Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Κάντε το Σταυρό σας για να είστε υγιείς λένε οι επιστήμονες. Σοκαρισμένοι οι Άθεοι!

Posted: Οκτωβρίου 3, 2014 at 12:30 μμ, Last Updated:

forouse-stavro Οι  θαυματουργικές ιδιότητες του Σταυρού

Το σημείο του Σταυρού και της ορθόδοξης χριστιανικής προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν τις οπτικές ιδιότητες του νερού. Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.
Είναι διαπιστωμένο, το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές εδώ στο pentapostagma.gr ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ !!!


10 βότανα και μπαχαρικά για την απώλεια βάρους

Posted: Οκτωβρίου 2, 2014 at 9:00 πμ, Last Updated:
δέκα-βότανα-και-μπαχαρικά-για-την-απώλεια-βάρους
Οι περισσότεροι άνθρωποι που έχουν υποβληθεί σε δίαιτες αδυνατίσματος γνωρίζουν την δυσκολία της διαδικασίας: η δυσκολία έγκειται όχι μόνο στο να χάσουμε βάρος, αλλά και στο να διατηρήσουμε τα επιθυμητά επίπεδα κιλών μας. Ορισμένες φορές, ακόμη και αν ακολουθείτε μία υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή και ασκείστε τακτικά, η διαδικασία απώλειας κιλών δεν είναι όσο γρήγορη θα επιθυμούσατε.

Άγιος Νεκτάριος: Οι πειρασμοί φέρνουν ταπεινοφροσύνη

Posted: Οκτωβρίου 2, 2014 at 1:00 μμ, Last Updated:
AGIOS-NEKTARIOS
Οἱ πειρασμοὶ παραχωροῦνται γιὰ νὰ φανερωθοῦν τὰ κρυμμένα πάθη, νὰ καταπολεμηθοῦν κι ἔτσι νὰ θεραπευθεῖ ἡ ψυχή. Εἶναι καὶ αὐτοὶ δεῖγμα τοῦ θείου ἐλέους. Γί’ αὐτὸ ἄφησε μὲ ἐμπιστοσύνη τὸν ἑαυτό σου στὰ χέρια τοῦ Θεοῦ καὶ ζήτησε τὴ βοήθειά Του, ὥστε νὰ σὲ δυναμώσει στὸν ἀγώνα σου.
Ἡ ἐλπίδα στὸ Θεὸ δὲν ὁδηγεῖ ποτὲ στὴν ἀπελπισία. Οἱ πειρασμοὶ φέρνουν ταπεινοφροσύνη. Ὁ Θεὸς ξέρει τὴν ἀντοχὴ τοῦ καθενός μας καὶ παραχωρεῖ τοὺς πειρασμοὺς κατὰ τὸ μέτρο τῶν δυνάμεών

Πώς οι άγιοι ακούνε τις Προσευχές μας

Posted: Οκτωβρίου 2, 2014 at 9:45 μμ, Last Updated:
01bd42ef74315cab1537f6ff35333b04_L
Πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν όσα σου έγραψα για τον αιθέρα. Δέξου πως υπάρχει και κράτα τον αδιάλειπτα στο νου σου, Θα δεις πόσο θα σε βοηθήσει αυτό. Εξηγεί τόσα πράγματα, δίνει τόση παρηγοριά! Ίσως έχεις ακούσει κάποιους να ρωτάνε: “Πώς ακούνε οι άγιοι τις προσευχές μας;”. Ίσως κι εσύ η ίδια να έχεις αναρωτηθεί για το ίδιο πράγμα. Απαντήσεις και απαντήσεις έχουν δοθεί, μα το ερώτημα παραμένει ακόμη αναπάντητο.

»Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με», Το κομβοσχοίνι δεν είναι κάτι διακοσμητικό

Posted: Οκτωβρίου 2, 2014 at 10:41 μμ, Last Updated:
komposxoini
Είναι φτιαγμένο (το κομποσχοίνι) για να κάνουμε την αδιάλειπτη προσευχή. Ως ο απόστολος Παύλος προτρέπει (Α΄ Θεσ. ε΄ 17): «Αδιαλείπτως προσεύχεσθε». Με το κομποσχοίνι κάθε ορθόδοξος χριστιανός μπορεί να κάμει την πιο σύντομη, την πιο θερμή προσευχή, είτε για τον εαυτό του, είτε για τους άλλους. Κάθε κόμπος αποτελείται από εννέα σταυρούς, που συμβολίζουν τα εννέα τάγματα των αγίων Αγγέλων.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η UNISEF ΚΑΙ ΤΟ "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" ;;; ... Α, ΚΑΤΑΛΑΒΑ ... !!!

Αιχμάλωτα αγοράκια – σκλάβοι του σεξ για τα “ευσεβή” οθωμανικά κτήνη. Τα κερνάνε και σε δυτικά παχυδερμα, οπως κάνουν με τα όργανα δύστυχων αιχμαλώτων;

Posted: Αυγούστου 31, 2014 at 10:13 μμ, Last Updated:

wpid-20140831103537 Η τουρκική κοινωνία υπήρξε ανέκαθεν εξαιρετικά υποκριτική, προβάλλοντας, επισήμως μια «βικτωριανού» τύπου ηθική, την ώρα που όλοι πρόσεχαν και προσέχουν, για καλό και για κακό, τα… νώτα τους.

Τυπικό πρόσφατο παράδειγμα τουρκικής υποκρισίας, όπως αυτό καταγράφηκε σε σχετικό άρθρο στον τουρκικό Τύπο, αποτελεί η απόφαση του Δήμου της Κωνσταντινούπολης να «αποκόψει» τα

Ένοχο το αλάτι για εκατομμύρια θανάτους

Posted: Σεπτεμβρίου 1, 2014 at 7:35 πμ, Last Updated:
alati
Νέα μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο Tufts των Ηνωμένων Πολιτειών, δείχνει ότι 1 στους 10 θανάτους από καρδιαγγειακά νοσήματα παγκοσμίως, κάθε χρόνο, οφείλεται σε αυξημένη πρόσληψη νατρίου και συγκεκριμένα, σε ημερήσια κατανάλωση υψηλότερη από 2 gr, που προτείνουν οι συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Οι ερευνητές χρησιμοποίησαν δεδομένα από 205 μελέτες που

«Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΖΩΗ» 

(π. Διον. Τάτσης)

« Χριστὸς εἶναι νέα Ζωή»

Τοῦ πρωτ. π. Διονυσίου Τάτση

.         Οἱ χριστιανοὶ πρέπει νά ἀποδεχτοῦν ἀνεπιφύλακτα τή διαπίστωση τοῦ ἁγίου Πορφυρίου τοῦ Καυσοκαλυβίτη ὅτι «ὁ Χριστός εἶναι νέα ζωή. Ὁ Χριστός εἶναι τό πᾶν. Εἶναι ἡ χαρά, εἶναι ἡ ζωή, εἶναι τό φῶς, τό φῶς τό ἀληθινόν, πού κάνει τόν ἄνθρωπο νά χαίρεται, νά πετάει, νά τά βλέπει ὅλα, νά τούς βλέπει ὅλους, νά πονάει γιά ὅλους, νά τούς θέλει ὅλους μαζί του, ὅλους κοντά στόν Χριστό». Τότε θά εἶναι μακάριοι, γιατί θά

Τα τεχνάσματα του πονηρού και η αντιμετώπισή τους

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Τα τεχνάσματα του πονηρού και η αντιμετώπισή τους
Η Χάρη του Θεού να ‘ναι μαζί σου!
«Είμαι λυπημένη», γράφεις. «Δεν μπορώ να βρω ειρήνη πουθενά. Κάτι με καταθλίβει. Την καρδιά μου την πλάκωσε ένα βάρος και την τύλιξε ένα σκοτάδι».


Η δύναμη του Σταυρού είναι μαζί μας! Πάρε θάρρος και στάσου ακλόνητη. Ο εχθρός αντιλήφθηκε ότι θέλεις να εγκαταλείψεις τον κόσμο, όπου άνετα αποκομίζει κέρδη, κι έτσι σε… αποχαιρετά μ’ αυτές τις δυσκολίες, τη μελαγχολία ,την ατονία, τη χαύνωση.


