Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ ... ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙΣΑΙ !!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΑΡΥ!!!




ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΕΝΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΤΑΡΥ!!!
Τι μας λένε οι Ροταριανοί; Πως "δεν έχουν σχέση με την Μασωνία", "είναι απλά ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα" κλπ. Ισχύουν όλα αυτά; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΔΩ, καταρρίπτοντας μια για πάντα το συγκεκριμένο παραμυθάκι!

ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΡΗΣΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !!!


ΟΝΕΙΡΩΔΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!

          ἀπόδειξι ὅτι δὲν ἰσχύει θεωρία τῆς έξελίξεως, καθὼς σύμφωνα μὲ τὴν τελευταία, τὰ ζῶα (τόσο θηρευτές ὅσο καὶ θύματα) ἀναπτύσσουν ἐνστικτωδῶς καμουφλάζ γιὰ νὰ ἐπιτύχουν ἀποτρέψουν τὴν καθημερινή τους διατροφή θανάτωση ἀντίσοιχα
 

ΤΟ ΣΥΝΑΞΑΡΙΟΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Ὁ Ὅσιος Παρθένιος Ἐπίσκοπος Λαμψάκου


Ὁ Ὅσιος Παρθένιος καταγόταν ἀπὸ κάποια κωμόπολη τῆς Βιθυνίας καὶ ἔζησε κατὰ τοὺς χρόνους τοῦ Μεγάλου Κωνσταντίνου (324 – 337 μ.Χ.). Ἦταν υἱὸς τοῦ διακόνου τῆς Ἐκκλησίας Μελιτοπόλεως Χριστοφόρου, ἀπὸ τὸν ὁποῖο διδάχθηκε τὴν Ὀρθόδοξη Πίστη. Ὁ Ἅγιος ἀπὸ τὴν παιδική του ἡλικία προέκοπτε στὴν ἀρετὴ καὶ τὴν εὐσέβεια. Ὁ τρόπος μὲ τὸν ὁποῖο ὁ Κύριος ἁλίευσε τοὺς Ἀποστόλους, ποὺ ἦταν ψαράδες, τὸν ἔκανε νὰ ἀγαπήσει τὴν ἁλιεία. Καὶ ὅταν ἔριχνε τὰ δίχτυα στὴν Ἀπολλωνιάδα λίμνη ἢ τὰ ἀνέσυρε γεμάτα ψάρια, ...
περισσότερα...

ΤΡΙΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ !!!


Η Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ


Η Μεγάλη Σφραγίδα των ΗΠΑ (όπως βρίσκεται στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου).
Την απόφαση για την απεικόνιση της Μεγάλης Σφραγίδας πάνω στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου φέρεται να πήρε ο τότε (1935) υπουργός της Αμερικανικής Κυβέρνησης και δεδηλωμένος Τέκτονας Χένρι Άγκαρντ Γουάλας, ο οποίος στη συνέχεια διετέλεσε αντιπρόεδρος υπό τον πρόεδρο Ρούσβελτ απο το 1940 έως το 1944.

Π. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ: Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΙΣ


15 Οι υπέρμαχοι τών μεταμοσχεύσεων, κληρικοί καί λαϊκοί, προκειμένου νά υποχρεώσουν τούς ανθρώπους νά δεχθούν τήν ηθική καί τήν πρακτική τών μεταμοσχεύσεων διακηρύσσουν ψευδώς ότι η Εκκλησία αποδέχεται τίς μεταμοσχεύσεις επικαλούμενοι δηλώσεις Αρχιεπισκόπων, Ιεραρχών καί Συνοδικών Επιτροπών Βιοηθικής.


ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ «ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΠΟΥΔΑΜΑΤΑ» ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ





Τα νέα σχολικά βιβλία που εδώ και 3-4 χρόνια έχουν οι μαθητές στα χέρια τους, είναι το λιγότερο αισχρά και κατάπτυστα, και μόνο σκοπό που δεν έχουν είναι να διδάξουν και να παραδώσουν μια νέα γενιά χρήσιμη και ικανή.


