Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ Ο,ΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΥΣΟ - ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΥΣ !!! ... !!!

Εισαγγελική έρευνα για την μαύρη προπαγάνδα των καναλιών την εβδομάδα του δημοψηφίσματος

propaganda_tv 

Προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας για τον τρόπο που κάλυψαν τα τηλεοπτικά κανάλια τις τελευταίες ημέρες το θέμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής.


Θα διερευνηθεί εάν και κατά πόσο από τον τρόπο που

ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΤΩΧΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ !!! ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟ - ΟΛΕΤΗΡΕΣ !!!

Δήλωση Μ.Ντ’αλέμα δικαιώνει το Ολυμπια, τώρα να μιλήσουν οι χειροπέδες σε όσους υπέγραψαν

Massimo D'Alema 

«Τα 250 δις ευρώ που δόθηκαν στην Ελλάδα κατέληξαν απευθείας στις γερμανικές, γαλλικές και σε μικρότερο ποσοστό στις ιταλικές τράπεζες.» ! ! !

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; 


«Δώσαμε στην Ελλάδα 250 δισ. ευρώ, αλλά όχι για τις συντάξεις των Ελλήνων, αλλά για να πληρωθούν οι τόκοι στις τράπεζες» τόνισε ο Ντ’ Αλέμα εξηγώντας πως έχουμε ένα ενιαίο νόμισμα, αλλά με διαφορετικά επίπεδα ανταγωνιστικότητας και οικονομικής

ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ... ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ !!! ΜΑΓΚΑΚΙ ΓΚΛΕΤΣΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΣΟΥ !!! Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ... ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ

image

Εκτιμώντας πως, η δύσκολη οικονομική θέση που βρίσκεται σήμερα το σύνολο του Ελληνικού λαού, οφείλεται στον τέως Υπουργό Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο επικεφαλής της «Τελείας» & Δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος ανακοίνωσε πως,θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του.

«Η «Τελεία» θα καταθέσει μήνυση στον Γιάνη Βαρουφάκη για την δύσκολη θέση

ΑΛΕΞΗΗΗΗ ... ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΙ ΕΙΣ ... ΑΙΩΝΑΣ ΑΙΩΝΩΝ !!! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ... ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ !!! ΚΑΝ' ΤΟ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Οι Γερμανοί αδειάζουν τους συνεργάτες τους. Χρυσό συμβόλαιο Γεωργιάδη με τους Γερμανούς! @AdonisGeorgiadi

Ενα ενα βγαίνουν στη φόρα Το χρυσό συμβόλαιο του Άδωνι με τους Γερμανούς!
Γερή «μπάζα» φαίνεται πως έκαναν οι Γερμανοί εμπειρογνώμονες και Task Force, από τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ και την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας!

Ο νέος υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπέστη σοκ με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει ο «εκλεκτός» του Αντώνη Σαμαρά, Άδωνις Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Δ. Ευθυμιάδου στο medispin.blogspot.gr, η

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ... ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ !!! ΑΥΤΟ ΘΑ 'ΠΕΙ "ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ" !!!

Έβο Μοράλες: «Με σεβασμό και θαυμασμό, χαιρετίζω τον σπουδαίο ελληνικό λαό για τον θρίαμβο του #OXI»

evo-morales_1

Τη νίκη του «όχι» στο δημοψήφισμα στην Ελλάδα χαιρέτισε σήμερα ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες, σημειώνοντας ότι αποτελεί μια ήττα για τον «ευρωπαϊκό ιμπεριαλισμό».

«Χαιρετίζω τον σπουδαίο ελληνικό λαό για τον θρίαμβο» του «όχι», ο οποίος συνιστά μια πανωλεθρία για τον ευρωπαϊκό

Σκληρή επιστολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ελεεινό Σουλτς

Να ενημερώσει τα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου για το ζήτημα του χρέους αλλά και να απόσχει από δηλώσεις που δεν καταδεικνύουν σεβασμό στην δημοκρατική απόφαση των Ελλήνων, μέσα από το δημοψήφισμα, θα ζητήσει με επιστολή της προς τον Μάρτιν Σουλτς η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως ενημέρωσε, σε νεότερη δήλωσή της, η κ.

ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΙ - ΝΕΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ !!! ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΕΝΕΚΟΙ !!!

Επιστολή Φιντέλ Κάστρο στον Αλέξη Τσίπρα: Η Ελλάδα γεννά το θαυμασμό

kastro

Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για την «λαμπρή νίκη» του στο δημοψήφισμα, ευχόμενος, παράλληλα, «τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία».


Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Εξοχότατε κ. Αλέξη Τσίπρα,
Πρωθυπουργέ της Ελλάδας

Σας συγχαίρω θερμά για τη λαμπρή πολιτική σας νίκη, τις λεπτομέρειες της οποίας παρακολούθησα από κοντά μέσω του καναλιού TeleSur.