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Σήμερα θα γίνει η κηδεία του 46χρονου σωφρονιστικού υπαλλήλου στις 4 το
Παρελθόν θα αποτελέσουν τα τεκμήρια διαβίωσης από την Πρωτοχρονιά του νέου
Τοπικές βροχές κατά διαστήματα αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια και από το

Χαρά και ειρήνη εν Κυρίω

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Χαρά και ειρήνη εν Κυρίω
Η ψυχή θεραπεύεται μόνο με τη μετάνοια. Στην αρχική της έννοια η μετάνοια είναι η μεταστροφή της ύπαρξης, μια εσωτερική επανάσταση, ο προσανατολισμός σε μια νέα πορεία.
Στις μέρες μας πολλοί είναι εκείνοι που υποφέρουν από μια συχνά αδιευκρίνιστη μελαγχολία, ένα είδος κατάθλιψης που απομακρύνει κάθε χαρά.
Άλλοι υποφέρουν από ψυχικά τραύματα που μοιάζουν αθεράπευτα

Με την πύρινη φλόγα

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Με την πύρινη φλόγα
Ένας αδελφός ,εκστατικός από την ακριβή απάντησιν που του έδωσε  στο πρόβλημά του , τον ερωτά:

-      Μα πώς Γέροντα, λαμβάνεις την πληροφορία με τόσην ακρίβεια;


-      Αυτό δεν είναι για τον καθένα. Είναι δυσδιάκριτο να καταλάβης αν η απάντησις είναι από τον Θεόν. Όμως με την

Για να επιτύχουμε δόξα επουράνια, ας περιφρονήσουμε την εδώ δόξα

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Για να επιτύχουμε δόξα επουράνια, ας περιφρονήσουμε την εδώ δόξα
Πίστεψε, άνθρωπε, στα παρόντα, εάν δεν θέλης να πιστέψης στα μέλλοντα? πίστεψε, άνθρωπε, στα οράματα, αν δεν θέλης να πιστέψης στα αόρατα.
Ή καλύτερα, πίστεψε στα ορατά? διότι θα πιστέψης και στα αόρατα? αν όμως δεν θέλης , είναι κατάλληλο να πούμε το αποστολικό? «Εμείς είμαστε καθαροί από το αίμα σας»
( Πραξ, 20, 26-27 ) διότι όλα σας τα μαρτυρήσαμε και τίποτε δεν

Ο Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ για την ευλάβεια μέσα στον κόσμο

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Ο Άγιος Σεραφείμ του Σαρώφ για την ευλάβεια μέσα στον κόσμο
Ο Γέροντας έδειχνε πάντοτε μεγάλη αυστηρότητα , όσον αφορά την κλοπή. Όταν έδινε οδηγίες στις αδελφές του, του Ντιβέιεβο, ήταν γενικά πολύ διαλλακτικός και επιεικής στους κανονισμούς του, όσον αφορά την προσευχή, το φαγητό κ.λ.π.
Αλλά από την άλλη πλευρά απαιτούσε υπακοή και εργασία και επιπλέον έδινε την εντολή ότι εκείνες οι οποίες είχαν υποκύψει στο αμάρτημα της κλοπής δεν θάπρεπε να μένουν πια στην μονή, αλλά να απομακρύνονται αμέσως.
«Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από έναν ληστή», έλεγε στην Ξένια

Χρόνος μετανοίας

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Χρόνος μετανοίας
Αφού απέτυχε ο ίδιος εδώ να ευεργετηθή , στην συνέχεια φροντίζει για τη σωτηρία των άλλων. Είδες πόσο σκληρός ήταν πριν από αυτό και πόσο φιλάνθρωπος έγινε μετά;
Όταν ζούσε, περιφρονούσε τον Λάζαρο που τον είχε μπροστά στα μάτια του? τώρα, όμως, μολονότι είναι απόντες οι συγγενείς του, φροντίζει γι’ αυτούς.
Και τότε βέβαια, ενώ βρισκόταν μέσα στα πλούτη, δεν έστρεφε το

