Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Νίκος Νικoλόπουλος: Πληρώνουμε 21.000 ευρώ το μήνα για την Τίνα Μπιρμπίλη!

«Πληρώνουμε 21.000 ευρώ τον μήνα για την πολιτική εξόριστο του ΠΑΣΟΚ», υποστηρίζει σε ερώτησή του προς τον πρωθυπουργό ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος... 
...αναφερόμενος στην πρώην υπουργό, Τίνα Μπιρμίλη, προσθέτοντας πως «κόστισε 4,5 εκατομμύρια ευρώ η πολύχρονη παραμονή του αναπληρωτή της».

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Γάζα: H φωτογραφία που έκανε όλο τον πλανήτη να δακρύσει!

Ένας πατέρας κλαίει για τον θάνατο του γιού του 11 μηνών. Αδιάψευστος μάρτυρας της σκληρότητας των μαχών που μαίνονται στη... 
...Λωρίδα της Γάζας η φωτογραφία συγκίνησε τους κατοίκους του πλανήτη και ήταν εξώφυλλο στην Ουάσινγκτον Ποστ στις 15 Νοεμβρίου.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
11/19/2012 - 17:17



Με νέους πυραύλους μεγάλης εμβέλειας  Fajar-5 ετοιμάζεται να εφοδιάσει το Ιράν την Γάζα με το Ισραηλινό Ναυτικό να αναμένει την κατάλληλή ευκαιρία να παρέμβει και να καταστρέψει το φορτίο.
Αυτές τις ώρες στην Ερυθρά θάλασσα εξελίσσεται ένα θρίλερ το οποίο μπορεί να αλλάξει την πορεία των επιχειρήσεων στην Γάζα.

Διώκεται η κόρη Μπαμπινιώτη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012, 22:04

ΠΗΓΗ:    http://www.zougla.gr/greece/article/diokete-i-kori-mpampinioti


Ανάστατη είναι η ακαδημαϊκή κοινότητα μετά την είδηση ότι παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο της Αθήνας η κόρη του πρώην πρύτανη με υπουργική θητεία, Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατηγορούμενη για «κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 18 ετών».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Το Πολυτεχνείο ψόφησε…

Φαήλος Κρανιδιώτης
«Η χούντα δεν τελείωσε το ’73».
Το φωνάζουν και το γράφουν στους τοίχους.
Ανιστόρητο σύνθημα μιας ανιστόρητης γενιάς.
Πολλοί πιτσιρικάδες αλλά και μεγαλύτεροι νομίζουν ότι η δικτατορία έπεσε από τη δράση της «γενιάς του Πολυτεχνείου» με κορύφωση τη νύχτα της 17/11/1973, όταν το ΑΜΧ-30 έριξε την πύλη κι εκατόμβες φοιτητών έπεσαν θερισμένες από πολυβόλα μέσα στο Πολυτεχνείο. Επέζησαν η Δαμανάκη, ο Παπουτσής και κάτι ψιλά, και μας οδήγησαν στο λαμπρό μέλλον.
Η αλήθεια;

Οι βεβαιωμένοι νεκροί ήταν 24 και ούτε ένας μέσα στο Πολυτεχνείο.

Ο ΘΕΟΣ, Ο ..ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΟΠΠΥ!

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ

Εν αρχή ο Θεός γέμισε τη γη με μπρόκολο, κουνουπίδι και σπανάκι, πράσινα, κίτρινα και κόκκινα λαχανικά όλων των ειδών, ώστε ο άνδρας και η γυναίκα να ζήσουν υγιεινά και παντοτινά

Ο σατανάς όμως δημιούργησε τα Haagen Dazs και τα διάφορα cookies. Και ρώτησε: «Λίγη ακόμη σάλτσα βύσσινου;» και ο άνδρας απήντησε: «Ευχαρίστως!» και η γυναίκα πρόσθεσε: «Παρακαλώ για μένα άλλη μια ζεστή βάφλα με σαντιγύ!».

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ

ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΗ
Ένας Μουσουλμάνος στην Αίγυπτο σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε με τα δύο κοριτσάκια τους: το ένα ήταν μωρό και το άλλο 8 ετών. Τα κορίτσια τα έθαψε ζωντανά!!Ύστερα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα κορίτσια τα σκότωσε ένας θείος τους.

ΝΑ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΡΙΞΑΝ "ΕΞΩ" ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ !!!

Πληρώσαμε τους Ολυμπιακούς αγώνες...βαπορίσιους!

Τα 8,486 δισ. ευρώ έφτασε το συνολικό κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, σύμφωνα με τα στοιχεία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους τα οποία διαβιβάστηκαν στην Βουλή προς απάντηση σχετικού ερωτήματος που απηύθυναν στο...
υπουργείο Οικονομικών ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας και βουλευτές του κόμματος.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΣ 'Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ;;;

Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ: Ἀνοικτή ἐπιστολή πρός τό Ὕπατο Συμβούλιο τοῦ 33ου τῆς «Μεγάλης Στοᾶς τῆς Ἑλλάδος»


᾿Εν Πειραιεῖ τῇ 19ῃ Νοεμβρίου 2012

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Ἀνοικτή ἐπιστολή πρός τό Ὕπατο Συμβούλιο τοῦ 33ου
τῆς «Μεγάλης Στοᾶς τῆς Ἑλλάδος»

Κύριοι,
Στήν ἱστοσελίδα http://www.gmna.gr/index.php?option=com_content&vi ew=article&id=410:e-------q-q---5-&catid=2:2011-11-23-09-0900&Itemi d=3 ἐδημοσιεύθη ἡ ἀκόλουθη ἀνάρτηση:
«Εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5
Sunday, 04 November 2012 12:07
Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012 έλαβε χώρα στην έδρα του Υπάτου Συμβουλίου του 33ο διά την Ελλάδα, παρουσία του Υπάτου Μεγ. Ταξιάρχου Κραταιοτ. αδ. Ραφαήλ ντε Σιγούρα, η εγκατάσταση νέων αρχών του Υπερτάτου Περιστυλίου των "Τεσσάρων Εστεμμένων" υπ' αρ. 5 το οποίο εργάζεται κατά το τυπικό του Ερεδώμ (Heredom).

