Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!

ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ !!!




Γραφείο Ειδήσεων Amen.gr
Επιστολή στην εφημερίδα ΑΥΓΗ έστειλε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ απαντώντας σε σχόλιο που τον επέκρινε για την πρόσφατη πρωτοβουλία του να προσφύγει ενώπιον του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου κατά του νόμου που προβλέπει την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Η επιστολή του Μητροπολίτη Πειραιώς προς την ΑΥΓΗ:

Τα πράγματα είναι απλά…



Το 1977, ένας ανθυπίλαρχος που υπηρετούσε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα, έλαβε διαταγή να πάει στην κεντρική πύλη, να παραλάβει έναν νεοσύλεκτο που ερχόταν από μετάταξη. Ο ανθυπίλαρχος πήγε στην κεντρική πύλη και είδε έναν υπολοχαγό, να συνοδεύει έναν νεοσύλλεκτο. Τον είχε μεταφέρει από το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Καλαμάτας με στρατιωτικό τζιπ, ενώ οι άλλοι μετατεγέντες είχαν μετακινηθεί δια της κανονικής οδού. Ο υπολοχαγός είπε στον.....
ανθυπίλαρχο να προσέχει, γιατί πρόκειται για παιδί πολιτικού!

Συγκλονιστικό θαύμα: ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρος και ο Άγιος Παντελεήμων μέσα στο χειρουργείο!





Μιά νέα κοπέλα πήγε νά χειρουργηθεί σέ νοσοκομείο τής Συμφερούπολης. Ή κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή καί ή εγχείρηση δύσκο­λη κι επικίνδυνη. Ή γιατρός πού θά τη χειρουργούσε κάλεσε τή μητέρα τής ασθενούς καί τής είπε:
- Ή εγχείρηση είναι πολύ δύσκολη κι επικίνδυνη. Δέν μπορώ νά σάς εγγυηθώ τίποτα. Δέν ξέρω άν ή κόρη σας βγεί ζωντανή.
Δέν υπήρχε άλλη επιλογή. Ή νέα οδηγήθηκε στό χειρουργείο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!! ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!!


ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΗΘΕΙΣ ... "ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ" ;;;

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νόμος για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου



Ο νόμος που ανοίγει το δρόμο για το γάμο μεταξύ προσώπων του ίδιου φύλου στη
Γαλλία, υπογράφηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ και δημοσιεύεται σήμερα στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.
Το Συνταγματικό Συμβούλιο είχε επικυρώσει πλήρως χθες Παρασκευή αυτό το νόμο έπειτα

Γέροντας Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης: Θεός προνοεί και ενδιαφέρεται ως Πατέρας, αλλά σέβεται και την ελευθερία μας




geron-porfyrios-kafsokalyvitis-01
“Ο Θεός είναι αγάπη, δεν είναι απλός θεατής της ζωής μας. Προνοεί και ενδιαφέρεται ως Πατέρας μας που είναι, αλλά σέβεται και την ελευθερία μας. Δεν μας πιέζει. Εμείς να έχουμε την ελπίδα μας στην πρόνοια του Θεού και, εφόσον πιστεύουμε ότι ο Θεός μας παρακολουθεί, να έχουμε θάρρος, να ριχνόμαστε στην αγάπη Του και τότε θα Τον βλέπουμε διαρκώς κοντά μας.

19 Μαΐου – Η Γενοκτονία Των Ελλήνων Του Πόντου – Αφιέρωμα – Βίντεο – Φωτο





Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται σε σφαγές και εκτοπισμούς εναντίον Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων κατά την περίοδο 1914-1923. Εκτιμάται ότι στοίχισε τη ζωή περίπου 213.000-368.000 Ελλήνων. Οι επιζώντες κατέφυγαν στον Άνω Πόντο (στην ΕΣΣΔ) και μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922, στην Ελλάδα. 


ΡΕ, ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ !!! Α, ΝΑΙ ! ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΣΑΝΤΑΜ !!! ΘΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΦΑΣΗ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΧΗΜΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ !!!

