Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 'Η ... ΑΓΑΠΗ ;;;







ΠΗΓΗ:   ΚΛΙΚ

Σε πόσα δευτερόλεπτα…

Posted: July 7, 2014 at 6:26 am, Last Updated:
se-posa-deuterolepta
Το βίντεο τιτλοφορείται , ” Σε πόσα δευτερόλεπτα” και πρωταγωνιστές του είναι άνθρωποι ένστολοι και μη, που κλήθηκαν και έφτασαν πρώτοι στη σκηνή φοβερών τροχαίων που έγιναν στην Κύπρο.Περιγράφουν τη είδαν, πως παρακολούθησαν απόλυτα υγιής ανθρώπους να ξεψυχούν μπροστά στα μάτια τους, μετά από ένα στιγμιαίο λάθος, ένας λάθος που κοστίζει ζωές και καταστρέφει οικογένειες.

Ο Γιαπωνέζος



Μια φορά κάποιος πήγε να επισκεφτεί τον γιαπωνέζο φίλο και γείτονά του που είχε χτυπήσει σε αυτοκινητιστικό. Ήταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Με το που έφτασε τον είδε ξαπλωμένο και καλωδιωμένο. Καλώδια παντού… Στεκόταν εκεί, δίπλα στο κρεβάτι του φίλου του, σιωπηλός και κοίταζε το χλωμό του πρόσωπο καθώς εκείνος αναπαυόταν ήρεμα, συνδεδεμένος με όλα εκείνα τα μηχανήματα.
Ξαφνικά, κάποια στιγμή, ο γιαπωνέζος πετάχτηκε και με γουρλωμένα μάτια φώναξε:

Τι συμβαίνει με τη νέα γενιά; – Εξαιρετικό άρθρο ενός 14χρονου

Δημοσιεύθηκε από Greekx στο Ιουλίου 7, 2014
05

Όσο και αν είναι επώδυνο για μένα , δυστυχώς ανήκω σε αυτήν τη γενιά. Αναφέρομαι βεβαίως, βεβαίως στη γενιά ανθρώπων που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα την περίοδο από 1998 και πάνω. 

Μια γενιά που μεγάλωσε με σύντροφο την τεχνολογία.
Μία γενιά που πήρε τελείως διαφορετικό δρόμο από την προηγούμενη,μια πορεία που ίσως δεν είναι αναστρέψιμη. Τι συμβαίνει λοιπόν με αυτή τη νέα γενιά; Ποιος η τι ευθύνεται τελικά για αυτήν την κατάληξη;


Άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς: Είναι αδύνατον να ευτυχήσεις πραγματικά μακρυά από τον Θεό!

Posted: July 5, 2014 at 6:33 pm, Last Updated:
koritsaki-me-mantila-proseuxi
Βλέπεις τον εαυτό σου ευτυχισμένο και ακόμα βεβαιώνεις πως την ευτυχία σου την έφτιαξες μόνος σου , χωρίς τον Θεό και τους ανθρώπους.Γι’ αυτό απωθείς την άποψη που πρεσβεύουμε, ότι δηλαδή κάθε άνθρωπος χρωστά προσευχή στον Θεό και ελεημοσύνη στον πλησίον του. «Ούτε προσευχές στον Θεό ούτε ελεημοσύνη στον πλησίον», λες και μ’ αυτό τείνεις να θεωρείς τον εαυτό σου ευτυχισμένο.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Χάος και πανικός επικράτησε σε ένα λεωφορείο στην Κίνα, όταν εμπρηστής έβαλε
Μεγάλη επιστροφή στη δισκογραφία για τους Pink Floyd, οι οποίοι τον Οκτώβριο θα
Τρεις άτρακτοι αεροπλάνων τύπου Boeing 737 βρέθηκαν μέσα σε λίγα λεπτά στην κοίτη

ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ «ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ» ;

Posted:
φραγκισκος βαρθολομαίος
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η εικόνα ξεσηκώνει αυθόρμητα την οργή της συνείδησης. Δυο άντρες «συγκινημένοι» παρουσιάζουν το παιδί της … «συνουσίας» τους! Έξη πρεσβείες προστάτεψαν την παρέλαση των ομοφυλοφίλων που αύριο θα μας επιβάλουν και να τους …προσκυνάμε . Η Νέα Τάξη σε όλο της το μεγαλείο!!! Και κάποιοι ιεράρχες μας συμβούλεψαν να κάνουμε τα… «στραβά μάτια» γιατί έτσι… επιβάλλεται στον καλό χριστιανό!! Μαζί τους και αυτοί που προωθούν την οικουμενιστική κίνηση.