Η Ελλάδα είναι πολύ οικεία για τους Κουβανούς. Αυτή μας δίδαξε φιλοσοφία,

ΟΣΟΙ ΤΑ 'ΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ... ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑΝ ΠΙΚΡΑ !!! ΕΣΥ ΘΑ 'ΣΟΥΝ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ;;;

Κουρασμένη και σκυθρωπή όσο ποτέ εμφανίστηκε το πρωί η Άνγκελα Μέρκελbf52bc69b784ac1f8b1bf60115a203f1_XL

Η εικόνα της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ είναι πραγματικά ανησυχητική, μετά τη σαρωτική επικράτηση του ΟΧΙ στο ελληνικό δημοψήφισμα.


Η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν δείχνει καλοχτενισμένη, περπατάει σκυφτή και έχει έντονα προβληματισμένο πρόσωπο.
Είναι ντυμένη με τα γνωστά ρούχα παντελόνι, σακάκι και άνετα παπούτσια, ενώ κρατάει μια βαριά τσάντα.
Οι φωτογραφίες «τραβήχτηκαν» σήμερα το πρωί, την ώρα που η

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ... !!!

7 Ιουλίου

Προβάλλονται μόνο τα σημαντικότερα!
Η πλήρης έκδοση της ημερομηνίας αυτής περιλαμβάνει 135 Γεγονότα, 27 Γεννήσεις και 24 Θανάτους.
Για να δείτε την πλήρη έκδοση ή να ενεργοποιήσετε τα φίλτρα θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε.   Δεν είστε ακόμα συνδρομητής; Μάθετε περισσότερα!
H Πλήρης Έκδοση διατίθεται και ως eBook στο Κατάστημα!  
μ. Χ.
1550
Οι Ισπανοί κονκισταδόρες φέρνουν τη σοκολάτα στην Ευρώπη,

35 υπέροχες φωτογραφίες απ’ όλη την Ελλάδα

topia_ellada_trikala
Το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου δεν χωράει αμφισβητήσεις. Το παράξενο είναι ότι πολλές φορές την ομορφιά της την ανακαλύπτουμε δυστυχώς μόνο από τις φωτογραφίες.

1. Λίμνη Δόξα, Φενεό Κορινθίας

Ο πλούσιος από το Ντητρόιτ κι ένα όραμα του Γέροντος Εφραίμ ( π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος )


O π. Στέφανος Αναγνωστόπουλος διηγείται...
Όταν τον Φεβρουάριο, πήγα στην Αμερική στην Αριζόνα, και είδα το γέροντά μου, μου έκανε μια ερώτηση, μου είπε «προσφέρεις πενήντα χρόνια τον λόγο του Θεού, και από ότι ξέρω από την πρώτη μέρα που έγινες διάκονος, άρχισες να κάνεις κηρύγματα εις την Νέα Μηχανιώνα. Και τα συνεχίζεις μέχρι σήμερα, πενήντα ολόκληρα χρόνια. Έγραψες και βιβλία πολύ ωφέλιμα. Μπορεί να

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΙΟΥΛΙΟΥ

Ἡ Ἁγία Κυριακὴ ἡ Μεγαλομάρτυς

Ἦταν κόρη τοῦ Δωροθέου καὶ τῆς Εὐσεβίας. Αὐτοὶ ἦταν ἄτεκνοι καὶ παρακαλοῦσαν τὸν Θεὸ νὰ τοὺς δώσει παιδί. Πράγματι, ὁ Θεὸς εὐδόκησε, καὶ τὸ χριστιανικὸ αὐτὸ ζευγάρι, ἀπέκτησε παιδί. Γεννήθηκε ἡμέρα Κυριακή, γι’ αὐτὸ καὶ τῆς ἔδωσαν τὸ ὄνομα Κυριακή. Κατὰ τὸν διωγμὸ τοῦ Διοκλητιανοῦ, οἱ γονεῖς της συνελήφθησαν καὶ μετὰ ἀπὸ ἀνάκριση βασανίστηκαν καὶ ἀποκεφαλίστηκαν ἀπὸ τὸ δοῦκα Ἰοῦστο. Ἡ δὲ Κυριακὴ παραπέμφθηκε στὸν Καίσαρα Μαξιμιανό, καὶ ἀπὸ ἐκεῖ στὸν ἄρχοντα Βιθυνίας Ἰλαριανό, ὁ ὁποῖος τῆς ὑπε ...
περισσότερα...

ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΦΑΓΕΝ "ΙΧΘΥΟΣ ΟΠΤΟΥ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ ΚΗΡΙΟΥ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΝ ΓΑΛΙΛΑΙΑΝ !!!


ΟΜΙΛΙΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΡΟΙΜΙΑΣ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ ΙΖ' 12-13


ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


Την ημέρα της Πρωτοχρονιάς ένα ζευγάρι βρέθηκε σε ένα πηγάδι. Ο άνδρας έσκυψε πάνω από το πηγάδι έκανε μια ευχή και πέταξε ένα νόμισμα.