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Διονύσιος ὁ Ἀρεοπαγίτης


Καταγόταν ἀπὸ τὴν πόλη τῶν Ἀθηνῶν. Ἔζησε καὶ μαρτύρησε τὰ χρόνια ποὺ αὐτοκράτορας ἦταν ὁ Δομετιανός. Διακρίθηκε γιὰ τὴ φιλοσοφική του κατάρτιση καὶ τὴν βαθιά του καλλιέργεια. Ἀρχικὰ ἦταν εἰδωλολάτρης καὶ μέλος τῆς Βουλῆς τοῦ Ἀρείου Πάγου. Τὸ κήρυγμα ὅμως τοῦ Ἀποστόλου Παύλου ἄγγιξε τὴν παιδευμένη καὶ εὐαίσθητη ψυχή του καὶ βαπτίσθηκε. Ἀργότερα διαδέχθηκε στὸν ἐπισκοπικὸ θρόνο τῶν Ἀθηνῶν τὸν εὐσεβῆ Ἰερόθεο. Ὑπῆρξε συγγραφέας πλήθους θεολογικῶν συγγραμμάτων. Ἐπιβραβεύθηκε ἀπὸ τὸ θεὸ γιὰ τὴ χρισ ...
περισσότερα...

Τι είναι η Εκκλησία

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Τι είναι η Εκκλησία
Ο χριστιανός πρέπει να φροντίζει οπωσδήποτε για την πνευματική του υποδομή. Αναγεννήθηκε από το Άγιο Πνεύμα γι’ αυτό το σκοπό με το άγιο βάπτισμα, σφραγίστηκε με το άγιο χρίσμα, έλαβε σφραγίδα «δωρεάς Πνεύματος Αγίου».
Αξιώθηκε να κοινωνεί το τίμιο σώμα και το τίμιο αίμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ο Θεός όρισε ώστε η αγία Εκκλησία να είναι ο πρώτος και κυριότερος παιδαγωγός της χριστιανικής ψυχής.

Εκεί είναι όλα ασυγχώρητα

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Εκεί είναι όλα ασυγχώρητα
Εκεί δεν συμβαίνει όπως εδώ, όπου άλλοι με χρήματα, άλλοι με τρόφιμα και άλλοι με παρηγορητικούς λόγους μας παρηγορούν, αλλά όλα είναι ασυγχώρητα.
Ακόμη και αν είναι ο Νώε ή ο Ιώβ ή ο Δανιήλ, και βλέπουν τους οικείους τους να τιμωρούνται , δεν τολμούν να συμπαρασταθούν και να απλώσουν χείρα βοηθείας.
Διότι συμβαίνει τότε να μην ισχύη η εκ φύσεως συμπάθεια. Διότι

Ο Κύριος απέναντι στη δοκιμασία

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Ο Κύριος απέναντι στη δοκιμασία
Αλλά βέβαια ο Κύριος δε θεραπεύει συνεχώς. Μερικούς τους αφήνει να υποφέρουν για το καλό των ιδίων και των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους.
Διαπίστωσα συχνά ότι οι άνθρωποι που υποφέρουν ή πέρασαν μεγάλες δοκιμασίες  είναι άνθρωποι δυνατοί. Απέκτησαν μια άλλη θεώρηση της ζωής , μερικές δεξιότητες τις οποίες δεν έχουν οι άνθρωποι που δεν πέρασαν δοκιμασίες.
Η δοκιμασία μπορεί να γίνει δεκτή και ως ένα δώρο, ως ένας

Προς έναν απλό άνθρωπο για την ομολογία της πίστης

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Προς έναν απλό άνθρωπο για την ομολογία της πίστης
Καθόσουν στο τρένο και σώπαινες. Δίπλα σου κάθονταν κάποιοι κύριοι και συζητούσαν για τους μεγάλους ανθρώπους.
Ένας απ’ αυτούς απαριθμούσε ονόματα μεγάλων προσωπικοτήτων που εκτιμά και μεταξύ άλλων ανέφερε και το όνομα του Ιησού Χριστού. Κάποιος άλλος είπε ότι αυτός δεν θεωρεί τον Χριστό μεγάλο άνθρωπο. Και άρχισαν να φιλονικούν γύρω από τον Κύριό μας , κατά την προφητεία του Αγίου Συμεών ότι Αυτός θα είναι «εἰς σημεῖον ἀντιλεγόμενον» ( Λουκ. 2,34 ).

