Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Πανέμορφες εικόνες με θέμα λουλούδια και σπίτια!

Πανέμορφες ανοιξιάτικες εικόνες!

"ΗΞΕΙΣ ΑΦΗΞΕΙΣ" ! ΜΠΑΧΑΛΟ !

Παίρνουν πίσω τα γενόσημα! Αναβάλλεται η συνταγογράφηση με βάση την δραστική ουσία


- Παρά το γεγονός ότι το μέτρο θα εφαρμοζόταν από σήμερα, δεν υπήρχε η σχετική λίστα
- Σήμερα θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΥ όλες οι δραστικές ουσίες και τα σκευάσματα
- Μπάχαλο από το πρωί σε ιατρεία και φαρμακεία!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ !

Ε.Ο.Κ.Α. Έναρξη του Αγώνα την 1η Απριλίου 1955

Ε.Ο.Κ.Α.
Έναρξη του Αγώνα την 1η Απριλίου 1955

(Δεν ήταν Πρωταπριλιάτικο ψέμα)

Στις 15 Ιανουαρίου 1950, η Εθναρχούσα Εκκλησία Κύπρου πραγματοποίησε Δημοψήφισμα, στο οποίο ο Ελληνικός Κυπριακός λαός ψήφισε την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα, σε ποσοστό 95,7%. Οι Άγγλοι, όμως, τήρησαν και πάλι αρνητική στάση. Στις 28 Ιουλίου 1954, ο Υφυπουργός Αποικιών, Χένρυ Χόπκινσον, ανέφερε στη Βουλή των Κοινοτήτων ότι η Κύπρος είναι περιοχή με στρατηγική αξία, και γι' αυτό ουδέποτε θα τύχει αυτοδιάθεσης.

Ο ΙΕΡΕΑΣ !


ΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ !

Ο Γέροντας Γαβριήλ, ο δια Χριστόν σαλός από την Γεωργία, περί εσχάτων και Αντιχρίστου

20120330-185046.jpg

Ο Γέροντας Γαβριήλ ο διά Χριστόν σαλός (1929-1995), πλήρης χαρισμάτων του Αγίου
Πνεύματος, απολάμβανε μεγάλου σεβασμού στη...
Γεωργία. Μαρτυρίες για την αγιότητά του
δίνουν σε ένα μικρό βιβλίο Μητροπολίτες, ηγούμενοι, ηγουμένισσες, μοναχοί, ιερείς και λαϊκοί.

Μία ὄμορφη εἰκόνα ἀπό τήν Κύπρο μας: Ἱερεῖς παρελαύνουν κρατώντας τήν Ἑλληνική σημαία!


ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ=ΕΝΩΣΙΣ!

ΑΝΕΚΔΟΤΟ !

ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ..

Πάει η πεθερά ενός τύπου
στα Ιεροσόλυμα. Εκεί έπαθε
εγκεφαλικό, και σύντομα πέθανε…Παίρνουν τηλέφωνο
στην Αθήνα, τον γαμπρό της
για τα τυπικά της κηδείας:


ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ 'ΔΩ!!!!

Δοξάστε τσιράκια πολιτικούς που θρέφει η πατρίδα μας!!! φτού σας ρε γιουσουφάκια …

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ … ΤΑΡΤΑΡΑ  ….

Ο… Νταβούντογλου …της τον..πρότεινε;

Ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής Αχμέτ Ιλχάν Θα είναι υποψήφιος της …πατριώτισσας Μπακογιάννη, που υπέρ αγαπά την …Θράκη.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Αχμέτ Ιλχάν, εξήγησε του λόγους για τους οποίους στηρίζει θερμά την....

ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΕΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗ !

Το συγκλονιστικό κείμενο ενός ομογενή στο facebook...

Το παρακάτω συγκλονιστικό κείμενο ανερτήθη, σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, απο Έλληνα της ομογένειας και δίνει ένα σαφές μήνυμα επαγρύπνησης της "ξεχασμένης" - πια- ελληνικής ανεξαρτησίας και της εθνικής ομόνοιας με απώτερο σκοπό, την ελευθερία της Ελλάδας απο τα δεσμά των "συγκοινωνούντων" πολιτικοοικονομικών συμφερόντων...

ΩΡΑΙΟΤΑΤΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ !

Τι θέλουν επιτέλους;

Τι έχουμε πει ότι είναι; Άπαιχτοι, εξωγήινοι, ανάλγητοι, διεφθαρμένοι, ρουσφετολόγοι, αδιόρθωτοι, ότι ζουν στον δικό του κόσμο… Ε, λοιπόν και λίγα τους έχουμε πει! Κάθε ημέρα, οι κυβερνώντες αυτήν την χώρα αποδεικνύονται όχι κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά άκρως επικίνδυνοι. Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι από εμάς....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !

Οι Ιταλοί κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σύνταξη για 6 χρόνια

Πάνω από 300.000 εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς σύνταξη για δύο ως έξι από τα επόμενα χρόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου. Όπως αναφέρουν αναλυτές, πρόκειται για εργαζόμενους με πάνω από τριάντα χρόνια καταβεβλημένων ενσήμων, οι οποίοι μέχρι....

ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΑΣΚΗΤΗΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ…
Τι είπε για τους πολιτικούς, την Ελλάδα και την μετάνοια.
"οι πολιτικοί έχουν κάνει βαριές αμαρτίες και παρακαλώ τον Θεό να τους δίνει μετάνοια. Δεν πονάνε καθόλου τον λαό που δεν έχει να φάει. Αλλά θα ζήσετε πολύ καλές ημέρες και θα δοξασθεί η Ελλάδα. Αυτοί οι πολιτικοί θα φύγουν και θα δικασθούν για αυτά που έχουνε κάνει. Θα οικονομήσει ο Θεός έναν άξιο ηγέτη για την Ελλάδα ο οποίος θα πονέσει και θα καταλάβει τον κόσμο",  σημείωσε.

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ;;;

Μαζική άρνηση πληρωμής χαρατσιών και στην Ιρλανδία

Διάφορα αναπάντεχα, ευχάριστα, έως πολύ ευχάριστα αναπάντεχα άρχισαν να συμβαίνουν τα δυο τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, όχι μόνο σε κάθε χώρα χωριστά αλλά και δι-ηπειρωτικά. Ας πούμε, κάτι που σπέρνεται σε μια μεριά, το βλέπεις ξάφνου και απροειδοποίητα να σπέρνεται κι αλλού, χιλιάδες μίλια μακριά, σαν να συνέβη κάτι τελευταία στους ανέμους,

ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ! ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ... ΟΝΕΙΡΟ !

ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ;Ένα σχόλιο που άφησε η κ. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη πρ. Πρύτανης και Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κατώτερο σκαλοπάτι πολιτικής, απ'αυτό που οδήγησε στην επίσημη δήλωση κάποιων "πατέρων του Έθνους" ότι....."έχασαν τα αποδεικτικά των αποζημιώσεων" για τις γερμανικές φρικαλεότητες της κατοχής. Και διερωτώμαι, και αδυνατώ να αντιληφθώ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !

H ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ
Ονομάζομαι Ιωάννης Παναγιωτόπουλος. Είμαι ο πατέρας του Νικόλα, ενός παιδιού τεσσάρων ετών και με αυτή μου την επιστολή θα ήθελα να σας ενημερώσω για τον λόγο που ζητάω την συμπαράσταση και υποστήριξη σας…

ΑΡΧΙΣΕ Η ... ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!

Το πρώτο Ελληνικό χωριό που γύρισε στη... δραχμή!

