Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Πανέμορφες εικόνες από τον Dieter Biskamp

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ !

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ...ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ

Ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται από χθες στην μονή Ιβήρωνος του Αγίου όρους. Ήρθε για προσκύνημα, με .....
την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου η οποία ως γνωστόν για τους Ρώσους παλαιοημερολογίτες εορτάζεται 14 ημέρες μετά την δική μας εορτή. Τα Μ.Μ.Ε. όμως και ειδικά τα φιλομνημονιακά, δεν έχουν βγάλει άχνα για το γεγονός! Ο Πούτιν γι' αυτούς είναι κόκκινο πανί!

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕΝ ... ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΔΕ !!!

Σαμαρά αποδείχθηκες ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ..!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σαμαρά,πρωθυπουργέ της ένδοξης αυτής χώρας,με ξεγέλασες και μου πήρες την .....
ψήφο με δόλο,υποκρισία και ψέματα.Αποδεικνύεσαι μέρα με την μέρα χειρότερος και πιο επικύνδυνος,απ όσο ισχυρίζονταν οι αντίπαλοί σου.Είσαι αναξιόπιστος,και πιστο τσιράκι των Γερμανών.Καταστρέφεις την χώρα και τους Έλληνες.Δεν θα μειώσεις τα εισοδήματα των χαμηλομισθοτών και χαμηλοσυνταξιούχων,βροντοφώναζες προεκλογικά.

Πάτρα: Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς άνεργο - Νέα αύξηση της ανεργίας τον Ιούλιο - Έκρηξη και της "μαύρης" εργασίας

Οικονομία

Σε απόγνωση χιλιάδες νέες και νέοι

30/08/2012 16:07
Πάτρα: Δεν υπάρχει σπίτι χωρίς άνεργο - Νέα αύξηση της ανεργίας τον Ιούλιο - Έκρηξη και της "μαύρης" εργασίας Σε απόγνωση χιλιάδες νέες και νέοι
Αύξηση κατά 1,59% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, εμφάνισε ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων τον Ιούλιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΕΔ. Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι κατά τον μήνα Ιούλιο ανέρχονται στα 794.924 άτομα, ενώ παράλληλα καταγράφεται αύξηση των μακροχρόνια ανέργων και μικρή μείωση των επιδομάτων ανεργίας. Οι 6 στους 10 ανέργους ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα από 30 έως 54 ετών, ενώ το 90% είναι Ελληνες υπήκοοι.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ... ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ! ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ... "ΕΣΤΙ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ' ΟΡΑ" !

ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..

E-mail Εκτύπωση PDF
alt «Όταν πρέπει να βρεις 11,6 δισ. ευρώ πρέπει να κόψεις από παντού», δήλωνε χθες εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της κυβέρνησης.

Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι και το οικονομικό επιτελείο βρίσκονται σε συνεχείς διαβουλεύσεις προκειμένου να «κλειδώσει» το πακέτο μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ, το οποίο θα παρουσιαστεί στους επικεφαλείς της τρόικας που καταφθάνουν στην Αθήνα στις 7 Σεπτεμβρίου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών και των εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για τα μέτρα, έπεσε στο τραπέζι η πλήρης κατάργηση του συνόλου των δώρων (Πάσχα, Χριστουγέννων, καλοκαίρι) για όλους τους συνταξιούχους, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα αλλά και τους δημοσίους υπαλλήλους.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Μεθεόρτια ἀποτομῆς κεφαλῆς Ἰωάννου Προδρόμου

....
περισσότερα...

Μια φωτογραφία για τους (αν)εγκέφαλους...


Αν ήταν πατέρας σας βρε ΒΟΔΙΑ θα του μειώνατε τη σύνταξη έστω και κατά ένα ευρώ;
Όσο για τα παχύδερμα της πολιτικής που ακόμα επιμένουν πως "μαζί τα φάγαμε",
θα πρέπει να αντιληφθούν επιτέλους πως τα χρήματα που χρειάστηκαν για να οργανώσουν κάποιοι απ'αυτούς γαμήλια γλέντια στο Παρίσι με σαμπάνια και χαβιάρι
...είναι τα χρήματα που τώρα κόβονται απ΄τις πενιχρές συντάξεις κάποιων συνομίλικών τους, εξαθλιώνοντάς τους σε σημείο να ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγο φαγητό.

ΝΤΡΟΠΗΗΗ !!!

Νέα Τουρκοκρατία: Ο Δήμος Χανίων έδωσε τούρκικα ονόματα σε δρόμους! Χάθηκαν ονόματα ΕΛΛΗΝΩΝ Ηρώων


Την "δόξα" του Μπουτάρη στην Θεσσαλονίκη φαίνεται ότι ζήλεψε ο δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, μόνιμος υπουργός τα παλιά χρόνια δόξας του ΠΑΣΟΚ!