Διαβάστε τους 5 απλούς τρόπους για να απαλλαγείτε για πάντα από τις μύγες

Posted: July 5, 2014 at 8:00 pm, Last Updated:
διαβάστε-τους-5-απλούς-τρόπους-για-να-απαλλαγείται-για-πάντα-από-τις-μύγες
Τέρμα στο ενοχλητικό ζζζζζζ….!
Το καλοκαίρι ήρθε και μαζί τα έντομα που ξέρουμε ότι δεν μας πειράζουν αλλά είναι ενοχλητικά. Ένα από αυτά είναι και οι μύγες.
Σας έχουμε όμως μερικά κολπάκια για να μπορέσετε να τις διώξετε με φυσικούς τρόπους.

Έχω ένα ραντεβού με τον Θεό…

Posted: July 5, 2014 at 8:27 pm, Last Updated:
akites-agio-oros
Ένας ερημίτης προσευχόταν πολύ σκληρά και επίμονα, ζητώντας να συναντηθεί με τον Θεό.Επιτέλους κατάφερε να κλείσει ένα ραντεβού μαζί Του. «Αύριο, πάνω στο όρος» του είπε ένας άγγελος. Την επόμενη ημέρα ο ερημίτης σηκώθηκε πολύ πρωί και κοίταξε το όρος, ήταν τελείως καθαρό από σύννεφα.

Γίνε ιεραπόστολος για αγρίους στην Αθήνα Αγίου Πορφυρίου Καυσοκαλυβίτου

Posted: July 5, 2014 at 9:23 pm, Last Updated:
Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης Ο Άγιος Πορφύριος ο    Καυσοκαλυβίτης
Πρέπει να χαίρεσαι που ο Θεός σ’ έριξε σε δύσκολο περιβάλλον. Γιατί εκεί έχεις την δυνατότητα ν’ αγωνισθείς και να κερδίσεις πολλά. Και να ξέρεις πως κανένα περιβάλλον δεν είναι τέλειο.
Πρέπει να αισθάνεσαι τους άλλους, οποιοιδήποτε κι αν είναι αυτοί, μέλη του σώματός σου. άμα σε πονάει το χέρι σου το κόβεις; Άμα σε πονάει το πόδι σου το κατηγορείς; Έτσι λοιπόν, αν σε ενοχλεί ο

Η ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ;

Posted: July 5, 2014 at 11:00 pm, Last Updated:
Στο δρόμο για την εξομολόγηση
Ο άνθρωπος μπερδεύει «το φάντη με το ρετσινόλαδο»!
Η ψυχανάλυση, καρπός της ψυχιατρικής, είναι έργο ανθρώπινο, ατελέστατο, όπως όλα τ’ ανθρώπινα κατασκευάσματα. Η ψυχανάλυση, κύριο έργο του Φρόυντ, του θεμελιωτή της Ψυχαναλύσεως, ερευνά «ψυχονευρωτικές» καταστάσεις, εξετάζει άτομα με ψυχολογικά προβλήματα.

Προσευχή για οικονομικές δυσκολίες

Posted: July 6, 2014 at 7:34 am, Last Updated:
kantilia
Προσευχή για οικονομικά προβλήματα (Πτωχοί – Νεόπτωχοι)
Εις το όνομα του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν.
Άγιος ο Θεός, Άγιος Ισχυρός, Άγιος Αθάνατος ελέησον ημάς. (τρεις φορές)
Παναγία τριάς, ελέησον ημάς. Κύριε ιλάσθητι ταίς αμαρτίαις ημών. Δέσποτα, συγχώρισον τας ανομίας ημίν. Άγιε, επισκεψε και ίασαι τας ασθενείας ημών, ένεκεν του ονόματός σου.
Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον, Κύριε ελέησον.