Κοινωνία

Είναι το πρώτο χωριό στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί μια τέτοια πρακτική

Το πρώτο Ελληνικό χωριό που γύρισε στη... δραχμή! Είναι το πρώτο χωριό στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί μια τέτοια πρακτική
Σε λαϊκή συνέλευση που έγινε, οι περίπου 2.000 κάτοικοι του χωριού –κυρίως ηλικιωμένοι- αποφάσισαν να χρησιμοποιούν στις συναλλαγές τους και τη δραχμή. Είναι το πρώτο χωριό στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί μια τέτοια πρακτική, την οποία έχουν καθιερώσει χωριά της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας. Εμπνευστής της ιδέας ήταν ένας Ελληνογερμανός, που εργάζεται στη Στουτγκάρδη.

ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ" ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;

Μαρτυρικός θάνατος στα χέρια ληστών - Τον βρήκαν νεκρό, οι συγγενείς του! - Δεκάδες τα περιστατικά επιθέσεων σε πολίτες μέσα στο Σαββατοκύριακο


- Άγριο φονικό στα Γιάννενα στο σπίτι που έμενε ο ηλικιωμένος
- Οι συγγενείς του άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν τον άνθρωπό τους, σε μια λίμνη αίματος...
- Το φονικό γίνεται μόλις 24 ώρες μετά την ομηρεία οικογένειας στην Πεντέλη από αδίστακτους ληστές
- Δυο περιστατικά με επιθέσεις σε πεζούς στην Γλυφάδα - Τους μαχαίρωσαν μέσα στην μέση του δρόμου

Το πρόβλημα της Ελλάδας λύνεται μέσα σε έναν μήνα…


Πως μπορούμε να βγούμε από την στενωπό στην οποία τόσο έντεχνα, γρήγορα και σχεδιασμένα μας τοποθέτησαν; Αυτή είναι η απορία όλων, αυτό είναι το ερώτημα που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν οι υπάρχοντες πολιτικοί, αφού το ζητούμενο γι αυτούς είναι να διασωθούν οι ίδιοι, αλλά όχι η χώρα και οι πολίτες της. Επί χρόνια, άλλωστε, εργάστηκαν ώστε να δημιουργήσουν την σημερινή εικόνα φρίκης και απαξίωσης της Ελλάδας και των Ελλήνων.

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ !

Προς παρηγοριά πενθούντων γονέωνΑποχαιρετισμός

Πολυαγαπημένε μου γυιέ Χριστόφορε,
Παλαίψαμε με νύχια και με δόντια με το Θεό, και μας νίκησε. Κάναμε ο,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να σε κρατήσουμε κοντά μας. Όμως η αγάπη του Θεού για σένα ήταν πιο δυνατή! Και σε πήρε κοντά του. «Ο Κύριος έδωκεν, ο Κύριος αφείλατο. Ως τω Κυρίω έδοξεν, ούτω και εγένετο. Είη το όνομα Κυρίου ευλογημένον εις τους αιώνας» (Ιώβ α, 21)•

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;

Σαρώνει ο Καμμένος με 9.4 % στην Β΄ Αθηνών ...στα Τάρταρα ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,4 % στο Παρόν της Κυριακής

Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρίας «RASS» που διενεργήθηκε στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Β΄ Αθηνών , εμφανίζει την Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 4,5 μονάδες με τη ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν σε κοντινή αναπνοής.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο «Παρόν της Κυριακής» τα ποσοστά των κομμάτων είναι: Ν.Δ. 14,7%, ΠΑΣΟΚ 10,2%, ΔΗΜ.ΑΡ. 10,1%, ΚΚΕ 10%, ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,4%, Οικολόγοι Πράσινοι 4,6%, Χρυσή Αυγή 3,7%.

Κάτω από το όριο του 3% καταγράφονται οι: Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 1,5%, ΛΑΟΣ 1,4% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%.
πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/94-14.html#ixzz1qs0BUwIP

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ... ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ! ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΔΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ !

Νέα τάξη πραγμάτων: Θέλει μια παγκόσμια αποστατική Εκκλησία που να υπηρετεί τον Σατανά.
Οι υποχθόνιες κινήσεις των συνωμοτών της παγκόσμιας κυβέρνησης

Μία σατανική ομάδα ανθρώπων ήθελε πάντα να κυριαρχήσει ολόκληρο τον κόσμο. Ενώ στο παρελθόν δεν κατάφεραν να το επιτύχουν, πλέον προσπαθούν συνεχώς να διαβάλλουν και να παραπλανήσουν τις μάζες ύπουλα, υπόγεια και υποχθόνια ώστε να αποδεχθούν τις ιδέες περί παγκόσμιας κυβέρνησης.

ΣΚΕΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... ΔΗΛΑΔΗ !

Το Ηνωμένο Βασίλειο σχεδιάζει τη δημιουργία δικτύου παρακολούθησης όλων των συνομιλιών
Τα σχέδια για την δημιουργία μίας μαζικής κυβερνητικής βάσης δεδομένων που θα συμπεριλαμβάνει όλα τα τηλέφωνα και την κίνηση των e-mails στην Βρετανία φαίνεται να αναζωπυρώνονται, παρά την αρχική εγκατάλειψη το 2008 έπειτα από την γενική κατακραυγή των βρετανών.
Μία αξιόπιστη πηγή σχετικά με τις κινήσεις της κυβέρνησης δήλωσε ότι το πρόγραμμα φαίνεται να ‘’επανιδρύεται σε ελαφρώς διαφορετική μορφή’’.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ !!!


Eτοιμάζουν να βγάλουν στο σφυρί 200.000 σπίτια ...αφού τους ψηφίσετε
Ισχυρό σοκ σε 200.000 κατόχους ακινήτων που δεν πληρώνουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της τρόικας να επιταχύνει χρονικά τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις κατασχέσεις των ακινήτων από τις τράπεζες, αλλά και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και καταστημάτων από το καλοκαίρι ... του 2012.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ !!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βράχια έχουν καταπλακώσει ολόκληρη πόλη!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Βραχια εχουν καταπλακωσει ολοκληρη πολη!
Πολλές κωμοπόλεις και χωριά της Ισπανίας (αλλά και γενικότερα των μεσογειακών χωρών) φημίζονται για την αρχιτεκτονική τους, τα ιδιαίτερα ήθη και έθιμα, τη ζωή των κατοίκων, τις γιορτές και τα πρωτότυπα φεστιβάλ που λαμβάνουν μέρος σε κεντρικά σημεία και πλατείες κ.α. Η κωμόπολη όμως Setenil de las Bodegas της Ισπανίας είναι γνωστή και για κάτι ακόμα, μοναδικό και άκρως παράξενο: ένα μεγάλο μέρος του οικισμού είναι κτισμένο πάνω, κάτω ή μέσα σε... βράχους!

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ! ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !

2 Απριλίου

Γεγονότα

1453: Ο Μωάμεθ Β', επικεφαλής 250.000 ανδρών, φτάνει προ των τειχών της Κωνσταντινούπολης.
1513: Ο ισπανός Χουαν Πόνθε ντε Λεόν είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που πατά το πόδι του στην Φλόριντα.
1739: Το έργο του Γκέοργκ Φρίντριχ Χέντελ «Ο κούκος και το αηδόνι» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό.
1775: Το ορατόριο του Γιόζεφ Χάυδν Η Επιστροφή των Τωβία κάνει πρεμιέρα στη Βιέννη.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ .... ! ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΧΩΡΑ !

Βαρυσήμαντη επιστολή Καθηγητών ΑΠΘ για τους "αντιρρησίες" των διαλόγων
 
 
του Νίκου Παπαχρήστου
Επιστολή προς την Ιερά Σύνοδο απέστειλε νωρίτερα σήμερα, όπως πρώτο είχε γράψει από χθες βράδυ το Amen.gr, ομάδα καθηγητών του Τμήματος Θεολογίας του Α.Π.Θ. με την οποία καταδικάζεται η στάση ορισμένων Ιεραρχών της Εκκλησίας της Ελλάδος έναντι της συνοδικώς ληφθείσης αποφάσεως συμμετοχής της στους διαχριστιανικούς διαλόγους. Ιδιαίτερη αναφορά μάλιστα γίνεται στη στάση και τα «αναθέματα» που εξαπέλυσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ενώ οι Καθηγητές δεν παραλείπουν να αναφερθούν και στον Μητροπολίτη Κυθήρων Σεραφείμ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ !

Με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένος: Πωλείται ο Σκορπιός στα 500 εκατ. δολάρια


Την τελική απόφαση πήρε η Αθήνα Ωνάση και έβαλε πωλητήριο στον Σκορπιό.

Τιμή έναρξης; 500 εκατομμύρια δολάρια.

Πωλείται ο Σκορπιός ή όχι; Τελικά, ύστερα από χρόνια φημολογίας περί πωλητηρίου στο γνωστό νησί που άνηκε στον Αριστοτέλη Ωνάση, ο Σκορπιός πρόκειται να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Η ... ΣΥΝΤΟΜΗ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ !

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ... ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ;;;

Άρση της προστασίας δανειοληπτών απαιτεί η τρόικα


Διαβάστε γιατί οι αξιωματούχοι της τρόικας πιέζουν για απελευθέρωση των πλειστηριασμών.

Προσπάθεια για ανατροπή της απόφασης που προστατεύει τους πολίτες από κατασχέσεις

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Τίτος ὁ Θαυματουργός

Ὁ Ὅσιος Τίτος ὁ Θαυματουργὸς εἶχε ἔνθεο ζῆλο πρὸς τὴν μοναχικὴ πολιτεία ἀπὸ νεαρὴ ἡλικία. Ἔτσι προσῆλθε σὲ κοινόβιο καὶ ἐπιδόθηκε στὴν ἄσκηση, στὴν ὁποία διέπρεψε μεταξὺ τῶν συνασκητῶν του γιὰ τὴν ἐγκράτεια, τὴν καθαρότητα τοῦ βίου καὶ τὶς ἀρετές του, ποὺ τὸν ἀνέδειξαν καὶ ἡγούμενο τῆς μονῆς. Ἀξιώθηκε δὲ νὰ λάβει ἀπὸ τὸν Θεὸ καὶ τὸ χάρισμα τῆς θαυματουργίας.Ἔτσι ἀφοῦ ἔζησε ὁ Ὅσιος Τίτος καὶ διέλαμψε στὴν ἐνάρετη πολιτεία, κοιμήθηκε μὲ εἰρήνη.
περισσότερα...

Μια πόλη σε σχήμα... καρδιάς! Θα την ερωτευτείτε...

Ημερομηνία: 31 Μαρτίου 2012
Μια πολη σε σχημα... καρδιας! Θα την ερωτευτειτε...
H περιοχή Shangri La με την ομώνυμη λίμνη να δεσπόζει στο κέντρο της αποτελεί διάσημο τουριστικό προορισμό στο βόρειο τμήμα του Πακιστάν, συγκεντρώνοντας χιλιάδες επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου, που θέλουν να ζήσουν για λίγο μέσα σε αυτόν το μικρό παράδεισο!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ;

Παπανδρέου: Εξοργίστηκε με δημοσίευμα κι "έσταξε δηλητήριο"


Ο Γ. Παπανδρέου γεμάτος οργή απαντάει σε δημοσίευμα της εφημερίδας “ΤΟ ΠΑΡΟΝ” που τον ήθελε να συναντιέται στο παρελθόν κρυφά με ΔΝΤ, Στρος Καν και Goldman Sachs.

Ο ίδιος κάνει λόγο για δήθεν αποκλειστικές πληροφορίες .....

ΤΡΑΓΙΚΟ !

Αεροπορική τραγωδία στη Σιβηρία, 29 νεκροί


Αεροσκάφος τύπου ATR-72 συνετρίβη τα ξημερώματα στη Σιβηρία.

29 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 14 τραυματίστηκαν.

Το δικινητήριο αεροσκάφος μετέφερε 39 επιβάτες και 4μελές πλήρωμα. Νεότερος απολογισμός της τραγωδίας, σύμφωνα με το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών.