Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Σμήνη ακρίδων σαρώνουν το Ισραήλ


AKRIDES new 607 403 577 324Αναβιώνουν οι πληγές του Φαραώ για τους κατοίκους του Ισραήλ και της Παλαιστίνης, καθώς τις τελευταίες ώρες αναρίθμητα σμήνη τεράστιων ακρίδων σαρώνουν κάθε σπιθαμή γης και κυριολεκτικά “καταπίνουν” την αγροτική παραγωγή, απειλώντας με ολοκληρωτική καταστροφή και με τεράστιο επισιτιστικό πρόβλημα!

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ !!!

MΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗ ΝΔ. ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ

σχόλιο Γ.Θ : Ο πρωτοπόρος του όρου "κωλοτούμπα" γυρίζει στο λίκνο του.
Είναι πολλά τα λεφτά να είσαι (μελλοντικά) βουλευτής και που ξέρεις αν είσαι υπάκουο στέλεχος του κόμματος μπορεί να τσιμπήσεις και κάνα υφυπουργείο...

Η τιμωρία των Εβραίων για την Σταύρωση του Κυρίου



Γύρω στο 27 μ.Χ. ο Ιησούς Χριστός προφήτεψε την καταστροφή του ναού και της πόλης των Ιεροσολύμων. Υπάρχει μια σειρά από χωρία με τις σχετικές προφητείες του Κυρίου. Αυτά είναι:

Μθ. 24,1-2: « καὶ προσῆλθον οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ ἐπιδεῖξαι αὐτῷ τὰς οἰκοδομὰς τοῦ ἱεροῦ. Ὁ δὲ Ἰησοῦς εἶπεν αὐτοῖς. Οὐ βλέπετε ταῦτα πάντα; ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀφεθῇ ὧδε λίθος ἐπὶ λίθον, ὅς οὐ καταλυθήσεται ». 

Απλοποιήστε την ζωή σας!



Γέροντας Παΐσιος

8 - Pencil Vs Camera for Art Official Concept
Οι κοσμικοί λένε: “Καλότυχοι αυτοί που ζουν στα παλάτια και έχουν όλες τις ευκολίες”. Αλλ’ όμως μακάριοι είναι αυτοί που κατόρθωσαν να απλοποιήσουν την ζωή τους και ελευθερώθηκαν από την θηλειά της κοσμικής αυτής εξελίξεως των πολλών ευκολιών, ίσον των πολλών δυσκολιών, και απαλλάχθηκαν από τον φοβερό άγχος της σημερινής εποχής μας. Αν δεν απλοποιήση την ζωή του ο άνθρωπος, βασανίζεται. Ενώ, αν την απλοποιήση, δεν θα έχη αυτό το άγχος.

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ... ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ !!!

Ο ΜΑΓΚΑΣ Αρβανιτόπουλος, αποκάλυψε την μεθόδευση Χατζηδάκη για το τζαμί! Διώξτε τον ΤΩΡΑ!




Σοβαρός και μάγκας ο Αρβανιτόπουλος, κάνοντας ορθά το καθήκον του αποκάλυψε μία απίστευτη μεθόδευση του Χατζηδάκη για να κατασκευασθεί άρον – άρον το τζαμί. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και βλέπουμε πως ο εκλεκτός της διαπλοκής, των γερμανών και των ...
Κυριακόπουλων, παίζει και άλλα περίεργα παιχνίδα, εθνικής σημασίας.

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ;;; ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ !!!

ΟΛΜΕ. Παπαχρήστος: Επιστρατευόμαστε χωρίς να έχει κηρυχθεί απεργία. «Σε λίγο όλοι οι Έλληνες θα κυκλοφορούμε με το χακί»




«Σε λίγο όλοι οι Έλληνες θα κυκλοφορούμε με το χακί»



Την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει (ισχύει από σήμερα στις 12.00) τους καθηγητές σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ. Ο κ. Νίκος Παπαχρήστος τόνισε: «Επιστρατευόμαστε χωρίς να έχει κηρυχθεί απεργία.

Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι έγιναν πειραματόζωα δυτικών εταιρειών στην Ανατολική Γερμανία




Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι στην πρώηνΑνατολική Γερμανία χρησιμοποιήθηκαν ως πειραματόζωα από δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες, συχνά χωρίς να το γνωρίζουν και ορισμένοι εξ αυτών πληρώνοντάς το με τη ζωή τους, υποστηρίζει σε άρθρο του στη σημερινή του έκδοση το περιοδό Ντερ Σπίγκελ.

Ε, ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ... !!! ΑΛΛΑ ... "ΜΕΙΖΩΝ Ο ΕΝ ΗΜΙΝ Ή Ο ΕΝ ΤΩ ΚΟΣΜΩ" !!!