Ο Πούτιν χαρίζει τα χρέη Κούβας και Αργεντινής

Posted: July 6, 2014 at 10:00 am, Last Updated:
ο-πούτιν-χαρίζει-τα-χρέη-κούβας-και-αργεντινής
Μετά την ιστορική συμφωνία με την Κίνα και τη δημιουργία της Ευρασιατικής Ένωσης, ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, προχωρά στην κίνηση «άλωσης» και της Λατινικής Αμερικής, δίνοντας μια νέα διάσταση στην παγκόσμια γεωστρατηγική πολιτική.
Ο ρώσος ηγέτης μεταβαίνει στις χώρες της Λατινικής Αμερικής την επόμενη εβδομάδα και βέβαια όχι με άδεια χέρια. Μόλις χθες η

Η προσευχή για του κεκοιμημένους αιρετικούς ή απίστους Οσίου Θεοφάνους του Εγκλείστου

Posted:
όσιος Θεοφάνης
Για τους γονείς σας που πέθαναν μέσα στην αίρεση, μπορείτε να προσεύχεστε, παραδίνοντάς τους στο άπειρο έλεος του Θεού. Στις εκκλησιαστικές ακολουθίες, όμως, και στη Θεία Λειτουργία δεν μπορούν να μνημονεύονται. Η Εκκλησία προσεύχεται για τα παιδιά της στον Κύριο, ικετεύοντάς Τον να τα στερεώσει στην ορθή πίστη και να τα καθοδηγήσει στο δρόμο της ευσέβειας. Για τους απίστους, τους αιρετικούς, τους πλανεμένους και, γενικά,

Mοναχοῦ Ἀρσενίου Βλιαγκόφτη, Ὁμοφυλοφιλία καί Νέα Τάξη Πραγμάτων

Posted:
p_arsenios_vliagkofths
Ὁμιλία μοναχοῦ Ἀρσενίου Βλιαγκόφτη, Δρ Θεολογίας – Πτ. ΦιλοσοφίαςΣτή Σύναξη διαμαρτυρίας στόν προαύλιο χῶρο τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου τοῦ Μυροβλύτου ἐναντίον τῶν ἐκδηλώσεων ὁμοφυλοφιλικῆς «ὑπερηφάνειας» (gay pride).
Θεσσαλονίκη, 20 Ἰουνίου 2014
Σεβαστοί μου πατέρες, πού τιμᾶτε μέ τήν παρουσία σας τήν ἀποψινή μας ἐκδήλωση εἰρηνικῆς διαμαρτυρίας, ἀγαπητοί Θεσσαλονικεῖς,

Η παράσταση που άφησε άφωνους εκατομμύρια άνθρωπους. Δεν έχετε δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο!

Posted: July 4, 2014 at 2:00 pm, Last Updated:
η-παράσταση-που-άφησε-άφωνους-εκατομμύρια-ανθρώπους-δεν-έχετε-ξαναδεί-ποτέ-κάτι-τέτοιο
Μπορεί να έχετε δει πολλές ερμηνείες της «Λίμνης των Κύκνων» αλλά αυτή που θα απολαύσετε στη συνέχεια είναι μακράν η πιο θεαματική.
Πρόκειται για την παράσταση που έδωσε το Μεγάλο Κρατικό Τσίρκο της Κίνας και καθήλωσε κοινό και θεατές που την παρακολούθησαν αργότερα από το διαδίκτυο. Δεν είναι τυχαίο ότι το βίντεο που θα δείτε στη συνέχεια το έχουν παρακολουθήσει ήδη

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Κυριακὴ ἡ Μεγαλομάρτυς


Ἦταν κόρη τοῦ Δωροθέου καὶ τῆς Εὐσεβίας. Αὐτοὶ ἦταν ἄτεκνοι καὶ παρακαλοῦσαν τὸν Θεὸ νὰ τοὺς δώσει παιδί. Πράγματι, ὁ Θεὸς εὐδόκησε, καὶ τὸ χριστιανικὸ αὐτὸ ζευγάρι, ἀπέκτησε παιδί. Γεννήθηκε ἡμέρα Κυριακή, γι’ αὐτὸ καὶ τῆς ἔδωσαν τὸ ὄνομα Κυριακή. Κατὰ τὸν διωγμὸ τοῦ Διοκλητιανοῦ, οἱ γονεῖς της συνελήφθησαν καὶ μετὰ ἀπὸ ἀνάκριση βασανίστηκαν καὶ ἀποκεφαλίστηκαν ἀπὸ τὸ δοῦκα Ἰοῦστο. Ἡ δὲ Κυριακὴ παραπέμφθηκε στὸν Καίσαρα Μαξιμιανό, καὶ ἀπὸ ἐκεῖ στὸν ἄρχοντα Βιθυνίας Ἰλαριανό, ὁ ὁποῖος τῆς ὑπε ...
περισσότερα...

