Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ: Απαγόρευσαν το χριστουγεννιάτικο βίντεο της Χρυσής Αυγής λόγω... "ρητορικής μίσους"

 

Ένα από τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα βίντεο, γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία για μία αξέχαστη εποχή, απαγορεύθηκε και διεγράφη από το διαδίκτυο. Αναφερόμαστε στο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα με τίτλο: "Καλά Χριστούγεννα από την Χρυσή Αυγή σε όλους τους Έλληνες" με εικόνες από την παλιά Αθήνα.

Εκπληκτικές εικόνες υψηλής ανάλυσης!



ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ... ΣΚΑΝΕ ΑΠ' ΤΗ ΖΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!

Τώρα μας έχουνε για λύπηση! Γερμανικά Μέσα:'' Η Ελλάδα είναι ο άστεγος ζητιάνος της Ευρώπης - Εξαρτάται από ξένη βοήθεια ώστε να επιβιώσει''

«Ο ζητιάνος της Ευρώπης: η Ελλάδα απειλείται με κατάρρευση» είναι ο τίτλος της Hamburger Abendblatt, η οποία στο ρεπορτάζ της περιγράφει την πολύ...

 δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει αυτή την περίοδο η πλειονότητα των Ελλήνων. 

Μια κατάσταση στην οποία περιήλθαν ξαφνικά και η οποία εμπεριέχει ξένες μέχρι σήμερα για τους Έλληνες εικόνες, όπως είναι οι χιλιάδες άστεγοι και οι άνθρωποι που ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Ανέκδοτο: Ο υδραυλικός

Σπάει κάποια σωλήνα στο σπίτι ενός γιατρού, οπότε ο γιατρός αναγκάζεται να καλέσει έναν υδραυλικό...

ΜΕΤΑ ΤΗ...ΜΟΥΓΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΙΕΡΑ» ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ


. Του Μάνου Χατζηγιάννη

Τι έγινε τελικά στη συνάντηση Σαμαρά-Ιερώνυμου; Πως είναι δυνατόν να την προσπέρασε η επικαιρότητα λες και δεν έγινε ποτέ; Που ήταν οι κάμερες και τα χαμόγελα άλλων συναντήσεων;  Τα έλεγε το «Αγιορείτικο βήμα» πως οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι πια όπως ήταν...


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ Π.ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

1 Προς τους Διευθυντές όλων των Καταστημάτων Κράτησης και τους κρατουμένους τους 

Αγαπητέ μας κ. Διευθυντά,

Καλά Χριστούγεννα.

Με την ευκαιρία των επικειμένων εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, εξαιτίας της 35χρονης αγαστής συνεργασίας μας, ως ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ «Ο Άγιος Ληστής του Γολγοθά», για την αποφυλάκιση απόρων μικροποινιτών κρατουμένων και την ποικίλη συνδρομή μας στο χώρο του Καταστήματός σας, επιτρέψατέ μας να σας απευθύνουμε εγκάρδιο χαιρετισμό αγάπης. Ένα χαιρετισμό σχετικό τόσο με τη γέννηση του Σωτήρα μας Χριστού, όσο και με τον ερχομό του 2013.


ΔΙΑΘΗΚΗ ... ΘΗΣΑΥΡΟΣ !!!

Η διαθήκη μιας μάνας. Μία συγκινητική αληθινή ιστορία.

- Αγαπημένα μου παιδιά, (καί τούς αναφέρει έναν έναν, τά παιδιά της, τούς γαμπρούς, τήν νύφη καί όλα τά εγγονάκια, 25 ονόματα). Σάς φιλώ καί σάς αποχαιρετώ.
Αυτό τό γράμμα θά τό ανοίξετε καί θά τό διαβάσετε μετά τόν θάνατό μου.

Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ... ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ !!!


Χυμός Λεμονιού-10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία;

Ο Χυμός του Λεμονιού είναι 10.000 φορές ισχυρότερος από τη Χημειοθεραπεία και σκοτώνει 11 ειδών Καρκινογόνα Κύτταρα! Σας το μεταφέρω απλά. Όσοι είναι του ιατρικού κλάδου ή γνωρίζουν αντίστοιχα, ας τους το μεταδώσουν. Ίσως να υπάρχει αλήθεια και σκοπιμότητα ταυτόχρονα…

Οι καλύτερες εικόνες του 2012 από τα Αγγλικά βραβεία "Άγριας ζωής"




ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΠΑΤΡΩΝ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΚΑΙ   ΣΕ   ΒΙΝΤΕΟ 

 
 
