Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!


Επιστολή έστειλε περήφανη Ελληνίδα στο εγγλέζικο κανάλι "4" που είχε την... φαεινή ιδέα να στήσει "ριάλιτι" με θέμα την Πατρίδα ΜΑΣ.

Στην επιστολή της αναφέρει στα εγγλεζάκια:

"Αγαπητοί μου κύριοι του καναλιού 4,
Πληροφορήθηκα αυτές τις ημέρες, όπως και άλλοι Έλληνες, την προβολή του νέου σας ριάλιτυ το οποίο μας προσβάλει πάρα πολύ.
Επειδή είσθε αγενείς, και δεν μπορώ να σας κατηγορήσω γι αυτό διότι ως λαός δεν έχετε ποτέ προσφέρει τίποτα στην ανθρωπότητα

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΕΝΤΡΑ



Ήταν μια φορά σ' ένα δάσος τρία δέντρα.
Το καθένα από αυτά είχε για τον εαυτό του έναν οραματισμό μια προοπτική θα λέγαμε.
Το πρώτο επιθυμούσε να αξιωθεί να γίνει κάποια στιγμή ένα πολύτιμο μπαούλο ξυλόγλυπτο όμορφα σκαλισμένο, που μέσα του θα φυλάσσεται ένας πολύτιμος θησαυρός. Αυτό ήταν το όραμα του και η
προοπτική του.

Το δεύτερο δέντρο ήθελε να αξιωνόταν να γίνει στα χέρια ενός κάλου ναυπηγού ένα μεγάλο καράβι γερό σκαρί όμορφο, μεγαλόπρεπο που θα... μετέφερε βασιλιάδες και επίσημα πρόσωπα και που θα έκανε ταξίδια υψηλών προσώπων.

Το τρίτο δέντρο έλεγε ότι το μόνο που θα ήθελε ήταν να είχε γίνει το πιο ψηλό και το πιο δυνατό δέντρο του δάσους έτσι ώστε οι άνθρωποι, που θα βλέπουν το ύψος του στην κορυφή του λόφου, να

ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ !!! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ !!!

Έχασε τη μάχη, χάρισε ζωή


Ζωή σε πέντε ασθενείς χάρισε 23χρονος που κατέληξε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Ένας 23χρονος, που κατέληξε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από τροχαίο δυστύχημα, χάρισε με το θάνατό του τη ζωή σε πέντε ασθενείς.

Ένας 23χρονος χάρισε ζωή με το θάνατό του σε 5 ασθενείς. Ο νεαρός δότης, κατέληξε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά από τροχαίο δυστύχημα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΔΙΚΗ ΜΑΣ

Ἁπλά ὁ  ἄρρωστος  στή σημερινή κοινωνία εἶναι ἄχρηστος! Ἔτσι; ὑπέρμαχοι τῆς δωρεᾶς ὀργάνων;  Τὰ γέρικα καὶ ἄρρωστα ἄλογα τὰ σκοτώνουμε! Θαρθεῖ ὅμως καὶ ἡ ὥρα σας καὶ τότε θὰ δοῦμε ἄν μὲ τὴν ἴδια εὐκολία σκοτώσετε τὴ γυναίκα σας ἤ τὸ παιδί σας!

ΟΥΤΕ "ΠΟΘΕΝ" ΟΥΤΕ "ΕΣΧΕΣ" ! ΦΤΩΧΕΙΑΑΑΑ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ! ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΜΠΑΙΚΤΕΣ!!!

Πόθεν έσχες: "Φτώχυνε" ο Πάγκαλος - Λάτρεις των ακινήτων οι εθνοπατέρες!


Πολλά ερωτήματα προκύπτουν αν δει κανείς λέξη - λέξη όσα δηλώνουν στο πόθεν έσχες κάποιοι από τους υπουργούς και βουλευτές.

Για παράδειγμα:

Ο Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ:

Ενώ εκποίησε οικόπεδο στη Σαρωνίδα 348.000 ευρώ, 3 διαμερίσματα στη Εύβοια έναντι 100.000 ευρώ και ενώ το 2008 δήλωνε εισοδήματα με τη γυναίκα του ύψους 847.000

ΠΕΡΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ  π. ΔΑΝΙΗΛ ΓΟΥΒΑΛΗ

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!!

Προς κάθε ανώμαλο που βρίσκεται εντός της Βουλής

«Μου θυμίζει μια ταινία που είδα πρόσφατα... Μετά τον πόλεμο στην Ιταλία παρελαύνουν οι στρατιώτες που πολέμησαν και οι Ιταλίδες μάνες με τα παιδάκια τους και τους χειροκροτούν. Κάποιοι τα χαϊδεύουν, τους πιάνουν τα ποδαράκια κλπ καταλαβαίνετε τώρα...

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ;;;

Η TAΠΕΙΝΩΣΗ της τρίτης ηλικίας.


2 Votes
Του ΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ
Υπήρξαν κάποτε οι «προνοµιούχοι» του κράτους πρόνοιας. Ή τουλάχιστον έτσι ήθελε να τους αποκαλεί ο προοδευτικός µας λυρισµός. Τα γερατειά µας ήταν περήφανα και οι υπόλοιποι βάδιζαν προς την τρίτη ηλικία µε το κεφάλι ψηλά αφού, εκτός από την οργάνωση των Ολυµπιακών, η πανίσχυρη Ελλάδα κατάφερε να ανεβάσει και το προσδόκιµο ζωής.

ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΕΙΔΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!

Η συνωμοσία της Μούσχουρη

Είναι γνωστές οι δηλώσεις της Μούσκουρη συναγωνιστές. Μιας "τραγουδήστριας" περιφερόμενης ως "Ελληνίδας" γιατί ούτε τραγουδάει όύτε Ελληνικά μιλάει. Ίσως λίγα σπαστά. Σε μια δύσκολη στιγμή γαι τη χώρα και το έθνος ήρθε να βάλει και αυτή ένα καρφί στο φέρετρο που μας ετοίμασαν οι οι "σύμμαχοι".
Σε ένα ελαφρό τραγουδάκι "Τα παιδιά του Πειραιά", βαράει παλαμάκια με τα....
δυο δάχτυλα εκείνη την ώρα η κάμερα κάνει ζουμ μόνο στα χέρια της παρακαλώ τα οποιά σχηματίζουν το γνωστό σύμβολο που χρησημοποιύν όλα τα λαμόγια. Από σατανιστές, Τούρκους, Εβραίους μέχρι Αμερικάνοι Πρόεδροι και διάσημοι πολιτικοί και καλλιτέχνες. Είναι και αυτό τυχαίο; Ο μόνος τρόπος για να χτυπήσεις παλαμάκια έτσι και να μην βολεύεσαι να τα χτυπήσεις είναι έτσι όπως το κάνει η Μούσκουρη. Το δοκίμασα σας προκαλώ να το κάνετε και εσεις.
Μας χτυπάνε όλοι πλέον και απ'ότι φαίνεται έχουν κοινη αφετηρία.

ΠΗΓΗ: http://ksipnistere.blogspot.com/2011/12/blog-post_2376.html

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΩΜΙΚΟΣ ΣΟΒΑΡΕΨΕ! ΜΠΡΑΒΟ ΧΑΡΥ!

"Πόσα κλέψατε ρε αληταράδες"


«Πόσα κλέψατε ρε αληταράδες και ζητάτε από τον ταλαίπωρο να πληρώσει τα δικά σας κλεψιμαίικα; ΠΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ; ΠΟΣΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ…
Μην τους αποδοκιμάζετε, μην τους γιουχάρετε, μην τους πετάτε γιαούρτια…
ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ....

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ…
Όσοι κατάλαβαν , κατάλαβαν και όσοι επιμένουν να βρίσκουν τη δικαιολογία ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει, δικαίωμά τους… Ας παύσουν ορισμένοι να ρωτάνε τι κάνω εγώ και ας ρωτήσουν τον εαυτό τους τι είναι αυτό που κάνει…
Τα καμουφλαρισμένα πασοκόσκυλα ας παύσουν να παριστάνουν τις μυξοπαρθένες, τους πολιτισμένους και τους νομιμόφρονες, δίνοντας στην ουσία τράτο στους κλέφτες και στους προδότες της πατρίδας…
ΟΥΤΕ ΦΤΥΣΙΜΟ, ΟΥΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ… ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΒΑΡΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ… ΠΛΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΒΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ…»
χαρρυ Κλυνν

Μ Α Γ Ε Ι Α ! ! !

Πότε πιάνουν τά μάγια καί πῶς λύνονται;






ΠΟΤΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΙΑ
Γέροντα πότε πιάνουν τα μάγια;-Για να πιάσουν τα μάγια, πρέπει να δώσει κανείς δικαιώματα στον διάβολο. Να δώσει δηλαδή σοβαρή αφορμή και να μην τακτοποιηθεί με την μετάνοια και την εξομολόγηση. Σε έναν που εξομολογείται, και με το φτυάρι να του ρίχνουν τα μάγια, δεν πιάνουν.

ΟΥΤΕ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ !!! ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!


Α ρε Ελλαδα, Α ρε Ελλαδα Εδω θα βρειτε συσσύτιο...ΝΑΙ οδηγος αναζήτησης ΔΩΡΕΑΝ φαγητου το 2011

...Φορείς που διανέμουν δωρεάν φαγητό Στην Ελλάδα του 2011

Σημεία διανομής συσσιτίου. Δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων
του Aλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Τον περασμένο Οκτώβριο έγραφα μετά από παρότρυνση φίλων εκπαιδευτικών το άρθρο με τίτλο «Η Ελλάδα του 2011 αντιμέτωπη με την πείνα. Οι συνέπειες της πείνας στα παιδιά.
Ποια τα συμπτώματα του υποσιτισμού; Πιθανοί τρόποι αντιμετώπισης. ».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ !!!!


Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