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ








Οι εφημερίδες Daily Telegraph και Sunday Telegraph στην Αυστραλία προωθούν μια εκστρατεία που την αποκαλούν "κανένα τρύπημα κανένα παιχνίδι." Η εκστρατεία απαιτεί τα ανεμβολίαστα παιδιά να αποκλείονται από κάθε κοινωνική επαφή με τα άλλα παιδιά, και να καταδικάζονται στη ζωή ως κοινωνικά απόβλητα όπου οι γονείς προφανώς έπρεπε να τα κλείσουν σε κλουβιά σε σκοτεινά υπόγεια.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !



Δημήτριος Παναγόπουλος:

 Όταν αναστήθηκε ο Χριστός!


Ὅταν ἀναστήθηκε ὁ Χριστός, οἱ στρατιῶτες, πού φύλαγαν τὸν τάφο Του καὶ ἦταν πολλοί, δωροδοκήθηκαν ἀπὸ τοὺς Ἑβραίους, γιὰ νὰ μή ποῦν ὅτι ὁ Χριστὸς ἀναστήθηκε, ἀλλὰ ὅτι κλάπηκε ἀπὸ τοὺς Ἀποστόλους! Ὁ Χριστὸς θάφτηκε μὲ τὸν Ἰουδαϊκὸ τρόπο ταφῆς. Ἄλειψαν τὸ σῶμα Του μὲ παραφίνη (κολλητικὴ οὐσία), ἔντυσαν τὸ κεφάλι μὲ τὸ σουδὰριο καὶ τὸ σῶμα μὲ σεντόνια.
Ἂν ὅμως οἱ Μαθητὲς τοῦ Χριστοῦ ἔκλεβαν τὸ σῶμα τοῦ Χριστοῦ, τὰ ἐνδύματά Του πῶς βρέθηκαν μέσα στὸν τάφο; Δηλαδὴ ἔκλεψαν τὸ σῶμα τοῦ Χριστοῦ, βγάζοντας πρῶτα τὰ ροῦχα Του;

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ


         La légende des sciences (French series episode # 4 with French philosopher and author Michel Serres)
 
 
 
 
 
 
Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ  ΜΑΣ ΘΥΜΙζΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ (ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ) ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ Michel Serres ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ "ΣΗΚΩΝΕΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΣΜΟΥΣ !!! ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΜΟΥΤΡΑ" !!!

ΟΙ …ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΖΟ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ!


.Του Γιώργου Θεοχάρη
Τα μεγαλεπήβολα σχεδία της κυβέρνησης: Ο  Αμερικανός πρόεδρος Μ. Ομπάμα στο Άγιο Όρος
''Το Άγιον Όρος είναι η ψυχή μας'', δηλώνει την ίδια ώρα στη Realnews ο γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος σε σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας. Αλλά μέχρι τώρα η πολιτεία δεν έχει αποδείξει το παραπάνω καθώς τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει το Πανορθόδοξο μοναστικό κέντρο.

Αν δεν μετανοήσουν, ούτε η Κόλαση θα τους δεχθεί* του Γέροντος Γαβριήλ


Αν δεν μετανοήσουν, ούτε η Κόλαση θα τους δεχθεί*
του Γέροντος Γαβριήλ
Ο  Θεός είναι πολύ λυπημένος με τους Έλληνες, διότι Τον αρνηθήκαμε. Καταργήσαμε τον Νόμο Του και θεσπίσαμε δικούς μας νόμους.
Κάποτε ο Μέγας Αλέξανδρος σε μια μάχη έπιασε έναν στρατιώτη, που κρυβόταν. Τρέχει και του λέει:
- Πώς σε λένε;
- Αλέξανδρο με λένε.
Του λέει:

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

16 ΜΑΪΟΥ

Ὁ Ὅσιος Θεόδωρος ὁ Ἡγιασμένος ὁ Ταβεννησιώτης


Ὁ Ὅσιος Θεόδωρος ὁ Ἡγιασμένος, ὁ ὁποῖος ἤκμασε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ αὐτοκράτορος Ἰουλιανοῦ τοῦ Παραβάτου (361 – 363 μ.Χ.), καταγόταν ἀπὸ τὴν Αἴγυπτο καὶ γεννήθηκε ἀπὸ γονεῖς πλούσιους. Σὲ νεαρὴ ἡλικία ἀκολούθησε τὸν Ὅσιο Παχώμιο († 15 Μαΐου) στὴ Θηβαΐδα τῆς Αἰγύπτου καὶ ἐντάχθηκε ὑπὸ τὴν πνευματικὴ καθοδήγησή του, ἐνῷ ἀναδείχθηκε ἕνας ἀπὸ τοὺς πλέον ἀγαπητοὺς μαθητὲς αὐτοῦ. Πιστὸς μιμητὴς τοῦ διδασκάλου του στὸν μοναχικὸ βίο, τὸν διαδέχθηκε μετὰ τὴν κοίμησή του στὴν ἡγουμενία τῆς μονῆς. Γιὰ ...
περισσότερα...