Μένεα Μητρ. Πειραιώς κατά Στε για το τέμενος-"Η ελληνική γη ποτίστηκε από αίμα για να μην είμαστε συνέχεια της Ευρωπαϊκής Τουρκίας"

  • Από  desk agioritikovima
Μένεα Μητρ. Πειραιώς κατά Στε για το τέμενος-"Η ελληνική γη ποτίστηκε από αίμα για να μην είμαστε συνέχεια της Ευρωπαϊκής Τουρκίας"
Για παραβίαση του Συντάγματος, το οποίο κανονικά καλείται να υπηρετεί, κατηγορεί το Συμβούλιο Επικρατείας ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ με αφορμή την απόφαση για το τέμενος στο Βοτανικό. Αφου παραθέτει μια σειρά νομικών επιχειρημάτων, τονίζει πως η ψευδής θρησκεία του Κορανίου οδηγεί στους φόνους των τζιχαντιστών και τέλος σημειώνει πως η ελληνική γή ποτίστηκε από αίμα "για να μην είμαστε σήμερα η συνέχεια της Ευρωπαϊκής Τουρκίας"..

Περί του τρόπου κατά τον οποίον μπορούμε να παραμείνουμε ηθικώς ελεύθεροι

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Περί του τρόπου κατά τον οποίον μπορούμε να παραμείνουμε ηθικώς ελεύθεροι
Ο ίδιος ο Σωτήρας μας υπέδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να διατηρήσουμε τους εαυτούς μας ηθικώς ελεύθερους λέγοντας: «αυτός που θέλει να σώσει την ψυχή του πρέπει να τη χάσει∙ αυτός ο οποίος χάσει την ψυχή του για μένα, αυτός θα τη σώσει» ( Λκ. θ΄24 ) .
Δίδαξε δηλαδή ότι μόνο με την αυταπάρνηση μπορούμε να σωθούμε. Πράγματι, για να γίνουμε ηθικώς ελεύθεροι, είναι

Το παράδειγμα μιλάει...

  • Από  Desk Agioritikovima.gr
Το παράδειγμα μιλάει...
- Γέροντα, οι άνθρωποι που χουν πνευματικά στον κόσμο πρέπει να δείχνουν στους κοσμικούς ότι νηστεύουν;

- Όταν πρόκειται για διατεταγμένες νηστείες της Εκκλησίας μας, Τετάρτη, Παρασκευή, Σαρακοστές κ.λπ. , τότε πρέπει ,γιατί αυτό είναι ομολογία πίστεως. Οι άλλες όμως νηστείες, δηλαδή αυτές που γίνονται από άσκηση, για την αγάπη του Χριστού ή για να


Farafra: H παράξενη λευκή έρημος [Εικόνες]

Τι περιμένετε να δείτε όταν επισκέπτεστε μια έρημο;
Σίγουρα όχι λευκή άμμο, γλυπτά σαν μανιτάρια και μικρές γαλάζιες λίμνες… Αλλά αυτά ακριβώς θα δείτε στην έρημο Farafra, ένα από τα πιο όμορφα μέρη στην Αίγυπτο.
Γνωστή στους ντόπιους ως el Sahara el Beida, αυτή η έρημος

ΤΑΧΙΝΙ: “ΥΠΕΡ”-ΤΡΟΦΙΜΟ! Συμβάλλει πολλαπλῶςστὴν θωράκιση τῆς ὑγείας.

ΤΑΧΙΝΙ: “ΥΠΕΡ”-ΤΡΟΦΙΜΟ! Συμβάλλει πολλαπλῶς στὴν θωράκιση τῆς ὑγείας.

Homemade-Tahini-paste-recipe

.             Τ ταχίνι εναι μία τροφ πόλυτα ντεταγμένη στ μεσογειακ διατροφ κα τ τελευταῖα χρόνια χει συμπεριληφθε στ σοπερ τρόφιμα, καθς κατανάλωσή του ποδεδειγμένα μπορε ν συμβάλει στν προαγωγ τς γείας κα τν ντιμετώπιση χρονίων νόσων.

