Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΑ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ;;; ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ !!! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ !!!


ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ !!!

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΟΜΗΡΟΣ:OI ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.



O Piccinin με αντάρτες του FSA
O Piccinin με αντάρτες του FSA

Η τ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΕΛΓΙΚΗΣ  ΓΕΡΟΥΣΙΑΣ: H ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ.

                                                                                       Βρυξέλλες Πορφύρης Δ./Σταφυλά Π.
        
Καταρρέουν το ένα με το άλλο τα σαθρά επιχειρήματα αυτών που συνέλαβαν και υλοποίησαν την εγκληματική ρίψη χημικών στην περιφέρεια της Δαμασκού και που λίγο έλειψε να διασαλεύσουν την παγκόσμια τάξη.Αποκαλύπτονται οι αληθινοί ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές όσο και οι φυσικοί αυτουργοί.Ο βέλγος καθηγητής Pierre Piccinin επανέρχεται και  σε πρόσφατη συνέντευξη

Το γύρο του κόσμου κάνει φωτογραφία παγόβουνου


Πολλές φορές, η φύση αποδεικνύεται ο πιο ευφάνταστος καλλιτέχνης και το επιβεβαιώνει με άλλο ένα γλυπτό της.

Συρία: οι αντάρτες έριξαν όλμο στη Ρωσική πρεσβεία

Ρωσία Ρώσικη σημαία
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες,ένα βλήμα όλμου που εκτοξεύθηκε από τους αντάρτες έπεσε σήμερα μέσα στον περίβολο της πρεσβείας της Ρωσίας που βρίσκεται στη συνοικία Μαζράα, στο κέντρο της Δαμασκού.

Ζωή στήν Εκκλησία.Ἅγιος Ἰωάννης τῆς Κροστάνδης

Ζωή στήν Εκκλησία Αγία τράπεζα θεία λειτουργία


Ζωή στήν Εκκλησία

 Ἅγιος Ἰωάννης τῆς Κροστάνδης

Ζωὴ σὲ ἀδιάλειπτη ἕνωση μὲ τὴν Ἐκκλησία. Πόσο ἀπαραίτητο εἶναι ν’ ἀνήκει ὁ ἄνθρωπος στὴ Μία, Ἁγία, Ὀρθόδοξη Ἐκκλησία.

Πρέπει ὁπωσδήποτε ν’ ἀνήκουμε στὴν ἀληθινὴ Ἐκκλησία, Κεφαλὴ τῆς ὁποίας εἶναι ὁ παντοδύναμος Κύριος, ὁ ἄρχοντας τῆς ζωῆς καὶ τοῦ θανάτου, ὁ Ἰησοῦς Χριστός.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ !!!

Συρία: Συγκλονιστικά νέα στοιχεία για τις επιθέσεις με χημικά

Συρία  χημικά όπλα
Κάθε πληροφορία  που μας έρχεται από τη Συρία πρέπει να πιάνεται με γάντια. Αλλά αυτή που ακολουθεί παραείναι σημαντική για να αγνοηθεί. Μας έρχεται από τον Eliot Higgins, έναν Αμερικανό παθιασμένο με τους υπολογιστές  που συντηρεί ένα ιστολόγιο με το ψευδώνυμο Brown Moses.

Γέρων Παΐσιος: «Ἂν οἱ Χριστιανοὶ δὲν δὲν ἀντιδράσουν, αὐτοὶ θὰ κάνουν χειρότερα».


gerontas-paisios
Όλη αυτή ή κατάσταση έχει κάνει ένα κακό καί ένα καλό. Το κακό είναι ότι καί εκείνοι πού είχαν κάτι μέσα τους, άρχισαν να αδιαφορούν, γιατί λένε: «Εγώ θα σιάξω την κατάσταση;».Το καλό είναι ότι πολλοί άρχισαν να προβληματίζονται καί να αλλάζουν. Μερικοί έρχονται καί με βρίσκουν καί προσπαθούν να δικαιολογήσουν ένα κακό πού έκαναν προηγουμένως, γιατί έχουν προβληματισθεί.

- Δηλαδή, Γέροντα, πρέπει πάντα να ομολογούμε το «πιστεύω» μας;

Τι είναι η Ἐκκλησία.


η Ἐκκλησία
Ἅγιος Κύριλλος Ἱεροσολύμων

ΚΓ´ . ῾Η ᾿Εκκλησία λοιπόν, ὀνομάζεται «Καθολική», ἐπειδή προορίζεται νά περιλάβει στούς κόλπους της κάθε ἄνθρωπο ἀπό ὅλη τήν οἰκουμένη, πού ἁπλώνεται ἀπό τή μιά ὡς τήν ἄλλη ἄκρη τῆς γῆς. Καί ἀκόμα ἐπειδή διδάσκει τήν ὅλη χριστιανική ἀλήθεια, χωρίς νά παραλείπει τό παραμικρό ἀπό τίς δογματικές ἀλήθειες πού πρέπει νά γνωρίζει ὁ κάθε χριστιανός, σχετικά μέ ὅσα εἶναι ὁρατά καί ἀόρατα, ἐπουράνια καί ἐπίγεια. ᾿Ακόμα τήν ὀνομάζουμε «Καθολική»14, γιατί φέρνει στήν εὐσεβή ζωή ὅλο τό γένος τῶν ἀνθρώπων, ἄρχοντες καί ὑπήκοους, γραμματισμένους καί ἀγράμματους.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Στοχος απο την αρχη ηταν να πουληθει η κρατικη περιουσια της Ελλαδας (Δεν το λέμε εμείς αλλά ο εμπνευστής του ΕΥΡΩ)



Η δημιουργία του ευρώ είχε σαν στόχο να υποδουλώσει τις εκλεγμένες κυβερνήσεις σε μια οικονομική φόρμουλα.
Η οικονομική αυτή φόρμουλα λέγεται ο κανόνας του3% και ο τελικός σκοπός ήταν να δημιουργηθεί
κάτι που θα αντικαταστήσει την δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο .
..ΕΔΩ

2 ΦΙΛΟΙ


Δύο φίλοι περπατούν στην έρημο.
Κάποια στιγμή τσακώθηκαν και ο ένας από τους δύο έδωσε ένα χαστούκι στον άλλο.
Αυτός ο τελευταίος, πονεμένος, αλλά χωρίς να πει τίποτα, έγραψε στην άμμο:
ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ.

Oι κάτοικοι της Ατζαρίας επιστρέφουν στον Χριστό.

Στη μυθική Κολχίδα, την Ιβηρία, στις ακτές του Ευξείνου Πόντου συντελέστηκε τα τελευταία χρόνια ένα ακόμη θαύμα.Πριν το εξιστορήσουμε ας κάνουμε μια σύντομη γεωγραφική ενημέρωση.
Γύρω από την πόλη Μπατούμι (Βατούμ) υφίσταται η αυτόνομη Δημοκρατία της Ατζαρίας (Ατζαρα) που από το  2004 αποτελεί τμήμα της Γεωργίας.  Στα νότια της βρίσκονται τα τουρκικα σύνορα (συνορεύει με τον Πόντο),  ενώ στα ανατολικά και βόρεια η Γεωργία. Δυτικά βρίσκεται ο Εύξεινος  Πόντος.
Οι κάτοικοι είναι γύρω στις 400,000 και μιλούν μια διάλεκτο  της Γεωργιανής γλώσσας.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!


Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος: H Ευρώπη είναι «παναΐρι» που τελειώνει, και η Ανατολή «παναΐρι» που αρχινά

Της Αντιγόνης Σολομωνίδου Δρουσιώτου*
Η σπίθα που ξεκινά στη Συρία θα μας πάρει όλους επισημαίνει ο Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος και τονίζει πως είμαστε μέσα στον προβολέα της ιστορίας λόγω Συρίας, όχι λόγω Κυπριακού, το οποίο θα ακολουθήσει ως επιγενόμενο ως διαπλεκόμενο συμφέρον, ως αρχαίο πρόβλημα, το οποίο με τη ροή των γεγονότων θα βρει τη διέξοδο του. Όπως λέει όποιος ερμηνεύει το κυπριακό πρόβλημα και την κυπριακή κοινωνία με όρους του 2004 είναι λανθασμένος και ξεπερασμένος.

Δήμητρα Κόντου: Το ευώδες άνθος της υπομονής

Ένας πονεμένος άνθρωπος, μα ένας επίγειος άγγελος…

Έχουν περάσει ήδη 11 ολόκληρα χρόνια από την στιγμή που μια αγνή ψυχή, ένας άγγελος της γης, άφησε τον μάταιο κόσμο αυτό και πορεύθηκε την ωραιότερη πορεία, το δρόμο της αιωνιότητας, ποθώντας να συναντήσει Αυτόν που τόσο αγάπησε και πόθησε.

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΙ ΑΣ ... ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ !!!


ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ; 

 
Τί να σκέπτεται άραγε; 
Ότι έτσι πάντα κάνουν όλοι οι Έλληνες πρωθυπουργοί  ακόμα καί οί αβάπτιστοι ( όπως τουλάχιστον λέγεται για τον γνωστό Γιωργάκη ), ή ότι αυτή καί μόνο η κίνηση προσκυνήματος τού Σταυρού θα τού αποδώσει κάποιες χιλιάδες ακόμη ψήφους αφελών Χριστιανών ψηφοφόρων, τρώγοντας την ΝΔ ακριβώς επάνω στό νήμα ( καί κατ΄ άλλους ακριβώς "επάνω στό μνήμα..." )
 
Του Επισκόπου πρώην Φλωρίνης Αυγουστίνου +
"...ΣΗΜΕΡΑ, ἀγαπητοί μου,  τὰ τροπάρια ποὺ ἀκούσαμε, ὁ Ἀπόστολος, τὸ Εὐαγγέλιο, ὅλα μιλᾶνε γιὰ τὸ σταυρὸ τοῦ Χριστοῦ, ποὺ ὑψώθηκε στὸ Γολγοθᾶ.
Μιλήσαμε ἄλλοτε γιὰ τὰ θαύματα, τὰ φυσικὰ καὶ τὰ ἠθικά, ποὺ ἔκανε τότε, τὴν ἡμέρα τῆς Μεγάλης Παρασκευῆς, ἀλλὰ καὶ συνεχίζει νὰ κάνῃ ἀκαταπαύστως ὁ τίμιος σταυρός. Τώρα, μὲ τὴν ἀφορμὴ ποὺ μᾶς δίνει ἡ σημερινὴ ἡμέρα, θὰ ποῦμε τί σημαίνει ὁ σταυρός.  

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΘΕΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ

1Του Γέροντα Ιουστίνου Πάρβου

Αγαπητοί μου ή τώρα ή πιο αργά θα ξεκινήσει κάποιος πόλεμος,ο χριστιανός όμως πρέπει να είναι πάντα έτοιμος ν'αντιμετωπίσει το θάνατο.
Ο Θεός κατά κάποιον τρόπο μας δείχνει σημάδια για να ετοιμαστούμε.Εμείς όμως δεν δίνουμε σημασία. Αυτό σημαίνει ότι τα πάθη μας τύφλωσαν τόσο πολύ που δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε το καλό από το κακό. 

ΤΩΡΑ, ΝΑ "ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ" Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΣΤΕΙΟ !!!

ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΚΑΤΑ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ, ΜΕΣΩ TWITTER


altΚριτική στον Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο, ασκεί μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter  o κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ !!! ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥΣ !!!

ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΥΠΡΟΥ: ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


1Ούτε συμφωνεί με όλα ούτε διαφωνεί με όλα, ως προς την πολιτική πλατφόρμα του Λαϊκού Συνδέσμου ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος.

Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου επειδή είχε αναρτήσει στο fb την ελληνική σημαία!

ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ"

Αναρχικοί και αριστεριστές παρακινούμενοι από το κλίμα που έχουν δημιουργήσει τα πολλά ΜΜΕ και δηλώσεις κυβερνητικών (μέχρι και ο πρόεδρος της Δημοκρατίας προχώρησε σε μια δήλωση που μπορεί να ... παρεξηγθεί) ξυλοκόπησαν μέχρι αναισθησίας έναν 18χρονο στην Πάτρα επειδή είχε στο προφίλ του στο facebook μία ελληνική σημαία!

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ !!!


ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ !!!

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΟΤΑΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Θρησκευτικά” -στην ανάρτηση που αναφέρεται στον ισχυρισμό του Παναγιότατου ότι δεν είναι Οικουμενιστής-, το ακόλουθο ουσιαστικό, ως προς το περιεχόμενό του, σχόλιο (που ο συντάκτης του το υπογράφει με τα αρχικά Λ.Ν.):

Η φιλαυτία

Η φιλαυτία

του Κωνσταντίνου Αθ. Οικονόμου δασκάλου στο 32ο Δ. Σχ. Λάρισας - συγγραφέα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Ο άνθρωπος που υποφέρει από φιλαυτία συνήθως ταυτίζεται με τον εγωιστή. O εγωιστής δεν έχει την πραγματική εικόνα της κατάστασής του. Το μεγαλύτερο μέρος του «εγώ» του είναι φανταστικό, ενώ η ναρκισσιστική αυτο- εικόνα του συνεχώς διαφοροποιείται. Ζητάει συνεχώς την επιβεβαίωση των άλλων, τα θελήματά του τα κάνει δικαίωμα, ενώ παραβλέπει τα σφάλματά του. Πονάει από τον εγωισμό του, ντρέπεται, φοβάται, αγχώνεται και φυσικά είναι πολύ εύκολο και να τον κοροϊδεύεις ακόμα, αρκεί να τον κολακεύεις και να του φουσκώνεις το εγώ του.

«Μικρὰν έχεις δύναμιν»

mikran-eheis-dunami
Θέαμα έκπαγλο, φοβερό, συγκλονιστικό αντίκρισε ο «υιός της βροντής», ο θεολόγος Ιωάννης, στο νησί της Πάτμου, όταν κατά την Κυριακή η μέρα «εγένετο εν πνεύματι». Θεία οπτασία, ουράνια, μοναδική. Μπροστά του ο «υιός του ανθρώπου» Κύριος Ιησούς, και ο ίδιος πεσμένος μπροστά στα πόδια Του μην μπορώντας να ατενίσει το φέγγος της θεϊκής Του μορφής. Οι οφθαλμοί Του «ως φλοξ πυρός», η φωνή Του «ως φωνή υδάτων πολλών» και το πρόσωπό Του «ως ο ήλιος φαίνει εν τη δυνάμει αυτού» (βλ. Αποκ. α  10, 13-16).

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ

Γέροντας Παΐσιος
Ὁ Γέροντας εἶχε ἰδιαίτερη πνευματική σχέση μέ τούς νέους . Τούς ἀγαποῦσε πραγματικά σάν παιδιά του , ἐνδιαφερόταν νά βροῦν τόν δρόμο τους καί προσευχόταν γι αὐτούς .

Τούς βοηθοῦσε νά ὑπερβοῦν τίς δυσκολίες καί τά προβλήματά τους . Συνέπασχε καί συμπονοῦσε μαζί τους . Αὐτοί διαισθανόμενοι τήν μεγάλη του ἀγάπη , τοῦ εἶχαν ἀπεριόριστη ἐμπιστοσύνη , τοῦ ἔκαναν ὑπακοή , καί κυριολεκτικά τόν λάτρευαν .

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΙΑ» Ἁγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς

Η ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΙΑ Ἁγ. Νικολάου Βελιμίροβιτς

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ 

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΨΑΡΙΑ» (Λουκ. ε´ 1-11)
ΙΗ´ Κυρ. Μετὰ τὴν Πεντηκοστή

ἀπὸ τὸ βιβλίο
 «Ὁμιλίες Ε´-
Κυριακοδρόμιο Β´»
Ἀθῆναι 2013, μετάφρ. Π. Μπότση,σελ. 159 ἑπ.