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



Σήμερα 20/11/2012 εορτάζουν:

Προεόρτια Εισοδίων Υπεραγίας Θεοτόκου, Όσιος Γρηγόριος ο Δεκαπολίτης, Άγιος Πρόκλος αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινούπολης

ΦΡΙΚΗ !!!

Άστεγοι εκλιπαρούν την εισαγωγή στα νοσοκομεία για ένα πιάτο φαΐ!

Σημεία των καιρών και της οικονομικής κρίσης. Απίστευτο και όμως αληθινό εν έτη 2012 συνάθρωποί μας οι οποίοι όχι μόνο δεν μπορούν να έχουν μια στέγη στο κεφάλι τους ..αλλά δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό την ημέρα.

Το μοναδικό Πάρκο Canaima.. 

Το Εθνικό Πάρκο Canaima στην Βενεζουέλα, είναι το 6ο μεγαλύτερο πάρκο του κόσμου και καταλαμβάνει μια έκταση 30,000 τετρ. χιλιομέτρων.

Το πάρκο βρίσκεται στην νοτιοανατολική Βενεζουέλα, στα σύνορα Βραζιλίας με τη Γουιάνα . Βρίσκεται στο κράτος Μπολίβαρ , και περίπου καταλαμβάνει την ίδια έκταση με την περιοχή Gran Sabana.

ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !!!

Διάφορα κόλπα που θα σας διευκολύνουν στο νοικοκυριό

Πώς διατηρούνται περισσότερο καιρό οι μπανάνες:Οι μπανάνες διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αν τις ξεχωρίσουμε μεταξύ τους, κόβοντάς τις δηλαδή από το κοτσάνι. Ανάλογα είναι τα αποτελέσματα και αν τις φυλάξουμε μέσα σε μια χαρτοσακούλα.

ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ... ΕΜΒΟΛΙΑ !!!

Θα σοκαριστείτε αν δείτε τι περιέχει το αίμα των Ελλήνων (βάσει αιματολογικών εξετάσεων!)

Μας δολοφονούν ομαδικά; To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων…
Ωστόσο, παρά τις σχετικές δημοσιεύσεις που μεσολάβησαν από τότε – και σε έντυπα του «χώρου», αλλά και σε mainstream έντυπα – οι οποίες γνωστοποίησαν το θέμα σε μεγαλύτερη μερίδα του κοινού, μία πληροφορία που προήλθε από αιματολογικό εργαστήριο στάθηκε η αφορμή το ΗΝ να επανεξετάσει το θέμα, καθώς φαίνεται να ανοίγεται μία νέα διάσταση στην υπόθεση των chemtrails, που κρούει -με αποδείξεις, πλέον- τον κώδωνα του κινδύνου για την Ελλάδα.

12 κορυφαίες αντικαρκινικές τροφές

Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα για τις αντικαρκινικές δράσεις διαφόρων τροφών. Σκεφτήκαμε λοιπόν να τις εντάξουμε όλες σε μία και μοναδική λίστα για να μπορείτε να τη συμβουλεύεστε και να είναι εύκολα προσβάσιμη.
Προσθέτοντας αυτές τις τροφές στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, μπορείτε να μειώσετε πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να νοσήσετε εσείς ή οι αγαπημένοι σας.

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

Το ανέκδοτο της ημέρας..

Ήταν δυο φίλοι μουσικοί. Ξαφνικά πεθαίνει ο ένας από καρδιά. 
Πέφτει σε μελαγχολία ο άλλος.
Περνάει ο καιρός κι αυτός δε μπορεί ακόμα να αποδεχτεί την απουσία του φίλου του. 
Κάθε μέρα παρακαλά το θεό να του παρουσιάσει για τελευταία φορά το φίλο του να τον δει έστω για λίγο.

- Ξαφνικά γίνεται ένα θαύμα κι εμφανίζεται μπροστά του!
- Γρηγόρη! Πόσο μου έλειψες! Δεν το πιστεύω ότι σε βλέπω! 
Κάθε μέρα ζω με την ελπίδα ότι όπου κι αν είσαι, περνάς καλά...!

ΣΟΥΠΕΡ ΓΙΑΓΙΑ Ρωσίδα σκότωσε με τσεκούρι το λύκο που της επιτέθηκε!

Μια γυναίκα από ένα χωριό στη νότια Ρωσία πάλεψε με τα χέρια της με ένα λύκο που της επιτέθηκε και τελικά τον σκότωσε με ένα τσεκούρι!

Η Αισάτ Μαξούντοβα (Aishat Maksudova), από το χωριό Νόβο Μπιριούζιακ (Novo Biryuzyak) στην περιοχή του Νταγκεστάιν, ήταν με μια ομάδα χωρικών που έβοσκαν αγελάδες και τα πρόβατα.