Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Σεβ. Μητροπ. Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου Ιερόθεος, Ομολογητές Πίστεως και Μάρτυρες Χριστού


Σεβ. Μητροπ. Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου Ιερόθεος, Ομολογητές Πίστεως και Μάρτυρες Χριστού
ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥ
Σεβ. Μητροπ. Ναυπάκτου & Αγ. Βλασίου Ιερόθεος 
Είναι γεγονός ότι ζούμε σε αποκαλυπτικούς καιρούς, αφού βλέπουμε να επικρατή μια μεγάλη αποστασία των ανθρώπων από το θέλημα του Θεού και κυρίως, βέβαια, από τον ζωντανό Θεό. Το πρόβλημα όμως είναι το πώς αντιμετωπίζει κανείς αυτήν την κατάσταση. 
Η Εκκλησία, όπως το βλέπουμε στην διδασκαλία των Πατέρων και


ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΕΡΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΣ
*Είπε ο αββάς Αντώνιος: «Είναι κάποιοι που έλιωσαν το σώμα τους με την άσκηση, αλλ’ επειδή δεν είχαν διάκριση, βρέθηκαν μακριά από τον Θεό.
*Κάποιοι αδελφοί πήγαν στον αββά Αντώνιο να του αναφέρουν τα οράματα που έβλεπαν, και να πληροφορηθούν απ’ αυτόν εάν πρόκειται για αληθινά οράματα ή τα δημιουργούν οι δαίμονες.

«ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ “ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΡΙΕΣ» (Ἔρευνα – κόλαφος)

ρευνα – κόλαφος στν φεμινιστικ προπαγάνδα:
Πολ
πι ετυχισμένες ο νοικοκυρς π τς γυνα
κες καριέρας

Relampago Furioso (The New Modern Man) ΠΗΓΗ: «ΚΟΚ. ΟΥΡΑΝΟΣ»

.             Μόλις ἔσκασε μία βόμβα πάνω στὶς φεμινίστριες. Ἐρευνητὲς βρῆκαν ὅτι οἱ νοικοκυρὲς εἶναι πολὺ πιὸ εὐτυχισμένες ἀπὸ ὅ, τι οἱ «ἰσχυρές, ἀνεξάρτητες γυναῖκες» μὲ ἐκπαιδεύσεις καὶ ἐπαγγελματικὲς σταδιοδρομίες, ποὺ τὶς ἔχουν μετατρέψει σὲ σκλάβες χρέους, ἐπιχειρηματικὰ γρανάζια  καὶ

Η Μάνα (Διαβάστε το όλοι)


αρχιμ. Παύλος Παπαδόπουλος

Σηκωνόταν κάθε πρωί και πριν κάνει οτιδήποτε άλλο κατευθυνόταν προς το προσκυνητάρι. Έκανε τον σταυρό της, αργά, ευλαβικά. Έπιανε με το δεξί της χέρι το μικρό ποτηράκι που χρησιμοποιούσε για καντήλι το έφερνε στο αριστερό της χέρι και ξανάκανε το της. 

Το άφηνε απαλά πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν εκεί δίπλα,

Η παγωμένη λίμνη Δοϊράνη!

| 13:34 - 12 Ιανουαρίου 2017
Με ονειρικό τοπίο μοιάζει η λίμνη Δοϊράνη, που πάγωσε λόγω των χιονοπτώσεων και του δριμέος ψύχους που επικρατεί στην περιοχή. Με τη θερμοκρασία να φτάνει ακόμη και τους μείον 8 βαθμούς Κελσίου, τα δέντρα μετατράπηκαν σε εκπληκτικά «γλυπτά» και οι βάρκες των ψαράδων εγκλωβίστηκαν μέσα στον πάγο. Η λίμνη Δοϊράνη, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους υγροβιότοπους και έχει περιληφθεί στις ζώνες ειδικής προστασίας, καθώς δίνει προσωρινό καταφύγιο σε 36 σπάνια είδη πουλιών.
perierga.gr - Η παγωμένη λίμνη Δοϊράνη!

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

14 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Οἱ Ἅγιοι 38 Ἀββάδες οἱ ἐν τῷ ὄρει Σινᾷ ἀναιρεθέντες

Ἡ ἱερότητα τοῦ ὄρους Σινᾶ ἦταν ἑπόμενο νὰ ἑλκύσει ψυχὲς Ὁσίων καὶ Ἀναχωρητῶν, οἱ ὁποῖοι κατὰ τοὺς πρώτους αἰῶνες τοῦ &Ch ...
περισσότερα...

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!

ΠΗΓΗ:    ΚΛΙΚ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

14 Ιανουαρίου

Γιορτάζουν:  Νίνα.
μ.Χ.
Ο Δημήτριος Υψηλάντης και ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης κυριεύουν τον Ακροκόρινθο, κατά τη διάρκεια της Ελληνικής Επανάστασης.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