Αγάπη πνευματικού προς εξομολογούμενο

  • Από  desk Agioritikovima.gr

15Ο χαριτωμένος πνευματικός αγαπάει και πονάει την ψυχή, γιατί γνωρίζει την μεγάλη αξία της. Την βοηθάει στην μετάνοια, την ξαλαφρώνει με την εξομολόγηση, την ελευθερώνει από το άγχος και την οδηγεί στον παράδεισο.

Ο πνευματικός ονομάζεται «πατήρ» γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήση να είναι αληθινός πατέρας ∙ να νουθετή με θεϊκή αγάπη και στοργή. Να έρχεται στην θέση του εξομολογούμενου και να ζη τον πόνο του, ώστε ο εξομολογούμενος να βλέπη στο πρόσωπό του ζωγραφισμένο τον δικό του πόνο.

ΣΥΓΧΥΣΗ καὶ ΤΑΡΑΧΗ, Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ. (Ἅγ. Θεοφάνης ὁ Ἔγκλειστος)

ατία τς σωτερικς συγχύσεως κα ταραχς.
θεραπεία το νθρώπου
π τς συνέπειες το προπατορικο μαρτήματος

Ὁσίου Θεοφάνους τοῦ Ἐγκλείστου, «Ὁ δρόμος τῆς ζωῆς», ἔκδ. Ἱ. Μ. Παρακλήτου Ὠρωποῦ σελ. 84-87

.             Σὲ παρακίνησα νὰ σκεφτεῖς ἀπὸ ποὺ μπορεῖ νὰ προέρχονται τὰ σπέρματα τῆς ἐσωτερικῆς συγχύσεως καὶ ταραχῆς, καὶ σοὺ ὑποσχέθηκα νὰ τὸ συζητήσουμε. Εἶναι ἀλήθεια, ὅμως, πὼς ἤδη γνωρίζεις τὴν προέλευσή τους. Δὲν ὑπάρχει λόγος, λοιπὸν νὰ σκεφτεῖς, ἀλλὰ μόνο νὰ θυμηθεῖς ποιὰ εἶναι ἡ σχετικὴ πίστη μας.
.             Πιστεύουμε πὼς αὐτὰ τὰ σπέρματα δὲν τὰ ἔβαλε ὁ

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΣ !!!


 Επείγον! Παρακαλείστε να ενημερώσετε όλους τους φίλους και τις επαφές σας!
Μέσα στις επόμενες μέρες να έχετε κατά νου: Μην ανοίξετε κανένα μήνυμα που περιέχει ένα συνημμένο που ονομάζεται:
«Ενημέρωση για τα
Windows Live" ανεξάρτητα από το ποιος το στέλνει.
 Είναι ένας ιός που καίει όλο το σκληρό δίσκο. Αυτός ο ιός

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΔΗΘΕΝ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ" ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ... ΑΦΕΛΕΙΣ !!!

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΧΑΚΕΡΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ UNICEF!

Posted by olympia spyr στο Οκτωβρίου 2, 2014

Συριοι χάκερς αηδιασμένοι απο την αφωνία της UNICEF για τις σφαγές παιδιών σε Συρία και Ουκρανία, έκαναν παρέμβαση βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους. Μπράβο παλικάρια, μπράβο λιοντάρια της Συριας που παλευετε μόνοι σας ενάντια στα ταγματα του σκότους.

ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ 

Η απίστευτη δύναμη του νερού [Βίντεο]

Αν το σκεφτείτε, το νερό είναι μια μαγική ουσία με άπειρη δύναμη και οφέλη, που είναι απαραίτητα για την ύπαρξη όλων των ειδών στον πλανήτη.
Αυτή η επική διαφήμιση που ακολουθεί δείχνει την απίστευτη δύναμη του νερού.




Αποκάλυψη

Ανέκδοτο


Ένας άνδρας προχωρεί στον δρόμο και τότε ακούει μία φωνή:
- Πρόσεχε! Αν κάνεις ένα βήμα θα χτυπήσεις!
Ο τύπος μένει ακίνητος και μπροστά του πέφτει ένα τούβλο.
Συνεχίζει τον δρόμο του, και ακούει πάλι την φωνή:
- Πρόσεχε! Περνάει αμάξι!