ στὸν Θεὸ καὶ ἀφοῦ ἔτυχε εὐρείας καὶ ἐπιμελοῦς μορφώσεως, συγκαταλεγόταν μεταξὺ τῶν δραπετῶν ἀνδρῶν τῆς ἐποχῆς του. Ἐπί Πατριάρχου Παύλου Δ’ τοῦ Κυπρίου (780 – 784 μ.Χ.) μετέβη στὴν Κωνσταντινούπολη, ὅπου, λόγῳ τοῦ ἀδαμάντινου χαρακτῆρος καὶ τῆς μεγάλης μορφώσεώς του κατέλαβε περιφανὲς ἀξί ...
περισσότερα...

ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ !!!

Το μυστικό παρασκήνιο της επίσκεψης Τσίπρα στη Γερμανία - Τον προειδοποίησαν ευθέως: "Τέρμα τα χρήματα"


Η επίθεση που εξαπέλυσε την Δευτέρα από το Παρίσι ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από τον Ολάντ και στην Γερμανία, φαίνεται ότι του στοιχίζει ακριβά.

Από την ώρα που πάτησε το πόδι του στο Βερολίνο ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ είχε διαμορφωθεί ένα πρόγραμμα συναντήσεων συνέβησαν διάφορα ευτράπελα και ένα έντονο παρασκήνιο.

ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ... ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΟΙ, ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ;;;

Πόσο θα μας κοστίσουν οι νέες εκλογές


Διαβάστε τι αποφάσισε η Διακομματική Επιτροπή Εκλογών. Μείωση της χρηματοδότησης των κομμάτων.

Τι θα ισχύσει με τον τηλεοπτικό χρόνο

Διεξήχθη την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής Εκλογών, ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, υπό την προεδρία του υπουργού Εσωτερικών Αντώνη Μανιτάκη και τη συμμετοχή του υπουργού Επικρατείας Αντώνη Αργυρού.

Πώς ψηφίζουν οι ετεροδημότες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου


Διαβάστε το επείγον έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών με οδηγίες....

σχετικά με το πώς θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες στις εκλογές της 17ης Ιουνίου

Οι βουλευτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου θα διενεργηθούν με τους εκλογικούς καταλόγους της Α' Αναθεώρησης