 
Παιδιά μου εὐλογημένα,
 
Καθώς βρισκόμαστε μπροστά στό μέγα θαῦμα τῆς Θείας κενώσεως καί ἄκρας συγκαταβάσεως τοῦ Θεοῦ γιά τήν σωτηρία τοῦ ἀνθρώπου καί τήν ἀνακαίνιση συμπάσης τῆς κτίσεως, ἐξετάζομε τήν δική μας ἀναστροφή καί τήν δική μας πορεία, μετά ἀπό τόσους αἰῶνες, ἀπό τήν σάρκωση τοῦ Θεοῦ, καί φεῦ, διαπιστώνομε ὅτι ἐνῷ «τοῦ Θεοῦ Λόγος ἐφάπαξ κατά σάρκα γεννηθείς, ἀεί γεννᾶται θέλων κατά πνεῦμα διά φιλανθρωπίαν τοῖς θέλουσι» (Ἅγιος Μάξιμος ὁ Ὁμολογητής), ἐμεῖς δέν ἀξιοποιοῦμε τήν ταπείνωση τοῦ Θεοῦ, τήν ἀγάπη καί τήν δωρεά Του.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Αγ. Νικόδημος Αγιορείτης: Εις την Γέννησιν του Ιησού Χριστού

xristougenna

Σκέψου, αγαπητέ μου, ότι όπως είναι συναρμολογημένος απ' όλα τα κτίσματα αυτός ο αισθητός απέραντος κόσμος, έτσι ακόμη είναι καμωμένος ένας άλλος κόσμος νοητός που αποτελείται από αμαρτωλούς, του οποίου τα στοιχεία είναι οι τρεις διεστραμμένοι έρωτες, που αναφέρει ο Θεολόγος Ιωάννης: δηλ. α) ο έρωτας των ηδονών, β) ο έρωτας του πλούτου και γ) ο έρωτας της δόξας. "Παν εν τω κό­σμω η επιθυμία της σαρκός και η επιθυμία των οφθαλμών και η αλαζονεία του βίου" (Α' Ιω. 2,16)1.

Να προσεύχεσαι γενικά και να λες «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον τους πάσχοντας σωματικά και ψυχικά»




Να προσεύχεσαι γενικά και να λες «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησον τους πάσχοντας σωματικά και ψυχικά»
Σ’ αυτήν την ευχή περιλαμβάνονται και οι κεκοιμημένοι.Αν σου έρχεται στον νου ένα συγγενικό σου πρόσωπο, πες μια ευχή και γι’ αυτό, «... ελέησον τον δούλον Σου τάδε», και πέρασε αμέσως στην γενική ευχή για όλον τον κόσμο, «... ελέησον τον κόσμον Σου άπαντα»

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Τέρενς Κουίκ: Η Θράκη εξοντώνεται δια χειρός της συγκυβέρνησης





  • «Όχι στην ΕΟΖ που σχεδιάζουν οι γερμανοί τραπεζίτες της Μέρκελ με τούρκους επιχειρηματίες και τις ευλογίες της ελληνικής συγκυβέρνησης»
  • «Πρέπει να μπει ένα τέλος στη δράση των 3.000 τούρκων πρακτόρων του προξενείου Κομοτηνής που σκορπά 15.000.000 ευρώ μαύρο χρήμα για τα εδώ σχέδια της Άγκυρας»
  • «Το ακριβό πετρέλαιο θέρμανσης έφερε ως αποτέλεσμα νόμιμη… εισαγωγή ξυλείας από τη Βουλγαρία 150.000 ευρώ την ημέρα και τριπλάσια εισαγωγή παράνομης ποσότητας»

ΣΟΚ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΟ ! ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΤΡΟΠΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ !!!


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;;;;;

Κατάλαβες τώρα γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες
(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ)
και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα


Που αποβλέπει σύμφωνα με σύγχρονο γέροντα ασκητή η λεγόμενη αραβική Άνοιξη;


Δεν σας κρύβω πως πάντα είχα την απορία να ρωτήσω το γέροντα ασκητή που ζει στο Παγγαίο Όρος να μου πει την γνώμη του για τη γενική αναμπουμπούλα και την γένει ανακατωσούρα που επικρατεί σε ολάκερο τον πλανήτη. Αλλά κάθε φορά που μιλούσαμε είχα έναν δισταγμό που προκαλείτο κυρίως από τη συμβουλή που εκείνος παλαιότερα μου είχε δώσει, να προσέχω κυρίως πως να είμαι αρεστός στον Χριστό,

Η Φωτεινή Πιπιλή ζητά να αλλάξουν τα ονόματα αγίων στις στάσεις. «Εμπλεξα τους άγιους,αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Αγιο Δημήτριο»

Όχι ονόματα αγίων και εκκλησιών στις στάσεις των τρόλεϊ, του τραμ και του Μετρό, ζήτησε η κυρία Φωτεινή Πιπιλή στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή και εξήγησε τον λόγο...

ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!

Χτυπούσε την πόρτα και μοίραζε λεφτά στην Καβάλα.

Μία ιστορία ανιδιοτελούς προσφοράς από Ελληνίδα που ζούσε πολλά χρόνια στο εξωτερικό και επέστρεψε στην Καβάλα βλέπει το φως της δημοσιότητας.
Με τη συνδρομή του δήμου η γυναίκα έγινε "το καλό πνεύμα των Χριστουγέννων" για δέκα οικογένειες.

 Είμαστε απόγονοί των Αρχαίων Αθηναίων ?

 Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή του Χρυσού  Αιώνα  της Δημοκρατίας της ...Ελλάδας ΜΑΣ.
 Aναφέρεται εδώ η περίπτωση του πολίτη που ήθελε να γίνει βουλευτής.

Ο νόμος απαιτούσε τα  εξής:
 
1)  Να είναι Έλλην πολίτης
 

ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ...!!!

Απόσπασμα από διήγημα του Αντον Τσέχωφ που έχει απόλυτη σχέση με τα τεκταινόμενα 

στην πατρίδα μας και για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Σημειωτέον ότι αυτό που "φόβιζε" τους ηγεμόνες από καταβολής του ανθρώπου, ήταν η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Γιατί ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ.


 ...Τις προάλλες φώναξα στο γραφείο μου τη δεσποινίδα Ιουλία, τη δασκάλα των παιδιών. Έπρεπε να της δώσω το μισθό της.
- Κάθισε να κάνουμε το λογαριασμό, της είπα. Θα 'χεις ανάγκη από χρήματα και συ ντρέπεσαι να ανοίξεις το στόμα σου... Λοιπόν...

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Παραμονὴ τῆς τοῦ Χριστοῦ Γεννήσεως


Παραμονή τῆς μεγάλης ἑορτῆς.
περισσότερα...


Ο Όσιος Νικόλαος ο αγνός στρατιώτης

ΤΟΥ  ΝΙΚΟΛ.  ΒΟΪΝΕΣΚΟΥ

Κατά τους χρόνους του βασιλέως Νικηφόρου Α΄(802-811) υπηρετούσε στο στρατό του Ελληνορθόδοξου Ρωμαϊκού κράτους ένας ευσεβής νέος ονόματι Νικόλαος. Όταν το 811 μ.Χ. ο Νικηφόρος εξεστράτευσε κατά των Βουλγάρων, πήγε μαζί και ο Νικόλαος. Περνώντας από κάποιο μέρος, επειδή βράδιασε, έμεινε σε ένα πανδοχείο, όπου αφού δείπνησε με τον πανδοχέα, προσευχήθηκε και πλάγιασε να κοιμηθεί.

ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Ο Πάνος Καμμένος περνά στην αντεπίθεση.
  Από τη μια οι δημοσκοπήσεις που τον φέρνουν οριακά στην επόμενη βουλή- εφόσον γίνουν εκλογές-, από την άλλη τα εσοκομματικά, κάνουν τον πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ, να περάσει στην αντεπίθεση.

Είναι γνωστό  ότι ο Πάνος Καμμένος  πάντα ήταν από τους πολιτικούς που μιλούσε με στοιχεία. Αυτό το κάνει ακόμη μια φορά, παρουσιάζοντας ένα έγγραφο που αφορά τον Αντρίκο Παπανδρέου. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνω δημοσίευσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Του επισκόπου  Αυγουστίνου Ν. Καντιώτη

Ή μνηστεία της παρθένου Μαρίας με τον Ιωσήφ

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, αγαπητοί μου, εορτάζουμε τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων. Οι ύμνοι στρέφονται γύρω από την ενανθρώπιση του Κυρίου και ό νους αναπαριστά τα Ιερά γεγονότα της Γεννήσεως. Ή ευσέβεια των ορθοδόξων μελέτη με σεβασμό ό,τι συνδέεται με το μέγα μυστήριο.

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ


Του Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικολάου
Είναι αλήθεια ότι η εποχή μας αδικεί μια μεγάλη ευλογία που έχει δώσει ο Θεός.
Την ευλογία των εντολών. Θεωρεί ότι η τήρηση των εντολών αποτελεί μια μηχανική, επιφανειακή ηθική και ότι ο λόγος περί τηρήσεως των εντολών είναι μια ηθικολογία που προάγει τον ευσεβισμό.