Άσαντ : «Ετοιμαστείτε για πόλεμο - Τα χημικά είναι η πρόφαση»




 Η Δύση ψεύδεται.
  Οι ισχυρισμοί της Δύσης ότι η συριακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε χημικά όπλα εναντίον του λαού της χώρας είναι μια πρόφαση για να προχωρήσει σε πόλεμο εναντίον της Συρίας, υποστήριξε ο πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε δύο μέσα ενημέρωσης από την Αργεντινή.
"Οι κατηγορίες ότι η Συρία χρησιμοποίησε χημικά όπλα και οι συζητήσεις για την παραίτησή μου αλλάζουν καθημερινά", είπε ο Σύρος πρόεδρος μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Telam και την εφημερίδα Clarin.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

20 ΜΑΪΟΥ

Ἡ Ἁγία Λυδία ἡ Φιλιππησία


Ἡ λατρεία τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας, τὰ τελούμενα στοὺς ἱεροὺς ναούς, ὅπως τὰ σωζόμενα μνημεῖα τοῦ παρελθόντος καὶ τοῦ παρόντος, ὡς ἀψευδεῖς μάρτυρες τῶν γεγονότων, βοηθοῦν τὸν πιστὸ στὴν ὑπέρβαση τῶν τοπικῶν και χρονικῶν περιορισμῶν καὶ στὴ βίωση τῆς ἐν Χριστῷ ἑνότητος και τῆς θαυμαστῆς παρουσίας μέσα στὸν κόσμο τῆς Ἐκκλησίας. Ὁ συνοδοιπόρος τοῦ Ἀποστόλου Παύλου καὶ οἰκεῖος τῶν Φιλιππησίων Εὐαγγελιστὴς Λουκᾶς καταγράφει στὸ βιβλίο τῶν Πράξεων τῶν Ἀποστόλων γιὰ τὴν πρώτη ἐπίσκεψή τους στοὺς Φιλ ...
περισσότερα...

ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ;;; ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΕΜΑΤΙΖΕΙ !!!

Οι Εκκλησίες καταγγέλλουν τη βία του Ισραήλ κατά των χριστιανών την Μεγ. Εβδομάδα





Την Κυριακή οι Πατριάρχες και οι επικεφαλής των χριστιανικών εκκλησιών στην Ιερουσαλήμ,  κυκλοφορήσαν μια κοινή δήλωση καταγγέλλοντας τις επιθέσεις των ισραηλινών αστυνομικών εναντίον των προσκυνητών στο Ναό του Παναγίου Τάφου ….

ΚΑΛΑ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ "ΝΑΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" !!!

O Πάντζας είπε πρώτος "χάϊλ Χίτλερ" σύμφωνα με τα επίσημα πρακτικά της Βουλής


«Βγάλε και το πιστόλι να μας πυροβολήσεις! Χάιλ Χίτλερ!», λέει ο Γιώργος Πάντζας του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στα επίσημα πρακτικά.
Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, όταν ο Χρήστος Παππάς και οι άλλοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχωρούσαν από την αίθουσα δημιουργήθηκε έντονος θόρυβος και ακούστηκαν διαμαρτυρίες από την ν πτέρυγα του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή και από την πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο.

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ


1Η Εκκλησία της Ρωσίας με λαμπρότητα εορτάζει εφέτος την επέτειο των 1025 ετών από της Βαπτίσεως των Ρως στον Δνείπερο ποταμό. Από πολύ καιρό η Ρωσική Εκκλησία βρίσκεται σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολή μας, προκειμένου να συμμετάσχη η Αποστολική Εκκλησία των Πατρών στους Εορτασμούς, αφού την Ρωσία και την Πάτρα τις συνδέει πνευματικά ο Άγιος Απόστολος Ανδρέας.

ΕΚΘΕΣΗ - ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ CIA «Ο Άσαντ στις εκλογές θα πάρει 75% - Θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2020»




Έκθεση της CIA έρχεται να επιβεβαιώσει την προτίμηση του συριακού λαού, στο πρόσωπο του Μπασάρ Άσαντ, και μάλιστα είναι έτοιμος να τον νομιμοποιήσει σε μελλοντικές εκλογές με ποσοστό της τάξης του 75%.