"ΑΓΙΕ" ΣΥΡΟΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ... ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΚΔΙΚΟΥΝΤΑΙ ... !!!

Ο Σύρου Δωρόθεος προς νέο Παπικό “επίσκοπο” Σύρου Πέτρο: Σᾶς προσφέρομεν την Ἀρχιερατικήν ταύτην Μίτραν. ΑΞΙΟΣ

neos_episkopos_12
ΠΡΟΣΛΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΟΝΙΑΝ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΡΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΥΡΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥΣεβασμιώτατοι, Πανοσιώτατοι, Σεβασμιώτατε ἀδελφέ κ. Φραγκῖσκο,
ἐκ μέρους τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τῆς Σύρου καί τοῦ φιλοθέου καί φιλευσεβοῦς πληρώματός αὐτῆς, συμμετέχομεν σήμερον εἰς την χαράν τῆς ἐδῶ Ρκαθολικῆς ἀδελφῆς Ἐκκλησίας ἐπί τῇ ἀνακηρύξει καί χειροτονίᾳ τοῦ νέου Ἐπισκόπου αὐτῆς, Σεβασμιωτάτου κ. Πέτρου Στεφάνου, ὁ ὁποῖος, ὡς Πέτρος Β΄

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΜΠΙΖΑ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ…

Posted: July 4, 2014 at 11:02 pm, Last Updated:
zobi-narkotika
Σε κατάσταση συναγερμού οι διώξεις ναρκωτικών μετά τον εντοπισμό ποσότητας σε πάρτι στην διάσημη Ίμπιζα…Στις ΗΠΑ έχει σκορπίσει τον τρόμο και τον φόβο καθώς η πιο επικίνδυνη παρενέργεια του νέου ναρκωτικού είναι πως προκαλεί ψυχωτική συμπεριφορά στους χρήστες του, που βιώνουν παράνοια, παραισθήσεις και μετατρέπονται ακόμα και σε… κανίβαλοι!
Τώρα το ναρκωτικό με την ονομασία «Cannibal» φαίνεται πως έχει περάσει τον Ατλαντικό και απειλεί, ειδικά τους νέους και στην Γηραία Ήπειρο.


«Κύριε Ιησού Χριστέ, σώσε με, βοήθησέ με, βοήθησέ με, σώσε με. Ώ Θεέ μου, βοήθησέ με, προστάτεψέ με»

Posted: July 5, 2014 at 10:24 am, Last Updated:
proseuxi_antras_5138
Ἄν ἡ ἀπελπισία μας πηγάζει ἀπό πολύ βαθιά μέσα μας, ἄν αὐτό πού ζητᾶμε, αὐτό γιά τό ὁποῖο κραυγάζουμε, εἶναι τόσο οὐσιαστικό ὥστε νά καλύπτει ὅλες τίς ἀνάγκες τῆς ζωῆς μας, τότε βρίσκουμε κατάλληλα λόγια νά προσευχηθοῦμε καί μποροῦμε νά φτάσουμε στήν κορυφαία στιγμή τῆς προσευχῆς μας, τή συνάντηση μέ τό Θεό.

ΙΩΣΗΦΙΝΑ ΤΣΟΡΜΠΑΝΤΖΙΔΟΥ (1980-2006)
Θεολόγος στην θεωρία και την πράξη
 Η Ιωσηφίνα γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου 1980, ημέρα που η Εκκλησία μας γιορτάζει την μνήμη του οσίου Νικολάου Πλανά, του οποίου πολύ αγαπούσε  να διαβάζει το βίο. Κατά τη βάπτιση της πήρε το όνομα του μνήστορος Ιωσήφ.
Από την ηλικία των 3½ ετών άρχισαν να εκδηλώνονται τα συμπτώματα της ασθενείας. «Μυοδυστροφία»: έπεφτε πολύ εύκολα κάτω, δεν μπορούσε να ανέβει σκάλες, ένα πετραδάκι που βρίσκονταν κάτω από τα πόδια της ήταν ικανό να την ρίξει κάτω.

ΑΛΥΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ καὶ ΑΒΙΑΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: «Προτιμοῦν νά κάθονται στά καφενεῖα, νά συζητοῦν γιά διάφορα θέματα, νά διαπληκτίζονται, νά κατηγοροῦν καί νά σχολιάζουν πικρῶς» (π. Δ. Τάτσης)

Ἕνα ἄλυτον πρόβλημα

Τοῦ πρωτ. π. Διονυσίου Τάτση

ἐφημ. «Ὀρθόδοξος Τύπος», 04.07.2014

.             Στὶς ἀκριτικὲς καί ὀρεινές περιοχές τῆς Πατρίδας μας οἱ ἱερεῖς εἶναι ἐλάχιστοι καί δέν μποροῦν νά καλύψουν ἐπαρκῶς ὅλες τίς θρησκευτικές ἀνάγκες τῶν κατοίκων τῶν χωριῶν. Ἰδιαίτερα τό καλοκαίρι ζητοῦν νά ἔχουν ἱερέα στίς μεγάλες γιορτές, ἀλλά καί γιά νά «ἀνοίξουν» τά ἐξωκκλήσια τους. Ἐκ πρώτης ὄψεως ἡ ἐπιθυμία τῶν ἀνθρώπων νά ἔχουν ἱερεῖς εἶναι καλή καί παρήγορη. Δείχνει ὅτι εἶναι συνδεδεμένοι μέ τήν Ἐκκλησία καί θέλουν νά διατηρήσουν τήν παράδοση.

Απάντηση χαστούκι στον Σαμαρά: διώξε τώρα τον Βενιζέλο

Δημοσιεύθηκε από onpolitika στο Ιουλίου 7, 2014


image

Ευθύνες στον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Αντώνη Σαμαρά, για τη στάση και τις επικρίσεις του Αντιπροέδρου της ελληνικής κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, εναντίον της, κατλόγισε η ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Ελένη Θεοχάρους.
Σε δηλώσεις, ,στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του



Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




vartholomaios-papas

Τά λάθη τών Ορθοδόξων συνεχίζονται γιατί δυστυχώς παρ΄ όλα τά ύψη τών αξιωμάτων τους δέν εδιδάχθησαν τίποτα από τήν παλαιότερη ιστορική διαδρομή τής Ορθόδοξης Εκκλησίας...

" Ἀ
νοικτή πιστολή πρς τν Παναγιτατον Οκουμ. Πατριρχην κ.
Βαρθολομαον"
==========================


gerontas-gervasios

 « …Στιγμές μοναδικές και συγκλονιστικές έζησαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Οσίου πατρός Γερβασίου, όπως πολύ ορθά αναφέρει και το ανακοινωθέν της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, όταν εν μέσω χιλιάδων λαού κραυγαζόντων «Άγιος - Άγιος», ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, εν μέσω δακρύων τα οποία πολλάκις έτρεχαν εκ των οφθαλμών του, ετέλεσε την ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Γερβασίου, του « Φάρου των Πατρών» κατά μία προσωνυμία του αείμνηστου βιογράφου του, μακαριστού Παναγιώτη Λόη.


Ως που θα πάει η νεοταξική οικουμενιστική "Κατρακύλα";


Ως που θα πάει η νεοταξική οικουμενιστική
ΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ «ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ» ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Η εικόνα ξεσηκώνει αυθόρμητα την οργή της συνείδησης. Δυο άντρες «συγκινημένοι» παρουσιάζουν το παιδί της … «συνουσίας» τους! Έξη πρεσβείες προστάτεψαν την παρέλαση των ομοφυλοφίλων που αύριο θα μας επιβάλουν και να τους …προσκυνάμε . Η Νέα Τάξη σε όλο της το μεγαλείο!!! Και κάποιοι ιεράρχες μας συμβούλεψαν να κάνουμε τα… «στραβά μάτια» γιατί έτσι… επιβάλλεται στον καλό χριστιανό!! Μαζί τους και αυτοί που προωθούν την οικουμενιστική κίνηση.