Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Τι Είναι Τελικά Η «Περιβόητη» Γιόγκα
ΕΡΕΥΝΑ

Από το σκοτάδι της γιόγκα στο Φως του Χριστού

Μια πρώην δασκάλα της γιόγκα η Τατιάνα Γκορίτσεβα, αποκαλύπτει πως ξέφυγε από τις ανατολικές και αποκρυφιστικές πρακτικές της γιόγκα και εισήλθε στον Χριστιανισμό.
«Κουρασμένη, ἔχοντας χάσει σχεδόν κάθε ἐνδιαφέρον ἔκανα τίς ἀσκήσεις μου yoga, τίς mantra.
Καταλαβαίνεις, μέχρις ἐκείνη τήν στιγμή, δέν εἶχα ποτέ

Έφυγε ένας άνθρωπος που έζησε αθόρυβα αν και έσωσε τη γη κυριολεκτικά


IMG_9622
Σε ηλικία 77 ετών έφυγε από τη ζωή ένα πρόσωπο που δεν έλαβε ποτέ τη δημοσιότητα που άρμοζε στην τεράστια προσφορά του στην ανθρωπότητα, ένα πρόσωπο το οποίο με τη στάση και την ψυχραιμία του, αλλά και το ηθικό – αξιακό του υπόβαθρο, έκανε τη διαφορά και σήμερα όλοι μας ζούμε, με όλες τις δυσκολίες, στα
Νέα Θρησκευτικά: Ινδιάνοι η Παναγιά και ο Χριστός!!!

Νέα Θρησκευτικά: Ινδιάνοι η Παναγιά και ο Χριστός!!!

Άφωνοι μείναμε όταν διαβάσαμε το παρακάτω δημοσίευμα σχετικά με το βιβλίο των Θρησκευτικών της Γ’ Δημοτικού και φυσικά η επιστολή γονέα για επιστροφή των βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών (δείτε εδώ), είναι πλέον μονόδρομος.
«Σε ωμή Πανθρησκεία και Συγκρητισμό έχει μετατρέψει το νέο

 Ο ΝΕΚΡΕΓΕΡΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ (Αγ.Αναστάσιος ο Σιναΐτης

Ο όσιος και θαυματουργός πατέρας μας Αναστάσιος ο Σιναΐτης μάς διηγήθηκε μία θαυμαστή και παράδοξη διήγηση λέγοντας τα εξής:
«Κάποτε που βρέθηκα στη Λαοδίκεια της Συρίας, κοντά στο όρος του Λιβάνου, απέναντι των Γαυθισών,

Υπέροχες εικόνες από τη φθινοπωρινή Ελλάδα!

| 13:01 - 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το φθινόπωρο είναι μια εποχή μελαγχολική, συνήθως αυτή της επιστροφής στην καθημερινότητα όποια κι αν είναι αυτή για τον καθένα από εμάς. Ωστόσο, οι εικόνες που αποτυπώνει ο φακός των φωτογράφων είναι υπέροχες, έστω κι αν από αυτές απουσιάζει το γαλάζιο της θάλασσας και οι πολύβουες ακτές, αφού τα φθινοπωρινά χρώματα δίνουν μια άλλη εμφάνιση σε κάθε τοπίο. Το χρυσοκίτρινο στα δέντρα, το γκριζωπό στον ουρανό αλλά και αυτή η πρωινή ομίχλη που καλύπτει διάφορες ορεινές περιοχές είναι τα στοιχεία-κλειδί που ομορφαίνουν τα τοπία. Ρίξτε μια ματιά στις ακόλουθες φωτογραφίες και απολαύστε την ομορφιά έτσι όπως παρουσιάζεται τώρα το φθινόπωρο σε διάφορες τοποθεσίες.

Αθήνα
perierga.gr - Υπέροχη φθινοπωρινή Ελλάδα!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

20 Σεπτεμβρίου


π.Χ.
490
Έλληνες και Πέρσες συγκρούονται στο Μαραθώνα. Οι Πέρσες, υπό τον Δάτι και τον Αρταφέρνη, αφήνουν στο πεδίο της μάχης 6.500 νεκρούς, ενώ οι απώλειες από την ελληνική πλευρά είναι μόλις 192, ανάμεσά τους και ο Καλλίμαχος. Η ακριβής ημερομηνία αμφισβητείται από πολλούς ιστορικούς, οι οποίοι υπολογίζουν ότι η μάχη διεξήχθη στις 13 ή 14 Αυγούστου (Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Εκδοτική Αθηνών).

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

                                      20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Ὁ Ἅγιος Εὐστάθιος καὶ οἱ σὺν αὐτῷ

Ἦταν ἀρχικὰ εἰδωλολάτρης καὶ ὀνομαζόταν Πλακίδας. Ἦταν ἀρχιστράτηγος στὸ ρωμαϊκὸ στρατὸ ἐπὶ αὐτοκρατορίας Τραϊανοῦ. Ὅταν ὁ Χριστὸς παρουσιάσθηκε μπροστὰ του μιὰ μέρα στὸ δάσος μὲ τὴν μορφὴ ἐλαφιοῦ, ὁ Εὐστάθιος πίστεψε καὶ βαπτίσθηκε μαζὶ μὲ τὴν σύζυγό του Θεοπίστη καὶ τὰ παιδιὰ τους, Ἀγάπιο καὶ Θεόπιστο. Μόλις πληροφορήθηκε ὁ αὐτοκράτορας ὅτι ὁ ἀξιωματικός του ἔγινε χριστιανός, τὸν ἀπέμπεψε ἀπὸ τὸ στρατὸ καὶ τὸν ἐξόρισε μαζὶ μὲ τὴν οἰκογένειά του. Μάλιστα, στὸν δρόμο γιὰ τὴν ἐξορία ὁ Εὐστάθιο ...
περισσότερα...

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



... ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!

ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ

Τι είδε στον Άδη και πως επέστρεψε από τον άλλο κόσμο

Μια ξεχωριστή και μοναδική μεταθανάτια εμπειρία η οποία ήταν και αφορμή ώστε να αλλάξει ζωή, βλέπουμε στην παρακάτω ομολογία.
Ήμουν άθεη και έβριζα πολύ και φοβερά το Θεό. Ζούσα μέσα στη ντροπή και την πορνεία και ήμουν νεκρή στη γη. Όμως ο ελεήμων Θεός δεν άφησε να χαθώ, αλλά με οδήγησε στη μετάνοια.