Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο άγιος Εφραίμ ο Σύρος μιλάει για τον Αντίχριστο…

«…ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΠΟΡΑ ΤΗΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΙΑΚΑΔΑ Η ΘΕΙΚΗ …» 


Π. ΠΑΪΣΙΟΣ

Μία παγκόσμια ηλεκτρονική δικτατορία ετοιμάζεται. Το ηλεκτρονικό φακέλωμα, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση όπως εύσχημα το ονομάζουν, έφτασε και στην πατρίδα μας. Το πλαστικό χρήμα μας επιβάλλεται. Ήδη έχει προταθεί από την καινούρια χρονιά κανείς να μην μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει κάτι που έχει αξία πάνω από 1500 ευρώ, παρά μόνο μέσω ηλεκτρονικής κάρτας ή τραπέζης.

Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 4 ΕΞΟΡΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ.ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΓΙΑ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΑΝΙΣΑΝ....


                                                                                           
Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.

Μια ασυνήθιστη δίκη ξεκίνησε στην Γαλλία: 4 άτομα από τις Αντίλλες δικάζονται από τη Δευτέρα σε μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή γιατί κατακράτησαν για μια εβδομάδα μια 19χρονη που την θεωρούσαν δαιμονισμένη.Το θύμα υποβλήθηκε επίσης σε κακοποίηση με φόντο το «θρησκευτικό» πλαίσιο.
Αυτές είναι οι πιο ειδυλλιακές διαδρομές με τρένο στην Ευρώπη!! Ένα από τα ωραιότερα ταξίδια που θα κάνετε ΠΟΤΕ!!
Ημερομηνία: 09 Οκτωβρίου 2013
Αυτες ειναι οι πιο ειδυλλιακες διαδρομες με τρενο στην Ευρωπη!! Ενα απο τα ωραιοτερα ταξιδια που θα κανετε ΠΟΤΕ!!
Ταξιδεύοντας πάνω σε ράγες ο ταξιδιώτης μπορεί να απολαύσει μερικές από της ομορφότερες διαδρομές του κόσμου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

 
Η Wall Street Journal έκανε μία αποκάλυψη – βόμβα, φέροντας στην επιφάνεια απόρρητα έγγραφα του ΔΝΤ κατά την διάρκεια συζήτησης για το πρόγραμμα “διάσωσης” της Ελλάδας. Μέσα από αυτά τα έγγραφα αποκαλύπτεται πως τουλάχιστον το 1/3 των μελών αντέδρασε σφόδρα στο διαφαινόμενο κακούργημα, υποστηρίζοντας ευθεως ότι κάτι τέτοιο θα κατάστρεφε την χώρα!

Oυράνια τόξα ομίχλης - Τα Λευκά ουράνια τόξα [Εικόνες]

 
Το ουράνιο τόξο ομίχλης είναι ένα παρόμοιο φαινόμενο με ένα κλασικό ουράνιο τόξο, μόνο που, όπως υποδηλώνει και το όνομά του, εμφανίζεται ως ένα τόξο στην ομίχλη και όχι στη βροχή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΣΗ;

ti-einai-airesi
Αίρεση είναι η θρησκευτική διδασκαλία που παρεκκλίνει από τη γνήσια και αυθεντική χριστιανική πίστι και επομένως πλανεμένη, αντορθόδοξη και αντιχριστιανική.
 (Αιρέσεις, Αίρεση, Αίρεσις)

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ !!! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ;;;

JP Morgan: Τελειώνετε με τη Δημοκρατία!

 
Από ποιούς παίρνει γραμμή ο Αντώνης Σαμαράς; - Ο Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο του ταξιδιού του στις ΗΠΑ, την Δευτέρα 30-9-2013 συμμετείχε σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με κορυφαία στελέχη της JP Morgan, μεταξύ των οποίων και ο διευθύνων σύμβουλός της Jamie Dimon.

ΕΙΔΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ;;;

Οι τρομοκράτες της Νέας Τάξης









Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Στις ΗΠΑ το αμερικανικό δημόσιο βρίσκεται περίπου σε κατάσταση χρεοκοπίας. Ήδη απολύθηκαν από τις δουλειές τους εκατοντάδες χιλιάδες υπάλληλοι και ακόμα δεν έχει έρθει η μέρα που θα συζητηθεί στην γερουσία το ύψος του δημόσιου χρέους.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ
ΜΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ
προβλέπονται και ποινές φυλάκισης σε όσους την εφαρμόζουν, υποστηρίζει σε Γνωμοδότησή του ο Συνταγματολόγος κ. Γεώργιος Κρίππας

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΡΙΠΠΑΣ ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΟΝΔΥΛΗ 35 174 55 ΑΛΙΜΟΣ τηλεφ. 2111 029 275 κιν. 69 48 240 140 FAX 210 68 51 576

ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ 
Μου υπεβλήθη το κάτωθι ερώτημα και εζητήθη η επ' αυτού επιστημονική μου άποψη:

ΚΑΙ ΣΥ ΔΑΦΕΡΜΟ ... ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΤΑ "ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ" ... ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ !!!

NSA: Νέα συνταρακτική αποκάλυψη για το μυστικό πρόγραμμα παρακολούθησης απλών πολιτών!

 
Η Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των Η.Π.Α (σ.σ. pentapostagma.gr National Security Agency) διεξήγαγε μεταξύ του 2010 και 2011 ένα μυστικό πρόγραμμα σε πιλοτική βάση με στόχο τον έλεγχο των διαδικασιών συλλογής μαζικών δεδομένων: 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Ἰάκωβος ὁ Ἀπόστολος τοῦ Ἀλφαίου


Ἦταν ἕνας ἀπὸ τοὺς δώδεκα μαθητὲς τοῦ Κυρίου, ἀδελφός τοῦ Ματθαίου τοῦ Εὐαγγελιστοῦ καὶ γιὸς τοῦ Ἀλφαίου. Ὁ Ἰάκωβος, ἀφοῦ ἀγωνίστηκε γιὰ τὴν ἀλήθεια τοῦ Χριστοῦ στὴν Ἱερουσαλήμ, ἔπειτα πῆγε καὶ σὲ  ἄλλες χῶρες γιὰ νὰ κηρύξει τὸ Εὐαγγέλιο. Ἐκεῖ, κατέστρεφε τοὺς βωμοὺς τῶν εἰδώλων καὶ μὲ τὴν χάρη τοῦ Θεοῦ γιάτρευε ἀρρώστιες καὶ ἐξεδίωκε τὰ ἀκάθαρτα πνεύματα. Γι' αὐτὸ καὶ οἱ εἰδωλολάτρες τὸν ὀνόμαζαν θεῖο σπέρμα. Ὁ ἱδρῶτας, οἱ μόχθοι καὶ οἱ κίνδυνοι ποὺ ὑπέστη γιὰ τὴ διάδοση τοῦ Εὐαγγελίου, ...
περισσότερα...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΓΕΡΒΑΣΙΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: «ΜΗ ΚΛΑΙΕΤΕ» ΠΟΛΥ ΩΦΕΛΙΜΑ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ Η ΛΥΠΗ...



Κάθε οδύνη, που έχει ηθική βάση, και πηγάζει από την καρδιά, με πολλούς και διαφόρους τρόπους ωφελεί τον άνθρωπο, καθώς και την ευσπλαχνία του Θεού έλκει προς αυτόν. Διότι όταν ο άγιος και ΄δικαιος Θεός δει ότι ο δοκιμαζόμενος και θλιβόμενος άνθρωπος λυγίζει είτε από ψυχικό πόνο,

ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΤΑΝ Η ... "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" !!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝΕ ... ΛΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΙΨΕ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΤΑ "ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ" !!! ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ... ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!

Η «ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

«Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρισσό κριάρια
και στης.. Χρυσής Αυγής την ποδιά σφάζονται παληκάρια»

Πραγματικά είναι συγκλονιστική η είδηση που μετέδιδαν επί μέρες τα μεγάλα τουρκολαγνικά κανάλια για την «σφαγή των αμνών» της χρυσής αυγής που ήταν η πρόβα για την πραγματική σφαγή του πολιτικού κόσμου της χώρας.

Δεκάδες μελέτες ενοχοποιούν τα εμβόλια για την πρόκληση αυτισμού σε παιδιά

 
Οι αντιπαραθέσεις σχετικά με το αν τα εμβόλια ενοχοποιούνται ή όχι για την πρόκληση αυτισμού συνεχίζονται με αμείωτη ένταση: ενώ πολλοί προσπάθησαν να θεωρήσουν το θέμα λήξαν, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχουν «στέρεες» επιστημονικές αποδείξεις που να καταδεικνύουν μία πιθανή διασύνδεση μεταξύ των εμβολιασμών

ΤΕΤΑΡΤΗ  9  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2013