Το μένος των Παπικών κατά του Μ. Φωτίου


ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Μ. ΦΩΤΙΟΥ

Εν Πειραιεί  6-2-2013
Πρωτοπρεσβ. π. Άγγελος Αγγελακόπουλος εφημέριος Ι. Ν. Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως Πειραιώς
«Τοιούτος γαρ ημίν έπρεπεν αρχιερεύς, όσιος, άκακος, αμίαντος, κεχωρισμένος από των αμαρτωλών και υψηλότερος των ουρανών γενόμενος»[1].
Στη Θεία Λειτουργία, που τελείται στους Ιερούς Ναούς επί τη μνήμη του εν αγίοις πατρός ημών Φωτίου πατριάρχου Κων/λεως του Μεγάλου, του Ισαποστόλου και Ομολογητού, ακούμε το αποστολικό ανάγνωσμα από την προς Εβραίους επιστολή του Απ. Παύλου να μας δίνει μια εικόνα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ως Αρχιερέως.

π. ΠΑΪΣΙΟΣ



Πάει  να  πει  ένας  τον  πόνο  του  σε  κάποιον,  και  αυτός   δεν  θέλει  να  τον


ακούσει,  για  να  μη  στερηθεί  την  χαρά  του.  Μπορεί  να  προσποιηθεί  ότι


είναι  βιαστικός  ή  να  αλλάξη  κουβέντα,  για  να  έχει  την  ησυχία  του.  Αυτό


είναι  τελείως  σατανικό.  Σαν  να  πεθαίνει  ο  άλλος  δίπλα  μου  και  εγώ  να 


πηγαίνω  πιο  πέρα  και  να  τραγουδώ. 


Που  είναι  το  "κλαίειν  μετά  κλαιόντων";


Και  μάλιστα,  όταν  πρόκειται  για  θέματα  σοβαρά  εκκλησιαστικά  και  ως


Χριστιανός  δεν  συμμερίζεται   την  ανησυχία  του  άλλου,  τότε  αυτός 


ο  άνθρωπος  δεν  συμμετέχει  στο  σώμα  της    Εκκλησίας...



                                                                                    Γέροντας   Παΐσιος

ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑ !!!


ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΐΣΙΟΣ: «ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΣ ΣΤΗ ΓΗ, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ»

1 Παρά τα φαινόμενα και την αναξιότητα των μοναχών και κληρικών, η Εκκλησία είναι ακένωτη πηγή θαυμάτων. Παίρνει νερό και το κάνει Αγιασμό· παίρνει ψωμί και κρασί και το κάνει Θεία Ευχαριστία· παίρνει τον άνθρωπο χώμα και τον κάνει Θεό! Αλλά τα θαύματα πολλοί δεν τα βλέπουν. Γιατί, αν τα έβλεπαν, δεν θα περιφρονούσαν ή μισούσαν την Εκκλησία του Χριστού, αλλά θα την αγαπούσαν, θα την τιμούσαν και δεν θα μιλούσαν γι’ αυτή με περιφρόνηση, όπως μιλούν.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ... ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ !!!

Συγκλονίζει το γράμμα 12χρονου που νίκησε τον καρκίνο

wil_2115784bΈδωσε μάχη για τη ζωή του και τα κατάφερε ο 12χρονος σήμερα Charlie Williams από το Boxford της Βρετανίας, ο οποίος είχε όγκο στο κεφάλι από την ηλικία των πέντε ετών.
Από τότε ο μικρός Charlie έδινε καθημερινά έναν γιγαντιαίο αγώνα, καθώς υποβλήθηκε σε κρίσιμη επέμβαση που κράτησε επτά ώρες, ενώ έκανε ραδιοθεραπεία δύο φορές την ημέρα και χημειοθεραπείες κάθε έξι εβδομάδες.