Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ!




Διηγήθηκε ὁ Γέροντας στόν ἱεροµόναχο Γ.: 
«Ἔνιωθα κάποια δυσκολία νά προσευχηθῶ στόν Χριστό. Τήν Παναγία τήν ἔχω σάν µάννα. Τήν ἁγία Εὐφηµία τό ἴδιο. Τήν φωνάζω: «ἁγία Εὐφηµούλα µου». Στόν Χριστό ἔνιωθα δύσκολα. Τήν εἰκόνα Του µέ φόβο τήν φιλοῦσα. Καί ὅταν τήν ὥρα πού ἔλεγα τήν εὐχή ἔφευγε καµµιά φορά ὁ νοῦς µου ἀπό τόν Χριστό, δέν στενοχωριόµουνα.

ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΜΑΝΑΣ: ΑΝΑΖΗΤΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΣΩ ΤΑ 8 ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ (ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ)


altΤου Γιώργου Θεοχάρη
Μία μάνα που έφερε στη ζωή 8 Ελληνόπουλα εγκαταλείφθηκε από όλους….-Έκκληση και προς τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!


>>    Τι θα έκανες εσύ; Θα διάλεγες, σίγουρα..
>>    Μην κοιτάξεις για κάτι αστείο σ' αυτό το κείμενο, δεν υπάρχει, μα
>>    διάβασέ το.
>>    Η ερώτηση είναι: *Θα έκανες την ίδια επιλογή *;
>>
>>    Σε ένα δείπνο, για φιλανθρωπικό σκοπό, ενός σχολείου για παιδιά με

«Η ΕΙΚΌΝΑ ΤΟΥ ΦΊΛΟΥ» ΑΠΌ ΤΟΝ ΆΓΙΟ ΝΕΚΤΆΡΙΟ





φίλος είναι άνθρωπος αγαθός, υγιής στην ψυχή, σκέπτεται σωστά, αγαπάει την αρετή, είναι ακέραιος στο ήθος, πιστός στην αγάπη, ειλικρινής στον λόγο, σταθερός στην ψυχή, έντιμος σύμβουλος, θαρραλέος, αγαπάει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Ο φίλος ο αληθινός, είναι όμοιος  σε όλα με το φίλο του. Η χαρά του φίλου του προηγείται από τη δική του και η θλίψη του είναι και δική του θλίψη.

"Σε αυτούς ανήκουν τα φτερά μου"! - Επιστολή πιλότου της ΠΑ αφιερωμένη στον Γ.Στουρνάρα

Ένας παλιός καλός αεροπόρος, από αυτούς που έκαναν την ΠΑ και κατ'επέκταση την Ελλάδα να κυριαρχεί στους ουρανούς του Αιγαίου από το 1974 και μετά, μας κοινοποίησε την επιστολή που έλαβε από έναν νυν πιλότο μαχητικού αεροσκάφους που κάθε μέρα αγωνίζεται κατά των Τούρκων στις εσχατιές του Αιγαίου. Μετά από άδειά του συντάκτη της, φυσικά.

Η ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΑΣ !

Η μικρή Τζέιν είναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψαν !

Από "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": 
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα με τα καμώματα της μικρής Τζέιν, η οποία έρχεται από το μέλλον, έχει το δικό της blog και μέσα από αυτό υπεραμύνεται της εμφύτευσης μικροτσίπ. Πού συμβαίνουν όλα αυτά;

ΑΧ !!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ... !!!

Αφιερωμένο στην αμερικανική αλαζονία...

Απλά Συγκλονιστικό...
Από Χάρη Καρολίδη
Ο παρακάτω διάλογος μεταξύ Αμερικανών και Ισπανών είναι πραγματικός, σύμφωνα με αυτούς που τον δημοσιοποίησαν, και καταγράφτηκε από το κανάλι 106 (Finisterra/ Galicia) των Θαλάσσιων Επικοινωνιών.
 

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ - ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ - ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ;;;

«ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!


15Aνεπιθύμητος είναι στην χώρα που κάποτε κυβερνούσε (με τραγική κατάληξη για την χώρα...) ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με αποτέλεσμα ούτε η αστυνομία να μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλειά του.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΑ ΦΩΤΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ


15Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας- Πολιτικός Επιστήμων
Η πιό σκοτεινή ώρα τής νύκτας είναι λίγο πρίν από τήν ανατολή τού ηλίου. Έτσι καί τώρα. Ενώ ακούω φωνές απαισιοδοξίας γιά τήν οικονομική, κοινωνική καί πνευματική κρίση τού τόπου μας, αρχίζω νά βλέπω τό φώς πού γλυκοχαράζει. Όχι, δέν θά σάς μιλήσω γιά αριθμούς, ποσά καί δόσεις δανείων από τούς εταίρους μας.

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ἅγιος Βλάσιος ὁ Ἱερομάρτυρας Ἀρχιεπίσκοπος Σεβαστείας


Ὁ Ἅγιος Βλάσιος ἔζησε στὰ χρόνια τοῦ αὐτοκράτορα Λικινίου (308 – 323 μ.Χ.). Σπούδασε ἰατρική, ἀλλὰ προσέφερε χωρὶ&sigmaf ...
περισσότερα...

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

15Επικίνδυνα Κινέζικα υλικά στα νοσοκομεία! Σπασμένοι καθετήρες και ράμματα που κόβονται.

Για τα καλά έχουν εισβάλει τα κινέζικα αμφιβόλου ποιότητας υγειονομικά υλικά στα δημόσια νοσοκομεία λόγω κρίσης, με αποτέλεσμα ασθενείς να κυκλοφορούν με σπασμένους καθετήρες στους διαδρόμους και οι γιατροί να μην μπορούν να ολοκληρώσουν με την ησυχία τους ακόμη και χειρουργικές επεμβάσεις επειδή τα υλικά είναι σκάρτα. Δείτε τα τραγικά περιστατικά που καταγράφονται στο ΕΣΥ λόγω περικοπών στα κονδύλια για τα υλικά.

ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!!!


dede
Πλέον είναι σίγουρο ότι αυτοί στην κυβέρνηση έχουν χάσει τη μπάλα...Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας όταν διαβάζαμε την ανακοίνωση του ραδιομεγάρου της κρατικής τηλεόρασης ότι ετοιμάζουν- εξωτερική παραγωγή μάλιστα σε ιδιωτική εταιρεία όπως βλέπετε- Τουρκόφωνη εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό  της ΕΡΑ στην Κομοτηνή... Το θέμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις καθώς σίγουρα οι...

Οριστικά αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση)...
που έδωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας.

 

Μιά απέραντη λαοθάλασσα  500.000 κόσμου !  Τά δικά μας ΜΜΕ δεν είδαν τίποτα...


VIDEOS :  
             
 


Αυτή η μεγαλειώδης διαμαρτυρία πού έγινε τίς μέρες αυτές στήν Νέα Υόρκη εναντίον τών εκτρώσεων,  πέρασε εσκεμμένως απαρατήρητη από τα δικά μας "Μέσα Μαζικής Εξάρτησης" καί γιατί όχι καί "Εξαπάτησης" . 

Νέα προκλητική δήλωση Ερντογάν. Ο Φίλος σας Αντωνάκη & Γιωργάκη. «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος» Λέει, ΕΣΕΙΣ τι λέτε;





Την άποψη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα έπρεπε να έχει εντάξει την Κύπρο στους κόλπους της δήλωσε ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε μία στιγμή που η χώρα μάχεται να ανορθώσει την οικονομία της. «Δεν υπάρχει χώρα με το όνομα Κύπρος»,...

Ανοικτή Επιστολή ΙΝΚΑ για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και στους Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος





«Ας μην αποδεχθούμε κανένα «αρραβώνα» με τον Ολοκληρωτισμό, ας μη δεχτούμε την «αχρήματη εποχή» που ανακοινώνουν για το 2013, ας πολεμήσουμε για τη Βιοτική Αξιοπρέπεια και την Ελευθερία μας, με τη δική σας αρωγή».
 ΙΝΚΑ-ΔΤ 388/17.01.2013
Ανοικτή Επιστολή
Προς τον
Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο Πρόεδρο της Ι. Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιωτάτους Αρχιερείς της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.
 

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Η Αργεντινή διδάσκει: Η Εθνική δικαιοσύνη στο πλευρό του λαού, οι «επικριτές» της, στο πλευρό των κερδοσκόπων..




41fe8f8ea74d556ddfc5ef2dbb90018c_XL
Άρθρο – βόμβα από την Guardian, που παραπέμπει απ’ ευθείας στις Ελληνικές εξελίξεις. Οι αποφάσεις της Αργεντίνικης δικαιοσύνης για ακύρωση / επανεθνικοποίηση δημόσιου πλούτου και σύγκρουση με τα Vulture Funds, αποδίδονται σε ηρωϊκούς λειτουργούς όπως ο Έλληνας Γρηγόρης Πεπόνης.

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ: «ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ, Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ!»





Γιά τό μέλλον τῆς Ἑλλάδας
Σέ κάποιον
πού ἀνησυχοῦσε γιά τίς ἐχθρικές ἐπιβουλές ἐναντίον τῆς πατρίδος, ἔδωσε
τήν ἑξῆς ἐλπιδοφόρο ἀπάντηση : 

«Κι ἄν μου ποῦν ὅτι δέν ὑπάρχει Ἕλληνας, ἐγώ δέν ἀνησυχῶ. Μπορεῖ ὁ Θεός νά ἀναστήσει ἕναν Ἕλληνα. Φτάνει ἀκόμη καί ἕνας». 

ΠΑΡΤΕ ... "ΜΥΡΟΥΔΙΑ" ΑΠΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. !!!

ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΟΥΡΙΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΝΑΣΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ




' Ο Νάσος Θεοδωρίδης-μέλος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Ελλάδας-ΣΥΡΙΖΑ, αναστάτωσε την Ελλάδα όταν δήλωσε πως οι βραχονησίδες Καρντάκ ανήκουν στην Τουρκία και πως η Ελλάδα θα πρέπει να αλλάξει γνώμη για τα 12 μίλια.

Δυο λογιών ιστορίες...





Δυο λογιών ιστορίες...

Πριν από περισσότερο έναν αιώνα, ο Άγιος Χριστόφορος ο Παπουλάκος, είχε μιλήσει στους Χριστιανούς στο χωριό Λαγκάδια στην Πελοπόννησο! Ο λόγος του, μετά από τόσα χρόνια ακούγεται περισσότερο επίκαιρος από ποτέ!

ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ Δ Η Θ Ε Ν ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ !!!

Οικολόγος ακτιβιστής, χίπις και σαμάνος ο «Νώε» του Αρονόφσκι




Η ταινία «Νώε» δεν έχει καμία σχέση με την Βιβλική αφήγηση

Μέσα στο 2013 και το 2014, θα δούμε ένα μεγάλο αριθμό κινηματογραφικών ταινιών με χριστιανικά θέματα και μία από τις πιο αναμενόμενες από αυτές είναι ο «Νώε» ("Noah"), σε σκηνοθεσία Ντάρεν Αρονόφσκι* με πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Oscar ηθοποιό Ράσελ Κρόου.