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ:Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

15Γέροντα, πώς επικοινωνούν πνευματικά από μακριά οι άνθρωποι;

Γράφουν κανένα γράμμα ή με ασύρματο ή με σήματα μορς !...

Δηλαδή, Γέροντα;

ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΔΥΣΗ ΣΙΩΠΑ


15Οσα συνέβησαν και συμβαίνουν στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή σε βάρος των χριστιανικών μειονοτήτων είναι πέραν πάσης περιγραφής.
Συρορθόδοξοι μητροπολίτες απήχθησαν στη Συρία και ακόμη αγνοείται η τύχη τους (Σχόλιο Κατάνυξης: Μόνο ο Επίσκοπος Χαλεπίου είναι Ορθόδοξος, ο άλλος είναι Επίσκοπος της αιρέσεως των Μαρωνιτών). Χριστιανικοί ναοί καταστρέφονται. Οι πιστοί διώκονται απηνώς από έξαλλους ισλαμοφασίστες. Πολλοί δολοφονούνται.

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ


1Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή των Μητροπολιτών στη Συρία. Οι δύο ιεράρχες, ο Γιοχάνα Ιμπραχίμ, επικεφαλής της συρορθόδοξης μητρόπολης του Χαλεπιού, και ο ελληνορθόδοξος μητροπολίτης Παύλος (Μπούλος Γιαζιτζί) της ίδιας πόλης, απήχθησαν στα τέλη Απριλίου στο Κάφαρ Ντάελ, κοντά στο Χαλέπι.

ΤΩΡΑ ΜΑΣ ... ΗΣΥΧΑΣΕΣ, ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ... ΚΑΥΓΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΝΑΡΕ !!!

ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΝΑΡΕ


1Απάντηση σε αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή, Ν. Νικολόπουλου
Δεν προβλέπεται η κατασκευή μιναρέ στο τζαμί του Βοτανικού ώστε να υφίσταται αρμονία με τον γύρω χώρο σύμφωνα με όσα αναφέρει σε έγγραφη απάντηση του ο υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος, απαντώντας σε αναφορά του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


1Επιμέλεια: Στέλλα Μεϊμάρη
Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος στην εναρκτήρια συνεδρία της για το μήνα Μάιο εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα για το αίσιο πέρας της ως μη ώφειλε περιπέτειας των δύο Αρχιερέων, για την σύντομη απελευθέρωση τους και την επιστροφή τους στα ποιμαντικά τους καθήκοντα.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Η ΘΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ

1Η μητέρα του είχε μόνο ένα μάτι. Ντρεπόταν γι αυτήν κι ώρες- ώρες την μισούσε. Δούλευε ως μαγείρισσα στη φοιτητική λέσχη. Μαγείρευε για τους φοιτητές και τους καθηγητές για να βγάζει τα έξοδά τους. Δεν ήθελε να του μιλάει, για να μην μαθαίνουν ότι είναι παιδί μιας μητέρας με ένα μάτι, μονόφθαλμης.
Posted: 13 May 2013 05:00 AM PDT
Δείτε το ρεπορτάζ που απαγορεύτηκε σε όλα τα τούρκικα μέσα. Η φωτογραφία του δεμένου με σύρμα βομβιστή αυτοκτονίας, αποδεικνύει ότι οι δράστες ήταν ισλαμοφασίστες με σκοπό την προβοκάτσια για να δώσουν στους Τούρκους τη νομιμοποίηση να επέμβουν.

Mono Lake - Η λίμνη με την εξωπραγματική ομορφιά που «αιχμαλωτίζει» όλα τα φλας.


Δημιουργήθηκε πριν από 760.000 χρόνια και είναι σίγουρα μία από τις παλαιότερες λίμνες στον πλανήτη. Στα νερά της δε θα βρείτε κανένα ψάρι, λόγω υψηλού pH, αλλά αποτελεί καταφύγιο για πολλά σπάνια πουλιά. Η Λίμνη Mono βρίσκεται στην Καλιφόρνια και θεωρείται η πιο πολυφωτογραφημένη λίμνη στον κόσμο.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ... "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" !!!

CNN: H ελληνική οικονομία βρίσκεται στον πάτο!


Την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, προ και μετά μνημονίου, παρουσίασε σε δημοσίευμά του στην ιστοσελίδα του το διεθνές πρακτορείο CNN.

H πιο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ παραλία είναι η Maho Beach


Βρίσκεται στην Ολλανδική πλευρά της Καραϊβικής στα νησιά Saint Martin, όπου δίπλα ακριβώς από την παραδεισένια παραλία Maho Beach είναι το διεθνές αεροδρόμιο Princess Juliana.