Η έκθεση ακόμα τονίζει ότι η υπεροπλία του κυβερνητικού στρατού είναι δεδομένη, και ότι οι ισλαμιστές αντάρτες δεν θα μπορέσουν να....
επιβάλουν, το...Χαλιφάτο που τόσο ονειρεύονται, και ότι ο Άσαντ μετά το τέλος της αιματηρής αυτής ιστορίας, θα παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2020.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Αυτά είναι τα 5 μυστικά που οι τράπεζές σας δεν θέλουν να γνωρίζετε




«Λαμβάνοντας υπ' όψη το βαθμό εξάρτησής μας από τις τράπεζες για τη διασφάλιση των χρημάτων μας, η σχέση μας με το συγκεκριμένο χρηματοπιστωτικό θεσμό θα πρέπει να βιώνεται ως στενός δεσμός ανάμεσα σε παλαιούς φίλους ή έμπιστους συγγενείς.
Άλλωστε, όταν συναλλάσσεται κανείς με τις τράπεζες, ουσιαστικά επιδεικνύει εμπιστοσύνη στην ικανότητά τους να διαχειρίζονται ασφαλώς και να προστατεύουν τα περιουσιακά στοιχεία και τα επενδυτικά αγαθά σας», σημειώνει σχετικό δημοσίευμα της οικονομικής ιστοσελίδας Business Insider.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!!!




Μυστικότητα, εξουσία, εντολές, αόρατες αρχές, όλα αυτά σαφώς δείχνουν ότι κάτι σκοτεινό κρύβεται.*
Ο εβραϊκής καταγωγής από την Μ. Βρετανία Βενιαμίν Ντισραέλι στο βιβλίο του «Coumgsby», 1850, αναφερόμενος στις μυστικές εταιρείες και τις μασονικές στοές, αποκάλυψε τα εξής: «Εβραίοι παντού! Υπήρξε μήπως ποτέ καμία κίνηση στην Ευρώπη περισσότερο ή λιγότερο σημαντική που να έγινε χωρίς την δική μας συμμετοχή; Ο κόσμος διοικείται όχι από αυτά τα πρόσωπα που φαίνονται επί της σκηνής, αλλά από εκείνα που βρίσκονται στα παρασκήνια ...» Αλλού τονίζει:...

ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!

Εξοντώστε τα ενοχλητικά κουνούπια με φυσικό τρόπο και πάμφθηνα!





Προσέξατε ότι τα κουνούπια έχουν ήδη εμφανιστεί? Να μια παγίδα που θα μας βοηθήσει ώστε να μη γίνουμε δωρητές αίματος για αυτά!

Θα χρειαστούμε:

1 άδειο μπουκάλι αναψυκτικού (1,5-2 lit)
1 κούπα νερό (200ml)
1/4 της κούπας μαύρη ζάχαρη (50γρ)
1 γρ. μαγιά


Πως το φτιάχνουμε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΑ(Ν)ΣΤΑΣΙΑΔΗ ... "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" !!! ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΗ "ΣΩΣΕΙΣ" ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ !!!

Ξαναχτύπησε ο Αναστασιάδης – απέκρυψε έγγραφο του ΟΗΕ για το Κυπριακό!




Απαντήσεις από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, ζητεί το ΑΚΕΛ σχετικά με τη σημερινή ανακοίνωση από πλευράς Κυβερνητικού Εκπροσώπου για την παράδοση στον Πρόεδρο Αναστασιάδη εγγράφου των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό. Σε δηλώσεις του σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ,

Γέροντας Παΐσιος: Μερικές συμβουλές για την σχέση μας με τον πνευματικό μας



bcfb31094b1f6791c673799d0f2d984b_M

Ένας πνευματικός άνθρωπος, όταν θέλη να βοηθήση κάποιον, προσπαθεί να τον συνδέση με τον Χριστό και όχι να τον δέση με τον εαυτό του.

Στην συνέχεια χαίρεται, όταν καταφέρη να τον συνδέση με τον Χριστό, και ο άλλος αγωνίζεται προσβλέποντας στον Χριστό. Τότε και ο ένας και ο άλλος έχει τον μισθό του και τα πράγματα πάνε κανονικά.