 Δοτήρας κάθε ἀγαθοῦ εἶναι ὁ Κύριος. Κι ὅλα τὰ δῶρα τοῦ Θεοῦ εἶναι τέλεια. Ἔχουν τέτοια τελειότητα, ποὺ κάνουν τοὺς ἀνθρώπους νὰ θαυμάζουν. Τὸ θαῦμα δὲν εἶναι τίποτ’ ἄλλο, παρὰ ἕνα δῶρο τοῦ Θεοῦ, ἀξιοθαύμαστο. Οἱ ἄνθρωποι θαυμάζουν τὰ δῶρα τοῦ Θεοῦ, λόγῳ τῆς τελειότητάς τους.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Θέκλα ἡ Ἰσαπόστολος

Γεννήθηκε ἀπὸ εἰδωλολατρικὴ οἰκογένεια στὸ Ἰκόνιο. Μνηστεύθηκε μὲ κάποιο νέο, τὸ Θάμυρη, μὲ τὸν ὁποῖο ἔμελλε νὰ συζευχθεῖ. Ἐν τῷ μεταξὺ ἦλθε στὸ Ἰκόνιο ὁ Ἀπόστολος Παῦλος καὶ κήρυττε τὸν λόγο τοῦ Θεοῦ στὸ σπίτι ἐνὸς εὐσεβῆ ἄνδρα, τοῦ Ὀνησιφόρου, μετέπειτα ἀποστόλου († 7 Σεπτεμβρίου). Ἡ συνεχὴς προσέλευση στὸ θεῖο κήρυγμα προσείλκυσε τὴν προσοχὴ τῆς Θέκλας. Καὶ κάποια νύκτα, μέσα στὸ ἀκροαζόμενο πλῆθος ἦταν καὶ αὐτή. Τὰ λόγια ποὺ ἄκουσε τὴν τράβηξαν τόσο πολύ, ὥστε τὴν ἔκαναν νὰ ἐπανέλθει πολλ ...
περισσότερα...

Άλλο να θέλεις και άλλο να κάνεις για μοναχός

μοναχός

Μιά φορά έλειπαν από το κελί και τα δύο γεροντάκια, λέει ο π. Πορφύριος. Είδα 

τότε, ένα πουλάκι να τσιμπά τις ρόγες στο σταφύλι στην κληματαριά. Αμέσως πήρα ξύλο και σκάλισα αυτή την εικόνα. Ήταν ωραίο. Σαν ζωντανό ήταν το πουλί, με ανοιχτά τα φτερά, σαν φυσικό το σταφύλι.
Μόλις ήλθε ο Γέροντας, του το έδειξα με χαρά.
- Τι είναι αυτό; μου λέει. Από που πήρες ευλογία;

ΟΤΑΝ ΟΙ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΚΑΤΑΝΤΟΥΝ ... ΑΝΕΚΔΟΤΑ !!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ EKTAKTH EIΔΗΣΗ ΣΕΙΣΜΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 6.5 ΡΙΧΤΕΡ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ.


Είδα μια ανάρτηση στο διαδίκτυο με αρχική πηγή το ιστολόγιο oparlapipas και μου κίνησε το ενδιαφέρον άμεσα, προκειμένου να διασταυρώσω την προειδοποίηση . Η ανάρτηση έχει ως εξής:

ΤΑ ΔΗΘΕΝ ... ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ... ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ !!!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ»



ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜ. "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ
Μία φορά ἦρθε στό Καλύβι κάποιος καί μοῦ εἶπε ὅτι εἶχε προβλήματα μέ τήν γυναίκα του. Πήγαιναν γιά χωρισμό. Δέν ἤθελε νά δή ὁ ἕνας τόν ἄλλον. Ἤσαν καί οἱ δύο δάσκαλοι, εἶχαν καί δύο παιδάκια. Δέν ἔτρωγαν ποτέ στό σπίτι. Σέ ἄλλο ἑστιατόριο ἔτρωγε ὅ ἕνας μετά τό Σχολεῖο, σέ ἄλλο ὅ ἄλλος, καί ἀγόραζαν καί κάτι σάντουιτς, γιά νά φᾶνε τά παιδιά.


ΤΡΙΤΗ  24  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2013