Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ! ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ;;;;;;;;;

Σαρώνει ο Καμμένος με 9.4 % στην Β΄ Αθηνών ...στα Τάρταρα ο ΛΑ.Ο.Σ με 1,4 % στο Παρόν της Κυριακής





Mια νέα δημοσκόπηση της εταιρίας «RASS» που διενεργήθηκε στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, την Β΄ Αθηνών , εμφανίζει την Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΠΑΣΟΚ κατά 4,5 μονάδες με τη ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ, το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες να ακολουθούν σε κοντινή αναπνοής.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο «Παρόν της Κυριακής» τα ποσοστά των κομμάτων είναι: Ν.Δ. 14,7%, ΠΑΣΟΚ 10,2%, ΔΗΜ.ΑΡ. 10,1%, ΚΚΕ 10%, ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,4%, Οικολόγοι Πράσινοι 4,6%, Χρυσή Αυγή 3,7%.

Κάτω από το όριο του 3% καταγράφονται οι: Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 1,5%, ΛΑΟΣ 1,4% και ΑΝΤΑΡΣΥΑ 2%.
πηγή

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/04/94-14.html#ixzz1qs0BUwIP

1 σχόλιο:

  1. Ψηφίζουμε γιατί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας, εμάς και τους συνανθρώπους μας.

    Προσευχόμαστε επίσης, γιατί προσπαθούμε να βοηθήσουμε τη χώρα μας, εμάς και τους συνανθρώπους μας.

    Το πρώτο απευθύνεται στην κοσμική εξουσία. Το δεύτερο στο Θεό. Τα του Καίσαρος τω Καίσαρη...

    Προσευχόμαστε να βρέξει για να μεγαλώσουν τα σπαρτά μας αλλά πρέπει και εμείς να τσαπίσουμε λιγάκι το αυλάκι για να ποτιστεί το χωράφι.

    Πραγματικά δε χρειαζόμαστε ανθρώπινη βοήθεια για να ζήσουμε παρά μόνο το Θεό. Σε ποια όμως στιγμή της ανθρώπινης ύπαρξης (εντός του κόσμου) δεν υπάρχει ανάγκη για λήψη αποφάσεων και κοινών δράσεων; Πρέπει να οδηγήσουμε αυτούς που θέλουμε εμείς στο σημείο της λήψης των αποφάσεων και να μην αφήσουμε αυτό το δικαίωμά μας στους άθεους και αντίχριστους γιατί τότε τα πράγματα θα είναι τρισχειρότερα και χωρίς κανένα ανάχωμα. Είμαστε έτοιμοι και δυνατοί όλοι μας για τέτοιες μέρες ομολογίας,αντίστασης και μαρτυρίου; Να δώσει ο Κύριος να γίνουμε γρήγορα και ας δώσει λίγο χρόνο ακόμα και σε όλους που προσπαθούν σε αυτή τη κατεύθυνση.

    Η ελπίδα μας στο Θεό και μόνο. Μη ψηφίζοντας όμως ή ρίχνοντας άκυρο είναι σαν να ψηφίζουμε ΝΑΙ σε ότι ψηφίσουν οι άλλοι. Είναι στήριξη στους πρώτους. Όχι μόνο δεν αφήνουμε τα πράγματα αλλά τα σπρώχνουμε προς τα εκεί που δεν θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή